Társkereső Bajna

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Bajna környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bajnai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

bajnai társkereső nők

Első Találkozás

bajnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online bajnai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online bajnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb bajnai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes bajnai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bajnai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bajnai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bajnai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bajnai társkereső férfiak

Néhány bajnai társkereső bemutatkozása

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy bajnai társkereső nő, Lídia (50)

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Egy bajnai társkereső férfi, Peti (30)

Társaság kedvelőnek és beszédes lánynak tartom magam. Szeretnék egyetemre menni és tovább tanulni,hisz középsuli után sem áll meg az élet!:) Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni vagy éppen túrázni. Ugyan akkor a nyelvek is közel állnak hozzám ,így egyik főbb hobbim a nyelv tanulás. Továbbá értekelem a humort ,hisz jó ha van az embernek. Nem utolsó sorban plusz pont,hogy ha még jó humorod is van mellé.:) Szeretném ha a beszélgetésünk felhőtlen lenne és megannyi témáról tudnánk folyamatosan beszélni. Ha valami esetleg fel merülne még benned,nyugodtan dobj meg egy üzivel.:)

Egy bajnai társkereső nő, Angelika (19)

Sokat dolgozom és meglehetősen aktívan élek. Nagyon nem vagyok oda a fociért, de a sportokért viszont igen és nem nézni szeretem. Hétközben edzésekre járok, hetente 1-2-3 alkalommal, és ahogy a szezon elkezdődik hétvégenként egy-két napot kerékpározom. Ez gyakran túra, ezért sokat utazom. Kerékpárról a legszebb a világ :-) De szeretek "csak úgy" autózni is. Szeretem a zenét, mondhatni majdnem "mindenevő" vagyok, de a mindenben is csak az igényeset kedvelem. Értem ezt a mai slágerlistás daloktól, az igazi jazz csemegéken át - érintve a rock zenét is, - a komolyzenéig. Nem nézem a televíziós csatornák reklámtól és tudatmódosítástól csöpögő napi egyvelegét, de nézek filmeket, sőt egyes sorozatokat is, persze sajátos időbeosztásban. Szeretem az utazást, a természetjárást, minél több mindent meglátni. Széles a baráti köröm, amit igyekszem folyamatosan ápolni. Feszegetem a határaimat, a szavak többféle értelmében is. Nem vagyok egy egyszerű eset és nem jellemző, hogy valaki első látásra megkedvel. Tudok makacs és konok, határozott is lenni, ha annak épp ott értelme és szüksége kívánja. Mindezek miatt velem tud unalmas és nagyon zajló is lenni az élet. És volt már, hogy valaki miatt szinte mindent feladtam, megváltoztattam, de akkor nem érte meg, talán most...

Egy bajnai társkereső férfi, Tibor (53)

Olyan úri embert keresek aki el tud fogadni és együtt megyünk egy szebb jövő felé,ami még hátra van,mert 6o után is ki süt a nap. 64/172/95 özvegy nő vagyok,gyedül élek kertes házamba,2 kutyusommal és 2 cicámmal. Közös szimpátia esetén lakó társamul is fogadhatlak. Van 4 gyermekem 7 unokám ,ők külön élnek Szeretek sütni,főzni,nagyokat sétálni télbe őszbe mindig mikor lehetőség van.Szeretek kirándulni Reménykedem hátha itt megtalálom a hozzám valo társat ami nem sikerűlt Keresek egy őszinte,hazugság nélküli párkapcsolatot,ami füszerezve van a szeretet és megbecsülés és tisztelet jelzőivel. Legyél Te az utolsó ki megfogja a kezem Legyél Te az álmom kiért érdemes majd élnem Legyél Te ki megóv mindentől hogy ne keljen félnem Legyél Te ki magához láncol és soha nem enged el Legyél Te ki elaltat és reggel csókkal ébreszt Legyél Te kinek az örökké azon is túl fog tartani Legyél Te a szeretet ami csak boldogságot hozhat Legyél te a Szerelem aki játsza szívemnek dallamát Ami HALÁLON TÚL IS TART MAJD

Egy bajnai társkereső nő, Kati (64)

komoly kapcsolatot keresek akinek tetszek irjon en valaszolok

Egy bajnai társkereső férfi, Tamas (35)

Keresem azt a férfit akivel megoszthatom mindennapjaimat!

Egy bajnai társkereső nő, Timi (35)

Sziasztok 46 éves vagyok 1gyermekem van de anyukájáva él,én hazamentem anyámhoz.Nincs autom nincs jogsim nem is akarok már.Sz battán dolgozom.Szeretem az erdöt járni a kutyámmal.Szerencsére ahol lakom van belőle bőven.Szeretek bográcsozni és a tüz mellett beszélgetni meginni egy pohár bort közben.Szeretem a hasam a jó kalyákat.Hirtelen ennyi.Imábom a retró zerét.

Egy bajnai társkereső férfi, József (46)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Bajna

Bajna

Komárom-Esztergom megye

Bajna

+36 (1) 604 3102