Közös program, társaság. Nők, Férfiak.

indította: Tündi
Csilla
Csilla küldte
október 28. 09:52

A mostani kialakult helyzet miatt nincsen ezve program.

Krisztina
Krisztina küldte
október 28. 00:06

Sziasztok! Mostanában eztek valami közös programot? Csak a tavalyiakat találom.

Gabriella
Gabriella küldte
október 27. 19:38

@Tündi: Sziasztok szeretnék csatlakozni a kis csapathoz ha kell egy vidám csajszi itt vagyok .Üdv Gabi. gabrielso2@freemail.hu itt elérhető vagyok .

Tündi
Tündi küldte
július 19. 18:00

@Márta: Köszönöm! ☺

Márta
Márta küldte
július 19. 15:34

@Tündi: Itt az Aktivitikben,lejjebb görgetsz,ott lesznek a programok,azt megnyitod,kiválasztod a programot,és abban találod a jelentkező oldalt is.Azt megnyitva tudsz jelentkezni és láthatod,hogy már kik jelentkeztek. Én ugyan még nem használtam,csak láttam,hogy ott van. A kerékpártúra még nincs fenn,gondolom az időpont miatt.

Tündi
Tündi küldte
július 19. 13:45

Hol van a jelentkező oldal?🤔 Márti! Ne butázz!😉☺

Béla
Béla küldte
július 19. 00:39

@Márta: A margitszigeti programon is voltunk páran 60 fölöttiek.

Csilla
Csilla küldte
július 18. 15:57

@Márta: Ezen a társkeresőn nem kor szerint eződnek a programok, hanem érdeklődési kör szerint. Ahogy figyeltem a 40+osok vannak jelen főleg, de azért a fiatalabbak is be csatlakoznak néha. Ha valaki eljön elsődlegesen magát a programot átérezze (hisz ezért van). Nem kizárt, hogy társra lel az ember. Ha kíváncsi vagy a résztvevőkre és a korukra, akkor a jelentkező oldalon láthatod. Ez a lista nem garancia, hogy ott is lesznek! Sokan csak jelentkeznek, mert... (Hát nem tudom, hogy miért, amikor eszük ágában sincs eljönni.) A sok jelentkezőből 10-30 ember ott van és ez a lényeg!

1
Márta
Márta küldte
július 18. 13:11

Sziasztok! Nagyon jó,hogy alakulnak a programok,én is szívesen csatlakoznék néhányhoz,de azért jó lenne tudni a csapat milyen korosztályból tevődik össze.(Amit,már a nevek mellett megjelenő kor megjelöléséből lehetne tudni!!) Nem biztos,hogy egy 30-40 éves korú csapatban egyedüli 61 évesként jól érezném magam!Sőt,lehet,hogy a társaságot is zavarná ,feszélyezné. A többi társkereső oldalaknál pl. max 55 éves korig eznek programokat. Nem tudom miért,már le kell írni a 55 feletti,még igen csak aktív korosztályt? Vélemény?? Üdv: Márti🙂

1
Ercsi
Ercsi küldte
július 18. 10:14

Sziasztok.Mikor és hol lesz a bográcsos buli? Üdv Erika

István
István küldte
július 12. 11:48

@Tündi: Szia! Igen, megtalált a kérdés! A múlt héten voltam motoros túrán Neuschwansteinben, a mesebeli várnál. Egyedül! Jó lett volna valakivel megosztani, csodálatos élmény volt!

Éva
Éva küldte
július 12. 10:08

@Csilla: Nagyon jó,várom a bográcsos bulit!🙂 Esetleg,ha valamiben tudok segíteni a ezés körülményeiben,nagyon szívesen részt veszek,szóljatok,írjatok bátran!🙂

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország