Vajon a rózsaszín vagy a piros plüss szív a romantikusabb?

indította: Lajos
Éva
Éva küldte
április 21. 18:33

🤣🤣🤣🤣

Lili
Lili küldte
április 21. 16:01

Nahát Lajos! Te ilyet megkérdeztél??? Mindkettő...😍

Mária
Mária küldte
április 20. 16:26

@Lajos és kedves Mindenki:-) Nagyon érdekes a kérdésed, szerintem mindkettő nagyon aranyos..... Ehhez ismerni kell a másik felet, hogy valóban örülne-e neki és hogy a megfelelő időben adjuk-e át ezeket az ajándékokat.... Nem túl korai-e az ajándék és nem veszi tolakodásnak az ajándékot.... Amúgy szerintem nagyon aranyos tud lenni.... Mert egy plüss kedvességet könnyen elhelyezhetünk a lakás bármely pontján és könnyen tisztán is tarthatjuk, mert mosható, szárítható.... Szeretettel Marika

Ancsi
Ancsi küldte
április 13. 14:46

Én tiltok, Te tiltasz, Ő tilt. Mi tiltunk, Ti tiltotok, Ők tiltanak. Az EGO meg fényre virrad.

Lajos
Lajos küldte
április 13. 14:42

Legalább ilyen fontos kérdéseket ne vicceljetek el lécci... Vagy letiltatom az egész ódalt!!!

1
Ancsi
Ancsi küldte
április 13. 14:33

Manapság vesére, májra és tüdőre nagyobb a kereslet.

Anita
Anita küldte
április 13. 14:13

🖤 Fekete 🖤

Moncsi
Moncsi küldte
október 24. 13:42

Ez kérdés ? : ) Elég romantikus már maga a szív is : ) Mindegy már az , hogy piros vagy rózsaszín : )

Mária
Mária küldte
október 23. 08:12

@Lajos: 🤣

Gitta
Gitta küldte
október 08. 09:01

Én egyszer egy rózsaszín "előkével" felruházott, ülő és integető ormányú aranyos plüss elefántot kaptam... ma is megvan, az eredeti gazdájával jóbarátok maradtunk.. Első randin kaptam, hosszú levelezések után. A piros szív később került képbe. Első randira ne vigyél plüss szivet..... csak a lelked által telítődöttet, ami a mellkasodban van, hogy megérezze a jót és a lehetséges rossztól is megóvjon :)

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
október 08. 05:38

Mindkettő romantikus🙂

Lajos
Lajos küldte
október 07. 17:34

@Levente: Próbáltam végre olyan kérdéseket keresni, ahol nem lehet azt írni, hogy a piros biztosan utálja a rózsaszínt, vagy a piros nem is szól hozzám, mert fent hordja az orrát és a rózsaszín biztos mindenkit utál... Eddig müködik...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország