Kattints a fejlécen található bejelentkezés linkre, majd a megjelenő dialógus ablakban gépelje be az e-mail címét és a jelszavát, majd kattintson a bejelentkezés gombra. Amennyiben a profil menü/beállítások almenü/igazolások panelon vissza igazolta a facebook fiókját, a fejlécen találhó facebook gombra kattintva is bejelentkezhet az e-mail cím és jelszó megadása nélkül.
Bejelentkezés után, a fejléc jobb oldalán található kilépés ikonra való kattintással léphet ki az oldalról.
Kattints a fejlécen található bejelentkezés linkre, majd a megjelenő dialógus ablak alsó részén található elfelejtett jelszó linkre. A megjelenő dialógus ablakban írd be az e-mail címed, majd kattints a mehet gombra. A megadott e-mail címre egy levelet küldünk, amiben kattints a levélben található gombra, majd lehetőséged lesz megadni az új jelszavadat, amivel be léphetsz az oldalra.
Bejelentkezés után, a profil menü/beállítások almenü/Profil hibernálása vagy törlése panelon kattintson a hibernálás linkre, majd a megjelenő dialógus ablakban az igen gombra.
Bejelentkezés után, a profil menü/beállítások almenü/Profil hibernálása vagy törlése panelon kattintson a profilod törlése linkre, majd a megjelenő 'BIZTOSAN TÖRLÖD MAGAD' dialógus ablakban a 'profil törlés' gombra kattintson, majd a 'PROFIL VÉGLEGES TÖRLÉSE' dialógus ablakban, válassza ki a törlésének okát és kattintson a 'profil végleges törlése' gombra.
Egyes levelező szolgáltatóknál az e-mail megérkezéséig 5-10 percet is várnod kell. Amennyiben nem találod a levelet a postafiókodban ellenőrizd a kéretlen levelek vagy a spam mappát. Amennyiben 10 perc múlva sem érkezik meg az aktivációs e-mail, kérjük jelezd a számunkra az ügyfélszolgálaton
Használd a Chrome vagy a Firefox legújabb verzióját. Ha továbbra sem sikerül, kérlek jelezd az ügyfélszolgálaton a problémát. Innen töltheted le az általunk is javasolt Chrome böngészőt: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/index.html
Használd a Chrome vagy a Firefox legújabb verzióját. Ha továbbra sem sikerül, kérlek jelezd az ügyfélszolgálaton a problémát. Innen töltheted le az általunk is javasolt Chrome böngészőt: https://www.google.com/chrome/browser/desktop/index.html
Bejelentkezés után, a profil menü/értesítések almenüben, lehetőséged van kiválasztani, hogy miről szeretnél értesítést kapni.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102