Helyesírás és társkeresés

indította: Ági
Kata
Kata küldte
augusztus 29. 10:48

@Éva: Kedves Éva! Ezt küldöm! ❤❤❤😊 Szép napot!🌞 Kata

László
László küldte
augusztus 29. 04:51

@Pál: Én nem belekötni valót láttam, hanem egy hölgy humoros megjegyzést kritizáló fazont. Csak jótanács. Vedd észre a humort, ne légy besavanyodott. Egy humoros ember kellemesebb beszélgető partner, a hölgyek is jobban érzik magukat a társaságában.

3
Kata
Kata küldte
augusztus 28. 12:27

Sziasztok! Tanulságok: 1. Humorérzék! 2. De ha már kritizálsz mást, lásd, hogy te sem vagy tökéletes! 3. Előítéletek ismeretlenül? Ugye - ugye? Szép hétvégét Mindenkinek ismeretlenül is!😊🌞

Pál
Pál küldte
augusztus 28. 12:01

@László: ...szerencse, hogy te sem látsz tovább az orrodnál, ez dicséretes! De te is "csak belekötni valót láttál "bennem..., csak hogy idézzem a hozzászólásodat..., amely megjegyzésre sikeredett!

Ákos
Ákos küldte
augusztus 28. 11:25

Kedves Zsolt, Először is irigylem a helyesírásod, most teljesen komolyan. Csak hogy témánál maradjunk... Ha az embert idézik, az már jó jel. De arra kérlek ne csak a sorokat olvasd, hanem a sorközöket és a késöbbi hozzászólásokat is. Üdv Ákos

Éva
Éva küldte
augusztus 28. 11:06

@László: Kedves László! Köszönöm, hogy megértettél, sokakkal együtt! :-)

Éva
Éva küldte
augusztus 28. 11:04

@Ákos: Kedves Ákos! Köszönöm szépen! :-)

Zsolt
Zsolt küldte
augusztus 28. 10:27

@Éva: Igen a humor nagyon is fontos, és látom te értesz is mindent. 😊 De van aki rossz hasonlatokat ír. Ezért írom le. A bohócon lehet nevetni, de egy kapcsolatban meg együtt nevetni. És ez nagyon nem mindegy. Idézet egy hozzászólásból:: Itt semmi keresnivalója a komolytalanságnak, mert szinte minden nap emberi sorsok dőlnek el, vagy változnak meg örökre. Hát igen egy ilyen mondat után, nagyjából ugyanaz az érzés fog el, mintha Rómeó és Júlia utolsó jelenetét olvasnám. De a korlátokat mindenki megszabhatja magának, de ne akarjuk a másikat is karámba zárni, mert neki az a jó.

1
Ákos
Ákos küldte
augusztus 28. 10:20

Kedves Éva! Nekem az eddigi hozzászólásaid közül mind, kivétel nélkül nagyon szimpatikusak voltak. Tökéletesen egyet értek veled. Azt azonban már észre vettem, hogy egy kis ellentétes értelmű provokáció, vagy egy kicsit áttételesebb vicc több reakciót generál, mintha azt írnám, hogy "szép vagyok és nagyon vicces, de komolyan!". A humor mindennek a sava-borsa, de nem az, hogy, "jó humorérzékem van, de a bunkók ne írjanak!" Ez után is lelkesen olvasom a hozzászólásaidat. Üdv Ákos

László
László küldte
augusztus 28. 10:12

@Pál: Ha nem vetted volna észre, Éva szándékosan, kimondottan humorosan írt, amibe te csak belekötni valót láttál. Ezek szerint te és a humor, 2 külön fogalom.

3
Éva
Éva küldte
augusztus 28. 10:06

@Pál: Kedves Pál! Sajnálom, hogy nem láttad meg a hozzászólásomban a humort! Amint azt korábban is mondtam -csak hogy a topic-nál maradjunk-, elmondom neked is: az apróbb helyesírási hibák nem zavarnak, a nagyobbak már igen. Az említett hozzászólásomban egyébként 12 helyesírási hiba volt, szándékosan. Amikor ehhez a témához hozzászóltam, valahogy azt gondoltam, nem baj, ha mosolygunk közösen egy kicsit. Van aki "vette a lapot", van aki nem. De ez sem baj, a világ sokszínű! Én pedig bírom a kritikát. 😉 A szöveg helyesen (bár mérget nem vennék rá), szerintem: A humorérzék éppoly fontos, mint a helyesírás és úgy látom, neked ez is első osztályú! Egyelőre ennyit szerettem volna hozzáfűzni. Sajnálnám, ha megbántottalak volna azzal, hogy kicsit elviccelődtem ezt a komoly kérdést, de úgy ítéltem meg, sokakat ez nem zavar. Ha ebben is tévedtem, mindazokat akiket igen, megkövetem! Üdv, Éva

1
Éva
Éva küldte
augusztus 28. 09:37

@Kata: Köszönöm, Kata! ;-)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország