Miért este aktívak a társkereső emberek?

indította: Ági
Péter
Péter küldte
május 31. 12:28

Mind az online, mind a való életben az ismerkedés többnyire az esti időszakra szűkül. Aki nappal dolgozik, este vagy csak hétvégén megy el kikapcsolódni, szórakozni.

1
Zsolt
Zsolt küldte
május 30. 21:14

Sziasztok! Teljesen egyetértek azzal amit Mária mond. Estére leáll a pörgés és ilyenkor van min elgondolkodni.

1
Mária
Mária küldte
május 30. 21:04

Biztosan az is igaz, amit a Balázs írt, hogy este érnek rá az emberek: munka után, otthon oldottabbak a körülmények, hogy ezzel foglalkozzanak. De nekem van egy olyan érzésem is, hogy estefelé van az az idő is, amikor az ember társaságra gondolatna, szeretne valakivel kicsit elbeszélgetni, vagy csak meghitten, csendesen együtt lenni. Miért gondolom ezt? Mert egész nap teszem a dolgom (még így nyugdajasként is), de estefelé már néha rámtör, hogy akkor most nézzünk egy filmet. Ez napközben eszembe se jut :) Többször elgondolkodtam, hogy miért pont este jut ez eszembe? S arra jöttem rá, hogy estefelére valahogy megnő bennem a társasági élet iránti igény. Nektek mi a véleményetek az esti - társkeresői - aktivitásról.

Balázs
Balázs küldte
május 30. 20:18

Szia! Inkább ekkor van rá idejük.. mert este kerül mindenki olyan körülmények közé, kicsit lelassítva a napi rutinból, hogy társat keressen.

3
Ági
Ági küldte
május 30. 19:57

Sziasztok! Miért este aktívak a társkereső emberek? Este "tör ránk a magány" érzése?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország