Közös társkeresős találkozó program

indította: Csilla
Ágnes
Ágnes küldte
július 06. 19:24

Köszönöm szépen Ági.

Ágnes
Ágnes küldte
július 03. 20:22

@Ágnes: Szia! Csak szeretnélek tájékoztatni, hogy Csilla már nem ez programokat, hibernálta magát. Sikeres társkeresést kívánok neked!

Ágnes
Ágnes küldte
július 03. 19:51

Kedves Csilla! Szeretnék résztvenni ebben a társkeresési programban. Kérlek értesíts ha a közeljövőben ezel ilyet. Köszönöm szépen.

Krisztina
Krisztina küldte
október 28. 15:49

@Béla: Egyetértek. Dönthetünk úgy, hogy a rettegést választjuk, én inkább élek, nem rettegek, betartom, amit tudok.

Béla
Béla küldte
október 28. 15:37

@Márta: Mi tegnap voltunk gombászni egy jót Érd közelében :)

Lajos
Lajos küldte
október 28. 15:32

@Béla: Ámen!!

Béla
Béla küldte
október 28. 15:30

A koronavírus margójára; a félelem megbénít, a paranoia az egyik szélsőség-a "nemtörődöm vele" a másik szélsőség. Az arany középút a " józan paraszti ész",... azaz körültekintő vagyok, betartom a szabályokat, a távolságot, hordom a maszkot, fölöslegesen nem reszkírozok, stb. de élem az életet amennyire lehet, para és rettegés nélkül.

1 1
Anita
Anita küldte
október 28. 14:40

@Béla: Igen, igen, pontosan ott. En mar becsavarodtam, en vagyok az , aki mindig mndent betart, nyaralni sem voltam, mostanra vagyok ott, h lesz@ ami lesz.

1
Lajos
Lajos küldte
október 28. 14:31

@Márta: Kedves Márta! Igen, egy túra remek program és a jó idö meg tudja sokszorozni a jó hangulatot. Mi is szivesen járunk a hegyekbe, de az Allgäu-t és a havas csúcsokat nem is próbálom ajánlgatni. Az óvatosság mindenki saját felelössége és én senkit sem akartam kioktatni, csak kérdeztem...🧐 Mindenki találja meg magának a megfelelö kikapcsolódást és mindenki maradjon egészséges!!

2
Márta
Márta küldte
október 28. 14:22

@Béla: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Valóban jó ötlet a téli korcsolyázás, bár én nem tudok. Sokan szoktak lenni a tavon, ha befagy. Amióta én ide járok és itt élek, még nem volt ilyen alacsony a vízállás, így , ha jönnek a mínuszok, biztos hamar be fog fagyni és alkalmas lesz a korizásra is. Addigra talán a járvány is szűnni fog. Kedves Lajos! Szerintem ( legalább is remélem!) mindenki komolyan veszi a járványt. Magam is betartom, amit lehet, hordok maszkot, ritkábban megyek boltba, próbálok távolságot tartani, a hivatalos ügyeket, ha lehet telefonon, vagy számítógépen intézem. azért azt a tv-be is mondják, hogy menjünk a szabadba. Pl.: Mi ,egy kisebb baráti társasággal nagyon jót túráztunk október 17-én ( majdnem végig esett :( , a hangulatot mégsem rontotta el! ) Biatorbágyon. Gyönyörű hely, csak ajánlani tudom azoknak, akik szeretnek túrázni és még nem jártak arra felé! Túrabot jó, ha van nálatok! 🙂

1 1
Krisztina
Krisztina küldte
október 28. 11:49

@Lajos: Nagyon remélem, nem jutunk el odáig, hogy mindenkinek a sarkában lesz egy rendőr.. Hordom a maszkot én is, nyilván. Muszáj dolgozni, amit tudok, meg teszek, hogy ne kapjam el. Komolyan veszem ezt az egészet, de nem fogok bezarkozni.

1
Lajos
Lajos küldte
október 28. 11:41

@Krisztina: Persze amig ez nem hivatalos utasítás és nem ellenörzi a rendör, addig egyéni ízlés kérdése. Én személy szerint hordom a maszkot, kerülöm a tömeget, többet járok a a szabadba és csak egy-két baráttal ezek találkozót egyszerrre, hogy a távolságot tarthassam. De egy nyilvános bor-, sör-, pörköltfesztivál most nekem elég ijesztönek hangzik. Ráadásul enni-inni nyilvánosan. Ezt én mind elkerülhetö kockázatnak tartom. Persze nálunk a szabályok is kicsit másabbak...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország