Magas léc a társkeresésnél

indította: Anna
Krisztián
Krisztián küldte
november 30. 08:52

Én nem nagyon írok rá senkire. Régebben ismerkedtem, tudom mi folyik fent 😂. Amugy a hölgy választ, hogy udvarolhatunk-e. Várni kell egy jelzést. Amigy centiméterben is mérik a szerelmet.....nem mondjuk egy támogatásban, stb....mondjuk szerintem öket annó pont megtámogatták egy két sallerrel.....😂😂😂 Ez itt csak, másodlagos opció, pedig pont, hogy kiforrottabb jobb ismerkedést biztosít......

1
Saci
Saci küldte
november 29. 15:49

@Péter: Teljesen igazad van. Sajnos ez mind két részről így van. Pedig a semmilyen válasznál még az elutasító is jobb! Saci

Péter
Péter küldte
november 29. 15:45

@András: Hát ha 10 levélből 8-9 re nem kapok választ, nem nevezném jó aránynak. Emberek vagyunk, ha nem tisztelnek meg még elutasító levéllel sem, hát akkor nagyon rossz helyen keressük a boldogságot.

3
András
András küldte
november 29. 08:35

@Anna: Kedves Anna! A te lécednél ("Várom azt férfit, aki kézen fog, és velem együtt átsétál alatta... utána magához ölelve megcsókol.") nincsen magasabb. Ahhoz szerintem mélyebb ismeretség kell, hogy mindketten érezzétek, a másikkal érdemes megpróbálkozni a léccel, egyáltalán meglátni egymás léceit, majd a sikeres teljesítés után ölelés, csók. Egy csomó szempontnak egyszerre kell megfelelnetek: emberként, nőként/férfiként, ráadásul legyen valami, ami ölelésre és csókra is késztet. Sajnos, itt ezeknek a feltételeknek sorjában, ilyen sorrendben kell megfelelnünk: 1. szimpatikus-e a fotója, fizikai paraméterei alapján, 2. személyes találkozásnál (több alkalomról van szó) emberként milyen benyomást tesz rám, 3. fogom-e mellette azt érezni, hogy egy férfi/nő van a hátam mögött. Mert másképp nem érdemes. Az interneten kívüli világban sokkal több esélyünk van. Ha meg tudjuk magunkat mutatni emberként, nőként/férfiként, akkor a külső másodlagos szerepet kap. Olyan ember is elnyerheti a szívünket, aki egyébként nem fért volna bele a kezdeti szempontjaink szerint.

2
András
András küldte
november 29. 07:20

@Péter: 10-20 %-s válaszadási aránnyal elég jól állsz, még ha nagy részük elutasítás is. :)

1
Péter
Péter küldte
november 28. 18:11

Sziasztok! Magas léc? elvárások? de miért? Miért szabjuk meg milyen legyen a másik? Én úgy gondolom, hogy csak igényeket kellene felsorolnunk. Mindenki keresi a nagy Őt, pedig egy kis ő is jó lenne, sőt egy őcske is. Az élet egy kompromisszum sorozat, és képtelenek vagyunk ezen egyezményre. De leginkább az bánt, mikor megszólítok, írók egy hölgynek és még válaszra sem méltat, ez kb. 80-90 % az írt leveleknek. Vallom, egy elutasító válasz jobb mint a hallgatás. Talán velem van a baj? lehet, de nem tudom mi? és meddig? egyáltalán van értelme ennek a kufárkodásnak, kirakatképek piacán? Mert ezek vagyunk: hamis kirakatképek. Hamisak mert képesek vagyunk feltenni 10 évvel fiatalabb képeket. Hát kedves Társkereső sorstársaim, azt hiszitek, hogy nem látni a feltett képeken, hogy nem tükrözik a valóságot? Ha már ide kerültünk, hogy e virtuális világban kergetjük a boldogságunkat, tiszteljük meg a másik nemet azzal hogy egyenrangúnak tekintjük és egy legalább egy válaszra méltatjuk. Mindenkinek sok szerencsét kívánok !

4
Éva
Éva küldte
november 27. 19:16

Sziasztok! Nem lehet kategóriába sorolni. Relatív, kinek mit jelent a ,,magas léc" Ami nekem kritérium,másnak természetes. Ízlések és pofonok különbözőek, az elképzelések lehetnek nagyon eltérőek, sőt nincs két egyforma ízlésű emberke. Pl.. nekem tetszik a piros színnek minden árnyalata,kedvenc színem. Valószínűleg nem mindenkinek kedvenc színe a piros szín.

2
Maria
Maria küldte
november 27. 17:42

Szia kedves Anna és Sziasztok:-) Először is őszintén kívánom, hogy az a bizonyos FÉRFI, akit említettél írásodban, Rád találjon.... Lehet, hogy nálam is magas a léc, ill. hogy valakinek nem jövök be... Őszintén vállalom:-) Nem vagyok szomorú emiatt egyáltalán: miért is lennék az.... Úgy kell intézni a dolgokat, hogy az igények és az elvárások találkozzanak egymással.... Viszont ez a "magas léc" azt is jelenti, hogy magammal szemben is nagy az elvárás, a követelmény... Dolgozom magamon és akarok több lenni.... Nem tökéletes, csak több akarok lenni... Itt szeretném megköszönni a sok kedves megkeresést, üzenetet, nagyon kedves vagytok:-) Nagyon örülök neki, hogy vannak érzelmeitek és azokat felvállaljátok... Addig is maradj // maradjatok nagyon boldogok!! Akkor jó edzést kívánok Nektek is és közben pedig jó készülődést... Szeretettel üdvözöllek Benneteket: Marika

1
Norbert
Norbert küldte
november 27. 11:27

Én nem helyezek magas léceket a társkeresés során. Tudom jól , hogy nem minden ember lehet egyforma. Ezt el kell fogadnom. Mindenki hibázhat az életében. Akkor a legfőbb dolog ha beismeri és próbál változtatni a hibáin. Valamit lehet jól csinál. Akkor azt amit jól csinál, tegye úgy mindig. Legyen kedves, inteligens. Meg lehessen beszélni mindent. És fogadja el a másikat. Lehet hogy utólag magas lécnek tűnik. Számomra alap dolog. Például magamról is tudom hogy követtem már hibát el. Amire nyilván nem vagyok büszke. De probálom akkor másképp csinálni a dolgokat. Igyekszem a hibákból tanulni. És ezt a tudást fejleszteni kell. Hogy máskor ne kövessek el hibát, amit egyszer el követtem. Viszont ezekről is kell beszélni. Azért hogy őszinte legyen az egyik fél a másikhoz. Persze vannak olyan hibák is amik megbocsáthatatlanok mint például tiszteletlenség. Ez alatt töbféle lehet. A legfőbb dolog hogy azokat el kell kerülni. De kissebb hibákat ha beismeri valaki és szeretne változtatni rajtuk. Mindenkinek jár egy újabb esély. Egy újabb esély hogy változtasson a hibákon. Ha pedig valaki jót csinált az életben. Például segítőkész volt vagy kedves a másikhoz. Ismerje el magában ezt is. De ne hencegjen vele. Kezelje helyén. És továbbra is igyekezzen valami jót csinálni. Én ezeket a tényezőket szoktam figyelni. Más is fontos lehet. De ezek a legalapvetőbb dolgok. Egy őszinte kapcsolat tartáshoz.

1
Anna
Anna küldte
november 26. 20:15

Sokan emlegetik azt a bizonyos magas lécet.... Sokan magasabbra emelik... mint... Az én magas lécem.... Várom azt férfit, aki kézen fog, és velem együtt átsétál alatta... utána magához ölelve megcsókol.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország