Napi horoszkóp - 2017. december 14.

KOS ( 03.21 - 04.19 )

KOS ( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp

Koncentrálj a mai napra. A figyelmed könnyedén szerteszét szaladhat, és könnyedén elveszhetsz a különféle apró részletben. Valójában csak annyit kellene tenned, hogy választasz egy dolgot, és azzal foglalkozol. Mással nem! Egyszerre mindig csak egy dologgal. Ha így teszel, könnyedén juthatsz el egyről a kettőre. Sokkal könnyedebben fog menni, mint azt hinnéd. Sok sikert!


BIKA ( 04.20 - 05.20 )

BIKA ( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp

Úgy tűnik a mai napon sikerül átlendülnöd egy olyan akadályon, amely az elmúlt időszakban sok nehézséget görgetett eléd.. Ünnepeld meg ezt az áttörést, és szánj rá időt, hogy valóban átéld a győzelmed minden pillanatát. Viszont azt Ne felejtsd el, hogy ez az érzés fog segíteni abban, hogy még több és még egyszerűbb győzelmed szülessen a jövőben.


IKREK ( 05.21 - 06.21 )

IKREK ( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp

A mai napon szívesen adod át a tudásodat és a tapasztalataidat másoknak. Szívesen felvezsed a tanító szerepét egész nap, de tudnod kell, hogy tanítani csak azt érdemes, aki szeretne is tanulni. Felesleges olyanokat is elkápráztatnod a tudásoddal, akik nem is kíváncsiak arra. Ők csak okoskodónak fognak téged tartani, javasoljuk, hogy kerüld el őket.


RÁK ( 06.22 - 07.22 )

RÁK ( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp

Találkozz néhány régi barátoddal, akik valamikor közel álltak hozzád. Olyanokkal, akik még akkoriból ismernek, amikor nem tudtad, mi lesz az utad, amikor még nem is sejtetted, milyen messzire juthatsz el ezen az úton. Ők azok, akik az eszedbe juttathatják, hogy mindig is a magad utadat jártad, és mindig is azt kerested, hogy merre vezet ez az út.


OROSZLÁN ( 07.23 - 08.22 )

OROSZLÁN ( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp

Félsz attól, hogy megbántod a barátaidat a szavaiddal, esetleg a mondataid akaratlanul is sértőként fognak hatni. Ez a félelem a mai napon már olyan erős lesz benned, hogy voltaképp megszólalni sem lesz merszed. Ahelyett, hogy folyton a szavaidon gondolkoznál, vegyél egy mély lélegzetet, és mondj el mindent őszintén, ami benned van.


SZŰZ ( 08.23 - 09.22 )

SZŰZ ( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp

Azon töprengsz, hogy ugyanazt a helyzetet mennyiféle szemszögből meg lehet nézni. Eltűnődsz, hogy a környezeted miért lát ennyire eltérően dolgokat. Talán azt veszed észre, hogy ugyanarról a dologról mindenki máshogy beszél. Te rendíthetetlenül csak az igazságot keresed, viszont az a helyzet, hogy az objektív igazság, néha csak a sokféle, nem éppen objektív beszámolóból hámozható ki.


MÉRLEG ( 09.23 - 10.22 )

MÉRLEG ( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp

Nehezen találod meg a megfelelő alkalmat ahhoz, hogy beszélgess egy kicsit másokkal. Ma is kutyafuttában lesz csak arra időd, hogy néhány fontos beszélgetést elintézz. Hamarosan lesz egy kis időd, így bepótolhatod mindazt, ami az utóbbi napokból kimaradt.. Lehetőleg ne a munkát akard pótolni, hanem a családi és baráti beszélgetéseket, hiszen ezekből tudod feltölteni magad pozitív energiákkal.


SKORPIÓ ( 10.23 - 11.21 )

SKORPIÓ ( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp

Azt tapasztalod, hogy minden visszatér hozzád, amit a világnak adsz. Jó és rossz is egyaránt. Az elmúlt időszakban sokan segítettek neked és sokan támogattak téged, mégha Te ezt nem is vetted észre. Mindez azért történt, mert Te magad is így viselkedtél másokkal. Elképzelhető, hogy ez nem mostanában történt, de régebben mindenképp ilyen voltál. Néha állj meg egy kicsit, hogy meglásd ami körülötted történik.


NYILAS ( 11.22 - 12.21 )

NYILAS ( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp

Úgy érzed, elvesztetted a bizalmadat valakiben az elmúlt héten. Eljött annak az ideje annak, hogy ezt az állapotot megfordítsuk. Itt az ideje annak, hogy ismét megtanulj bízni azokban, akikben mostanában már nem tudtál. Ez a változás, lehet kicsit lassabban fog menni, mint ahogy szeretnéd, de valójában megéri rászánnod az időt. A mai napon előlegezz meg egy kis bizalmat mindenkinek, akinek eddig nem tudtál.


BAK ( 12.22 - 01.19 )

BAK ( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp

Kételyek vannak benned a testeddel kapcsolatosan. Úgy gondolod, hogy nem vagy elég szép, esetleg nem vagy elég vékony. Esetleg attól tartasz, hogy az egészségeddel nincs valami rendben. Ezek a gondolatok, csak egyszerű félelmek. Valójában a tested sokkal erősebb, egészségesebb és szebb, mint azt hinnéd. A mai napon keresd azt a testedben, ami szép, és ami jól működik. Hidd el csodás nap lesz ez a mai!


VÍZÖNTŐ ( 01.20 - 02.18 )

VÍZÖNTŐ ( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp

Hogyha előírod a körülötted lévő embereknek, hogy mit mondjanak neked, lehet megteszik ezt a szívességet, és azt fogják mondani, amit hallani szeretnél. Viszont ez nem jelenti azt, hogy valóban így is gondolják. Könnyen lehet, hogy az elvárt mondatok mögött valami mást gondolnak igazából. A mai napon engedd meg mindenkinek, hogy azt mondjanak, amit gondolnak, ahelyett, amit Te hallani akarsz tőlük.


HALAK ( 02.19 - 03.20 )

HALAK ( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp

A mai napon nehezen érted meg, amit mások el szeretnének mondani neked. Úgy érzed, hogy mindig maradtak még újabb kérdéseid, ezért folyamatosan visszakérdeznél. Valójában ezzel nincs is baj, de előfordulhatnak olyan helyzetek, melyekben nem lesz lehetőséged visszakérdezni, ezért inkább azt tanácsoljuk, hogy hallgass az ösztöneidre. Tedd azt nyugodtan, amit a belső hangod súg neked.


Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.

A kiss herceg

Rólunk

Az Első Találkozás, Magyarország egyik legújabb teljesen ingyenes társkereső oldala, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső férfiak és nők számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - A komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102