Partnereink

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted.” Gabriel Garcia Márquez

párkapcsolati boldogság Párkapcsolati tanácsadás - pároknak és társkeresőknek Önismeret, Személyiség fejlesztés, Társkereső tréning
párkovács Párkapcsolati tanácsadás és személyeskonzultáció
A párkapcsolati kovácsmester segít megtalálni a társad, de ha éppen az exedet szeretnéd visszaszereni ahhoz is vannak ötletei.

Partner program

A partner programot azért hoztunk létre, hogy minél többen rátaláljanak az Első Találkozás társkereső oldalra.

Amennyiben tartalommal feltöltött weboldallal vagy látogatott szabadidő eltöltési helyszínnel (étterem, kávézó, fitnessz terem, stb...) rendelkezel, lehetőséget biztosítunk, hogy a partnereink oldalon te is megjelenj, banner csere vagy a promóciós szórólapjaink elhelyzése után.

Hirdetni szeretnél a 30 év körüli, rendszeresen sportoló, gyermekét egyedül nevelő III kerületi hölgyek számára? Esetleg megjelennél a kilépő oldalon?

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél velünk együttműködni, az ügyfélszolgálat-on keresztül felveheted velünk a kapcsolatot!

Jelentkezz minél hamarabb, mert nem áll módunkban konkurenciát jelentő hirdetéseket megjeleníteni, azaz pl. csak egy Budaörsi éttermet vagy csak egy XX kerületi kávézót hirdetünk!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső férfiak és nők számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - A komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102