Mi lehet egy harmonikus párkapcsolat titka?

indította: Balázs
Beáta
Beáta küldte
február 16. 11:21

Az őszinteség, az elfogadás, a szeretet, közös programok.

Gábor
Gábor küldte
február 15. 19:37

A 60. házassági évfordulójuk után megkérdeztem ezt a nagyszüleimtől. A válasz: "Én alkalmazkodom ahhoz, ami nagyanyádnak a fontos, ő pedig alkalmazkodik ahhoz, ami nekem a fontos." Tökéletesen egyetértek, de az internet korszakban már ki kell egészíteni más dolgokkal is. Egyrészt, figyelmet kell szentelni a másikra. Amivel nem törődünk, az előbb-utóbb romlani fog. Ha az estéinket a párunkkal való beszélgetés helyett a facebookon töltjük, az eredmény borítékolható. A másik, a tiszta tükör. Nagyon sokan szeretnének szőke herceget, vagy aranyhajú királylányt, de a személyes szlogenjük az, hogy "fogadjon el olyannak, amilyen vagyok". Nyilván, nem akarom piaci portékához hasonlítani az embert, de azért itt is létezik egyfajta kereslet-kínálat törvénye ;)

Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
február 15. 17:18

50 első randi :)

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
február 15. 14:29

A jó kapcsolat titka az őszinteség, az egymás iránti tisztelet, megbecsülés, szeretet, odaadás, hogy a társunkat helyezzük előtérbe magunk helyett. Elfogadjuk a hibait is, mivel mi sem vagyunk hibátlanok.

Csilla
Csilla küldte
február 14. 09:51

Amit Tünde mondott, ahhoz még hozzátenném a kommunikációt, mert az sokszor elmarad. Elfelejtjük, hogy a másik nem gondolat olvasó!

2
Tünde
Tünde küldte
február 14. 09:34

Empátia, tisztelet , változások fogadása minden szinten ami fejlödés irányába segit minket.Csakis addig amig nem romboló hatású számunkra. A szeretet 5 nyelve.Fontos hogy egy szituációban tudjuk mikor kell csendben maradni vagy beszélni.Ehhez alapos önismeret tolerancia s nyugalom is szükséges amit saját harmóniánk beállitásával tudunk egyensúlyozni.

2
Zoli
Zoli küldte
február 14. 01:07

Nincs titok csak mintha egy örök első randi lenne. Figyelem, szerelem vagy szeretet, tolerancia, kompromisszumok. Persze az élet nem ilyen egyszerű de nem lehetetlen.

2
Erzsébet
Erzsébet küldte
február 13. 22:08

Elviselni a másikat a hibáival, tolerálni, szeretni jobban, mint önmagunkat. Meg még sok-sok más :-)

1
Balázs
Balázs küldte
február 13. 22:01

Van-e egyáltalán titok? Mit kell tenni ahhoz szerintetek, hogy egy kapcsolat sokáig, akár holtodiglan működőképes legyen?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország