Társkereső Biri

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Biri környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb biri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

biri társkereső nők

Első Találkozás

biri társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online biri társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb biri diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb biri diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes biri keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes biri keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as biri társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as biri társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es biri társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti biri társkereső nők

Néhány biri társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Ági vagyok, jelenleg egyedülálló, remélem már nem sokáig! :-) Előnyt élvez, aki a cicákat szereti, nekem is van kettő.😁 Komoly kapcsolatot keresek. Táncolni nagyon szeretek mindenféle zenét kedvelek, kivéve a komolyzenét és a rockot.😂 Diplomás ápolóként dolgozom, szeretek biciklizni és a természerben lenni. Eddig átlagos bemutatkozó volt, a többit személyesen megtudhatod vagy levélben.

Egy biri társkereső nő, Ágnes (34)

A szerelem fizikája a hasonlóságok illetve az ellentétek vonzásának törvényén alapul. Alapvetően társaságkedvelő, empatikus és kommunikatív személyiségnek ismernek. Olyan komoly kapcsolatot keresek, ahol a két fél tiszteli egymást és, ha történik némi tányércsörtetés akkor sem válnak el egymástól az első adandó alkalommal. Nem idealizált partnert keresek, hanem akivel el tudom képzelni és élni a hétköznapokat illetve a különleges alkalmakat.

Egy biri társkereső férfi, Tamás (30)

64 éves szőkésbarna hajú, őszinte, vidám, molett. Szeretem a természetet és az állatokat.Felnőtt gyermekeim vannak fiatalabbik lányommal élek együtt ...Nyugdíjas de meg dolgozom. Nem jó egyedül . Keressek egy olyan megbízható társat aki komoly kapcsolatot szeretne velem Talán te vagy az .Szeretnek friss fotó alapján dönteni az enyémek frissek.De legfontosabb hogy első látásra szimpatikusok legyünk egymásnak.

Egy biri társkereső nő, Iren (64)

Egy kedves mosolygós, és nagyon is humoros srác vagyok, aki melett nem lehet unatkozni. Szeretem ha valaki érti a humort, úgy gondolom egy kapcsolatban igenis kell a jókedv a nevetés, hisz ezáltal oldódunk fel főleg az ismerkedés elején. Ismerj meg. Olyan nőt keresek aki a szerelmet keresi nem pedig a pénztárcámban lévő bankókat. Tudom mindenki pénzből él, de nem kenyéren és vizen élek így valószínű a párom se azon fog. 2 gyermekem van nem velem élnek, de szeretem őket és velük is foglalkozok.

Egy biri társkereső férfi, Gyuri (32)

A klasszikusnak számító vörös rózsa bátor választás, amely nyíltszívű, őszinte és egyenes jellemet takar. Remek intuícióval rendelkezel, ezért könnyedén kiszűrheted, amikor hazudnak neked. Tiéd a jövő, és több tervet is fontolgatsz magadban. Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, és kellő bátorsággal indulsz a céljaid megvalósítása felé. A stresszt ugyanakkor nehezen viseled, ezért nagyon fontos, hogy pihenj és relaxálj minél többet. Például sétálj el egy virágüzletbe, és illatold meg a legszebb vörös rózsát.

Egy biri társkereső nő, Anita (34)

Minden kezdet nehéz, és ha mindent többször kell újrakezdened, akkor az még nehezebb, mert bármennyire is pozitív vagy, a korábbi csalódások, a Téged ért negatív előítéletek mind hátráltató tényezők, gyengítik a sikerességbe vetett hited. Mindettől függetlenül tudom, hogyha valamiért nem teszek semmit, az nem fog csak úgy az ölembe hullani. 43 éves elvált, "hétköznapi" férfi vagyok, aki ráadásul még mérleg is.....és valóban az!!! A többit majd személyesen, persze csak ha érdekellek! :) Köszi, hogy elolvastad!

Egy biri társkereső férfi, Laci (43)

"általában nem becsüljük, ami megadatik,azt sokkal inkább, ami nem." 53 éves elvált nő vagyok,fiatalos , jó megjelenésű(kissé molett),sportos, élet vidám .Két felnőtt gyermekem van,de már nem élnek velem. Keresem a párom! Milyen legyen? Nem könnyű meghatározni, az biztos ,hogy nem adok meg súly és magasság határokat és iskolai végzettséget sem. Úgy gondolom ,hogy ez nem így működik . Természetesen vannak az elvárásaim ! A személyes találkozás , az első benyomás az mérvadó. Inkább azt írom le,hogy mi az amit nem szeretek: a durvaságot, az agresszivitást, az obszcén szavakat , az önzést, a függőséget ( bár mihez) , önteltséget. A társamat, a páromat, a másik felemet keresem!!! Korban hozzám illő férfiak jelentkezését várom!

Egy biri társkereső nő, Irénke (53)

Kedves Látogató! Hogy miért is regisztráltam az oldalra? Lehet pontosan amiatt amiért Te is, mert keresel valakit. Ezelőtt, 2017 nyarán már próbáltam már több hasonlót, de nem jártam sikerrel, ebbe valahogyan belebotlottam, megtetszett az alkotó hozzállása, gondoltam adok egy esélyt! Na az már megvolt miért is vagyok itt ... most pár szót azért magamról is: gyógyszerész vagyok, pontos vagyok, precíz vagyok és szeretem a munkám, ezt próbálom a magánéletbe is átvinni, mert ugye ezek a tulajdonságok alapvetőek a mi szakmánkban! Amit szeretek: színház, de csak vígjáték és vagy zenés darabok, szaunázás, mozi vagy otthoni filmnézés, társasággal főzős-sütős-iszogatós programok, testedzés már egy ideje - az eddig elért eredményre büszke vagyok - ja és persze a párommal lenni! Komoly kapcsolat érdekel, mint mindig életem során, mert szerintem alapos ráhangolódás után lehet csak tökéletes minden egy kapcsolatban! Amit nem tudok és nem is akarok letagadni és lehet most egy két embert elriasztok - de nem árulok zsákbamacskát - van két gyönyörű gyermekem, akik sajnos már lassan 1 éve nem velem élnek, de hála nem csak kétheti apuka vagyok! Ettől függetlenül, ha megtalálom az IGAZIT, nem kizárt a gyerek téma :) Ennyi bemutatkozó szöveg szerintem elég :) lehet picit még sok is volt!

Egy biri társkereső férfi, Gábor (36)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Biri

Biri

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye