Szerintetek mikor jön el az első együttlét ideje?

indította: Mesi
István
István küldte
február 06. 08:04

Attól függ, hogy mi a cél... Ha csak a dugás a cél akkor mindegy, de szerintem nem sok értelme van hamar bele ugrani a témába csak azért mert már hosszú ideje nem volt efféle élménye valakinek.

Gábor
Gábor küldte
február 05. 22:07

Első-második alkalom. Mind rövid, mind hosszú távú kapcsolat esetében. És nem azért, mert én arra hajtok, a mai lányok (20-as, 30-as korosztály) nagyon is belelendülnek.

Gábor
Gábor küldte
február 05. 21:31

Korfüggő. Egyénfüggő. Inkább találkozgatok valakivel hosszú időn keresztül azért, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában, tartalmas időt töltsünk egymással, hogy aztán egyszer talán összeforrjunk, mintsem, ismeretlenül, ösztönök alapján megélt élmények és gondolatak vezényeljenek! Talán a legjobb akkor, mikor a lelki gondolat a másik iránt erősebb a gondolatnál és ez ugyan ilyen viszonzásra talál!

2
Zsolt
Zsolt küldte
január 24. 01:42

Ezt az érintett feleknek kell éreznie, hogy mikor van itt az ideje... Részemről az első 1-2 találkozás alkalmával biztos nem.

Attila
Attila küldte
január 20. 22:17

Én inkább arra lennék kíváncsi, mikor jön el a második ideje? Lehet, hogy soha? Talán az első csak a főpróba volt! Nem lehet az eredeti kérdésre receptet adni!

2
Kata
Kata küldte
január 19. 20:30

Egyéni. Amikor úgy érzitek!😉 Fizika és kémia!🙂 Van akivel hamar, van akivel később, van akivel soha.😀 Nincs rá recept.

3
Mária
Mária küldte
január 19. 20:18

Amikor úgy érzed hogy itt az ideje! nem kell mindig mindent megtervezni!!! :)

3
Imre
Imre küldte
január 18. 12:58

Talán kissé abszurdnak tűnik a hasonlat, de úgy vélem, bármennyire is más funkciót szolgál az étkező helyiség és a mellékhelyiség, van egy közös vonásuk, hogy mindkettőt akkor keressük fel, ha arra késztetést érzünk.Se nem előbb, és se nem később. Ugyanígy vagyunk a hálószobával is........ Ha valaki programgondolatból, kíváncsiságból, arra az elhatározásra jutna, hogy az egyénileg megélt intimitás bármennyire is páratlan élmény, de egy páros ezt überelni tudná, mást is szeretne feszegetni, nem csupán önmaga határait, annak természetesen össze kell hangolni az időpontot a partnerrel, de a siker reményében talán érdemes ezt az áldozatot meghozni..........

1 1
Péter
Péter küldte
január 16. 16:44

Akkor, amikor egymás szemébe nézünk és a testbeszédünk, valamint a köztünk lévő szikrázó levegő halmazállapota vízszintesbe késztet minket. 😉 Viccet nem téve félre: amikor eljön az ideje. És mégis mikor? Amikor a kölcsönös érzelmek olyan szintre emelkednek, hogy átadhatod magad neki és egymásé lesztek. Ha az érzelmi része működik, azt tudni fogjuk...előre tervezni, meg ragaszkodni az általunk jónak vélt elvekhez helyett egymás jeleit figyeljük.

3 4
Lajos
Lajos küldte
január 16. 15:26

Ezt sajnos en is tapasztaltam.Volt egy no,akiert oda voltam,de hiaba dolgoztam meg erte,megsem jott ossze dolog.Nem is nyomultam ra annyira,hanem lepesrol lepesre epitettem vele a kapcsolatot.(pl.mindig felkerestem telefonon hogy beszelgessek vele).

2
Imre
Imre küldte
január 16. 13:20

Szimpatikus Lajos hozzáállása a dologhoz, viszont maga az első együttlét is funkcionálhat szűrőként, ennek a sikere is eldöntheti, mennyire fordul a későbbiekben komolyra a kapcsolat. A világért sem szeretném primitív módon, mindössze úgy megközelíteni a témát, attól függővé tenni a sikert, hogy az intim testrészek mennyire kompatibilisek egymással, hiszen a dolog ennél sokkal összetettebb. Mivel Popper Péternél úgy gondolom ezt én sem tudnám jobban megfogalmazni, így az ő mondatait írom ide. " uálisan össze kell stimmelni, nincs mese.Ez nem elhatározás kérdése, ez megint egy olyan rejtélyes kérdése a pszichológiának, mint a szimpátia és antipátia." Természetesen nem arról van szó, hogy a férfi eldönti, megfelel-e neki a nő vagy sem, a nő is ugyanúgy visszakozhat. Ugyan olyan hölggyel még nem akadtam össze, aki azt mondta volna, hogy még mielőtt megszólalnék, bármit is mondanék, le akar tesztelni a lepedőn, de arra már volt példa, hogy egy kellemesen eltöltött délutánt követően, az, akinek nekiszegeztem a kérdést, hogyan tovább, akkor így szólt: Nézd, nekem van egy 15 éves fiam, akinek csak akkor mutatok be valakit, ha nagyjából biztos vagyok benne, hogy tartós kapcsolatot létesítek vele.Így aztán hozzád megyünk el, ahol ha minden oké lesz, akkor teszünk egy komolyabb kísérletet, hogy összekössük az életünket.Természetesen nem így szokott ennek a forgatókönyve nálam zajlani, de mivel Te nem vagy pesti, nem várhatom el, hogy időnként felugorj egy mozira vagy pizzára. Fontosnak tartom, hogy ha az eksön nem sikerül mindkét fél megelégedésére, akkor azt senki ne élje meg kudarcként, ne gondolja úgy, hogy ő ettől nem egy szuper hím vagy egy lehengerlő istennő. Mindenkinek más jön be.Vannak vegánok, édesség kedvelők, húsevők.Aki mondjuk pacalként nem ízlett valakinek, attól függetlenül őt még két pofára zabálhatja az, aki arra az ízkombinációra gondolatik.

1
Dani
Dani küldte
január 16. 12:23

Nálam attól függ, hogy a nő mit hoz ki belőlem és milyen jeleket ad. Ha kell hónapokig várok, volt rá példa. Én hagyom, hogy a nő jelezze, úgy érzi itt az ideje. Nem támadom le :D

6

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország