Szerinted ki fizessen az első randin?

indította: Balázs
Tibor
Tibor küldte
január 16. 13:39

@Annamária: "de szerintem a férfi fizessen" Igen, ez így illik.

2
Annamária
Annamária küldte
január 15. 21:34

Ez 22-es csapdája😁 Mert világ életemben független voltam anyagilag. Nem emancipáció miatt,simán így neveltek...ne szoruljak rá senkire úgymond. Első randin...kövezzetek meg,de szerintem a férfi fizessen,hisz abban is hiszek(talán régimódi vagyok),hogy a férfi hívjon randira,ne én őt. Én első randira kvzást szoktam javasolni,vagy ilyesmi. Mert vakrandira mész tulképpen. Az nem elvárható egy ilyen első randin,hogy rögtön vacsora,meg mit tudom én és mindent a férfi fizessen. Az első randi csak arról szól,hogy akarunk-e következőt. Érdekesnek,vonzónak találjuk-e a másikat annyira,hogy többet akarjunk belőle. Utána,ha folytatjuk ezt meg lehet beszélni. Én nem is akarnám,hogy feszt a partnerem fizessen...nem ingyen konyhát akarok😁 Ő is fizetésből él,ahogy én is😉

1 3
Peti
Peti küldte
január 02. 04:10

@Zoltán: hódítani? Lehet, hogy ez sok nőnek bejön/bejött. Az eredeti kérdésre válaszolva: a férfi fizessen.

2
Róbert
Róbert küldte
április 30. 18:42

Sziasztok! Vegyünk egy példát! 10 esetből 6 X én fizettem és 4 X a nő, mert nem akartak az adósaim lenni. (A nők életkora 40 től 60 ig). Pedig sok Deák volt! Emancipáció van! Ez nem gond! Természetesen az már problémákat és jelentős mértékben is hozzájárul és jelent, hogyha a nőknek a az átlagos fizetési lehetőségeiket az átlagos bérezéseik alatt van. Sajnos.

Judit
Judit küldte
november 07. 18:59

Fizessen a férfi .. Ha már meghívott akkor neki kell..így illendő. Azért persze lenne nálam is fizetőeszköz...(a szomszéd állandóan elhagyja a bukszáját..🤭🤭🤭)

1
Tolnay
Tolnay küldte
november 07. 18:42

A pultos...🤣

László
László küldte
november 01. 08:49

Ha a klasszikus férfi/nő szerepek alapján nézzük, akkor egyértelműen a férfi. De tapasztalatból tudom, hogy vannak hölgyek, akiknek fontos, hogy a „részüket" maguk fizessék. Azt mondják nem akarnak adósai maradni a férfinak. Ha ezt az önmagából kiforduló világot nézem, akkor az aki a másikat meghívta. Bár személy szerint én kellemetlenül érezném magam, ha a hölgy fizetné a számlát a kávézóban az első randin.

6
Marcsi
Marcsi küldte
október 31. 21:47

Ebben az évben 5 randim volt, ahol egyszer fizettem én, mert én hívtam meg a férfit. Egyszer volt közös főzőcske, 3 alkalommal pedig én voltam megvendégelve. Mindháromszor felajánlottam, hogy fizetem a részem, egyszer sem kérték. DE nálam a randikat alapban megelőzte egy minimum 2 hónapos ismerkedési fázis rengeteg üzenetváltással, és pár telefonhívással. Az ismerkedés során már bőven le tudtuk szűrni mindkét oldalon a konzekvenciát és szerintem senki nem érezte magát kellemetlenül egy alkalommal sem. Függetlenül attól, hogy ki fizetett.

2
Zoltán
Zoltán küldte
október 31. 19:10

@Moncsi: Ugye hogy ugye...!? 😁😁

Moncsi
Moncsi küldte
október 31. 14:07

@Zoltán: Hát , lehet már nem sokan gondolkoznak így . Igazad van, voltam ilyen randin, és még mindig emlékszem rá : ))

Zoltán
Zoltán küldte
október 30. 14:03

@Ági: igazad van, nem randizom hetente háromszor. Évente, talán kétszer. Hosszabb kapcsolataim voltak,így gondolom érthető. Ha egy randi után nem jön össze, akkor legalább fél év szünetet tartok. Nekem lelki törés. De lelki törés egy szakítás is számomra. Ahhoz meg évek kellenek. Tudom hogy így meg vonom magamtól az esélyt, de idő kell míg elengedem azt a rossz érzést. A bulik segítenek, és a tanulás. De barátságok tényleg alakultak nálam is. Lett lelki jóbarátom. De egy idő után, minden barátságot elengedek.Nem tudom miért...

2
Éva
Éva küldte
október 30. 13:23

@Ági: igazad van, szerintem is érdemes beszélgetni akár írásban akár szóban, legalább is nekem ez volt a tapasztalatom, hiszen volt olyan ember aki 3 értelmes mondatot nem tudott elmondani, akkor azzal mit kezdjen az ember? :) (én legalábbis nem tudok...) volt olyanban is tapasztalatom, hogy pár nap beszélgetés után rájöttem, hogy nem szeretnék az illetővel találkozni, mert nagyon nem az ami számomra megfelelő lenne, és nem az anyagiak meg ilyesmikre gondolok, tehát én mindenféleképpen a levelezést, beszélgetést szeretem elsőre, nálam már ott eldől, hogy egyáltalán szeretnék e továbbiakat. Főleg az olyanoknál akik már egy nap után a nél tartanak, vagy épp, de jó, hogy van lakásod, nem lehetne oda költözni? vagy akiről 2-3 nap után kiderül, hogy csak cselédre lenne szüksége egy nő személyében, na nem... bár sajnos olyanokat is hallottam bőven, és tisztelet a kivételnek, hogy sok hölgy kihasználja a férfiakat, mármint a fizess első randin címszó miatt... és számomra a legnagyobb meglepetés volt ugyanez fordítva, amikor egy férfi meghív egy nőt vacsorára, aztán hirtelen kiderül az étteremben hogy nincs nála a pénztárca, vagy ép a mosdóba kimegy, hirtelen eltűnik, hát azt hittem ilyen csak a filmekben történik, pedig nem, szavahihető ismerősök mesélték... szóval nem könnyű...

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország