Meghatározások a társkeresésnél

indította: Gyula
Tibor
Tibor küldte
március 22. 23:20

Csak saját tapasztalatomat tudom ide írni. A válasz levelekből már sok mindent ki lehet szűrni csak figyelni kell fontos a gyakoriság és a stílus A kérdéseimre a válasz, tartalmas vagy csak felületes A profilkép 20 évvel korábbi vagy friss (ha nem friss akkor meg valahol félrevezető) Persze van, hogy meglepetés a vége! 😲🤗

Norbert
Norbert küldte
február 12. 19:44

@Attila: Már az is előrelépés lenne,ha a fél éve aktivitást nem mutató profilokat kiszórnák.Épp elég idő a jónépnek megszokni a ronda képem.Sokkoljam őket kéthetente valami újjal?🤣

Tünde
Tünde küldte
február 10. 22:19

Tényleg jó téma a dohánysás. Én olyan témát kerestem, ahol a távolságot adják meg a férfiak.Gondolom, van már ilyen topic, csak én nem találtam meg. Mostanság belebotlok, hogy max. 20-50 km. Ez így normális? Keressem meg a szomszédom? Vagy csak mindenki lusta, nem akar kilépni a komfortzónájából?

1
Maria
Maria küldte
február 07. 00:03

@Gyula Igen.

Gyula
Gyula küldte
február 06. 21:34

kedves Mária! nagy szeretet (szerelem) kell ahhoz hogy valakik együtt éljenek dohányzó - nem dohányzó páros ként. Jo magam 26 éve hagytam abba. Sajnos az aki nem dohányzó az jár rosszabbul. csökken az illat felismerése, ízlelése és neki kell mosni a sárga függönyt és a szagos ruhákat. A legjobb talán ha a két fél egyformán gondolkodik és nincs gyermekük mert ő nem tudja mondani a szülőknek hogy ne szívják. mert öt is károsítják. Áttol még aki dohányozik, dohányozzon, saját döntése, csak vegye figyelembe hogy vannak mások is. bocsi :))

3
Maria
Maria küldte
február 04. 14:41

@Gyula Kedves Gyula és kedves Olvasóim:-) Egy rövid bejegyzés: 1. nem-dohányzó és dohányzó társ megadása // figyelembe vétele... Sokan nem veszik ezt figyelembe: sajnos.... Pedig nagyon fontos... Nekem igen, nagyon is.... Nem részletezem az okokat, mert mindenkit tiszteletben tartok és senkit sem szeretnék megbántani vele... 2. ősz hajszálak viselőinek - nem zavart sohasem és ez így is marad.... Valamit még a végére, mert imádom a meglepetéseket és a váratlan csodákat: attól, hogy valakinek megírom, őszintén, hogy zavar a cigarettázás, attól még nem volt célom és a jövőben sem célom megbántani.... Semmilyen formában sem... Hihetetlen, hogy milyen őszinte tudok lenni, igen, nagyon és imádom az őszinteséget, a korrektséget, a igaziságot a férfiben.... Csak ennyi lett volna, ez egy korábbi tapasztalat megosztása. Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastatok. További gyönyörű hétvégét kívánok Mindenkinek: Marika

Attila
Attila küldte
január 30. 21:18

Tudjátok miért lenne jó ha mindenki új friss képet töltené fel hetente kéthetente magáról?? Mert mindig új arcokkal találkoznék a keresőben és nem lenne unalmas. Szerintem sokkal Jobb lenne az oldal...

1
Hajnalka
Hajnalka küldte
január 30. 00:05

Vegig olvastam par hozzaszolast.Emese irasait imadom es teljesen azonosulok vele.En amikor Magyarorszagon eltem konditermeben dolgoztam egy ideig.En sport fuggo vagyok.Had mondjam el hogy 60 es 60 kg egyforma magassagu no kozott oriasi kulonbseg lehet.Eleve az izomszovet nehezebb mint a zsirszovet.Nem mindegy hogy 60kg feszes testet vagy 60kg puha tesztat simogatsz.Ezzel nem azt mondom hogy barmelyik jobb vagy ertekesebb ...de a teljes alakos foto nelkul csak egy adat keves es felrevezeto informaciot is adhat.Nagyon sok kimondottan molett no van sovany arccal...olyan mintha 2 embert ragasztottak volna ossze.En direkt nem teszek ki teljes alakosat.1.mert nem keresek senkit...2.mert tobben ram irnanak.Amit en nem szeretnek.Amit Attila irt hogy uj fotot illik feltolteni.Teljesen igaza van.Igy korrekt.En 13 evvel ezelott tarskereson ismertem meg a volt ferjem.A 13 evvel ezelotti fotok ugyan ezen az oldalon most is fel vannak toltve!!!13 ev alatt rengeteget valtozik az ember .Ez oriasi atveres.En oszinte ember vagyok.Amit adok,azt varom el...

4
Attila
Attila küldte
január 29. 18:47

Szerintem az reális kérés lehet mind a két nem részéről hogy valós idejü képeket töltsön fel. Nem pedig 2, 3, 5 éves képeket. Nekem kifejezetten jó érzés ha egy jól sikerült képpel jelenetek meg hetente, kéthetente. Az hogy tetszik e a hölgyeknek kérdéses, de spontán, valós, és legfontosabb pillanatnyi állapotot mutatja. Számomra fontos ha elmegyek egy találkozóra felismerjenek. 😁

3
Márta
Márta küldte
január 29. 12:44

@Gyula:Egész alakos fénykép. Az bizony érdekes lenne!🙂 Lehet,hogy megfogyatkozna az itt regisztráltak száma,ha kötelező lenne az egész alakos fénykép,ahogy a napszemcsis fotó is tilos. Az oldalamon van fenn,igaz azóta már vékonyabb vagyok egy picit,az 2021- ben készült,de sajnos a rendszer nem engedte feltölteni az újabbat,igaz nem tudom miért ( elég kriminális egy rendszer,kevés fotót fogad el!!) Tőlem is megkérdezhetik, mennyit mutat a mérleg,de olvashato az adatlapomon is a valós adat.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
január 29. 11:24

@Lili: Lehet, hogy jobban jár....🤭 Az sem udvarias, ha valaki 10-20-30 kg-os túlsúllyal, 10 évvel ezelőtt készült profilképpel, hazugságokkal indít. Tőlem bárki megkérdezheti, hogy hány kg vagyok, jelzem az adatlapomon is ott van. Van aki kedveli a vékony nőket és van olyan férfi is aki nem. Legfeljebb az tovább lapoz, és nem raboljuk feleslegesen egymás idejét.

1 3
Gyula
Gyula küldte
január 28. 23:42

Ha ezen az oldalon kötelező lenne egész alakos képet feltenni akkor bizony Hölgyek és Urak is egy rész elmenekülne.(önbizalom hiány és gátlásosság miatt.) De most csak azt látom hogy a nők csak magukkal kezdtek törődni és nem kérik számon a férfiakat is egy egész alakos kép küldésére. Pedig ez egy társkereső. Minden esetre kevesebb lenne a látvány csalódás mind két nemnél. Sőt még az IQ, EQ rol nem is beszéltem. Egy társ keresésnek nem csak az a feltétele mire gondolatunk hanem az is mit tudunk adni magunk is, a közhelyek leírásán kívül.. Mert úgy gondolom ez nem egy partner kereső. Saját véleményemet írtam és elnézés kérek mindenkitől ha valaki esetleg megbántottam. Mea culpa.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország