Társkereső Bernecebaráti

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Bernecebaráti környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bernecebaráti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

bernecebaráti társkereső nők

Első Találkozás

bernecebaráti társkereső férfiak

Norbi vagyok, a társam keresem
Üdvözöllek Drága! Egyelőre csupán csevegőTársat keresek, akivel kölcsönösen kiszínezhetnénk egymás szabad perceit-óráit, megoszthatnánk kis életünk örömteli és bánatos történéseit, de egyáltalán nem lenne ellenemre, ha lassan, vagy akár gyorsan komolyabbra fordulna az ismerettség! "Az élet álom, amelyből csak akkor ébredünk föl, amikor meghalunk. Amíg élünk, múlik az idő. Nincs már szívem, se testem, se lelkem, semmim! Csak a tiszta szerelmem van, ami meg akar mutatkozni, de nincs az az idő és az a tér, ahol megmutatkozhatna." "Úgy gondolod, irányítani tudod a dolgokat, de valójában nem. A tervet és B tervet készítesz, és B tervet a B tervedhez. De aztán történnek dolgok, és a terveidet szórhatod ki az ablakon. Mert többé-kevésbé minden azokról a kis dolgokról szól, amit nem terveztél. Talán nem is kéne terveket gyártanunk, csak megélni a pillanatot, amiben vagyunk és élvezni a szeretteinkkel töltött időt." "A holnapra halasztásokban elvész a lényeg, az igazi értékek. Sokan erre csak akkor jönnek rá, mikor beteg gyermekük ágya mellett virrasztanak, szerelmük temetésén állnak félig eszméletlenül a fájdalomtól, vagy mikor az orvosuk lemondóan közli, hogy már csak néhány hónapjuk van hátra. Akkor - ha tehetnék - odaadnák mindenüket, hogy visszatekerhessék a kegyetlen időt, ami folyton rohan vagy vánszorog, de soha nem telik pont jó ütemben, hogy boldogok lehessünk minden elvesztegetett napon."

Norbi

37
igényes társkereső Bernecebaráti

Első Találkozás

legújabb online bernecebaráti társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online bernecebaráti társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb bernecebaráti diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes bernecebaráti keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bernecebaráti társkereső férfiak

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső férfiak és nők számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Bernecebaráti

Bernecebaráti

Pest megye