Hozzánk külsőleg és belsőleg hasonló ember kérése

indította: Timi
Zsolt
Zsolt küldte
augusztus 27. 22:08

@Timi: A hasonló a hasonlót vonzza. Elégedett lennél e a kapottal? Csak annyit tudsz kapni, amennyire fel vagy készülve. Próbálom tömören . 😊 Jön az életedbe aki 70% megfelel. Ha nem tudod kiemelni belőle ami jó, és eltolod, sose leszel kész a 100%-ra. De még ha nem is lesz életre szóló kapcsolat, megerősítheted a jó tulajdonságait, és mindketten gazdagodva mentek tovább. De az is elképzelhető, olyan jól sikerül, alkotsz magadnak belőle valakit aki 100% megfelel neked.Az elégedetlenség, csak ugyanazokat a köröket hozná újra és újra.

1
Beáta
Beáta küldte
augusztus 10. 07:04

Már az első találkozásnál eldől, hogy tetszik - e az illető. Van - e valami , ami megfog? Aztán, hogy milyen a személyisége, az már később derül ki a találkozók során. Minél több időt töltünk együtt, annál jobban meg tudunk nyílni a másik előtt. Egyre több dolgot mondunk el magunkról. Szerintem nem baj, ha nem vagyunk teljesen egyformák. Sőt az a jó. Így nem lesz unalmas a kapcsolat. Tudunk egymásnak új dolgokat mutatni, kiegészítjük egymást.

Judit
Judit küldte
augusztus 10. 06:26

@Timi: Nagyon eredeti, hogy a "papirral nem kapunk észt".

Timi
Timi küldte
augusztus 09. 21:33

Igen..különbözőek a vélemények . Jól is van ez így.. De igazán azt akartam megtudni ,vajon ismerjük- e magunkat annyira, hogy fel merjünk vállalni egy hasonló felet. Amiket én olvastam ...legyen szőke...legyen barna a haja...legyen diplomás...legyen rövid hajú... Persze..mindenkinek vannak valamilyen elvárásai. Ha nem lennének nem válogatnánk. Bárki jó lenne. Mégis úgy gondolom az én szempontjaim mások. Nem számít a haj szín , az iskolai végzettség A papírral nem kapunk észt. De fontos a kommunikációs készség.valamilyen általános tudás. Nem kell tudni kívülről verset szavalni 😄de azért na. Az össz benyomás számít aminek alapja a beszélgetés. Ami nem merülhet ki a szia.mizu, mijótcsinálsz szavaknál. Úgy gondolom ,vagyis erre lettem volna kíváncsi ,ha én ilyen vagyok, így beszélek a saját nyelvemen, így szólítok meg valakit és érti , akkor találtam egy lelki társat. De egy életre ez mégis kevés. Ez barátság. Egy kapcsolathoz kell egy illat,egy érintés ,egy szempár ,egy mosoly. Nekem.🤷😊 Ha ez sok, akkor ez van.

2
Imre
Imre küldte
augusztus 09. 19:36

@Timi: Három komment,három különböző vélemény! A lényeg a kérdésedre,határozott NEM! Valami kifogás állandóan lesz! Ez a tipikus róka,farkas,--nyuszika,szindróma,:..nincs rajta sapka..! :)

Ági
Ági küldte
augusztus 09. 18:58

@Kata: Kedves Kata! a mondások azért jók, mert nagyon általánosak... Nem azt mondom, hogy 100%-ig mindenben egyezőnek kell lennünk, de ha mindenben különbözőek vagyunk, az egy folyamatos feszültséget tarthat fenn, nehéz a közös élmények megélése. Lehetnek különbségek a hobbijaink között, mondjuk együtt etessük a galambokat a Deák téren, de ő járhat hetente egyszer ultizni, én meg kötőtanfolyamra, olvasson sci-fit, én romantikus regényt, de mind a ketten szeressük Robin Cook-ot. (ezek példák csak 😊!)Szerintem az sem jó, ha mindig mindent együtt csinálunk, mert olyan "egyek" vagyunk.

Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 09. 16:00

@Kata: A ellentétek lehet, hogy kezdetben vonzzák egymást, de az évek alatt kiderülhet, hogy pont emiatt nem lesz jó és boldog a kapcsolat... Nálam ez történt... Úgyhogy inkább azt keresem, aki hozzám hasonló. Ha úgy adódik, eljon velem egy koncertre, egy kiállításra.. Ha pedig ahhoz van kedve, hogy otthon legyünk, úgy is jó.

3
Kata
Kata küldte
augusztus 09. 15:37

Az ellentétek vonzzák egymást,nekem tetszik ez a mondás. Nem fontos a hasonlóság, az idő múlásával unalmas is lehet. lényeg : a kisugárzás és a pozitív gondolkodás. 😇

2
Timi
Timi küldte
augusztus 09. 11:53

Elgondolkodtató.....vajon ,ha mindenki annyit kérne: hozzám hasonló társat szeretnék; elêgedettek lennénk a kapottal???🙃🤷🤔

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország