Kattints a fejlécen található bejelentkezés linkre, majd a megjelenő dialógus ablakban gépeld be az e-mail címed és a jelszavad, majd kattintson a bejelentkezés gombra. Amennyiben a profil menü/beállítások menü/igazolások panelon vissza igazolta a facebook fiókját, a fejlécen találhó facebook gombra kattintva is bejelentkezhet az e-mail cím és jelszó megadása nélkül.
Bejelentkezés után, a fejléc jobb oldalán található kilépés ikonra való kattintással léphet ki az oldalról.
Kattints a kezdőlapon a Elfelejtetted a jelszavad? jelszó visszaállítás linkre. A megjelenő dialógus ablakban írd be az e-mail címed, majd kattints a mehet gombra. A megadott e-mail címre egy levelet küldünk, amiben kattints a levélben található gombra, majd lehetőséged lesz megadni az új jelszavadat, amivel be léphetsz az oldalra.
Bejelentkezés után, a profil menü/beállítások almenü/FIÓK ADATOK ÉS LÁTHATÓSÁG mpanel alatt módosíthatja az e-mail címét.
Bejelentkezés után, a profil menü/beállítások almenü/Profil hibernálása vagy törlése panelon kattintson a hibernálás linkre, majd a megjelenő dialógus ablakban az igen gombra.
Bejelentkezés után, a profil menü/beállítások almenü/Profil hibernálása vagy törlése panelon kattintson a profilod törlése linkre, majd a megjelenő 'BIZTOSAN TÖRLÖD MAGAD' dialógus ablakban a 'profil törlés' gombra kattintson, majd a 'PROFIL VÉGLEGES TÖRLÉSE' dialógus ablakban, válassza ki a törlésének okát és kattintson a 'profil végleges törlése' gombra.
Nem, semmilyen elérhetőséget sem adhat meg a bemutatkozásában. (email, skpe, messenger, facebook, insta,...)
Nem, semmilyen elérhetőséget sem adhat meg a legelső levelében! (email, skpe, messenger, facebook, insta,...). Amint kapott legalább 1 választ (ami nem elutasító), a saját felelősségére megadhatja az elérhetőségeit.
Bejelentkezés után, a profil menü/fényképeid menüpont alatt.
Rá kell klikkelni az üzenetre!
Egyes levelező szolgáltatóknál az e-mail megérkezéséig 5-10 percet is várnod kell. Amennyiben nem találod a levelet a postafiókodban ellenőrizd a kéretlen levelek vagy a spam mappát. Amennyiben 10 perc múlva sem érkezik meg az aktivációs e-mail, kérjük jelezd a számunkra az ügyfélszolgálaton
Használd a Chrome vagy a Firefox legújabb verzióját. Ha továbbra sem sikerül, kérlek jelezd az ügyfélszolgálaton a problémát. Innen töltheted le az általunk is javasolt Chrome böngészőt: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/index.html
Használd a Chrome vagy a Firefox legújabb verzióját. Ha továbbra sem sikerül, kérlek jelezd az ügyfélszolgálaton a problémát. Innen töltheted le az általunk is javasolt Chrome böngészőt: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/index.html
Bejelentkezés után, a profil menü/értesítések almenüben, lehetőséged van kiválasztani, hogy miről szeretnél értesítést kapni.
A letiltani kívánt felhasználó adatlapján klikkeljen a továbbiak gombra, majd kattintson a letiltásra. A megjelenő dialógusban válassza ki miért kívánja letiltani a tagot, majd klikkeljen a letiltás gombra.
A feljelenteni kívánt felhasználó adatlapján klikkeljen a továbbiak gombra, majd kattintson a jelentem-re. A megjelenő dialógusban válassza ki miért kívánja feljelenteni a tagot, majd klikkeljen az igen gombra.
Az üzenetváltás oldalon, az üzenetírás panelon a küldés gombtól bal oldalra kattintson a kuka ikronra, majd a megerősítő igen gombra. Ha a kuka ikon itt nem látszik, akkor a három pontra, majd a levelek törlése gombra.
Bejelentkezés után, a profil menü/beállítások almenü/EGYSZER MÓDOSÍTHATÓ ADATOK panel alatt megadhatja a saját nemét és azoknak a nemét akiket keres. Ez egy egyszer módosítható adat.
Bejelentkezés után, a profil menü/beállítások almenü/EGYEBEK panal alatt/Elrejtett és letiltott tagok visszaállítása, klikkeljen a piros (linkre kattintva) linkre.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102