Társkeresési lehetőségek egyedülálló szülőként

indította: Balázs
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
január 10. 16:24

Szia Roland! Persze. Épp azért írtam úgy hogy közösen ezzük a találkozót. Valahol le tudod szűrni ( én a gyerekeimen le tudom ), hogy kb. milyen a benyomása a férfiról, az alapján amit tőlem tud... Én úgy gondolom a gyerkőccel beszélgetni kell ezekről a dolgokról, bármilyen életkorban is van.

2
Roland
Roland küldte
január 10. 16:08

Zsuzsa, én egyedülállóként randiztam szintén gyerekkel rendelkező hölggyel, de nem volt kérdés, ha a gyerek nem fogad el, én repülök. Ez benne van, nyilván te sem a gyerekednek raknád ki a szűrét. Viszont lehet úgy alakítani az első meghatározó találkozást, hogy az mindenkinek jó legyen.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
január 10. 15:52

Szerintem nem csak nekünk, egyedülálló szülőknek nehéz a társkeresés, ebben a "húspiacnak" nevezett online világban. Én pl. mindig feltüntetem, hogy vannak gyermekeim. Számomra fontos, szűrő, hogy akivel épp beszélgetek, ismerkedem, mennyire érdeklődő a gyermekeim iránt, hisz ez valahol azt mutatja: eljutott a tudatáig, hogy egy családba készül belecsöppenni. Persze, elsősorban velem ismerkedik, de mivel nem ideiglenes kapcsolatot keresek, tudnom kell hogyan viszonyul a gyerekekhez. Ha már olyan fázisban tart az ismerkedésünk, akkor beavatom a gyermekeimet, olyan találkozót ezünk, hogy megismerjék egymást. Olyan helyzetbe viszont még nem kerültem, amikor a gyermeknek nem szimpatikus a szülő választottja... ott azért dilemma : ki/mi a fontosabb, én vagy a gyermekem (a kialakulóban lévő párkapcsolatom, vagy a gyermekem véleménye).

1
Zoli
Zoli küldte
január 09. 19:54

Nemrég lettem egyedülálló szülő és még nem állnék készen egy újabb komoly kapcsolatra bár nagyon gondolatom rá. De mivel ebben nincs rutinom nem is igazán tudom hogy kezdjek neki ez egy új helyzet és nem tudom hogy megy ez. Sok a kérdés és a kétely is.

3
Tünde
Tünde küldte
január 08. 20:39

Javaslom a gyermekes szülőknek,a játszótéri találkát,télen a szánkózást,igy a gyerekek elhelyezéséről nem kell gondoskodni,nem lesz feszéjezettség az tuti. Igaz kicsit felpörögnek az események,hisz a szülöi státusz kap nagyobb teret,de mivel a késöbbiekben ez súlypontja is lehet egy kapcsolatnak... akkor bele a közepébe....A hozzáállás a szűlőkön múlik,nem kell túldramatizálni. Mintha ott találkoztak volna,véletlen😉

1
Balázs
Balázs küldte
január 07. 00:04

Egyedülálló szülőként ismerkedni nem mindig könnyű feladat. Sok a kötöttség és a szabadidő sem túl sok. Ha van gondolatotok és ötletetek a témával kapcsolatban, itt megoszthatjátok.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország