Friss kapcsolatnál mikor kerüljön sor az első eggyüttlétre?

indította: Andrea
Piroska
Piroska küldte
január 17. 17:50

Ha van szikra ,mindeggy . Ha nincs mindeggy.

2
Krisztina
Krisztina küldte
január 17. 07:53

Most elolvastam az indító posztot. Andrea olvasta ezt valahol.. A cikk író szerint 3 hónap alatt alakul ki a tisztelet.. Ha az nincs meg már az elején, az baj..

Lajos
Lajos küldte
január 16. 21:02

Most komolyan, ez egy kérdés a társkeresön? Jön majd az is, hogy hova-mit, meg hogy ki legyen felül? László válaszával teljesen egyet értek, de ezt Anyukádnak kellene mondania 16 éves korodban...

2
László
László küldte
január 16. 19:35

Ez egyszerű. Amikor eljön az ideje. Hogy az mikor van? Ha eljön, tudni fogod.

4
Krisztina
Krisztina küldte
január 12. 13:56

Nincs értelme ezen agyalni szerintem.. A kapcsolat mélységétől függ, meg attól, hogy a két fél mit szeretne..

1 1
Hajni
Hajni küldte
január 12. 13:42

@Szilárd: Gondoltam én ezt a kis HUNCUTSÁGOT! 😁

Hajni
Hajni küldte
január 12. 13:34

@Szilárd: Gondoltam én ezt a kis HUNCUTSÁGOT! :D

Szilárd
Szilárd küldte
január 12. 10:35

@Hajni: Valamit írnom kellett, hogy felkeltsem a figyelmet.😄 Hátha legalább valaki végre rám kattint .😀

Hajni
Hajni küldte
január 12. 10:18

@Szilárd: 41 évesen?🤪 Persze nem hinném, hogy bárki uális élete ilyen mélységig a nyilvánosságra tartozik. 😉

Éva
Éva küldte
január 11. 20:59

@Andrea: Szerintem nem kell 3 hónap ha megértik egymást meg szinpatikusak egymásnak fölösleges annyit várni

1
Mária
Mária küldte
január 11. 18:00

Sziasztok, Szerintem is emberfüggő a dolog, de azért én a 3 hónapot akkor tartom reálisnak, ha csak ritkábban találkozik a pár. A minél mélyebb megismeréssel egyetértek és a kivárással is, de a férfiak nem igazán szeretnek hónapokat várni, pláne ha napi vagy heti többszöri találkozást igényelnek. Úgy gondolom, hogy az ágybeli összhang is fontos a kapcsolatban, s jó ha kiderül egy bizonyos időn belül, ha ezen a téren nincsen a felek között összhang.

2
Szilárd
Szilárd küldte
január 11. 08:54

Én úgy még nem voltam nővel. Csak szerelmes voltam.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország