Társkereső oldalak - Találd meg az igazit


Társkereső oldalak - Találd meg az igazit

Szeretnél párt találni, de még új vagy az internetes társkereső oldalak világában? Olyan társkeresőre regisztrálnál, ahol megtalálhatod az igazit és a boldogságot? Olvasd el Mariann történetét, reméljük neked is segíteni fog a választásban!

Az iskolapadban ülve, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki a táskámra egy szerelmes levelet helyezett. Milyen izgalmas is volt. Vajon ki írta a levelet és mi van benne? Csengettek, így nem tudtam már felbontani, nehogy a tanár úr észrevegye. Emlékszem, azon az órán nehéz volt bármi másra figyelnem, csak az én titkos üzenetemre tudtam gondolni.

Azt szerettem volna, hogy az internetes társkereső oldalak használatakor is valami hasonló érzés fogjon el. Írjon nekem valaki egy üzenetet, ami csak nekem szól, mert én vagyok az, akit meg akar szerezni. Amikor legelőször regisztráltam egy párkereső oldalra, sajnos egy kicsit másfajta érzés fogott el, nem egészen az, amire számítottam. Annak nagyon örültem, hogy sokan írtak nekem, viszont a levelek 90%-a egyáltalán nem hasonlított azokra a szerelmes levelekre, amiket még iskolás koromban kaptam. Egy-két mondatos, "Szia, szeretnélek megismerni" hosszúságú üzenetek voltak ezek. Te jó ég gondoltam, tizenévesen még tudtak udvarolni a fiúk, viszont a 30-as, 40-es férfiakból minden kreativitás eltűnt. Aztán rájöttem, hogy egyszerűen csak nem a nekem való társkereső oldalakra regisztráltam fel.

Olyan férfira vágytam, aki még tud bókolni
Olyan férfira vágytam, aki még tud bókolni

Olyan ismerkedős oldalakat kerestem, ahol sokan vannak, akár több százezer férfi is megtalálható. Először is regisztráltam a legnagyobb magyar társkereső oldalakra, gondoltam, hogyha sok a párkereső, akkor hamarabb fogom megtalálni az igazit, meg amúgy is több férfi közül válogathatok majd. Ez utóbbi elgondolásom be is igazolódott, de rá kellett jönnöm, hogy nem a mennyiség számít egy társkereső oldalon, hanem az, hogy oda milyen beállítottságú párkeresők regisztráltak. Mit érek azzal, ha naponta rám ír 40-50 olyan férfi, aki még 3 mondatot sem tud helyesen leírni és ugyanazokat a sablon üzeneteket írják nekem, amit rajtam kívül még másik 100 nőnek elküldtek, hátha valaki visszaír majd nekik. Sőt, a címzettek között voltam már Éva, Klára, de még Sándor is. Igaz, ez utóbbit komolyan nem tudtam már hova tenni. Szerintem ők azok a tipikus szinglik, akik csak alkalmi kapcsolatot keresnek, mivel az ismerkedésen is gyorsan túl akarnak esni. Ugyanez a véleményem azokról is, akik egyből megadják a telefonszámukat vagy a facebook elérésüket. Szóval rájöttem, nem az számít hányan vannak fent egy társkeresőn, vagy hányan írnak nekem egy nap, hanem inkább az, hogy aki ír, annak komolyak legyenek a szándékai és velem akarjon megismerkedni, mert valamiért felkeltettem az érdeklődését.

A legjobb társkereső oldalt kerestem. Gondoltam szétnézek az interneten, találtam olyan partner kereső oldalakat, akik magukat a legjobbnak hirdették, nem is tudom, én ezekre nem igazán akartam regisztrálni. Ezek után néhány párkereső oldalakat összehasonlító weboldalt találtam. A google is reklámozta őket hirdetések formájában, mint a legjobb magyar társkereső oldalak, a top 10 társkeresők vagy éppen az 5 legnépszerűbb társkereső oldal. Természetesen megnéztem mindet, mert kíváncsi voltam, hogy melyik összehasonlító oldal, melyik magyar randi oldalt hozza ki legjobbnak és persze miért. A végeredmény számomra elég meglepő volt. Mindegyik oldal, más-más partnerkeresőt hirdetett ki győztesnek. Itt már szinte biztos voltam abban, hogy ezek az oldalak csak reklámfogások, amiket a randi oldalak tulajdonosai hoztak létre, hogy az oldalukat reklámozzák. Viszont nem is ez volt számomra a legnagyobb csalódás, hanem az, hogy ezek a győztes oldalak, pontosan ugyanazok a nagy párkereső számmal rendelkező portálok voltak, amelyekről éppen nemrég töröltem magam.

A legjobb társkereső oldalt neked kell megtalálnod
A legjobb társkereső oldalt neked kell megtalálnod

Ezek után nagyjából sikerült belőni, hogy olyan oldalak lesznek számomra az érdekesek, ahol komolyabb és értelmesebb férfiakat találhatok, akik helyesírási hibák nélkül, akár 3 mondatnál hosszabb bemutatkozó levelet is képesek megfogalmazni. Regisztráltam néhány kifejezetten diplomás társkeresőnek hirdetett oldalra. Az előfizetési díjak itt voltak a legmagasabbak, de úgy gondoltam, hogy ennyit még rá tudok szánni, ha az igazit megtalálhatom. Az egyik ilyen diplomás társkeresőn, nemcsak az előfizetési díjak voltak magasak, de nagyjából 1 óra volt amíg kitöltöttem egy kötelező személyiség tesztet a regisztráció részeként. Na nem baj, úgy voltam vele a diplomás férfiakért meg kell kicsit küzdeni. Már az első belépésem után is furán éreztem magam, mivel csak olyan férfiakkal léphettem kapcsolatba, akiket a gép kidobott a számomra. A problémám csak az volt, hogy a férfiak többségének nem volt látható fényképe és aki írt, az is magázódott velem. Ez az oldal nekem nem jött be, olyan érzésem volt, hogy a férfiak nem akarják a kilétüket felfedni valamiért, talán némelyiknek még kapcsolata is volt és nem akarták, hogy valaki felismerje őket vagy egész egyszerűen csak kamu profilok olyan személyekkel, akik nem is léteznek. Amíg le nem járt az 1 hónapos előfizetésem, még néha felléptem erre az oldalra, de a véleményem ugyanez maradt.

Nem vagyok valami nagy facebook használó, éppen csak a családtagjaimmal, a rokonaimmal vagy néhány távoli barátnőmmel tartom itt a kapcsolatot. Kíváncsi voltam vajon mi a helyzet társkeresés terén, ezért a facebook társkereső kifejezésre is rákerestem és találtam is néhány olyan facebook csoportot, amihez csatlakoztam. Feltöltöttem egy képet és csodák csodájára perceken belül elkezdtek érkezni az üzenetek. Elég sokan írtak, viszont a számomra hamar egyértelművé vált, hogy ezek a pasik szinte biztosan valami egészen másra vágynak mint amire én, valószínűleg nem egy komoly kapcsolatra. Na jó ez is kilőve, de legalább kipróbáltam.

Az igai szerelemre vágytam
Az igai szerelemre vágytam

Még mindig szerettem volna ismerkedni, de őszintén bevallom, hogy ennél a pontnál már nem igazán volt kedvem több randi oldalra felregisztrálni, csak úgy nézelődni akartam egy kicsit kötöttségek nélkül. Találtam olyan társkeresőket, ahol a kezdő oldalon azt olvastam, hogy regisztráció nélkül is lehet társat keresni. Ez nagyon jól hangzott, de hamar be kellett látnom, hogy ez egyszerűen nem igaz. Amint érdemben is használni akartam a párkereső oldalt - például írni egy másik párkeresőnek - azonnal kérték az adataimat. Itt tartottam néhány hét szünetet, mert közben lebetegedtem és egyéb teendőim is voltak.

Regisztráltam már a legnagyobb és a legnépszerűbbnek hirdetett oldalakra, de az igazi férfit még mindig nem találtam meg annak ellenére, hogy elég szép összegeket költöttem el a társkeresésre. Ez volt az a pont, amikor azon elmélkedtem, hogy minek is fizessek egy partnerkereső oldal használatáért, ha nem azt kapom cserébe, amit elvárok. Így történt, hogy regisztráltam néhány ingyenesnek hirdetett társkereső oldalra. Gondoltam nem lesz több meglepetés, de tévedtem. Az ingyenes ismerkedős oldalak egy részénél csak bizonyos funkciók voltak szabadon használhatók, amint szerettem volna egy üzenetre válaszolni vagy csak egy fényképet megnézni, egyből jöttek a pénzbekérő űrlapok. Elképzelhető amúgy, hogy ezek jó randis oldalak voltak, de már nem szerettem volna több pénzt kiadni. Találtam néhány valóban ingyenes társkereső oldalt is, de nem igazán éreztem magam jól ezeken a párkeresőkön sem.

VÁLASZD AZT A PARTNER KERESŐ OLDALT, AMELYIK A LEGJOBBAN ILLIK HOZZÁD!

Ha a megfelelő helyen vagy a szerelem rád fogtalálni
Ha a megfelelő helyen vagy, a szerelem rád fogtalálni

Így végére nagyjából össze is állt a kép, hogy milyen társkereső oldalra vágyom. A legfontosabb, hogy komoly kapcsolatot kereső párkeresők legyenek az oldalon és nagy piros pont, ha teljesen ingyenesen használható. Engem nem igazán érdekel, hogy vajon ez a legnépszerűbb, a legnagyobb, esetleg valaki által reklámozott legjobb társkereső oldal. Számomra az a legfontosabb, hogy aki nekem levelet ír, az olyan férfi legyen, akiben látok valami kreativitást is, aki még tud udvarolni és aki mellett majd nőnek érezhetem magam. Számomra ezek az alapvető kritériumok, hogyha társkereső oldalt választok, ezeket a jellemzőket fogom figyelembe venni és persze néhány véleményt is elolvasok különböző fórumokon a társkereső oldalakról szóló témában.

első találkozás társkereső

A legtöbb mai partnerkereső oldal profitorientált, bárkit beengednek az oldalakra, csak hogy még több regisztrált taggal büszkélkedhessenek és persze ezáltal még nagyobb profitra tegyenek szert. A véleményem szerint ez a hozzáállás hosszú távon nem kifizetődő. A komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak figyelme olyan társkereső oldalakra fog irányulni, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség lesz a mérvadó. Ahol tisztességesen ellenőrzik és moderálják a tagokat és valóban csak azokat a felhasználókat engedik be ebbe az érzékeny közösségbe, akik nem zaklatják a másik párkeresőt és nem bombázzák őket komolytalan ajánlatokkal.

A személyes adataimat szeretném mindig biztonságban tudni, ha már egyszer megosztom egy weboldallal, lehetőleg senki se éljen majd vissza vele. Nem vagyok mindig gépközelben, ezért számomra fontos, hogy a társkereső oldal mobiltelefonról esetleg tabletről is használható legyen. Nem vagyok egy számítógép szakértő, így örülök neki, ha könnyen eligazodom az oldal felületein és nem kell azon agyalnom, hogy vajon hol találom az üzenet írás vagy a kijelentkezés gombot.

Ennyi volt az én kis tanulságos történetem, remélem hasznos volt a számodra. Nem szeretnék senkit sem reklámozni, de ha az írásom végére értél, úgy gondolom Te is tudod már, hogy melyik társkereső oldalra kell regisztrálnod, hogyha az igazit keresed!

Mariann

társkereső oldalak társkeresés társkeresők

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102