Távolság és korkülönbség a társkeresés során

indította: Erika
Szilvia
Szilvia küldte
február 03. 06:59

Ha szeretik egymást akkor egyre több időt szeretnének együtt tölteni. Akkor viszont találnak megoldást hogy egy idő után közelebb lehessenek egymáshoz. ☺

2
Balázs
Balázs küldte
február 03. 01:27

Szerintem egy távkapcsolat akkor lehet életképes, ha egy bizonyos idő után át tud alakulni normál (nem-táv) kapcsolattá! :)

1
Zoltán
Zoltán küldte
február 02. 23:13

Távolság: helyi tömegközlekedéssel megközelíthető legyen. Van autó, de ez nekem akkor is fontos.

1
Miroslav
Miroslav küldte
február 02. 22:12

A tavolsag relativ fogalom,a mai vilagban. Mondjuk ha magyarorszag ketto legtavolibb pontjara akarunk el jutni,lehet 6 ora kocsival. Nekem Frankfurbol 1,5 ora Pest.

Irén
Irén küldte
február 02. 21:39

Szia Erika! A távolságra még azt mondom, hogy valahogy megoldható, ha tényleg azt érzem valakin, hogy "Igen, Ő az akit kerestem!" De a korkülönbség szerintem számít. Mert hiába van meg a kölcsönös szimpátia egy nálam sokkal fiatalabb férfival, abból szerintem komoly, hosszútávú kapcsolat nem igazán tud kialakulni. Persze vannak nagyon ritka kivételek, de ugye nem az az általános. Én meg pl. tényleg az életem párját szeretném itt megtalálni, és nem egyik kapcsolatból a másikba vándorolni. Szóval én úgy gondolom, hogy azok számára akik hosszútávban gondolkoznak, már van az a korkülönbség ami nem áthidalható. De persze mindez nem azt jelenti, hogy az általunk bejelölt korhatárhoz görcsösen kell ragaszkodnunk. Pár év eltérés bármelyik irányba szerintem simán belefér, ha tényleg nagyon szimpatikus számunkra az adott illető.

2
Éva
Éva küldte
február 02. 21:03

Sziasztok Az a véleményem, a távolság azért lehet lényeges, mert könnyebb a találkozás, ami valljuk be fontos egy kapcsolat indulásához. Később, ha meg van a szikra mindkét részről, már úgy is azon dolgozik mindkettő, hogy minél többet találkozzanak.... Sokan viszont úgy vannak vele, hogy nem akarnak költözni, változtatni. Ezért csak a közelükben élőre koncentrálnak. A korkülömbség pedig, ki és mennyit érez zavarónak.... Én pl. 10 évvel idősebbet el tudok fogadni, ugyan akkor ennyivel fiatalabbat már nem.

1 1
Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
február 02. 20:49

A nagy távolság szerintem igen, sokan nem távkapcsolatban gondolkodnak. Persze, ha két ember ezt elfogadja, és odáig jutna a kapcsolat, és kielégítő számukra a havi egy-két találkozás, vagy a hétvégéken együtt töltött idő, akkor nincs probléma. Sokféle kapcsolat van, sokan sokféleképpen gondolkodnak erről. De szerintem egy közeli távolság több lehetőséget, esélyt jelenthet egy kapcsolatban, főleg egy alakulóban lévőnél. A korkülönbségben pedig szintén nagyon változatos képpel lehet itt találkozni, de az élet mindig rácáfolhat az egyes elképzelésekre. Szerintem egy 5-8 év korkülönbég elfogadható, akár pluszban vagy mínuszban, akár a férfi vagy a nő javára. De mivel ebben sem vagyunk egyformák, az ellenvéleményt is tiszteletben kell tartani és elfogadni.

2
Erika
Erika küldte
február 02. 20:10

Sziasztok! Érdekelne a véleményetek abban a témában, hogy valóban fontos, hogy ne legyen távol akit keresek és a korkülönbség is annyira számít? Szerintem sem a távolság sem a kor ami két ember közé állhat, amennyiben megvan köztük az a bizonyos....megérzés, hogy " Igen Ő az akit kerestem!" Azt veszem észre, hogy sokan nem is próbálkoznak az ismerkedéssel ha nem fér bele valaki az általuk megadott " skatulyába" (jó értelembe véve) . Szerintetek?

1 3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország