Nyaralás és társkeresés

indította: Lajos
Maria
Maria küldte
szeptember 12. 12:48

@Lili Így van Lili, teljesen igazad van: sőt, még hozzá tenném, hogy találni könnyű, de megtartani a társunkat még nehezebb... Hogy egy kapcsolat tényleg hosszabb távon is működhessen, az még nehezebb... 🙂 Kihívás, amire Mindenkinek szüksége van! 🙂 További gyönyörű napot kívánok Neked és Mindenkinek! Üdvözlettel Marikától

Lili
Lili küldte
augusztus 23. 21:03

Társat keresni könnyű nyaraláson vagy bárhol máshol... de találni, már nem olyan könnyű! 😉

1
Maria
Maria küldte
augusztus 14. 21:23

Sziasztok😊! Lehet pár nélkül?  Igen, lehet. Ha szeretsz ismerkedni, vagy egy-két barátoddal, ismerősöddel mentek, akkor sok emberrel megismerkedhettek. Ok, de akkor kivel?  Olvastam, hogy van fiad: utazhattok vele is, illetve a kettő kombinációjában, a barátaiddal, ismerőseiddel és a fiaddal együtt. Együtt is tölthetitek a szabadságotokat, de külön-külön is, vagy úgy is, hogy néha együtt, néha külön-külön. Így nem untok egymásra és mindenkinek meg van a maga szabadsága. Tudtok egymásról, mert összeköt Benneteket a mobiltelefon, internet. Folyamatosan egyeztettek egymással, ez így, ilyen formában is csak szuper lehet. Hova?  Utazás előtt leültök, Te és a fiad, és megbeszélitek, hogy kinek hová lenne kedve utazni. Fontos, hogy akarja-e ő is, hogy együtt utazzatok…. Vagy akár külön-külön először és utána találkoztok pl. Lido di Jesolo-ban. Mivel ő is és Te is imádjátok a sós tenger vizét, a tengerpartot és a napsütést. Ha együtt utaztok, akkor annak megvan az előnye: a közös élmények még jobban összekovácsolnak Benneteket… Közös élmények, átbeszélt esték, éjszakák, rengeteg fotó… Nevetések, vagy egy-egy vitás eset átbeszélése máris közelebb hozhat Benneteket egymáshoz. Ez csak egy meglátásom, mert ilyenkor jóval több figyelmet, időt fordíthattok egymásra. Németországban is el tudnám képzelni és Magyarországon is, de ugyanakkor más országokban is, ezt Rátok bíznám. Ahová van kedvetek, ahová az anyagi lehetőségeitek, a rendelkezésetekre álló szabadság, a szabad napok száma megengedi, hogy eljussatok. Mikor? Mennyi időre?  Amikor mindketten szabadságon lehetettek és annyi időre, amennyi szabadnapot kaptok. Ott összejöhet valami?  Ezt nem tudhatjuk előre. A fiaddal együtt és egyedül is szuperül sikerülhet a kikapcsolódásod.  Lehetsz a lakóhelyedhez közeli helyen és lehetsz távolabb is, ahogyan mehettek egy-egy európai országba is, mert imádjátok a tengerpartot, a víz morajlását….  Lehet, hogy ha nem is gondolsz arra, hogy összejöhet valami, akkor még attól simán összejöhet valami. Tippek még?  Egyrészt nyári ruha, napkrém vagy napolaj, napszemüveg  törölköző, telefontöltő  Másrészt hosszabb nadrág, ha esetleg esőssé válna az időjárás, strapabíró túracipő, esetleg térdvédő, bokavédő  Térképek, hogy lássátok, hol jártok, miket tervezhettek.  Innivaló – ha forróság lenne, akkor is bírjátok az utazást  Ennivaló – csak egyszerűen egy-egy szendvics, a kedvetek szerint ízesítve, pl. szeletelt paprikával, apró cikkekre vágott paradicsommal, zsemle és vagy kifli közé rakva… Esetleg külön-külön csomagolva, hogy a paradicsom leve ne áztassa el a kenyérszeleteket // zsemlét // kiflit.  Sós keksz, hogy frissen maradjatok jó sokáig a kormánynál vezetve is  Egy két szelet sütike, ha gondoljátok és szeretitek, a hazai mindig jól jön….. Gyümölcs, nekem nagyon bevált, banán, szőlő, alma, kivi - könnyű és hamar felfrissít.  Kártya, ha szerettek Ti is kártyázni. Egy jó kártyaparty remekül oldja a hangulatot és még sikerélményetek is lehet… Közben csomó mindent átbeszélhettek, lazán, kötetlenül. Cd - nem olyan fontos, mert internetről már tudtok útközben is zenét hallgatni.  Gyógyszerek, az esetleg rosszullétekre: probiotikum, széntabletta, Smecta por hányinger elleni szerek, illetve sós keksz, mert az felszívja a gyomorsavat láz- és fájdalomcsillapító, lázmérő C-vitamin, kálcium pezsgőtabletta gyulladáscsökkentő, torokfertőtlenítő A saját gyógyszereitek - vérnyomás csökkentő, vitaminok naptej, napégés elleni spray, bőrnyugtató kenőcs kötszer, sebtapasz, sebfertőtlenítő spray, ami jódtartalmú és hámosító allergia elleni gyógyszer rovarriasztó spray olló, csipesz  Nem tudom, hogy szeretitek-e a sátrazást, esetleg vihettek magatokkal az útra. Egy-két helyen elkap a nosztalgiázás, akkor nyugodtan fel lehet ütni a sátrat… Akkor kell hozzá polifóm szivacs, hálózsák, hogy nehogy beálljon a derekatok az esetleges megfázás miatt…. Eszembe jutott még a palacsinta sütő is, teflonos: mert imádom a palacsintát, főleg szabadságon.... Bár ha beugrotok valahová, akkor ott pillanatok alatt elkészítik Nektek.... A saját készítésűhöz azért semmi sem mérhető - ez most az én véleményem, de természetesen dönthettek másképp is. Ez teljesen rendben van. Abban az esetben, ha nem tudnátok dönteni, akkor javasolnám a "szabadságon rulettet": mi is az? A fiaddal és a barátaiddal együtt összeírtok 4-4 helyet. Mindenki négyet: Te is négyet, a fiad is és a barátaid, ismerőseid is.... A helyeket egy 12 cikkre osztott körbe beírjátok, össze-vissza. Majd egy sörösüveget megpörgetve Mindenki egy-egy helyet kiválaszt. A döntés a TI kezdetekben lesz. Úgy is pörgethettek, hogy feldobtok egy pénzérmét és aki a "fej" részt dobja, az a személy pörgethet a sörös üveggel. Így ő rajta áll, hová mentek.... Remélem, hogy egy kicsit tudtam Neked és Nektek segíteni, mindenesetre jó érzés volt ezt Veletek megosztani. Ha még nem voltatok, akkor átgondolandó, jó pihenést és tökéletes kikapcsolódást kívánok Nektek hozzá…. Üdvözlettel Marika

1
Erika
Erika küldte
július 25. 23:20

@Lajos: Szia! Lehet pár nélkül? -- Lehet. Ha barátkozós, beszélgetős, ismerkedős tipus vagy, akkor átérezni fogod szingliként is. Ha elmaradásod van olvasnivalókkal, kifejezetten jól fog esni :) Ok, de akkor kivel? -- Ha nem szeretnél egyedül, akkor pl. fiaddal. Ahogy írod, már nem sokáig "igényli", hogy Veled menjen nyaralni. Használd ki az időt! De ha vannak a baráti körödben olyanok, akiket mindketten szerettek, akkor akár velük is. Nem kell sülve-főve együtt lenni, de nem lesztek "összezárva" fiaddal, ami néha lehet hogy sok lenne mindkettőtöknek. Vagy nem.... :) Ha sem fiaddal, sem ismerősökkel nem szeretnél, akkor keress egy ezett utat, bár az a legrizikósabb, hiszen vadidegenekkel leszel összezárva. Hova? -- Beszéljétek meg fiaddal, vagy a barátaiddal! Találjátok ki együtt. Ha egyedül is mennél, akkor természetesen ahová Te szeretnél. Ha nem tudod, hová szeretnél, javaslom Olaszországot. Abban nem csalódhatsz Vagy Izlandot, mert ott még nem jártam, de érdekel és majd mesélsz..... :) Mikor? -- Ezt is Ti tudjátok egyeztetni, vagy Te dönthetsz, ha magadban utaznál. Van egy olyan érzésem, a holnap lenne a legmegfelelőbb, ami még nem túl késő. Mennyi idöre? -- Szívem szerint minimum 4 hónapot javasolnék, de ha keveselled, lehet picit hosszabb :) Ott összejöhet valami? -- Mindenhol összejöhet bármi :) De ha nem, akkor is érezd jól magad!!!

3
Norbi
Norbi küldte
július 25. 10:46

@Reni: Ilyenkor van igazán létjogosultsága az összebújásnak,ez tény. 😁

1
Reni
Reni küldte
július 25. 10:25

@Norbi Sajnálom,hogy így jártál🙂Jól jött volna a társaság,nem fáztál volna😉

Norbi
Norbi küldte
július 25. 10:08

@Reni: Én tök egyedül voltam egy 18 órás autóút után. ráadásul a második kicsit programos volt mert Passaunál széthullott a gép, felforrt a vize én meg ott várhattam a mentést Szombathelyről a kellemes német télben éjszaka. 190 centi vagyok, de a hársó ülésen úgy becsomagoltam magam a télikabátomba,hogy semerre egy centit se lógtam ki. 😁

1
Reni
Reni küldte
július 25. 09:38

@Norbi A Pozsony -Bergamo út csak bő 1 óra volt,de jó társasággal átérezet😊

Norbi
Norbi küldte
július 25. 09:31

@Lajos: Legalább van egy kis élet... 😁

Lajos
Lajos küldte
július 25. 09:22

Már nem volt felesleges ez a topic... :)

Norbi
Norbi küldte
július 25. 07:39

@Lili: Szólj mikor jó neked, aztán egyeztetünk. 😉

Lili
Lili küldte
július 24. 23:58

Szerintem jó dolog az utazás akár repülővel, akár busszal, kocsival, vonattal vagy hajóval! Én imádok repülni, a repülőre feljutás bonyodalmait meg a kényelmetlen fapados járatokat kevésbé. Leginkább tengerparti országokba szeretek utazni. Egyedül sosem voltam, szeretem, ha van kivel beszélgetni, akivel együtt gyűjthetek új élményeket. A gyerekeim már nem igazán szeretnek velem utazni sajnos, nagyok...

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország