Mennyi időt adtok magatoknak az online társkeresés terén?

indította: Irén
Imola
Imola küldte
február 02. 13:11

Elolvastam az illusztris cikket. Közben néhányszor felfordult a gyomrom, bevallom. Úgy döntöttem, tartózkodom jelzők használatától. Tisztában vagyok avval, hogy sokan követik ezeket a tanácsokat. Amit körbeír, az valójában a "sugarbaby" kategória - látunk ilyet, néhány celeb is felvállalja. Az ő életük, úgy élnek, ahogy jónak látják. Nem születtem szépnek ... Ilyenek olvastán mindig hálát adok ezért :) Ennyire talán nem egyszerű a képlet. Naivitás elhinni, hogy működőképes kapcsolat az, ami "üzleti" alapokon nyugszik. És azt sem tudom elképzelni, hogy az illető férfi boldog, hosszútávon. Talán más férfiak irigykedő pillantásai közepette ... de 24 órát egy idegennel tölt.

2
József
József küldte
február 02. 11:41

Ezt ajánlom elolvasni! (nem hazabeszélek!) https://femina.hu/kapcsolat/no_idosebb_pasi/

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
január 27. 10:19

Sziasztok. Én ezzel kb. úgy vagyok mint Zoli. Majd jön amikor itt az ideje. Nem szabok határt, persze nem is görcsölök rá, hogy rám találjon az a valaki... Addig meg jól érzem itt az oldalon magam. :) Talán az egyetlen ilyen ... -kicsit már -már barátibb hangulatú- társkereső, ahova nem úgy megyek fel, hogy "Na, vajon mennyi degenerált fog megtalálni." :D

1
Kata
Kata küldte
január 27. 08:54

Péter, örülök a terveknek, céloknak! Kérlek, a társkeresést pedig ne szűkítsd le a szomszéd faluig! Most kicsit vicceltem. Nem tudhatod, hogy mit hoz és kit tartogat az élet Neked a jövőben! Lehet, hogy a hölgy nem a szomszédban fog lakni, de egymásért áldozatot hoztok, akár valamelyikőtök költözik is. Akár mindketten egy másik településre, ahonnan még közel leszel a szüleidhez is. Rugalmasabbá és érdeklődőabbá kell válnunk a potenciális lehetőségekre és ez önmagamnak is szól. 😊 Azért szeretnénk hallani felőled, ha úgy döntesz, most kicsit távozol alkotni és feltöltődni. Engem érdekelne a kiállítás! 😊 Sok sikert, sok boldogságot és minden jót kívánok! Kata

1
Péter
Péter küldte
január 27. 08:23

Imola, Kata, köszönöm a megértést. Az a helyzet, hogy mostanra érett meg a fejemben a gondolata annak, hogy egy időre szüneteltetem a társkeresést. Olyan formában, ahogy csináltam, nem látom értelmét. Az, hogy állandóan keseregjek azon miért van olyan kevés hölgy a környékemről, nem vezet előre. Ezen változtatni nem tudok. Azon viszont igen, hogy más lehetőségeket kell keresnem az ismerkedésre. Érdeklődőabbnak, optimistábbnak kéne lennem. Az elmúlt években tüskés kerítést emeltem magam köré és rájöttem, ez nem jó. Az ember akkor sikeres, ha meg tudja mutatni, miben jó és ezzel másoknak is örömöt ad. Szeretnék egy kiállítást rendezni a munkáimból. Főleg hajómodelleket építek. Szeretnék csatlakozni valamilyen történelemmel kapcsolatos közösséghez majd. Egyelőre ennyi, majd alakulni fog.

1
Imola
Imola küldte
január 27. 06:54

Péter, megértem a fásultságod. Az akadályok sokszor azért vannak életünkben, hogy elkezdjünk valami mást, merőben újat. Hogy kilépjünk kerékvágásokból, amin csak azért járunk, mert megszoktuk... amúgy, lehet nem is a céljainkhoz vezetnek. Távolodj el a problémától, próbáld más nézőpontból is szemügyre venni. Gondolkodj el egy kicsit rajta...

Péter
Péter küldte
január 27. 06:35

Köszönöm Kata, kedves Tőled. Majd lesz jobb is, ebben hiszek. Úgy érzem tartok egy szünetet, mert így nem fog menni. Szerencsére az alkotás, rajzolás, barkácsolás megnyugtat.

Kata
Kata küldte
január 27. 06:31

Péter! 😪 Elhiszem és megértem. Vannak ebben hullámvölgyei mindenkinek, azért ne add fel!🌞 Kapsz egy virtuális ölelést!😊

1
Péter
Péter küldte
január 27. 04:13

Én már csak úgy vagyok itt. A fórum miatt, mert jó olvasni mások tapasztalatait és tudom, hogy nem vagyok egyedül. Hasonló problémák, élethelyzetek, élmények, ami megerősít abban, hogy valami nagyon nincs rendben a mai világgal, annak értékrendjével és jó látni, hogy mások is szeretnék megtalálni a társukat. Az idő már nem érdekel, majd alakul valami, vagy nem. Nem érdekel az sem, hogy válaszolnak-e a leveleimre vagy sem. Szerencsére vannak levélváltások, de pont az a korosztály nem akar ismerkedni velem, aki korban illene hozzám (28-40 éves). Persze boldog lennék, ha végre olyan nővel randizhatnék, akivel jó együtt lenni, érdemes célokat lefektetni, együtt haladni az úton. De megmondom őszintén elfáradtam. Pláne úgy, hogy mindenki messze él tőlem, a kis faluból, ahol élek nem megy az ismerkedés. Hát ez van.

1
Tibcsi
Tibcsi küldte
január 26. 21:22

Nincs határidő. Az én korosztályomnak már a net a második otthona, így nem is lenne ésszerű határidőket szabnom. :)

1
Mea
Mea küldte
január 26. 19:51

Sziasztok!Én pont úgy vagyok vele, mint Imola 🙂❤️Én már ismerkedtem meg itt férfival, le is regisztráltam, mint utóbb kiderult, ő nem.. 🙂(De nem ezért lett vége)

1
Zoli
Zoli küldte
január 26. 19:38

Sziasztok szerintem mindenki annyi időt adjon magának amennyit nem sajnál. Én örülök hogy beregisztráltam ide mert itt olyan közösség van ami elég kevés helyen és örülök hogy részese lehetek. Számomra az idő relatív majd jön aminek jönnie kell akkor amikor kell (vagyis amikor nem várjuk)😀

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország