Miért tűnnek el a férfiak szó nélkül az első randi után?

indította: Nóra
Tibor
Tibor küldte
február 17. 15:40

Van úgy, hogy a hölgy tűnik el (mint az aranyóra), tapasztalatból írom. A visszautasítást ("nem"-et mondani) meg kell tanulni...

Tamás
Tamás küldte
február 11. 12:40

@Ibi: Szia! Teljesen igazad van. Tamás

Dániel
Dániel küldte
december 26. 19:19

Aki komolyan gondolja az ismerkedést nem futó programot akar az kitartó pláne ha van kölcsönös vonzalom.

Dániel
Dániel küldte
december 26. 19:19

Aki komolyan gondolja az ismerkedést nem futó programot akar az kitartó pláne ha van kölcsönös vonzalom.

László
László küldte
december 24. 14:33

@Csaba: Ohh értem,de egy kicsit legalább kibővítettem gondolataim!😊😉

Csaba
Csaba küldte
december 24. 13:24

@László: Az előző hozzászólásom szándékosan nem a tiédre válaszként íródott, bár nyilván részint az alapján jutottak eszembe a gondolataim. Semmiképp sem neked címezve írtam, hanem általában, mint megfontolandókat.

László
László küldte
december 24. 13:04

@Csaba: Szia Csaba! Én sem vagyok tökéletes! De azért nem gondolod hiába tanulok a hibámból ,hiába nézek magamba,s mindig ugyan azt kapom! Szerintem volt elég időm az önismeretemmel foglalkozni! S megtanultam kizárni azokat az embereket akik nem építenek,hanem csak rombolni jönnek! Nem vagyok én buta Csaba!😉

Csaba
Csaba küldte
december 24. 12:49

Nem lehet, hogy saját kudarcaink okát legtöbb esetben a másikban, a külvilágban keressük és találjuk is meg, s nem vagyunk hajlandóak önvizsgálatra? Mert hogy van az, hogy egyesek boldog párkapcsolatban élnek, míg éppen mindig velem szemét mindenki, miközben én nyilván mindenkinél többet érek és jobb vagyok? Szerintem nem ennyire fekete és fehér a világ, mindenkiben vannak hibák, nemmegfelelőségek, ideértve saját magunkat is, és mindenkinek meg kell tennie a saját részét, észre kell vennie a hibáit, s törekednie kell azok kijavítására. Persze, a másik véglet sem igaz, hogy csak saját magunk vagyunk mindenért a felelősek, de nem árt a másik hibáit a lehetséges mértékig tolerálni.

László
László küldte
december 24. 12:40

Szia Nóra! Leszögezném tisztelet a kivételnek! Akinek nem inge ne vegye magára! Én pont fordítva tapasztalom ezt,sajnos sokszor kaptam már nagy szavakat amik mögött csak a játék volt,nem értem meg miért mennek bele azok a nők egy szinjátékba ha apasiban semmi sem fogta meg,talán megnézik milyen a pasi az mindenben s egy darabig etetik majd s mikor megunják félreteszik! Kérdezném én ugyan ezt sok nő miért tűnik el szó nélkül,vagy el sem jönnek a randira?Még ha el is jön a nő már csak csendesen alig alig kommunikál,akkor hova lettek azok a nagy szavak amiket írt? Kicsit belefáradtam már a lábtörlő szerepbe! Én ettől sokkal értékesebbnek tartom magam!

1
Ibi
Ibi küldte
december 21. 16:37

@Ata: Mindenki megtapasztalja életében az elutasítást, hogy a külső vagy más ok miatt, az lényegtelen. De attól, hogy nem felelsz meg valakinek, nem azt jelenti, hogy fel kéne adni az ismerkedést.

5
László
László küldte
december 20. 22:31

@Reni: No, mivel velem hasonló dolog történt, elmesélem, hogy én miért hibernáltam magam, bár nem pontosan ilyen volt a helyzet. A hölgy írt rám, és én válaszoltam is, sajnos akkor nem volt módomban hosszabban írni, mert munkában voltam, ezt meg is írtam, azzal, hogy másnap mindenképpen írni fogok. Erre még válaszolt, hogy rendben, figyelni fogja a leveleket. Másnap este írtam is, és izgatottan vártam a reakciót. Láttam, hogy fenn volt, de el sem olvasta amit írtam. 2 nap eltelt, közben többször volt fenn, de az üzenetem olvasatlan maradt. Bevallom elkeserített, a dolog, mert ha elolvassa és azt mondja, hogy nem én vagyok akit elképzelt, semmi gond, de hogy belép, de el sem olvassa, ezt nem tudom mire vélni.és arra gondoltam, hogy hagyom a fenébe ezt az egész társkeresés témát, de végül csak hibernáltam magam a törlés helyett..... Ez egy eset, gondolom mindenkinél más az indíték, amiért eltűnik innen. Én, az én történetem tudtam elmondani. Lehet, hogy hülyeséget csináltam, de írni nem volt értelme, ha az előzőt sem olvasta el, de nem is előle akartam eltünni, csak egyszerűen nem akartam tovább folytatni a társkeresést ezen a fórumon. Az is igaz, elég hamar visszajöttem, de már nem leszek olyan aktív mint eddig.

1
István
István küldte
december 10. 22:31

Szia, Nóra. Sajnos, már elég nehéz ismerkedni. Úgy gondolom, hogy már szinte mindenki erősen válogat és a tökéleteset keresi. Tökéletes ember pedig nincs. Hogy miért tűnnek el a férfiak, szó nélkül az első randi után? Talán megilyednek. Véleményem szerint túlságosan anyagias lett a világ társkeresés oldalról is nézve. De olyan is van, hogy egy két levelezés után a nő már nem válaszol. Ez pl. velem történt meg több alkalommal is ezen a társkereső oldalon. Tehát nem minden esetben a pasik tűnnek el minden szó nélkül.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország