Társkereső Bajna

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Bajna környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bajnai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

bajnai társkereső nők

Első Találkozás

bajnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online bajnai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb bajnai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes bajnai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as bajnai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bajnai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bajnai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bajnai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bajnai társkereső férfiak

Néhány bajnai társkereső bemutatkozása

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)

Egy bajnai társkereső nő, Erzsébet (47)

Túl vagyok egy-két félresikerült kapcsolaton, de ebben a korban ki nem? Mindezek ellenére megmaradt a hitem, hogy megtalálom azt a társat, akit nekem szánt a sors. Még ha nem is vagyok Alain Delon, vagy Brad Pitt sem, mégis tele vagyok belső értékekkel, amit egy hozzám hasonló, érzékeny lelkű társnak szívesen megmutatok. Azt mondják egy nő minden férfi mellett más nő, ez ugyanígy igaz a férfiakra is - csakis két emberen múlik, hogy mit tudnak kihozni egymásból, megadva egymásnak a kölcsönös tiszteletet, odafigyelést és szeretetet. Ha hasonló értékrenddel rendelkezel, kérlek tisztelj meg pár sorral magadról, és adjunk egymásnak egy esélyt. Olyat keresek, akivel egymást boldoggá tudjuk tenni önzetlenül. Sanyi

Egy bajnai társkereső férfi, Sanyi (53)

Tatabányán élek, ahol legtöbb időmet vállalkozásommal és kiskutyámmal töltöm. Szeretek utazni, beszélgetni, nevetni, imádom a tengert. Romantikus, becsületes és családszerető vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó személyében. Számomra nagyon fontos két ember között az a bizonyos szikra, anélkül nem működik. NŐ szeretnék lenni egy férfi oldalán. Légy a Társam, Szerelmem MINDENBEN!

Egy bajnai társkereső nő, Olgi (58)

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Egy bajnai társkereső férfi, Peti (30)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy bajnai társkereső nő, Lídia (50)

komoly kapcsolatot keresek akinek tetszek irjon en valaszolok

Egy bajnai társkereső férfi, Tamas (35)

Keresem azt a férfit akivel megoszthatom mindennapjaimat!

Egy bajnai társkereső nő, Timi (35)

Sziasztok 46 éves vagyok 1gyermekem van de anyukájáva él,én hazamentem anyámhoz.Nincs autom nincs jogsim nem is akarok már mást csak nyugalmat.Már nem vagyok bulizós fajta nem mondom,hogy soha de ritkán.Nincs fekete mercedes vagy jachtom aki ilyenre vágyik mást keressen.

Egy bajnai társkereső férfi, József (46)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Bajna

Bajna

Komárom-Esztergom megye

Bajna

+36 (1) 604 3102