Félre kacsintás egy kapcsolatban

indította: Tamás
Tündi
Tündi küldte
február 17. 13:53

Tudomásom szerint ilyen élethelyzetet nem éltem meg.Mielőtt idáig fajulhatott volna esetleg a dolog a másik részéről ,hamarabb zártam,hisz jelek mindig vannak. Nem minden esetben lehet szerintem a probléma kiváltó oka az intimitás. Inkább a kommunikáció hiánya vezethet ilyen s hasonló esetekhez. Én megalázásnak érezném,öszintétlenségnek,ha ilyen történne velem szembe. Az hogy ki miért tesz ilyet,függhet sokmindentöl.De a hűség: mindig egy döntés.

2
Áron
Áron küldte
február 17. 13:26

Találkoztam már társkeresőn nem 1 olyannal, aki a meglévő kapcsolata mellé keresett "kiegészítést". Úgy gondolom, egyelőre nem vagyok rászorulva efféle lehetőségekre. Legalábbis egyelőre futja a türelmemből, hogy ne adjam ennyire alá. Vannak olyanok is, akik kifejezetten szeretik a pocsék élethelyzeteket meg a drámát, kb. mintha átéreznék hogy lehet sírdogálni. A lényeg hogy minél lehetetlenebb küldetés legyen a kiszemelt.

2
Norbert
Norbert küldte
február 17. 12:49

Ne nézz ilyen műsorokat,legtöbb megrendezett konfliktusokról szól,elferdítik benne a valóságot,eltúlozzák a drámát a nézettség érdekében.Ha kialszik a tűz,akkor vagy elválás lesz belőle,vagy megszokásból,kényszerből(megélhetés,közös gyerek)együtt maradnak és indul a társas magány,félrejárás stb...

2
Tamás
Tamás küldte
február 16. 13:50

Mi az igazság ebből ? Ha a férfi vagy nő nem kapja meg azt a boldogságot - szeretetet vagy amire gondolatna abban a kapcsolatban amiben van előfordulhat-e hogy máshol keresi azt amire gondolatna ? vagyis hogy megcsalja a párját de végül megkapja azt amit akar . Erre gondoltam . Elmúlt a kezdeti nagy , kialudt a tűz 🔥 🤔 Mi igaz abból hogy ha túlzottan féltékeny a társunk mert esetleg okot adtunk rá korábban és ez a féltékenység odáig fajul hogy a telefonjában kutakodunk vagy a közösségi profilját csekkoljuk le . Azért kérdeztem mert szoktam nézni egy műsort - nem akarom reklámozni azért nem írom le a címét - abba szoktam ezt hallani mint a klasszikus sláger téma miért csaltad meg őt ? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország