Házas, de külön él a társkereső adatlapokon

indította: Zsuzsanna
Edit
Edit küldte
május 08. 19:17

@Angéla: Igazad van! Szerintem is ez a legkényelmesebb egy nős férfinak.Otthon megvan a tiszta ruha kaja,kényelem,a barátnővel a a szórakozás ami esetleg már az asszonnyal megszokott vagy unalmas vagy valamiért nem működik. És a facebookon kiteszik a családi képeket hogy ,ilyen boldog a család!

Edit
Edit küldte
május 08. 19:12

Szeretem a tiszta helyzeteket.Csak azt várom el a másik féltől amit én is adok.El vagyok válva törvényesen igy elvárom hogy a partnerem is független legyen,ne "külön élő". Nem keresek olyan úrral ismerettséget aki nem független.Annyi minden megtörténik,lehet hogy csak az asszony mellett keres barátnőt,vagy társas magányban él...legalábbis ilyet is szoktak mondani. rendezze otthon a dolgokat le úgy korrekt az én meglátásom szerint. Ha valaki belemegy ilyen kapcsolatba,ám tegye,de akkor utólag nem lehet reklamálni,hogy mégsem jó.

2
Angéla
Angéla küldte
május 08. 17:24

Üdv! Szerintem mindent több szemszögből kell vizsgálni: 1., legalább 1 peppet őszinte, mert kiírta 2., ha még házas, miért nem válás után regizik a társkeresőn, még ott áll a lezárás előtt 3., nem is fog elválni, hogy jobb színben tüntesse fel magát, megsajnálják, stb. Így könnyebb egyik ágyból a másikba esnie.

Andi
Andi küldte
február 13. 09:50

Mindent meg lehet magyarázni.Van papírod,hogy elvetted ..akkor nős vagy ill.fordítva. Rendezted a dolgaidat ami fontos ,magad a régi és az új miatt.Lezártad,tanultál és nem a másik hátán akarsz felállni. Ezekből a lapokból egy hiányzik a férfi és a tartás.Szlengre fordîtva a gerinc és a tök.

2
Detti
Detti küldte
február 12. 11:54

Ez egy nagyon nehéz kérdés és szerintem nincs 100%-os recept. A gyerekek mindig reménykednek a visszarendeződésben, hiszen ők jó esetben mindkét felet, az anyát és az apát is ugyanúgy szeretik. Egy új kapcsolat mindig rizikós. Az, hogy működni fog-e, már az új páron múlik, hogy hogyan sikerül nekik áthidalni a nehézségeket.

Béla
Béla küldte
december 29. 02:16

Hmmm. Dunát lehet rekeszteni olyan történetekkel, hogy X és Y "boldog" házasságban él...aztán az egyik fél megismerkedik valakivel, - akivel annyira egymásra találnak, megszeretik egymást, hogy az új kapcsolat kedvéért mindent felad, kilép az előző házasságból. Nos, eleve mennyivel egyszerűbb a képlet, ha az illető már valóban évek óta ágytól-asztaltól elvált, külön lakásban, külön háztartásban él, csak éppen-valamilyen oknál fogva-papíron még házas....egyébként pedig az élet sokszínű és képes olyan helyzeteket produkálni, amelyeket nem lehet a fekete-fehér látásmód szűk skatulyáiba belegyömöszölni.

1
István
István küldte
december 27. 10:46

Mindegyik eset más, itt sem érdemes általánosítani. Ha minden egyéb szempontból megfelel a jelölt, célszerű megismerni a pontos körülményeket. A különélő jó esetben már csak papíron kötődik a házastársához. Mennyire kötődhet egy sok éve különélő? A válás se mindig egyszerű, a másik féltől is függ. Hivatalos válási okiratok birtokában is kötődhet (pl. a gyerekek miatt). Ismerek olyan helyzetet, ahol a nagyobb ünnepek egy részét együtt tölti az új és a három régi feleség családja. Szerintük sokkal jobb együtt ünnepelni, mint a gyerekek nélkül ... A válás nem feltétlenül jelent örök haragot.

3
Andrea
Andrea küldte
december 27. 09:21

Szerintem sem korrekt senkivel szemben sem ha még valaki házasságban , kapcsolatban , még nincs elrendezve a multja , és már itt , vagy más hasonlo forumon fuzi az agyát valakinek . De hát ha valaki ezt bevállalja az o dolga .

1 1
Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
július 02. 19:40

@Csabi: Szia! Véleményem szerint nem érdemes harcolni azért az emberért, aki érzelmileg még kötődik valakihez! Egyébként meg elég gyorsan kiderül ha valaki házasságban él.

Jázmin
Jázmin küldte
július 02. 19:36

@Csabi: Szia, persze ez biztosan mindkét nemnél előfordul. Sőt elég gyakran megesik az is, hogy hiába zárult le hivatalosan a válás, még nem engedte el a volt pár és ilyenkor valóban nehéz.

Csabi
Csabi küldte
július 02. 11:35

@Jázmin: Szia... igen ...ki lehet ...ha feltünteti.. de mi van akkor ha nem.. Nem csak a pasik ..De a nöi nem is szereti eltitkolni.... aztán jön...pofára esés. Mert a fene se tudja. de valahogy az engem még mindig a kötödésre emlékeztet.Aztán lehet harcolni a múltjával.

2
Jázmin
Jázmin küldte
július 01. 22:38

Az ilyen adatlapokat messziről elkerülöm. Szerintem is úgy korrekt ha azután kezd valaki ismerkedni hogy kilépett, lezárta az előzőt. Persze sok egyéb bonyodalom létezhet, úgy ahogy a lentiekben olvastam...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország