A párkapcsolati kötődéstől való félelem

indította: Kata
Krisztina
Krisztina küldte
április 23. 00:02

@Ibolya: Kedves Ibolya, János leiratkozott innen, ezért nem látod a fotóját, nézd meg, a profilját már nem lehet megnézni.

1
Ibolya
Ibolya küldte
április 22. 23:41

@János: Kedves János, szerintem fotó nélkül ismerkedni egy online társkeresőn nem szerencsés dolog, mi van, ha egy olyan arc írogat nekem, aki mögött akár férfi akár nő lehet (nincs arca), vagy annyira visszataszító (legalábbis az én számomra), hogy még véletlenül sem tudnék vele szóbaállni. Önnek nem is tudom, miért nincs fent fotója, a mai világban az könnyen megoldható. Szóval igenis fotót, sőt, több fotót, a társkeresőre, mert az adatlap, a bemutatkozás és minden más össze fog kapcsolódni egy ember arcával..az pedig nagyon fontos, ha valaki "álarcot" hord, vagyis nem vállalja fel az arcát, az milyen Ember, abban később hogyan lehet megbízni.

Évica
Évica küldte
szeptember 05. 17:49

@Krisztina: Köszönöm szépen Kriszti, hogy megírtad. Megkönnyebbültem, már vártam a reakcióját, ami biztosan annál is bántóbb lett volna, mint amin felháborodtam.

Krisztina
Krisztina küldte
szeptember 03. 10:03

@Évica: Attila nincs álcázva és nem nem tudott profilképet összehozni, hanem már nincs az oldalon. A profilja törlődött, csak a hozzászólás van itt.

Valéria
Valéria küldte
szeptember 02. 17:20

Sziasztok! Igen egyetértek, azzal hogy az elöző párkapcsolat amely rosszul sikerült, ugyanabba a hibába senki nem akar beleesni! Mert senki nem úgy kezdte valamikor a kapcsolatát hogy nem fog sikerülni! Kockáztatni kell, anélkül nem megy semmi! Bár az idősebb korosztály jól meggondolja mit is lép. A fiatalok meg nem, gondolkodnak előre, csak utólag.

Évica
Évica küldte
augusztus 30. 15:11

@Attila: Kedves Attila! Ahogy olvaslak, Te is az idősebb korosztályhoz tartozol. Remélem jókat szórakozol itt az álca alatt, hogy még egy képet sem tudsz összerittyenteni. Mit is keresel itt? Társas vállalkozást vagy érdekkapcsolatot? Valóban ezek a szavak hogy szikra, kémia elcsépeltek. Mindezek ellenére az idősebb korosztály még jobban kapható némi érzelemre, mint az alattunk lévő generációk. Muszáj idéznem: az első szerelemnél nincs jobb, de az utolsó az maga a tökély. Kár, hogy ezzel a stílussal, az öregeken való röhögéseddel ezt valószínű soha sem fogod megtapasztalni. Pedig jó nagyon....

1
Krisztina
Krisztina küldte
július 30. 16:03

Ha valaki sokat sérült az előző kapcsolatában, félhet elkotelezodni.. De akkor is, ha mondjuk a szülei kapcsolata nem volt boldog és harmonikus...

Krisztina
Krisztina küldte
július 30. 15:59

@Attila: Kedves Attila. Kicsit több tisztelettel kellene beszélni az idősebb nőkről.. Szerintem egy 60 éves nő is lehet szerelmes.. Miért ne lehetne? Biztos nem úgy, mint egy tini, de el tudom képzelni... Egyébként nem erről szól ez a poszt szerintem.. Kriszta

János
János küldte
július 30. 15:44

Én nem nevezném félelemnek. Inkább a mai világunk ilyen eldeformálódását. Manapság nem divat á tartós kapcsolat. Nem szeretünk problémákat megoldani. Teret nyert ami nem megy ne eröltessük szemlélet. Mindenki a belső értékekről beszél de már nem vesszük a fáradtságot hogy megismerjük a másikat. Egy fotóról ítéljük meg az embereket.

1
Krisztina
Krisztina küldte
július 30. 14:33

@István: Nagyon tetszenek a gondolataid! Üdv. Kriszti

Robi
Robi küldte
február 13. 06:09

Hát én tudok még egy félelmet! Nem az enyém,de már sokadszor belefutok. Hogy sok ember üzleti vállalkozásként kezeli a szerelmet. Még úgy általában az egész életét. Vagyis ha az nekem megéri és ameddig megéri addig és annak függvényében "szeretlek" Ha már nem úgy fütyülsz ahogy én szeretném . Majd én olvasom a kottát azt kell játszani. Ja ez neked nem finom? Akkor Armageddon még világ vége!

2
Roland
Roland küldte
február 12. 18:28

@Kata: ha nem gond, kiegészíteném még plusz ponttokkal a felsorolt okokat, from személyes háttérből: - sosem kötődött senkihez, nincs kellő élettapasztalata, így mintája sem hozzá hogyan kell(ene) - túlzottan beleszokott az egyedüllétbe vagy túlzottan elviselhetlen a természete, emiatt nincs türelme / lelkiereje felborítani a már megszokott életmódját másvalaki miatt

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország