Neked mi a véleményed az elit társkereső oldalakról?

indította: Balázs
Attila
Attila küldte
február 24. 14:58

Honfitársak! Nem tudom, az "elit" társkeresők, mitől elitek, mert pölö, ha én feljelentkeznék, már mindjárt nem volna annyira elit! Mert az előző barinőm szerint tapló, tahó, tuskó, furkó, suttyó, bunkó, surmó stb. jelzőkkel illetett néha! Ordítva egy centire az arcomtól...... séró azonnal beállt a huzattól.....! Na most ha én, vagy hozzám hasonlók regelnek az elit tk-n. Vagy az elit csak a sok pénzt jelenti? A sok pénzűek társkeresőn kénytelenek keresni? Amellett ne feledjük....a fizetős társkeresőknek nem érdekük, hogy hamar párt találjál! Miért is?. Minél tovább maradsz, annál tovább fizetsz! Jó darabig esetleg levelet sem kapsz de amikor kezd lejárni az előfizetésed, szinte levélözönt kapsz...... Korábban egy hölgy írta nekem aki egy "elit" társkeresőn volt korábban. Ezt írta egyik levelében: "igen elsőre vicces, de azért elkeserítő a nívó... nekem a fiatalabb csávók (is) írnak, elég sokára jöttem rá, hogy miért 😁 meg kéregetnek teljesalakos képet (elölről. oldalról...stb.), persze van egy elég jó domborítós..(ez nem az én stílusom) be is indult a pasi, akit előtte megnéztem FB-n. min. 10 évvel ezelőtti képe volt a keresőn, FB-n meg egy pocakos örökifjú bőrszerkóban, kendővel a játszom az eszem feeling. Lejött róla, hogy a tuti csávó mit akar. Aztán elmondtam neki, hogy nem kilóra kéne nőt keresni és az életkorának megfelelő habitust kéne előadni...stb. volt tetkós pucér testű, amerikai, aki a kuwaiti olajfúró torony vezetője, skót felföldi hajóskapitány, US Army orvos Egyiptomból meg ilyenek 😁 volt aki konkrétan felajánlotta legféltettebb testrészét, én meg felajánlottam neki, hogy becses kezében lesz a legjobb helyen... sorolhatnám, de én már nem akadok ki, viccesnek találom és pszichológia tanulmánynak fogom fel.. hát így..

Imre
Imre küldte
február 23. 19:55

No, kérem szépen, az sem árt, ha az "elit" szó jelentésén egy kicsit elgondolkodunk úgy általában is, mert bizony a látszat gyakran csal, sőt szerintem egyre jobban és egyre több fogalom van alaposan összezavarva. Én pl. saját hatáskörben már egy egészen új szót is létrehoztam azokra, akik ugyan a köztudatban és a közbeszédben ugyan elitnek vannak mondva, láttatva, ugyanakkor alaposabban mérlegelve, értékelve őket minden szempontból (tehát nem csak a külsőségek/anyagi helyzet alapján), inkább fordítva látom és sorolom be őket és "alit" szót használok a meghatározásukra. Természetesen senkit nem biztatok ennek a szónak az átvételére és használatára, de nem is levédett szó, bátran lehet élni vele... Mindjárt ezzel a szóval illetném azokat a lehúzós, követelőzős táeskereső szolgáltatókat, akikről az előző hozzászólók írtak. Elit? Ugyan már... alit!

2
László
László küldte
február 23. 18:40

Egyes fizetős oldalak rengeteg álprofilt létrehozva hatalmas taglétszámot mutatnak fel. Ezért tódul a reklámbevétell is vastagon. Az egyszerű felhasználó meg azt hiszi mennyien vannak. Pedig s. És van ahol chatbotok leveleznek, de a levelezésért perkálni kell. Mikor fizetsz, csak utána fogsz rájönni, hogy átvertek. A kiválasztott hölgy, csak egy digitális adathalmaz.

5
Mária
Mária küldte
február 23. 13:24

Regisztráltam egy fizetős elitista társkeresőre, bankkártyával fizettem egy fél éves díjat. A rendszer az anyagi helyzetemnek és a végzettségemnek megfelelő férfiakat ajánlott csak fel. Találkoztam párral, de úgy tűnt, hogy csak a sznobokkal sikeredett találkoznom. A rendszer a fél év lejárta előtt, - automatikusan levont újabb fél éves díjat. A második fél év lejárta előtt hivatalos mailt írtam, hogy meg kívánom szüntetni a közöttünk lévő jogviszonyt, ne vonjanak le több díjat. Kicsit leveleztek velem, - nagyon udvariasan remek ajánlatokat tettek, ha hosszabbítok még, szóval elég nehezen tudtam onnan megszabadulni. Véleményem ezek után? Örültem, hogy megszabadultam onnan, mert csak az időm ment rá, de értelme nem volt (akármi is volt az igazi ok!).

2
Tibcsi
Tibcsi küldte
február 23. 09:26

Szerintem szükségtelen a fizetős elit oldal, mert mindig akadnak más helyek, ahol ingyen (reklámdobozokkal), még elviselhető korlátozásokkal lehet ismerkedni. Ezért tetszik ez az oldal is. :)

Kata
Kata küldte
február 22. 21:32

Kati! Nekem a törlést sem engedte a rendszer. De lehet, hogy nem ugyanarról a társkeresőről beszélünk. Állítólag abban a kategóriában is egyre több van már. 😊

1
Kata
Kata küldte
február 22. 21:25

Nem tudom Balázs! Inkább csak egy szűkebb célcsoport látogatja, akik úgy gondolják, hogy ott erős a szűrőrendszer. Szerintem sok a sznob ott és a kifejezetten nagyon jó egzisztenciával és magas preztizzsel rendelkezők aránya. Sokan azt keresik, én nem.

2
Kati
Kati küldte
február 22. 21:24

Én is kipróbáltam, igaz csak egy hónapot fizettem. Előtte azt gondoltam, hogy elég művelt vagyok,és sok minden érdekel, meg hogy "jó életem " van. Megélek, saját lakás stb. Ott szembesültem, hogy ez ide kevés lesz. Olyan hobbik voltak, amiben én munka mellett és valószínűleg anyagilag sem tudtam volna felvenni a versenyt. Egy hónap lejárta után töröltem magam. Egyébként csak a három és hosszabb időt " reklámozták" én arra kattintottam, hogy havonta fizetek. Lehet, hogy még jön valami fizetési kötelezettség? Bár simán ment a törlés.

2
Balázs
Balázs küldte
február 22. 21:11

@Kata: Sajnálom az esetet. 🙁 Szerintetek akkor mi lehet az oka, hogy a mai napig mégis népszerűek az elit társkereső oldalak ennek ellenére is?

Kata
Kata küldte
február 22. 19:55

Egy elitnek mondott társkeresős tapasztalatról tudok beszámolni, ahol igen időigényes teszteket kellett kitöltenem a regisztráció során. Nem szabadon nézelődhettem, hanem a rendszer dobott ki férfiakat, akikkel állítólag hasonló válaszok alapján azonos belső tulajdonságokat és értékrendet véltek felfedezni. Külsőleg egyáltalán nem jöttek be.😊 A hab a tortán az volt, hogy a 3 hónap előfizetési ciklus lejárta után nem kivántam azt meghosszabbítani. Egyszer csak felszólitó levelet kaptam, miszerint nekem fizetési kötelezettségem, tartozásom van feléjük. Következő levél már fenyegető volt a cég ügyvédjétől és kamatos kamatot számoltak fel + ügyintézési díjat. Közölték, hogy a fizetési kötelezettség lejárta előtt 2 vagy 3 héttel értesítenem kellett volna őket arról, hogy nem kívánom a szolgáltatást továbbra igénybe venni. Mivel ezt a szerződési feltételt elmulasztottam, vagy kifizetem az összeget vagy bíróságra viszik az ügyet és behajtót küldenek rám. Mérlegeltem. Többe kerül az ügyvédi költség, tehát kifizettem a csekket. 44000 forintomba került életem első virtuális próbálkozása az internetes társkeresés világában. Soha többet nem fizetek.

2
Balázs
Balázs küldte
február 22. 19:14

Számodra mennyire fontos, hogy olyanokkal ismerkedj, akik magukat elitnek vagy igényesebbnek tartják másoknál a társkeresés során? Ha őket kérdeznénk meg, szerintem azt mondanák, hogy ez egy elsődleges szűrés, hogy ne fussanak felesleges köröket olyanokkal, akikkel úgysem szeretnének ismerkedni. A másik oldalról pedig kicsit sznobizmusnak tűnhet! Én valahol mindkét tábort megtudom érteni, persze nekem is van egy saját véleményem erről. Azonban először a Ti véleményetekre és tapasztalataitokra vagyok kíváncsi! .)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország