Így lett ingyenes társkereső az Első Találkozás


Így lett ingyenes társkereső az Első Találkozás

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan lehet ingyenes egy társkereső oldal. Ahogy a párkeresőink is tapasztalhatták, az Első Találkozáson valóban nem kell fizetni semmiért sem! Ez nem egy induló kedvezmény vagy valami trükk, a teljes ingyenességet az elkövetkezendő években is garantálni fogom a számodra. Biztosítalak arról, hogy nincsenek kamu profilok, mivel az aktivitást a közösség tartja fent. Téged is érdekelhet, hogyan lehetséges mindez és mi a célja ennek az egésznek? Olvasd el a cikket és ígérem, hogy minden kérdésedre választ fogsz kapni!

Először is engedjétek meg hogy bemutatkozzam, Bakai Balázs vagyok az ingyenes társkereső oldal kitalálója és fejlesztője. Mindig is szerettem volna létrehozni valamit teljesen a kezdetektől, amiben kiélhetem a kreativitásom, amiben szakmailag is fejlődhetek. Olyan dolgot akartam készíteni, amivel egy kicsit jobbá tehetem más emberek életét. Ez már régóta ott volt bennem, persze sokáig fogalmam sem volt mi lesz az, csak tudtam, hogy lesz majd egyszer valami.

Aztán az életem úgy alakult, hogy 2015-ben elváltam és informatikusként hova is mehettem volna párt keresni, mint az online társkereső oldalakra. Komoly kapcsolatot kerestem, de ezek az oldalak szépen kifejezve "nem erre voltak kihegyezve". Felregisztráltam szinte az összes magyar társkeresőre, hogy megnézzem milyen hölgyek ismerkednek, de azért be kell vallanom, fejlesztői szemmel is vizsgálódtam, nem is keveset. Az a helyzet, hogy nem találtam egy igényesen összerakott oldalt sem, ahol komoly kapcsolatot tudtam volna kialakítani. Ami a leginkább bosszantott, hogy a legtöbb oldal ingyenesnek hirdette magát, sőt a mai napig is ezt teszik és csak a regisztrációt követően derül ki, hogy az ismerkedés és a levelezés előfizetéshez kötött. Korábban írtam is egy cikket, milyennek kellene lennie a legjobb ingyenes társkereső oldalnak.

Ekkor határoztam el, hogy fejlesztek egy társkereső oldalt, amiben megvalósítom a saját elképzeléseimet, ahol kreatívkodhatok, ahol szakmailag is új dolgokat ismerek meg, és nem utolsó sorban, mások életét is jobbá tehetem azzal, hogy segítek nekik a pártalálásban. Ez lett az Első Találkozás társkereső oldal, amit közel 1,5 éves szabadidős fejlesztést követően 2017 nyarán indítottam az útjára.

Üdv, itt vagyok... Én fejlesztem nektek a társkeresőt!
Üdv, itt vagyok... Én fejlesztem nektek a társkeresőt!

Az Első Találkozás az alábbi jellemzőkkel rendelkezik, melyeket személyesen garantálok a számodra:

  • Csak komoly kapcsolatot keresők használhatják az oldalt

  • Az alkalmi kapcsolatot keresők, illetve a közösség normáiba nem illő felhasználók tiltásra kerülnek

  • Minden teljesen ingyenes az oldalon

  • Nincsenek kamu profilok, sem aktivitást generáló hamis üzenetek

  • Kizárólag fényképes adatlapokkal van lehetőség párt találni, így nincsenek rejtőzködő tagok az oldalon

  • A legmagasabb biztonsági előírásokat alkalmazom

  • Bármikor azonnal és véglegesen törölheted magad, a profil menü beállítások aloldalon.

  • Magasfokú automatizált ellenőrzések a tiltásoknál és a fejlesztési folyamatok kialakításánál

Az Első Találkozás számomra egyfajta szakmai kihívás, versengés és persze önmegvalósítás. Sokakban negatív élmények élnek az internetes társkerső oldalakról, de erről csakis a régóta üzemelő nagyok tehetnek, akik a bevételeik növelése miatt szinte mindenkit beengednek az oldalukra. Szeretném elérni, hogy az emberek véleménye megváltozzon a netes társkeresésről, amikor az Első Találkozást használják. Szeretném, hogy minél több ember megtalálja a párját és bennük egyfajta pozítív élmény kötődjön majd a virtuális ismerkedéshez. Ezen dolgozom...

A célom, hogy a legaktívabb magyar társkereső az Első Találkozás legyen. Nekem most ez a küldetésem, így megcsinálom.

Persze mint mindennek, így a társkereső oldal üzemeltetésének is vannak anyagi költségei, azonban ezt az Első Találkozás esetében nem mondanám jelentősnek a magasfokú automatizmusok miatt. Az üzemeltetési, fejlesztési és marketing költségek az oldalon megjelenő reklám bevételből kerülnek fedezésre. Viszonylag kevés olyan feladat van, ami emberi beavatkozást igényel. Szándékosan így fejlesztettem az oldalt! Szakmai titkokat természetesen nem tudok elárulni, de azt elmondhatom, hogy a hivatalos munkakörömben is fejlesztést támogató automatizmusok kialakításával, alkalmazás teljesítmény monitorozással és felhasználói élmény javítással foglalkozom. Ez a szakmai tudás az ingyenes társkereső oldalam megvalósításánál is hasznos eszköztárnak bizonyul.

Jó dolog, hogy a saját ingyenes társkeresőmet fejleszthetem
Jó dolog, hogy a saját ingyenes társkeresőmet fejleszthetem

Itt említeném meg, hogy az oldalhoz tartozik egy mindenki számra elérhető magazin is, amit azért hoztam létre, hogy hasznos tanácsokkal segítsem a társkeresőket. A méréseim szerint a magazin sikeres, sokan olvassák az írásokat, aminek igazán örülök! 😊 A magazinban ingyenesen helyet adok másoknak is, akik társkeresési és randizási témákhoz kötődően írnának, esetleg valamilyen érdekes programjuk van. Habár pénzt vagy jutalékot sosem fogadok el, ez mégis win-win felállás a számomra, mivel megszoktam kérni a szerzőket, hogy valamilyen kedvezményt biztosítsanak az olvasóim számára.

Minden kezdet nehéz, de ez a szép benne. Az ember csinál valamit, amibe a szívét és a lelkét is beleteszi, majd reméli, hogy sikeres lesz. Én is így voltam ezzel. Az oldal indulásakor néhány ismerősömnek szóltam, hogy készítettem egy ingyenes társkereső oldalt és nézzenek kicsit körül, mondják el nekem a tapasztalataikat és másokkal is osszák meg, akiknek aktuális lehet az ismerkedés. Az első 1-2 hónapban elég kevés regisztráció volt, aztán elkezdtek jönni az ismerkedni vágyók. Vannak méréseim is hogyan találnak ide a párkeresők, azonban a visszajelzések alapján a korábbi tagok is szívesen ajánlják az oldalt a barátaiknak, ami nagyon pozitív a számomra! idézem:

Van egy új társkereső oldal, ami jónak tűnik és még ingyenes is, érdemes szétnézni
Szeretném, hogy mindenki megismerje az Első Találkozást
Szeretném, hogy mindenki megismerje az Első Találkozást

Nem triviális feladat, olyan cégekkel versenyezni, akiknek éves szinten több 100 millió forint bevételük van a társkereső szolgáltatásaikból. Nekik lehetőségük van különböző hirdetésekre, marketingre, média megjelenésekre költeni, én inkább úgy vagyok vele, hogy többet ésszel mint erővel. Szerintem, ha a társkeresők látják, hogy itt valóban normális emberekkel ismerkedhetnek, akkor szívesen mesélnek majd másoknak is erről az oldalról. Ehhez persze minőségi szolgáltatást kell biztosítani a párkeresőknek, ezen dolgozom folyamatosan!

Egyébként örülök, hogy sikeres az oldal, egyre többen regisztrálnak és szerencsére sok pozitív visszajelzést kapok azoktól, akik megtalálták a társukat. Ezért jó csinálni ezt az egészet. Persze vannak azért lehúzó vélemények is 😊, de általában azoktól érkezik ilyen, akik a viselkedésük miatt kitiltásra kerültek az oldalról és nem értik, hogy miért nem tudnak többet visszaregisztrálni, ugyanis ezt máshol lehet megtehetik, itt sajnos nem!

Ha megtaláltad a párod az Első Találkozáson vagy csak úgy érzed, hogy szívesen támogatnád a törekvéseimet, megköszönném ha megosztanád az oldalt másokkal is, így Te is segítheted a munkám és az oldal további fejlődését. Köszönöm!!!

A társkereső fejlesztése több szálon is halad párhuzamosan. Vannak olyan újdonságok, amikkel a párkeresők maguk is találkozhatnak az oldalon, például a társkereső chat – amit csevegőnek neveztem el az oldalon – idén január elején került bevezetésre, illetve pár napja programoztam le egy kontextus érzékeny (az adott oldalhoz kötődő) segítségnyújtó funkciót is. Mindezek mellett olyan háttér munkálatokkal is foglalkozom, melyeket nem látnak közvetlenül a felhasználók, csupán annyit vesznek észre, hogy az elvártak szerint működik és gyors a weboldal. Szoktam a tagoktól is észrevételeket kapni, melyeket az időm függvényében folyamatosan implementálok az oldalon, ezúton is köszönet nekik! Jelenleg éppen az új GDPR adatkezelési tájékoztatót készítem, amiben egy kedves barátom segít nekem.

Egyedi, színes és vidám oldalt szeretnék készíteni nektek
Egyedi, színes és vidám oldalt szeretnék készíteni nektek

Hogy mi várható a jövőben? Mivel nem szeretném a versenytársaimat előnyhöz juttatni, így erről csak keveset árulhatok el. Azonban azt megosztom veletek, hogy az oldal sokat fog bővülni a funkcionalitások terén, szeretnék bele vinni egy kis egyediséget és színt, amivel még jobban kitűnhet a többi társkereső oldal közül. Van jelenleg egy kb. 90 pontos ötletlistám, ami a jövőbeli fejlesztéseket tartalmazza. Úgy számolom, nagyjából 2-3 év amíg minden elkészül és úgy fog kinézni az oldal, ahogyan megálmodtam. A közeljövőben elérhető lesz egy Android alapú társkereső app, lehetőség lesz képek feltöltésére a facebook-ról és egyszerűsödni fog a regisztrációs folyamat is.

Remélem ezzel a kis útmutatóval, közelebb kerültél Te is az oldalhoz és látod, hogy miért is készít valaki egy valóban ingyenes társkeresőt 2019-ben. Jaa, igen tartozom még valamivel, az a cicás kép... Imádom a macskákat, ez van. :D

Balázs


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102