Leszólítás vagy megszólítás nyilvános helyen.

indította: József
Tünde
Tünde küldte
március 29. 21:26

40 fölött már be lehetne vezitni a SZINGLI vagyok táblát a homlokunkra. Akkor kiszálhatnánk az online világból. Jut eszembe a szájmaszk pont alkalmas erre a feliratra. Holnap kipóbálom. Majd figyelem az arcokat.🙂

József
József küldte
március 29. 20:58

László, nem tudom miért érzed kínosnak. Bár az igaz, hogy idősebb korra sok ember annyi félelmet és tévhitet generál magának, hogy tényleg kihagyja ezt a formáját az ismerkedésnek. Offline több kincs hever az utcán és sokkalta nagyobb a merítés is, én azt tapasztalom. Az esetleges lerázásokat és minimálisan fellépő problémákat pedig egy valamire való férfinak szerintem állnia kell. Nincs győzelem kudarcok nélkül ;) Amúgy nem mondom, hogy rossz az online, de számomra leginkább "B" opció. Azért elismerem és értékelem az "Első találkozás"-ba fektetett munkát, mert szépen halad és sokaknak egy kényelmesebb, komfortosabb és kockázatmentesebb lehetőség ez.

László
László küldte
március 29. 12:59

Lehet, hogy 20 évesen még bártrabb az ember, és abban a korosztályban valószínűleg több az egyedülálló hölgy is. Így a 40 felé bizony már kínos lenne. És ha esetleg a hölgy foglalt, aminek a valószínűsége jóval nagyobb, még egy ötujjú stoptáblába is beleszaladhat az ember. Aztán pisloghat, mint a 2KO a kötelek alatt.

Kati
Kati küldte
március 28. 20:42

Lehet hogy a kérdés nem az én korosztályomnak irányult, de gondoltam azért elmondom a véleményem. Engem enyhén ittas úri emberek szólítanak le többször a buszra várva, és mesélik el sanyarú sorsukat. Szerencsére telefon számot nem kérnek. Viccet félretérve. Fogalmam sincs mit reagálnék. Először meglepődnék az biztos, de ha esetleg szimpatikus lenne, és beszélnénk is egy darabig akkor szerintem lehet hogy megadnám a számom. Tényleg tisztább lenne így a helyzet. Mert ha itt kéri valaki, még mindig nem tudom ki ő valójában. Egy fénykép, pár leírt mondat.

1
József
József küldte
március 25. 23:16

Hölgyek ! Mi a véleményetek ha leszólítanak vagy megszólítanak nyilvános helyen, udvariasan az érdéklődésüket kifejezve a férfiak/fiúk irányotokba ? Urambocsá egy italra invitálnak azon nyomban vagy elérhetőséget szeretnének kérni tőletek a későbbi folytatás kapcsán. Azért kérdem, mert én szoktam ezt csinálni és sokkal igaziabbnak érzem, mint a netes társkeresősdit. Néha úgy érzem mintha egy webshopban kutakodnék a megfelelő termék után. Lelketlen és üres dolognak érzem sokszor. Amúgy nagyon ritkán futok bele (1-2%) durva lerázásokba ilyen ismerkedések kapcsán.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország