Társkereső Budapest

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Budapest környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb budapesti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

budapesti társkereső nők

Sziasztok! Timi vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
A “túl sok” Nő, túl mélyen érez, túl sokat kérdez és túlságosan szeret. A jelenléte túlságosan kitölti a tér minden szegletét, túlságosan zavarba ejtő a vidámsága, az őszintesége. Határtalanul sokra gondolatik, túl sok örömre, szeretetre és boldogságra. Mindent kockára tesz, hogy legyőzze Önmagát és saját korlátait. A kénköves poklon, bűzölgő mocsáron is átvág, hogy mindezt megszerezze, de sosem hágja át az isteni törvényeket. A Túl Sok Nő az egész Univerzum tükrét tartja eléd: arra késztet, hogy elgondolkozz és Te is túl sokat érezz. Ettől túl sok és veszélyes. Oh, Te túl sok nő, Te túl vad, túl vibráló, túl érzelmes, túl okos, túl bonyolult, túl érzékeny, túl független, túl sikeres, túl erős, Te félelmet keltő, túl örömteli Nő. Azt mondják le kéne hűtened magad kicsit, lecsavarni a hőfokod. Helyre kéne Téged tenni, hogy ne zavarj másokat. Valakinek meg kéne már mondani Neked, hogy maradj nyugton. Ez vagyok én. A túl sok nő. A túl gyenge szívemmel, a túl sok érzelmemmel és a túl sok hibámmal. Hedonista, örömvadász, empatikus. Sokat akarok. Igazságot, udvariasságot, a ualitásnál is mélyebb intimitást, tágasságot, teret, megértést, tiszteletet, kedvességet, és a teljes figyelmed. Nem érem már be kevesebbel. Azért vagyok itt, hogy nagy átalakulások tanúja legyek azzal, hogy végre az vagyok, aki vagyok. Elfoglaltam a helyem. Hívj önzőnek, amiért tisztelem magam Hívj boszorkánynak, mert képes vagyok a sebeinket begyógyítani. Hívj bárminek és próbálj meg elpusztítani a szavaiddal. De én akkor is itt leszek. Akkor is érzek. Akkor is leszek. És nem fogom többé szégyellni magam. Felemelkedek és ragyogni fogok. Ott leszek a lányaidban, a testvéreidben, a feleségeidben, az Őseidben. Ott leszek MINDEN NŐBEN! Ott leszek az elemekben. Ott leszek minden térben és minden időben. Örökké. Sőt, gyarapodni fogok. Szemtanúja leszek, ahogy a "Túl Sok" Nő felemelkedik. Millió és millió Isteni Nő ragyogását fogom végignézni. ✦Mert ez a Nő nem csak ÉN vagyok, ez a Nő TE vagy! Ha valaha hívtak Téged, túl soknak, örülj neki. És soha ne hagyd el ezt a Nőt. Terjeszd ki a mélységed, ne tartsd vissza magad, hanem ragyogd be a Világot boldogsággal. Felejts el mindent, amit mondtak rólad, felejts el mindent, amit hallottál, felejts el mindent, amit tanultál és szabadítsd fel ezt a Nőt. Ne félj ettől az ajándéktól és ne engedd, hogy szégyellned kelljen magad. A "túl sokságod" épp a varázserőd. A túl sokságod a gyógyszer a Világ bajára. Nem hiszel nekem? Próbáld ki… Kérlek... A Világnak nagy szüksége van Rád. Igen Rád, Te Túl Sok Nő. Kérlek, terjeszkedj, érezz, örülj, szeress, légy az aki már eredetileg is Vagy. ✦ Sóvári Mónika írása

Timi

37
Kedves budapesti társkereső
Sziasztok! Lilla vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
Keresem a nagy Ő-t, akivel osztozhatok az élet minden szépségén és nehézségén. Amióta nyugodtabb ritmusban élem a mindennapjaimat, átrendeződtek a prioritások és azon kaptam magam, hogy saját családról ábrándozom. Mivel nem élek túl élénk társadalmi életet, gondoltam, itt próbálok szerencsét. A sport, a mozgás az életem meghatározó része. Edző vagyok, bár nem a megszokott edzőtermi környezetben; egyébként tanár és mérnök, 10 év műszaki munka után váltottam a sportosabb és egyben békésebb életre. Szabadidős programnak is az aktív kikapcsolódást részesítem előnyben: télen snowboard, nyáron túra az Alpokban. Ausztria nagy kedvencem, de a tengerparti mediterrán vidékeket sem vetem meg. Itthon is nagyon szeretek a természetben lenni, egy vagy több napra elvonulni a városból. Nem vagyok egy világutazó, de Dél-Spanyolországba és az USA nemzeti parkokba bármikor visszamennék. A zenei ízlésem elég szerteágazó, szeretem a klasszikus zenét is, járok hangversenyekre és színházba. Szívesen sütök-főzök, valószínűleg jól, mert szempillantás alatt elfogy minden. Törekszem a hagyományos és az egészséges ételek harmonikus egyensúlyára. Félkész, adalékos élelmiszert soha nem vásárolok. És igen, szeretek enni. Szeretem kipróbálni magam új dolgokban, újat tanulni (pl. tánc- vagy nyelvtanfolyam). Külső megjelenésben a természetesség dominál. Büszke vagyok a formás lábaimra, szívesen viselek szoknyát. Kissé nehezen nyílok meg, de ilyenkor valamilyen közös tevékenység mindig átlendít a kezdeti görcsösségen. Utána viszont egy színes, vidám egyéniséget ismerhetsz meg bennem. Gondoskodó típus vagyok, az egészséges határokat megtartva. Családcentrikus vagyok. Nagyon jó és aktív a kapcsolatom a szüleimmel, abszolút a példaképeim a 43 év házasságukkal. Testvérem nincs. Háziállatom sincs, de akár lehetne is. Nem nézek TV-t és nem lógok a közösségi oldalakon. Helyette megnézek egy jó filmet online, ill. beszélgetek a barátaimmal egy finom vacsora és egy jó bor mellett. Fő irányvonalakban hozzám hasonló férfit keresek, a nagyon eltérő családi háttér, iskolai végzettség, érdeklődési kör, egzisztencia stb. eddig még mindig kizárólag megoldhatatlan nehézségeket okozott, bármennyire is szerettük egymást. Olyan férfit keresek, aki a komolytalanságban, önfeledt nevetésben is partner, de akire a bajban ugyanúgy lehet számítani; erős és határozott, akire fel lehet nézni, ugyanakkor hangulatos és gyengéd, akihez oda lehet . Kíváncsian és reménykedve vágok bele ebbe a típusú ismerkedésbe.

Lilla

36
Kedves budapesti társkereső
Sziasztok! Adrienn vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
Ezzel nyit az oldal: "Az Első Találkozás társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek szeretne segíteni az ismerkedésben" Én ezért regisztráltam ide de sajnos itt is mint más oldalakon sokan nem tudják mit is jelent a komoly és a kapcsolat szó és azt sem hogy ezek hogyan működnek. 39 éves 4 gyerekes édesanya vagyok aki minden nap dolgozik a szabad időmet pedig a gyerekeimmel és a családommal töltöm. Utálom azokat az embereket akik az ide írtakat másoknak levélben vagy chat felületen kitálalják majd becsületsértő, rágalmazó, lekezelő módon közlik a véleményüket másokról. Nem tolerálom a hazug a kétszínű és a negatív embereket sem és azokat sem akiknek ha válaszolok azt sírásnak rinyálásnak veszik. tudok beszélgetni és szeretem a társaságot de nem az olyanokat amiket a neten manapság lehet találni. Nem vagyok materiális világ nézetű és a mai világnézetet meg is vetem. Jobban preferálom a társasági életet, a szabad programokat és az aktív tevékenységeket. Net és játék függő vagyok de másokkal ellentétben tudok egyszerre több dologra figyelni és több dologgal foglalkozni. Társat, párt is olyat keresek aki hasonló mint én. Ez már abból kiderül hogy túl jut e a fotókon, elolvassa e az adatlapom és megérti amit ide írtam. Aki nem ilyen azzal már itt el dől hogy semmi se lesz. A kifogásokból élő egyedekkel sem tudok mit kezdeni és azokkal sem akik nem tudnak írni egy értelmes levelet és azokkal sem akik azt hiszik ők a világ közepe. Aki azzal jön hogy dolgozik és nem lóg itt egész nap és ez a válasza arra is hogy ezért nem ír rendes normális levelet az az ember eleve ne is menjen se társkeresőre meg amúgy netre se mert semmi értelme. 8-12 órás műszakok vannak java részt és mindenhol van munkaközi szünet amelyben a telefon használata nem tilos. Utazás közben is lehet írni de haza érve is és sok más cselekvés közben is. Minden akarat kérdése. Aki nem akar írkálni az ne várja hogy random a semmire történik majd vele csoda mert a mai rohanó világban ahol a 24 óra is kevés senki nem fog csak ugy vakon elmenni egyetlen talira sem. Érett, komoly, normális, tudatos ..... emberekkel foglalkozom csak. NEM csevegő partnert keresek és nem is szabadidő vagy hétvégi társat mivel tudtommal ez az oldal nem arra van. NEM vagyok a mások meg a többiek és nem is tolerálom ha valaki ilyen gondolkodással kezel engem. Kizárólag akkor írj és jelölgess ha az adatlapom elolvastad megértetted és tudomásul vetted!!!

Adrienn

39
Kedves budapesti társkereső
Sziasztok! Szabina vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
Sziasztok! Keresem a Párom, nem egytáboriat, nem olyat aki csak azért van, hogy legyen és Én ne legyek egyedül, hanem olyat akivel tényleg őszintén tudjuk szeretni és tisztelni egymást. Szeretnék szeretni és szeretve lenni, ennyi. Valahogy mindig is nehezen találtam párt, pedig nincsenek igényeim, csak legyen meg a kémia és a pár közös érdeklődési pont. Magamról röviden (és ez egyben a közös érdeklődési kör vonatkozásában arra is vonatkozik akit Páromnak keresek): - Állatbarát, nagy kutyás :) Minden állatot szeretek, de a kutya a szívem csücske. Meg a mosómedve :D Meg a lovak. - Természet, túrázás, hegyek és barlangok. Túrázni nagyon szeretek, de csak normál körülmények között, a hegymászás, falmászás már nem fér bele, tériszonyom van. A barlangokat megmagyarázhatatlan módon, de imádom. - Edzés és tánc. Szeretek edzőterembe járni, bár sajnos nincs bomba alakom, ez van. Idén kezdtem el táncolni, ha mond Neked valamit a WCS rövidítés, akkor Engem már félig levettél a lábamról, bár még csak kezdő szinten vagyok és döcögősen megy, de remélem egyszer majd Én is szuper leszek benne. Ha nem ismered ezt a táncot az sem baj, de ha nyitott vagy rá, hogy megtanuld az tök jó lenne :D - Társasozás a barátokkal. Egy kis vacsival és pár pohár borral karöltve az egyik legjobb program. - Színház, Opera, Mozi, Koncert. Jöhet bármelyik. A színházat és az operát nagyon szeretem, főleg a klasszikusokat. - Munka. Szeretek dolgozni, a legrosszabb amit el tudok képzelni, az hogy nincs munkahelyem. És a Páromtól is hasonlókat várok el. Nem baj, ha nem vagy vezető, de miután egyszer már eltartottam egy semmirekellőt, még egyszer nem követem el ezt a hibát. Magamról még annyit, hogy átlagos lány vagyok. Nem tartom Magam semmivel sem többre másoknál. A kilókkal mindig küzdök, bár kövérnek nem mondanám magam, de vékonynak sem. Olyan ne is írjon, aki csak a csontkollekciókat szereti. Az a típus vagyok egyébként, aki első ránézésre kicsit rideg (tipikus bak :D), de aki ismer az tudja, hogy hatalmas szívem van és mindig lehet Rám számítani. És nem vagyok féltékeny típus. Ha valakit pedig szeretek, olyannak szeretem, amilyen. Nem akarom megváltoztatni. Nem szeretem a fellengzős és a megjátszós embereket, vagy azokat, akik azt hiszik jobbak másoknál. Na ez nem is lett rövid, bocsi :D

Szabina

32
Kedves budapesti társkereső
Sziasztok! Dóri vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
Nem fogok semmilyen sablonszöveggel jönni, amikkel már elég sűrűn lehet találkozni. Helyette inkább írnám azt, ami tényleg fontos. Először is: mozgássérült vagyok, tudom nem túl bíztató kezdésnek, de ez van. Ezalatt csak annyi értendő, hogy kicsit nehezített a járásom, de megvagyok vele, nem sok vizet zavar, ami az önellátást illeti. Jövök-megyek, utazgatok, ha kell (igen, busszal, vonattal, szinten mindenfajta tömegközlekedési eszközzel, amit el tudsz képzelni). Hogy fárasztó.e? 40 fokban persze, hogy az, pláne, ha egész nap elvagyok, estére jószerével azt se tudom, hogy jövök-e vagy megyek, mire hazaérek, de szerintem egy egész napos csatangolással bárki így lenne. Fárasztó, de nem rosszabb, mint egy "normális" embernél. Necces, de erre mondják azt, hogy valamit valamiért. De nem is nagyon akarom ezt most itt részletezni, ha már idáig eljutottál az olvasással, már fogalmazhatunk úgy, hogy megléptél egy lépcsőfokot a feltétlen empátia és szeretet felé, ami sajnos nagyon keveseknek sikerült. És ez méltányolandó. Szándékosan a legnagyobb bogarammal akartam kezdeni a bemutatkozást, de csak hogy szebb legyen az élet, hozzátennék még pár kisebb belső tulajdonságot is, ami engem illet. Iszonyat makacs tudok lenni, nagy az igazságérzetem, nem bírom és nem tűröm az igazságtalanságot, valamint mélységesen megvetem az alaptalan sztereotípiákat (nyilván). Emellett még annyit fontosnak tartottam megemlíteni, hogy jobb szeretem a természetes dolgokat, mint azt, ami túlspilázott, eltúlzott, direkt. Valószínűleg emiatt a gondolkodásmód miatt van az is, hogy sosem sminkelem magam (ja, hogy nem is tudok...bocsi :) ), eltekintve az alapozótól, ami csodákra képes, ha szűnni nem akaró ragyákról van szó, illetve néha a szájfénytől, csak hogy azért mégis nézzek már ki valahogy. Utolsó tényként rólam annyit említenék csak meg, hogy hiába is próbálok röviden fogalmazni, ha korlátozott a karakterszám (hát ha még nem, mint most itt, pedig még tudnám mondani), valahogy sosem sikerül egy kisregénynél kisebb terjedelmű szöveget írnom, szóval ezért előre is bocsánat! Könyvmolyok így viszonyt előnyben. :) Konkrétabb dolgokat privátban osztok csak meg, feltéve, ha te is korrekt vagy velem. :) Ha érdemesnek tartasz az ismerkedésre, és nem komolytalan szándékok vezérelnek, várom jelentkezésedet. :)

Dóri

23
Kedves budapesti társkereső
Sziasztok! Krisztina vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
Jó humorú kicsit lökött miniházisárkány keresi azt a férfit akivel együtt öregedhet meg békben és nyugalomban sok közös élmény és családalapítás után(előtte nem érdemes XD). Nagyon fontos számomra az önismeret és hiszek az élethosszig tartó tanulásban(művelem is). Segítő szakmában dolgozom életemet mások támogatására, gyógyítására tettem fel. Elsődlegesen ennek élek, de jó lenne ha találnék egy társat aki elfoglalhatná életterületem tetemesebb részét :) Konzervatív őskövület vagyok. Hiszek a romantikában a hűségben és a házasság erejében. Majd szeretnék családot is ha az élet úgy hozza... Fontos számomra a hazám és a kultúrám. Nem árt, ha valamilyen közös pontot találunk, mert nem hiszek az ellentétek vonzzák egymást maszlagban. Hobbik: kvantumfizika, neurobiológia, ázsia, harcművészetek, sámánizmus, szomatodráma, predesztinációs rendszerek, csillagászat, és még sok minden, ha érdekel kérdezz .) Olyan FÉRFIT (igen szó szerint, nem csak biológiailag) keresek akinek fontos az önismeret, belső utat jár. A belbecs fontosabb , mint a külső. Vannak tervei, céljai, álmai, tudja hogy fogja megvalósítani, tesz is érte. Nem mamahotelben lakik és várja a sült galambot élete megvalósulása érdekében... Nem árt ha hisz a családban és a monogámiában és ezt nem áldozathozatalnak fogja fel. Az sem hátrány ha hisz valami felsőbbrendű létezésében, nem kell hogy vallásos legyen... Nem hal bele ha főznie, háztartást rendbe tennie kell... TÁRSAT keres nem cselédet, pótanyát vagy unaloműző szabadidős partnert... Előnyt átéreznek a szószátyárok, grafománok, művészlelkek, az okosok, hosszú hajúak, harcművészetet, Ázsiát kedvelők, spirituálisok,különcök(azért sorozatgyilkosok kerüljenek, annyira nem rajongok az extremitásért...) Külön bónusz ha azt teszi amit mond, és azt mondja amit gondol, és ehhez nem kell két világciklus mire kijön belőle pár értelmes mondat... Ha írsz nekem megköszönöm ha két mondatnál többet préselsz ki magadból, és az sem lenne hátrány ha belecsempésznéd valahogy személyiséged sarokpontjait, hogy eldönthessük érdemes-e kezdenünk bármit is egymással.A semmitmondó pár mondatos sablonokra, idézetekre, üres frázisokra nem fogok reflektálni... Barátokat keresek, hiszen ez mindennek az alapja. Ha sok a közös bennünk szívesen beszélgetek. :)

Krisztina

39
Kedves budapesti társkereső
Sziasztok! Évi vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
Sziasztok! Létezik-e olyan férfi, aki nemcsak négy fal között érzi jól magát egy sörösüveggel a megszokott kis környezetében? Persze én sem gondolatom állandó mozgásban lenni, de azért egy-két programhoz jó lenne, ha együtt tudnánk elmenni. Ilyen lehet egy nyáresti koncert (na nem komolyzenére gondolok), egy rövid séta a hegyekben, hogy átéljük az első hó örömeit, vagy akár egy olyan mozifilm, amit gyilkosság otthon tv-ben megnézni. Egy évben egyszer szívesen megyek el 2-3 napos, olcsó, de kiváló wellness programra. Ha van még Benned ennyi szufla, szívesen adnék rá alkalmat. De ha horgászol, az sem zavar, régen én is átéreztem, ma már hagyom a férfit érvényesülni. Persze én sem nyüzsgök állandóan: szeretem a kettesben eltöltendő otthoni meghitt estéket is. Az alapvető női szerepeket szívesen vállalom. A család és a nagyevő férfiak miatt megszoktam a főzést, sütést, szeretem, ha rend van körülöttem (vasalás kizárva). Jó karban lévő, filigrán, még dolgozó nő vagyok, és annak ellenére, hogy nem hiszek az asztrológiában, az oroszlán jegy nagyon sok vonásával. Szeretem, ha dicsérnek (kinek ne esne jól), én is szívesen teszem. Általában vidám, lendületes vagyok, könnyen tudok kapcsolatot teremteni. Nem szeretem a problémázgatást, a dolgokon való felesleges rágódást. Négy unokám van, akik számára nem a szokványos nagyika vagyok, hanem akinek mindig van ötlete vidámságokhoz. Talán azért, mert egyszerre tudok ehhez a háromévesek szintjére is lemenni, de ha kell, komoly felnőttként is viselkedni. Egyelőre ennyit. Ha nem összeköltözős kapcsolatot keresel (bár későbbiekben erről is szó lehet), összehozhatunk valamit. Utoljára hagytam ami a legfontosabb egy kapcsolatban, a kölcsönös bizalom. Mert enélkül nem működhet egy őszinte, mindent nyújtó kapcsolat. Hogy magamat adhatom, úgy ahogy vagyok, játszmák nélkül. Hogy megosszuk egymással a kis titkokat, amikkel soha nem fogunk visszaélni. Ha tetszenek ezek a gondolatok, tulajdonságok, válthatunk néhány szót, amiből aztán lehet egy személyes találkozás. U.i.: extrákra nem gondolatom, de legalább kirakat fogsor alapfelszereltségnek számít, az sem baj, ha 'mobil'!

Évi

67
Kedves budapesti társkereső
Sziasztok! Diane vagyok. Komoly budapesti társkereső férfiak jelentkezését várom.
Az átélt élmények formálnak minket, de a döntéseink határoznak meg. " " Friendship is not born at first sight, but is builts up, if it makes sense " Ezért gondolom így, mert a barátságból lehet több, fordítva nem igen szokott lenni. Fiatalos, életvidám, önmagára igényes, irodavezető vagyok. Elváltam, de nem vigasztalót keresek. Világot bejárt, Nyugat Németországban és Svédországban is éltem. Több nyelven ( angol, német, svéd, magyar ) beszélek. Személyiségem extrovertált, de introvertált is. Gyermekkorom óta keresztény, tehát számomra a hitélet fontos. Délvidéki magyar Donauschwabe -ként 25 éve Budapesten élek, és szeretek is itt élni. Hazabarát ember vagyok, de nem elfogult. Szélsőséges dolgokat nem szeretem. Érdeklődési köröm széles, a rendezvény , - esküvő illetve utazás szervezéséig tapasztalatokat szereztem. Gourmet vagyok. Szeretem a jó focit, kedvenc csapatom a Bayern München, és a Fradi. A magyar válogatott focimecseire is eljárok, tehát nem csak a fotelból nézem ;) A parádés labdarugás közül még a footgolfot is kedvelem. Zenei ízlésem skálája is bő. Szeretek énekelni, valamint önkénteskedni. Mozgalmas, egészséges életet élek. Sokat utazom. Erkölcsös életet élek, még ha ebben a modern világnézetben, ez hihetetlenül is hangzik. Dohányfüstre allergiás vagyok. Kit is keresek: Elsősorban komoly, tartós, hosszútávú kapcsolatot keresek. 45 - 50 év közötti, tehát koromhoz illő karizmatikus, hűséges tipus, legalább 180 cm magas, normális testalkatú, egészséges társat keresek Budapest illetve vonzáskörzetéből, akinek az értékrendje, valamint az érdeklődési köre hasonló. Nem kell, hogy cégvezető legyél, de szeresd a munkádat, elfoglaltságodat. Tudj megjelenni, inteligensen megszólalni, hisz én prezentációkra járok, ahová elkell a kiséreted. Promiszkuitásban vagy bármilyen parafíliában ne szenvedj. Számomra, egy, max kettő gyermeked nem akadály, sőt én szeretem őket, de sajnos nekem így alakult hogy nincs. A személyes talákozás fontos számomra.

Diane

48
Kedves budapesti társkereső

Első Találkozás

budapesti társkereső férfiak

Sziasztok! Gábor vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
Sziasztok! Mivel én a teljes őszinteség híve vagyok, ezért leírok magamról mindent, ami véleményem szerint fontos lehet és én úgy szeretnék ismerkedni egy hölggyel, hogy elkezdünk itt és mondjuk máshol is levelezés útján kommunikálni azaz beszélgetni, mert mint valószínűleg lentebb már leírtam beszédkényszerem van, na de most neki is állok itt elkezdeni bemutatni itt az érdeklődőknek amit a saját szívemből és gondolkodásom után megírtam és remélem lesz akinek tetszik a teljes őszinteségem ;-) :-) .: 1987.február 27.-én 00:50-kor Budapest III. kerület Szent Margit(születésem idején Margit) Kórházban születtem, eddigi legutolsó kapcsolatom 2014-ben a Budapest XIII. kerületében lévő Nyírő Gyula Kórházban volt egy szintén ott kezelés alatt álló hölggyel és Budapest IV. kerületében Újpesten élek az édesanyámmal egy háztartásban, lentebb folytatom, mert úgy érzem hogy mivel beszédkényszerem van és mindig őszinte vagyok, ezért így részekre bontva jobban érthetőek lesznek amiket szeretnék most leírni annak vagy azoknak akik hajlandók elolvasni. Magyar anyanyelvű vagyok és erre büszke is, de közel anyanyelvi szinten értem és beszélem is a roma azaz magyarul a cigány nyelv több nyelvjárását is, de ezek mellett bizonyos fokú passzív szókinccsel rendelkezem az angol és a német nyelveken, de büszke vagyok arra is, hogy több szót ismerek a japán és a latin nyelveken is, mert egyik fő gyengém az, hogy szeretném megtanulni a lehető legtöbb nyelvet, amint lehetőséget kapok rá ;-) :-) Amikor pár órával ezelőtt először kitöltöttem a bemutatkozásomat elfelejtettem bele írni és most pótlom, hogy sajnos csak heti egyszer általában hétköznap nap közben mehetek el itthonról, mivel jelenleg munkanélküli rokkant nyugdíjas vagyok és az édesanyámtól függ mennyi szabadidőm van és gondoltam elmondom itt bárkinek aki elolvassa a teljes őszinteség miatt ;-) :-) . Azt még szeretném elmondani mindenkinek aki elolvassa, hogy igyekszem mindig környezettudatosan élni és nagyon szeretem a természetet és az állatokat, de sajnos 12-13 éves koromban kimutatták hogy allergiás vagyok az állatszőrre és a madártollra, amik nekem azért is fájnak, mert nagyon szeretem a kutyákat, macskákat, lovakat és igazából minden állatot, bár azt is tudom, hogy sajnos ma Magyarországon nagyon sok fiatal, középkorú és idős ember úgy viselkedik, mint egy megvadult vadállat, de az embereket is szeretem, tisztelem, bár vannak olyan általában ismert személyek akiket nem tudok sem szeretni, sem tisztelni, de ez most nem tartozik ide. Egészségemről.: 1.Szeretném leírni azoknak akik elolvassák hogy milyen betegségeket állapítottak meg nálam a doktorok és a doktornők,legelőször is az allergiáimat szeretném leírni.:állatszőr,madártoll,nagyon sok növény és fa fajta. 2.Amit az elmúlt 15 évben az Újpesti Mentálhigiéné Gondozóban az ottani orvosom a gondozó vezető Dr. Erdélyi Kálmán állapított meg nálam és ezeknek utána is lehet nézni,ha érdekel valakit.:Organikus személyiség zavar,Alkalmazkodási zavarok,Enyhe mentális retardáció enyhe viselkedésromlással. 3.Amit az elmúlt 15 évben az engem vizsgáló neurológus doktornők és doktor urak állapítottak meg nálam.:Másodlagos parkinsonismus k.m.n.,Spasticus torticollis,Spasticus paraplegia,Spasticus tetraplegia,Lumbalis és más intervertebrális disbus rendell. radiculopathiával,Ataxia k.m.n.,Szédülékenység,Fejfájás. Szeretem a békességet,de betegségeim miatt elég gyakran vagyok erőszakos,amit szégyellek. A hajszínem mélybarna, ahogy általában minden roma származású személynek és a szemszínem sötétbarna, ezeket is csak azért írom le ide is, mivel mint fentebb is írtam nekem nagyon fontos a teljes őszinteség ;-) :-) . A teljes nevem Gallits Gábor Csaba Buka(a Buka a cigány nevem, melyet az édesapám apai nagymamája mint a család legidősebb tagja adta nekem és régi eredeti úgy nevezett kárpáti cigány nyelven van. Magyarországon és a világban is Romungro azaz Magyar cigány nyelven van és azt jelenti, hogy kicsi, falat, mivel van egy ikerhúgom aki már születésünkkor is nagyobb volt mint én, ma is másfél fejjel magasabb mint én ;-) :-) . Az adatlapon azért jelöltem be a gyakran és nem a ritkán lehetőséget, mivel amikor elmehetek itthonról és van rá pénzem, akkor veszek magamnak és meg is iszok általában 3 korsó Arany ászok sört, mert az a kedvencem és ha van nálam pénz, akkor veszek magamnak legalább egy doboz 7,3%-os Dreher Bak sört, amit haza hozok és itthon nagy békésen megiszok, mivel én nehezen rúgok be, ugyanis a szervezetem gyorsan feldolgozza az alkoholt, de igyekszem akkor sem sokat inni, mivel az édesanyám bátyja sokáig alkoholista volt és még él csak elhagyta az alkoholt az életéből és ezzel is példát mutat nekem is ;-) :-) . Egy Gyönyörű Szép Kedves hölgy eszembe juttatta, hogy elfelejtettem kiírni, hogy azért járok botokkal, mivel egy nagyon ritka idegrendszeri betegséggel születtem, melynek neve Pank2 és ez a betegség ugyanolyan mint a Parkinson-kór és 2009.óta járok bottal, először csak egy bottal, mert még nem tudtam milyen betegséggel születtem, akkoriban derült ki és olyan fél-egy évvel később már két bottal jártam és Gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséggel születtem és ezért 2009.óta bottal járok és folyamatosan beszédkényszerem van és büszke vagyok arra, hogy az édesanyám apai részről régi büszke kun-magyar családból származik, anyai részről erdélyi magyar és zsidó családból, az édesapám pedig apai részről szerbiai cigány, anyai részről szlovák-magyar családból és én büszke vagyok minden felmenőmre és itt gondoltam elmondom teljesen őszintén és ha már itt tartunk szeretném elmondani teljesen őszintén, hogy amikor elmegyek itthonról, akkor a tisztaság kedvéért pelenkát kell hordanom, de nyugalom hiszen én akkor is előbb elmegyek illemhelyre, már ha van rá lehetőségem, mint a pelenkát használni és ha használnom kell, akkor is tudom mekkora mennyiséget bír el, de akkor is mindig inkább keresek egy illemhelyet és mindig van nálam legalább két pelenka és két darab szemetes zsákok is a kötelező pelenka cserék miatt is, ami az egészségem miatt is fontos ;-) :-) . Olyan 13-14 éves korom óta írok verseket és mivel szerencsémre elég jól tudok roma azaz magyarul cigány nyelven, ezért nekem vannak a magyar nyelvű verseim mellett roma és magyar-roma vagy éppen roma-magyar nyelvű verseim is és imádom a zenét és énekelni is szeretek, állítólag nincs is rossz hangom, csak fejleszteni kellene, amiben az a legnagyobb akadály, hogy az én szeretett édesanyám nem engedi nekem az itthon lévő éneklést, ezért is szeretek elmenni karaoke partikra, amire az egyre jobban romló anyagi helyzetem miatt egyre nehezebb eljutni, de nem adom fel ;-) :-) . Egyébként a teljes őszinteség kedvéért szeretném elmondani, hogy mivel 2011.szeptemberében volt utoljára munkám és az egészségi állapotom miatt nehezebb munkát találni, ezért havonta két részletben kapok segélyszerű ellátást a magyar kormánytól, ami olyan kevés hogy mindig amikor elmehetek itthonról neki kell állnom kéregetni, amit szégyellek, de amint lesz újra munkám abba hagyom a kéregetést és nagyon remélem, hogy lesz legalább egy hölgy akinek így is lesz kedve megismerkedni velem és ha összejövünk, akkor lesz kedve családot alapítani velem, mert nagyon szeretném ha lenne feleségem és gyermekeim és azért írok gyermekeket, mivel iker szülésből én vagyok az elsőszülött és ebben az édesapámra hasonlítok, mivel neki is volt ikertestvére, aki a bátyja volt amíg élt. Most szeretnék leírni egy verset úgy roma nyelven, hogy közvetlen utána leírom a fordítását is és a közösségi oldalra (arcos könyv=face book) is kirakom és megkérdezem ott a roma anyanyelvű barátaimtól és ismerőseimtől, hogy szerintük mennyire helyes nyelvtanilag és persze hogy jól fordítottam-e le, mert először roma nyelven jutott eszembe és amellett hogy pontosan mit akarok elmondani a versemmel és remélem, hogy elégedettek lesznek vele ;-) :-). Egyébként eszembe jutott, hogy el kell mondanom most mindenkinek, hogy bár nagyon szeretném, hogy legyen gyermekem és mivel édesapámhoz hasonlóan ikerterhességből születtem, ezért nekem is nagy eséllyel iker gyermekeim lesznek, mivel lehetnek gyermekeim, de az eddigi orvosi vizsgálatok eredményei szerint csak lombikkal lehet gyermekem és ezért egy olyan hölgyet kellene találnom, aki ismerkedés után bevállalja velem a lombik programot a közös gyermekekért ;-) :-) .Ha valakinek számít, akkor szeretném elmondani hogy az én alaktípusom endomorf és ezért is tűnhetek kövérnek vagy legalább "vastagnak" ;-) :-) . Egyébként van kisebb probléma a hallásommal,de nem vészes és 2012-ben állapították meg hogy hallássérült vagyok,de többet majd személyes találkozás/találkozások alkalmával ;-) :-) Av-ta kaj mande shukar muri shukar zsuvlyi hoj te keras kethane jekh baxtala familia le lumake thaj vi jekhavreshke jilende tavas ame baxtale kethane inke but vramende! Gyere hozzám szép hölgyem hogy csináljunk egy boldog családot a világnak és egymás szívének is legyünk mi együtt szerencsések, boldogok még sok ideig! Most eszembe jutott, hogy a teljes őszinteség kedvéért azt is elmondom azoknak akik elolvassák a bemutatkozásomat, hogy én már túl vagyok a harmadik x-en és én már fiatalabb húszon éves korom elején 20 éves koromtól 26 éves koromig alapvetően hetero uális neveltetésűként kíváncsiságból kipróbáltam milyen szájjal kényeztetni egy másik nekem szimpatikus fiút, aztán később férfit is és nekem ez nem volt rossz élmény, alapvetően imádom a nők testét és nagyon szeretem kényeztetni is a hölgyeket akik ismerkedés után bevállalják velem a nemi életet és vannak számomra nagyon kedves homo uális és bi uális barátaim is a hetero uális barátaim mellett és innen is tudom, hogy én alapvetően bi uális lehetek, mert nagyon szeretem simogatni a lányoknak, nőknek a testét persze úgy főleg, hogy szellemileg is legalább közel egy szinten tudjunk beszélgetni ;-) :-). A CT-vizsgálat eredménye alapján atrohia cerebri azaz agysorvadás lett megállapítva nálam.

Gábor

32
igényes társkereső Budapest
Sziasztok! Péter vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
Szerintem a Betty Blue felejthető film, egyetlen jelenetét leszámítva. Úgy legyen ötösöm a lottón, hogy százból százan (már akik látták a filmet, és ha akad köztük egyáltalán száz, aki ezt elolvassa) most azt hiszik, hogy a kezdőjelenetre gondolok. Pedig nem. Na jó, persze az sem könnyen felejthető. Aki látta a filmet, tutibiztos, hogy élesen emlékszik rá. De ha a felejthetőséget úgy értjük, hogy nem hordoz művészi értéket, akkor a kezdőjelenetet ebben az értelemben nyugodtan tekinthetjük felejthetőnek. Eszem ágában sincs kényeskedni vagy fújolni, csak szerintem ha az ember ilyesmire kíváncsi, akkor pornófilmet néz. Nem ez az egyetlen film, ami ilyen jelenettel indul, de én még nem láttam olyan filmet, amelyikben ez az indítás nem volna szimpla hatásvadászat. Na ennyit a filmesztétikáról. Amit mondani akartam: Az a jelenet, ami szerintem felejthetetlen a filmben, valahol a közepe felé található. A főhős pasinak nem emlékszem már a nevére, de ebben a jelenetben egy üzlettulajdonos valami olyasmit mond neki, hogy Betty, a barátnője kattant. A pasi elkapja a boltost és beborítja az egyik hűtőbe a joghurtok meg a nemtommicsodák közé. Aztán mindketten lecsillapodnak, és a boltos bocsánatot kér a főhőstől. Szerintem ez a csúcsjelenet a filmben. Ugyanis általában úgy szokott lenni, hogy ha valaki bunkó valakivel, és annak a valakinek ezen bedurran az agya, aztán esetleg belöki őt a joghurtok közé, ilyen esetben általában a bunkónak is bedurran az agya, sőt még neki áll följebb, de minimum megsértődik. Bizonyára sokan úgy gondolják, hogy igaza is van, hiszen ő "csak" bunkó volt (pl. adott esetben rosszat szólt), de agresszív a másik volt először, és ezen még jó hogy kiakad! A Betty Blue boltosa azonban kimászva a hűtőből nem azon háborog, hogy a joghurtok között landolt, hanem a sérelme ellenére is belátja, hogy az egész miatta, az ő bunkósága miatt történt, mert lehülyézte a csávó barátnőjét. Hiszen nem illik senkinek a barátnőjét lehülyézni (meg igazán senkit sem illik lehülyézni), legkevésbé azt, aki tényleg hülye. És ha egy pasinak az egyébként tényleg hülye barátnőjét valaki lehülyézi, minimum, hogy azt beborítja a joghurtok közé. Némileg absztrahálva a fentieket: az igazság nem azon múlik, hogy akinek igaza van, attól kapunk-e egy pofont vagy sem. A szememben az egyik legfőbb emberi erény, ha valaki minden körülmények között, indulatai ellenében is képes belátni, ha nincs igaza. Vagy legalább megpróbálja. Sokszor ez nagyon nehéz. Pl. ilyen joghurtos esetben biztosan az. Aztán persze a következő kérdés, hogy tud-e bocsánatot kérni... Úgy vettem észre, vannak olyan csajok, akik mindenben igazat adnak annak, akibe szerelmesek, aztán ha összevesznek vele vagy elkezd hűlni a szerelem, akkor átesnek a ló túlsó oldalára, és már semmi sem lesz jó, és onnantól már semmiben sem lesz igaza annak, akinek addig mindenben igaza volt. Rosszul vagyok az ilyenektől. Amiért ezt a hosszúságot ide leírtam, az pontosan ez, mert soha nem akarok még egyszer kapcsolatba keveredni ilyen nővel, akinek a pillanatnyi hangulatai szerint változik az igazság. Túl sok ilyen kapcsolatban éltem már. (Mondjuk egy is sok lett volna.) Szóval aki az igazságot érzelmi alapon ítéli meg, azzal én nem tudok mit kezdeni. A másik, amit nem tudok elviselni, ha valaki telibe szarja, hogy mit ígért. Van, aki még filozófiát is gyárt hozzá, hogyaszongya: "ez nem olyan igazi ígéret volt" és hasonlók... "Megígértem bazmeg, de változott a műsor" (Idézet az egyik exemtől. Hehe.) Na ez a másik, amit nem kérek! Szerintem az ígéret szent dolog. Na azt hiszem, ez a két legfontosabb. Tűnődés az "igazi" kereséséről: Állítólag tudományos alapon megállapíttatott, hogy nagyon kevés az esélye, hogy olyanok találják meg egymást, akiknek igazán harmonikus lesz a kapcsolata. Több ezer, vagy talán több tízezer az egyhez. (Nem emlékszem már pontosan.) Ezért a legtöbb kapcsolat tele van kemény kompromisszumokkal és ebből következően gyakran hazugságokkal, ideértve az önbecsapást is. Az intelligencia megnyilvánulását látom abban, ha valakivel lehet beszélni ilyesmiről, és nem kerget ész nélkül, minden határon túl illúziókat. Van olyan, hogy az ember vonzódik valakihez annak ellenére, hogy tudja vagy érzi (vagy mi?), hogy ő azért nem egészen az a bizonyos igazi. Szerintem nem bűn belemenni ilyen kapcsolatba, ha az ember nem veri át a másikat. Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy nem értem meg az "igazi" utáni gondolatakozást. Hogyne érteném! Magam is eljátszom néha a gondolattal, hogy van valahol, valaki, akinek pontosan úgy hiányzom, ahogyan ő nekem, hogy van valahol, valaki, aki pont azt szeretné, amit én, akivel találkozva soha többé nem kell reménytelenül agyonmagyarázni semmit, és nem kell még egyszer a hajamat tépnem soha, hogy "nemigazbazmeghogynemérti!!!", és nem kell jó képet vágnom ahhoz, hogy már megint valami ocsmány cipőt húzott a lábára, és akinek akár még a hisztije is jól esik, és akinek jól esik megbocsátani is, és aki könnyen megbocsát nekem, mert az összetartozásunk megkérdőjelezhetetlen. Szóval akivel csak meg kell találnunk egymást, és onnantól minden simán megy majd. Néha eljátszom gondolatban azzal is, hogy nőismerősök és exek tulajdonságaiból megpróbálom összegyúrni azt az egy tökéletest. Persze, hogy én is ezt szeretném. De húsz évesen mégiscsak könnyebb hinni ilyesmiben, mint száz évesen. Vajon mire lehet következtetni abból, ha újra és újra rájövünk, hogy csak a gondolatainkat igyekszünk ráerőltetni a valóságra...? Kipréselni a másikból, ami nincs benne... Nehéz ügy ez. Kezdhettem volna ezt a bemutatkozást azzal, ami itt alább következik, hiszen a legtöbben valami ilyesmit várnak, amikor idekattintanak, de azt gondolom, hogy akit a fentiek fárasztanak, annak fölösleges is eljutnia idáig. De aki befalta a fenti betűhalmot, annak talán érdemes leírnom azt is, hogy szeretem a könyvmolyokat. Szeretem a betűfalókat. Szeretem a művelteket. Azokat, akik sokat olvasnak. Nekik azt hiszem, nem esik nehezükre ezt végigolvasni. Magamra úgy gondolok, mint egy olyan mindigtanulós, sokatgondolkodós, sokak számára nehezen elviselhetően rendhagyó, önálló, öntörvényű (de nem ész nélkül, minden áron különbözni akaró) csávó, aki totálisan alkalmatlan a multirabszolgaságra, ahogyan párthoz csatlakozásra is, és másokban is tiszteli, ha nem adják el a lelküket. Mi még? - Kíváncsi. Kutató. Ezermester. Művész. Forradalmár. (Utóbbi egyre kevésbé.) Gyakran lekiismeretfurdalásos. A tényeket tekintve: Nincs tévém, de van robogóm, biciklim és görkorcsolyám is. Rollerem nincs, mert az szerintem kb. annyira idétlen dolog, mint a magassarkú cipő. (Valamely rejtélyes okból idétlennek találom a magassarkú cipőket, nem nőiesnek. Ne tessék megkérdezni, hogy miért, és ne tessék győzködni! Sosem gondoltam másképp. Nemtommér. Más pasik begerjednek a magas sarkoktól, én meg lelombozódom. Van ilyen.) Van autóm, de nem vagyok gépjárműmeleg (az autób_zi szót megtorpedózta a csúnya szavakat figyelő robot. Gratulálok a lap programozójának! 😀 ezért általában lepattant autókkal járok. Nem azért, mert a lepattant autókhoz vonzódom, hanem azért mert nem vagyok hajlandó vagyonokat fizetni egy autóért. Nem is értem, hogy sokan szűkös anyagi lehetőségeik ellenére miért áldoznak mégis milliókat ilyesmire. Vennének egy kicsit kevésbé csilli-villi járgányt, és a különbözetből megmenthetnének egy hajléktalan a fagyhaláltól. Szerintem. Persze, ha gazdag lennék, lehet, hogy én sem így gondolkoznék. Lehet. De szeretném azt hinni, hogy mégis. Ha nyerek a lottón, majd kiderül. Ha veszek lottót... Nem csak a magassarkú cipőktől vagyok rosszul, de a helyesírási hibáktól és a közhelyektől is. A politikai közhelyektől pláne. Nem nyolctól ötig dolgozom és nem évi két hetet nyaralok. Nem vonzanak olyan állások vagy társadalmi pozíciók, amik minden hülye előtt nyitottak (pl. politikában, médiában, művészvilágban). Voltam újságíró és foglalkoztam valamennyit politikával. Elég is volt. Nem mentem túl a vállalhatóság határán. Semennyi pénzzel sem lehet eltéríteni az elveimtől - pedig voltak pillanatok, amikor az anyagi problémák hatására már elkezdtem győzködni magam, hogy el kellene adnom a lelkemet, úgyis ezt csinálja mindenki. Mégsem ment. Ez ki szerint negatívum, ki szerint pozitívum. Ki szerint erősség, ki szerint gyengeség. Én nem elhatároztam, hogy így akarok élni. Egyszerűen nem tudok máshogyan. Adottság. Sok a hátránya. Pl. a fent említett anyagi problémák. Emiatt itt kell megjegyeznem, hogy aki pénzzel méri a sikert, az most lelombozódhat, mert nem ez Mészáros Lőrinc adatlapja. Röhejesnek tartom, ha valaki azt írja az adatlapján, hogy foglalkozása "középvezető". Már csak azért is, mert a középvezető nem foglalkozás, hanem beosztás. Az én szememben attól senki sem lesz több, hogy ő a főnök. Leszarom. A vezető semmivel sem értékesebb, mint a melós. (Más kérdés, hogy egy vezetőnek illik okosabbnak, képzettebbnek lennie, a beosztottainál. Az okosságot és a műveltséget nagyra értékelem.) Legszívesebben bálnákat mentenék a Greenpeace-szel vagy bennszülöttek jogaiért harcolnék - ha lenne még értelme ilyesminek. Egy találóskérdés a végére: What did the virgin say after her first BJ?

Péter

50
igényes társkereső Budapest
Sziasztok! Jani vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
Hogy is kezdjem? Nem szeretnék Bestseller könyvet írni 2-3000 oldalban, ezért megpróbálom röviden leírni, ígérem, nem fog sikerülni. :) Írhatnék magamról sok szépet és jót, ahogyan sokan teszik. Nos én nem így teszek. Nem azért, mert nem szeretném, hogy lássanak belőle valami jót, hanem azért mert az nem egyedi. Élő beszélgetés alapján úgyis eldől mennyi igaz a sok felsorolt reklám szövegből. No de azért pár rövid dolgot leírnék, most első sorban azokról a dolgokról, amiket nem szeretek: - dohányzás (Nagyon kiábrándító tud lenni számomra, egészségtelen, s felesleges pénz kidobásnak tartom. Nem bírnám elképzelni magamat oylasvalaki mellett, aki dohányzik, a ruhája is átveszi a szagot - alkoholos italok rendszeres fogyasztása (jómagam a cseppet sem iszom kb. a dohányzással egyenértékű a szememben, bár néha ha valaki megiszik 1 pohár bort, vagy pezsgőt különleges alkalom adtán, akkor az nem zavaró.) - kábítószerezés: Ez a harmadik oltári nagy hiba, amit elkövethet egy ember. Ezt mégis minek? Képzelődik az ember meg minden, aztán elmúlik a hatása. Persze amíg tart a hatása az ember felbátorodik, s elkövet sok hülyeséget, amit utólag lehet megbánt. Nos megéri? Szerintem nem... - Bulizás: Megint egy olyan dolog ami nem az én világom, mert a fent felsorolt három dolog közül legalább 2, vagy mindhárom jelen van ezen eseményeken - túlsmineklés: Nem értem miért kell annyi smink, meg rúzs, ha a természetes szépség a létező legszebb dolog? Egy kezemen megtudom számolni, hogy kb. hányszor láttam ilyen szép természetes arcú lányt. Ez eléggé elszomorít, a smink majdnem olyan, mint egy álarc, ne takarjátok el az igazi szépségeteket, nagyon nem éri meg. - Smartphone Zombie Effect (okostelefon zombi effektus): Elhiszem, hogy 2019, lassan 2020 van, s az okostelefonok jók meg minden (én 3 naponta töltöm a telefont "rengeteget használom"), de azért ha sétálsz, akkor ne a kijelzőt nézzed, hanem magad elé. Nagyon zavaró, ha jön velem szembe egy ilyen alvajáró, s nekem jön, s még ő van felháborodva. Nálam alapszabály, hogy séta közben nincs telefon nyomkodás. Ha mégis valami fontos dolog miatt, akkor kell írnom, akkor félreállok gyalogosan, ahol nem zavarok senkit, s úgy intézem el a dolgot, vagy ha tömegközlekedésen vagyok, s ülök, nem nehéz betartani szerintem. Én azon kevés emberek híve vagyok, akik az asztali gépet előnyben részesítik az erő nincs a telefonban, csak a hordozhatóság és a kamera az előnye a telefonnak, semmi más. Chatelésre jó használni, de minden másra kicsi a kijelzője épp ezért nagyon miminálisan használom a telefont. Na jó, ha idáig eljutottál, akkor vagy jól csinálom, amit csinálok, vagy szerencsém van. Írok azért pár soirt magamról, hogy azért ne csak egy "nem szeretek semmit se" mogorva embernek tűnjek, aki annyira komolynak látszik, hogy életében nem nevetett. :) Nos jó időben, azaz tavasszal, nyáron, és kora ősz idején rengeteget szoktam sétálni. Nos ilyenkor talán van értelme az okostelefonnak, mert lehet vele legalább a lépésszámot követni. Ilyenkor nem ritka a 25.000-30.000 lépés. Nos ez valakinek soknak tűnik, valakinek nem. Az átlag emberekhez képest szerintem elég jó. Legtöbbször a városban sétálok, csodálom a gyönyörű Dunapartot, nézem a hajókat, s ha olyanom van, akkor előkapom a fényképezőmet, s azzal lővök pár képet a gyönyörű fővárosunkról. Néha Pest megyei kisebb városokba is leutazom kirándulás gyanánt. Ha nincs annyira jó idő, akkor marad a filmezés és a videójátékozás. S még mielőtt megijednél és kilépnél, hogy úristen ez egy kövér kocka, akinek a monitor előtt folyik ki a nyála, azért megpróbállak megállítani. Nem játszok online játékokkal, amik függőségeket okoznak, csak olyan minőségi játékokkal játszok, aminek van vége, s remek története, ami magával ragad, mint egy filmet. Fizikai játékokat részesítem előnyben a digitálissal szemben, mert az előbbit meg lehet fogni, s a tiéd, míg az utóbbit nem tudod megfogni, s lényegében nem a játék a tiéd. Minden dolognál a fizikait kedvelem. Filmek közül sok fajtát szeretek, néhány kedvenc: Harry Potter, Jurassic Park 1-2, Taxi 1-2-3-4, Disney rajzfilmek (húú igen, 28 évesen szeretem a rajzfilmeket :)), Toy Story, Titanic, Pókember 1-2-3, Star Wars stb. Zenéből változó, hogy mit hallgatok, nincs kedvenc együttesem, igazából ritkán indítok zenét. De inkább 90-es évek és 2000-es évek eleje jön be. Magyar zenéket nem hallgatok. Könyvek azok nagyon érdekesek. Ugye gyerekként a tanárok majdnem elijesztik a gyerekeket a könyvolvasástól, a nehéz száraz kötelező olvasmányokkal, pedig nagyon jó dolog. Saját tapasztalatom az, hogy a szókincse bővül az embernek, ahogyan a helyesírása is, na meg a képzelőerő is. egy könyv számomra akkor jó, ha oda tudom magam képzelni a főszereplő bőrébe, akkor elmondhatom na ez egy igen jó olvasmány volt. Néha szoktam nagymamámmal kártyázni, szeretem a társasjátékokat, s a kártyajátékokat, persze nem pénzért, hanem tét nélkül családi körben igazi papír kártyákkal, s nem digitálissal. Amit szeretek: Uno, Römi, Snapszer, Monopoly, Hotel, póker stb. Néhány tulajdonság röviden: Őszinte, hűséges, pontos, rendbarát, megbízható, kedves vagyok. Ritkán lehet kihozni a sodromból, de ha ez valakinek sikerül, akkor nagy a baj. Lányokban is az egyszerűséget keresem, a hűséget, az őszinteséget, az önzetlen szeretetet (ne a pénzért, vagy a rakás ajándékért szeressen valaki). Nem terveztem ilyen hosszúra, de mégis sikerült, valószínűleg nagyon kevesen olvassák végig, de ha mégis megtetted, akkor büszke vagyok rád, mert lehet, hogy érdekesnek találsz, s egyedinek. :)

Jani

28
igényes társkereső Budapest
Sziasztok! Julius vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
Mindazoknak akik valós "pasit" akarnak és nem csak tini álmokat kergetnek. Szia! Legyen szép napod! Kérlek most vegyél elő egy papírzsebkendőt, mert sírva fogsz fetrengeni a röhögéstől,vagy a dühtől, de én szeretném elkerülni a felesleges levél és randiköröket. Ha nevetsz, mosolyogsz az nagyon jó, mert közben elgondolkodtál azon amit írtam. Kényelmesen elhelyezkedtél? Szerintem egy párkapcsolatot három dolog alapoz,határoz meg: , étkezés és néhány kedves szó. Ízek, illatok, dallamok. Ezeket mind lehet egyedül is csinálni, átérezni, de nem érdemes. A sorrend változik, felcserélhető, minőségileg átalakul az évek során, de ha nem láttál boldog 70-80 éves párt akkor tedd le a mobilod és nézz körül egy kicsit nyitott szemmel a környezetedben. Utazás,zene, szinház,film,kirándulás, hobbi??? Örök érték??? Semmi nem változik??? Természetes hogy elmegyünk. Csak komolyzene, vagy tombolnál egy rock koncerten is? (De tényleg csak Rómában, színház után jön meg a párod iránti érdeklődésed?)(Megjutalmazod?!.) Én szeretnék változni, megújulni, új dolgokat kipróbálni! Együttmüködni, engedni, harmonizálni! Úgy gondolom tudok is. Fontos számomra tanulni, látni, tapasztalni,fejlődni. Hosszú a Bakancslistám. Láttad a filmet? És Neked? Mi a véleményed? Mit szeretnél csinálni? Ki vagy te? Kivé szeretnél válni? 4X évesen tényleg gyereket akarsz szülni? Ismered még a négy alapvető szót? (kérlek, köszönöm, bocsáss meg, szeretlek.)(...és igaz amikor ki is mondod?) Sétálnék, beszélgetnék, táncolnék, moziba mennék, Veled lennék. Meddig fogsz bolondítani mire kiderül, hogy nem illünk össze biológiailag? Szerelem első látásra. Létezik. Megtapasztaltam. 22 év csoda és 2 év rémálom lett belőle... Ma már nem az igazi nőt keresem, hanem az igazat. Múlt nélkül nincs jelen, de a mai jelened lesz a jővőd múltja. Én a mai valóságban kívánok élni. És Te? A múlt és a hagyományok fontosak, de 56-t Neked hány féle képpen tanították, magyarázták? Kérlek tisztelj meg azzal, hogy valós legalább idei fotót teszel fel magadról. Örülök, hogy 5-10 éve valahol, valakivel jól érezted magadat, és nagyon csinos voltál, de nem vagyok varázsló, hogy visszaadjam az akkori élményeidet vele. Gyakorlatias, romantikus, érzelmes vagyok. Néha zseniális, néha idióta. Öszinte, szókimondó ember. Ha nem tetszik az új frizurád, mondhatom, hogy nem tetszik? Lehet,hogy humorral próbálkozom: Depressziós a fodrásznőd? Lehet hogy észre sem veszem; nem akarom észre venni. És akkor háború? Alhatok a kanapén? Aludj te! Én csináltam zombit magamból? Azt mondják rólam, hogy sokat dumál, túl sokat és nagyon figyelmesen hallgat. Átérez és megnyugvást ad. Jó a közelében lenni és horkol,időnként oldalba kell vágni. Önbizalmat, megbecsülést ad. Egy Nőtől impulzust, inspirációt, instrukciót vár. Önzetlen, amit ad azt szívből adja és néha nagyon mellé lő az ajándékaival. Lehet vaknak, süketnek, bolondnak nézni, de nem érdemes. Szereti a gyerekeket, a kisállatokat, a természetet, mindent ami él és mozog. (Kivéve a csótányokat, büdös bogarakat... Ilyenkor 😠 ...) Szeret táncolni és tud is. Néha félre vonul, mert igényli a magányt. Üldögél egy csendes tengerparton, de egy hét után kezd unatkozni még egy jó könyv mellett is. Szeret játszani, a sors ellen is. Tervezget, spórol, megvalósít. Nem egy egyszerű eset. Olyan mint egy vöröshagyma. Sokrétegű, mindig más ízű... Csak nagyon őszintén, hogy az lehess aki vagy, hogy az lehessek aki vagyok. Komoly hosszútávú kapcsolatot keresek, ahol fontos a hűség, a bizalom, az őszinteség, a másikra való odafigyelés, de az alkotó kreatív tér is. Hiszek a női egyenjogúságban, de ne akard, hogy én is melltartót viseljek. Idén a mini a divat... Ha hajlandó vagy nagyon őszintén levelezni, beszélgetni csak akkor keress. Nem csipkelődni szeretnék, hanem véleményt cserélni hogy tudunk-e egymásra hangolódni. Jobban kedvelem a személyes találkozást. Az én világomban a gondolatnak súlya van, a kimondott szónak ereje, a gyakorlat megerősít (megcáfol, vagy nem dönt el semmit), de mindenképpen új gondolatot ébreszt. Szereted a káposztás tésztát? Cukorral, sóval, borssal? Lehetsz vegetáriánus, de én akkor is szeretem és megeszem a rántotthusit. Ha csak kertészkedni, kutyát sétáltatni, templomba, színházba járni, utazgatni akarsz, kérlek ne írjál. Amit biztosan megkérdeznél... Van biztos munkám és megélhetésem. Van lakásom. Szeretek és tudok főzni. Nincs kocsim és nem is lesz. 60 éves öreg BMW-vel járok: busz, metró, villamos. Repülni szeretek. Pl. Belgiumba oda vissza 16e Ft a jegy. Tényleg vezessek 1600 km-t és hulla fáradtan átérezzem a látnivalókat? Nem kóstolhatom meg a híres belga söröket, mert Anti_alkoholista volt? Társat keresek. Nem egy plüssmaci vagyok aki jól mutat a kanapén. Köszönöm, hogy rám szántad az idődet! Ha írsz, kérlek légy türelemmel irántam. Gyakran eltünök az internet világából. A való világban nem lehajtott fejjel élek. Én nem tartok egyszerre két vasat a tűzbe. Jelenleg nagyon komoly levelezésben vagyok egy hölggyel, de ha ez a szöveg innét eltünik, akkor... Ígérem reagálok. Ha közben megtaláltad a társadat írj egy kicsit pikirt új levelet: Lemaradtál! Küldeni fogok nagyon sok ❤-t Legyenek boldogak a hétköznapjaid! Sokkal több van van belőlük mint az ünnepekből.😊😉

Julius

55
igényes társkereső Budapest
Sziasztok! Péter vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
egy nagyon hosszú kapcsolat és így számomra egy nagyon-nagyon fájdalmas szakítás tudomásulvétele után több, mint két évvel keresem életreszóló páromat, lelki társamat, aki ismét értelmet adhatna életemnek. Nagyon nehéz ekkora terjedelemben magamról írni, hiszen egyrészt véleményem szerint egy személyiséget teljesen megismerni nem két nap, másrészt nem szeretnék szerénytelennek tűnni, jobbnak tartom, ha megismer a jövendőbeli kedvesem, és maga megtapasztalja, hogy mit tudok nyújtani számára, és ezek alapján dönt, de mégis megpróbálom: 41 éves férfi vagyok, megbízható, őszinte, odaadó, érzelmes, ragaszkodó, bújos, lelkiismeretes, segítőkész, társára maximálisan odafigyelő, empatikus férfinek tartom magam. Akik ismernek, logikusan gondolkodó, precíz, pontos embernek tartanak. Számomra nagyon lényeges, hogy ha igazán szeretek valakit, érezze, mennyire fontos számomra, és hogy mellettem igazi NŐKÉNT ragyoghasson, a szó klasszikus értelmében! Eléggé érintésközpontú vagyok, ezért olyan nőt keresek, aki szintén szereti és kifejezetten igényli a fizikai érintést, kontaktust is, és szeret a párjával együtt aludni, és szereti, ha megérintik, megsimogatják, mindezt egy kedves, odaadó, őszinte, türelmes, csupaszív, bájos, szerény, hálás, romantikus, harmóniára törekvő, erősen szeretetre és törődésre gondolató, jólelkű, nagyon érzelmes és hangulatos nő személyében. Ebből is látható, hogy „kutya” típusú nőt keresek, nem „macska” típusút! Olyan nőt keresek magam mellé, aki elfogad, és egy kicsit rajongani is tudna értem, ugyanúgy, mint én azért, akit szeretek. Olyan nőt, hogy ha megkérdezik tőlem, hogy „van-e kedvesed?”, akkor én büszkén mondhassam, hogy igen, van! NEM vibráló személyiségre gondolatok, aki tolja a feszültséget, aki körül állandóan remeg a levegő, sokkal inkább egy nyugalmat sugárzó, kiegyensúlyozott, nyugodt természetű lányt keresek. Fontos számomra, hogy a kedvesem engedje, hogy szerethessem. A lényeg számomra, hogy VELED lehessek bárhol, és nem az, hogy OTT legyek valakivel. Szívesen teszek a párom kedvére, ha ezzel mosolyogni láthatom. Szeretetem alapelve: az elfogadás, a megértés, együttérzés és NEM a másik megváltoztatásának szándéka. Elég stresszes a munkám, ezért amikor lazítok, szeretek hülyéskedni, viccelődni. Nem igazán a vígjátékokat kedvelem, ehelyett inkább az abszurd humort, és imádom az átvitt értelmű szójátékokat, szóvicceket, amire a magyar nyelv igazán alkalmas. Amit adni tudok: megbízhatóság, hűség, kitartás a kedvesem mellett, figyelmesség, szeretet a köbön. Zenei világom a jazz, swing, opera, klasszikus és komolyzene minden mennyiségben, és nagyon szeretem a filmzenéket, mert a zene számomra érzelmeket fejez ki, és hangulatokat közvetít és elevenít fel. Nagyon szeretek táncolni, a boogie, és a swing: na ez vagyok én, de az összes többi társastáncot, és a latint is nagyon kedvelem. Szeretek járni színházba, moziba, operába, de mostanában nem teszem, mert nem egyedül, hanem a leendő kedvesemmel lenne jó. Nagyon szeretek veretesebb témájú és megható filmeket nézni, együtt! Szintén szeretek főzni-sütni. Szeretek nyelvet tanulni, és németül és angolul beszélni anyanyelvi emberekkel. Érdekel a számítástechnika, az informatika és a programozás, de nem vagyok kocka. Nagyon szeretek autót vezetni, mert igazán megnyugtat, és közben tudok gondolkodni. Nem dohányzom, és kizárólag szintén NEM dohányzó hölgyet keresek, nálam ez kizáró ok! Nem vagyok vallásos, se hívő. Amit a párkapcsolattól várok: érzelmi biztonság, megértés, szeretet, szeretni és szeretve lenni, sok közös élmény/esemény, ami képes összekötni két embert, összetartozás, egymás támogatása, segítése, építése és fejlesztése, kölcsönös megbecsülés, tisztelet, maximális bizalom, vonzalom, és kölcsönös elköteleződés, hasonló érzések, egymásra való odafigyelés, közös jövő építése. Ja és még egy: számomra egyáltalán nem fontos a smink, úgy szeretem a kedvesemet, ahogy felébred reggel a karomban. A high-tech környezet helyett a természetes anyagokat sokkal inkább kedvelem, így például sokkal szívesebben megyek egy kellemes nyárestén egy fatányéros tóparti kerhelységes csárdába vacsorázni, ahol tánczenét játszanak, mint egy modern étterembe, ahol körbelocsolják a négyzet alakú tányért. Közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, így ha fentiekkel nem tudtalak meggyőzni, akkor szerintem legalább az első házasok adókedvezménye miatt érdemes lenne megismerkednünk

Péter

44
igényes társkereső Budapest
Sziasztok! Lóránt vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
▫️ Szeretem a horror- és a művészfilmeket is (noéspersze a scifiket). ▫️ Egyik kedvenc "szavam" az indirekció operátor. ▫️ Sütünk együtt palacsintát? Az analitikus gondolkodó tartózkodó és nyugodt ember. Szeret a dolgok mélyére hatolni – számára a kíváncsiság a legnagyobb hajtóerő. Szeretné tudni, hogy mi tartja össze belülről a világot. Boldogságához nincs sokkal többre szüksége az analitikus gondolkodónak, mivel ő szerény ember. Ennek a típusnak a körében sok matematikus, filozófus és tudós található. Az ellentmondások és a logikátlanság borzalmat jelentenek számára, a mintákat, elveket és struktúrákat éles elméjével gyorsan és átfogóan felfogja. Egyébként mindenekelőtt az alapvetések és az elméleti felismerések érdeklik; nem feltétlenül az fontos neki, hogy ezeket gyakorlati cselekvéssé alakítsa, vagy elgondolásait másokkal megossza. Az analitikus gondolkodó szívesen dolgozik nyugodtan és egymagában, koncentrálóképessége erősebb, mint a többi személyiségtípus esetében. Az újra és ismeretlenre nyitott, ezek iránt érdeklődik. A napi érdekek kevéssé érdeklik az analitikus gondolkodót – ő mindig egy kicsit „szórakozott professzor”, akinek az otthona és a munkahelye kaotikusan néz ki, és csak akkor foglalkozik olyan banális dolgokkal, mint a szükségletek, amikor azok elkerülhetetlenné válnak. Nem játszik túl nagy szerepet számára munkájának mások általi elismerése; általában meglehetősen független a szociális kapcsolatoktól, és nagyon önálló. Ennélfogva mások számára gyakran arrogáns vagy sznob ember benyomását kelti – többek között azért, mert sokszor durva kritikáját (még ha az jogos is) és rendíthetetlen öntudatát nem tartja titokban. Az inkompetens kortársaknak nincs vele könnyű dolguk. Aki azonban megnyeri tiszteletét és érdeklődését, az egy szellemes és nagyon intelligens beszélgető partnerre talál benne, aki lenyűgözi kiváló megfigyelőképességével és csontszáraz humorával. Az analitikus gondolkodó az introvertált gondolkodók típusához tartozik. Csak korlátozottan fekszik neked a teamben végzett munka és az állandó véleménycsere – sokkal jobban szereted, ha egyedül dolgozhatsz, és zavartalanul átadhatod magad a gondolataidnak. Magad és a többi ember között többnyire kritikus távolságot tartasz, ami egyrészt ugyan lehetővé teszi számodra, hogy az élet éles szemű és csalhatatlan megfigyelője legyél (ez vagy te), de ez azonban csak kevés ember számára valóban áthidalható. Azon is múlik ez persze, hogy nem feltétlenül fektetsz nagy súlyt arra, hogy a gondolatvilágodat megoszd másokkal. Általában elegendő számodra, ha a saját magad számára tisztázod a tényállást, vagy megértesz valamit, környezeted állandó, szemedben többnyire felületes fecsegése inkább idegesít. Azt szereted, ha lehetőleg függetlenül dolgozhatsz, és sok idő és nyugalom áll rendelkezésedre ahhoz, hogy arra koncentrálj, ami számodra valóban fontos: az ötletek strukturálása, komplex összefüggések felismerése, az univerzum és szabályai magyarázata és a rendszerek logikai elemzése. Az új információkat szivacsként szívod magadba, az emlékezeted pedig legendás. Amit egyszer megtanultál, sosem felejted el – kivéve, ha az valamilyen okból annyira érdektelennek tűnik, hogy jobb kitörölni a memóriádból. Legnagyobb erősségeid – többet között – a kreatív problémamegoldás és a merész jövőbeni víziók kidolgozása. Ugyanakkor saját ötleteid legélesebb és legracionálisabb kritikusa is vagy, mindegyiket szigorúan ellenőrzöd, és elveted az ellentmondásosság és logikátlanság legkisebb jele esetén. A mindennapokban a megvalósítást többnyire másokra hagyod, és ehelyett inkább új elméleti elképzelések felé fordulsz. Elsősorban önállóság esetén (ami nálad igencsak szóba jöhet) így fontos, hogy „gyakorlatorientált”, megbízható munkatársakkal vedd magad körül, akik gondoskodnak arról, hogy zseniális megoldási javaslataidból valóság is legyen, miközben te ismét lemerülsz szellemi világodba. Ez annál is jobb, mivel gyűlölöd az aprólékos munkát és nem szívesen foglalkozol nyilvánvaló dolgokkal. Kínzást jelentenének számodra az olyan szakmák, amelyekben kizárólag a pontosság és a rutintevékenységek szisztematikus elvégzése a lényeg.

Lóránt

38
igényes társkereső Budapest
Sziasztok! Bendegúz vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
Szia! Budai villával rendelkező gyönyörű nővel ismerkednék, a villáról legyenek fent képek. :) 10 lányos anyukából 9 engem ajánlana. Ahogy én ismerem magam, úgy nem ismer senki sem. Esténként Orosz telefonkönyveket olvasok, és Wagner a csengőhangom. A képek idén készültek. Kénytelen vagyok hosszabban írni magamról, a növekvő igények kielégítésére. Bemutatkozó soraim száraz, tényszerű vázlatát, most nem születésem nehéz korszakával kezdeném, mely a járás egyszerű koordinálatlan bóklászásával és újabbnál újabb programok kiagyalásával kezdődött, hanem rögtön a közepébe vágnék és iskolás korom firtatásával időznék. Lelkem jósága és az angyalok szeretete, kedves megértő tanáraim támogatásával elvégeztem az általános iskolát, ami nagy szó , figyelembe véve, hogy vízipólóztam közben. Ha a középiskolát nem számoljuk , bár az iskola melletti budai vár közelsége izgatóan sétákra ösztönzött, nyugodtan békésen cseperedtem föl 15éves koromra 193cm-re, amikor is meguntam a növést és abbahagytam e projektet. Európa csak picit sínylette meg hogy körbejártuk a felnőtt csapattal , először jobbról balra , majd balról jobbra, úgy, hogy csak egyszer zuhantunk le Lipcsében Nyugat Berlini leszállás helyett. Némi víziszony és könnyes búcsúintés feledtetésére, elkezdtem dolgozni és ezzel mulattattam az időmet javarészt ,melybe egy ragyogó házasság és egy barátságos válás is belefért. Mivel zseniális társasági ember vagyok a mai napig jóban vagyok volt feleségem gyermekével aki Amerikában járt mestervizsgára, bölcs útmutatásom alapján. A Roruba Akym szigeten voltam 1 napig fényképpel dokumentáltan kormányzó. Jelenleg csak rész munkaidőben dolgozom, ami sajnos nem tarthat örökké, de így legalább van időm kellő energiát ölni hobbimba, az űrhajó lakberendezésbe. A lakberendezés a legújabb hobbim pedig kicsit sem vagyok meleg. Megfáradt büszkeséggel ,de annál nagyobb és szélesebb mosollyal tekintek legújabb alkotásaimra az új lámpakollekciómra, tengeralattjárós lámpa , kancsós-lámpa, és csirkés, és robotos-lámpa. (Részleteket legfeljebb telefonon.) Ha visszatekintek eddigi életemre és megnézem hol tartok akkor furcsán de jól észrevehetően látszik, hogy egy csirkés- lámpánál. Remélem őszinteségem és félszeg ,visszahúzódó ,esetlen stílusom nem riasztott meg attól, hogy szépségességed távoli ködös felhőjére egyszer pillantást vethessek. Ha életrajz ihletésű szösszenetem felkeltette méltatlan személyem iránti érdeklődésed akkor írj vagy jelöld a kedvenc rovatot. Gondolkodjunk úgy mint Gœthe. Meztelen fotós képekkel ne zaklasson senki , nem ezek alapján választok, első randin nem megyek föl senkihez, csak, hogy megnézzük elzárta e a gázt. Ne csak a jó pasit lásd a képeken úgy is kiderül ezt végig olvastad-e. A kód b34JK35 A kép nélküli arcátlanokat tiltom egyből, ha nem küld képet :) Már Burundi-szigeteki orvoslással is foglalkozom, rendezett körülmények között és franciául nézem az Orosz balettet. Hogy kit keresek? Tudjon üveggolyóval is hatost dobni! 163cm-200cm magasság között ehhez arányosan 50kg-75kg-ig. 36év-46 évig ne legyen széles csípőd, vastag combod. Kemény szűrő :) Senki se zaklasson azért, hogy nekem ki kell, azt majd én tudom. 82%--ban kérem a helyesírást javító, gépi használatát . A kép nélkül nézelődőket 103% --ban letiltom. Köszönöm a figyelmet, és írj okvetlen akkor is, ha nem vagyok szimpatikus, és nem tudod bent tartani! A nagy cici nem kizáró ok, megbirkózom vele. Olyan komoly és mély gondolkodású mint én, nem szereti a vicceket, és hobbiból sem táncol idegrendszeren. Mindennek ellent tud állni csak a kísértésnek nem.

Bendegúz

47
igényes társkereső Budapest
Sziasztok! Csaba vagyok. Komoly budapesti párkereső nők jelentkezését várom.
Tisztelt hölgyem! Ismerem az illemet,és tudok kommunikálni. Igényes vagyok (sajnos?),és nem írok minden nőnek,hogy "valami bejöjjön" mint a "pasik" általában. Az egyetlen-egy páromat keresem,nem szamarat a ló helyett (na ezen az 1 ponton kissé kompromisszum képes vagyok-ha érted..). Ki nem állhatom,hogy tapasztalataim szerint nem tudjátok kezelni azt a sok levelet ami rátok zúdul. Itt is megmutatkozik,ki-milyen... Szerintem is fontos az az első benyomás,ami a képek alapján kialakul. Ennek ellenére rosszul esik,ha nagy nehezen valaki tettszik,és (mindig) személyre szóló levelemre egy szó válsz sem jön. Megkaptam már,hogy az internetes ismerkedés nem nekem való,de mit is csináljak,ha egyedül nincs kedvem sehová menni - ezért nem "mozgok" új helyeken. Ezért kezd elmenni a kedvem a kezdeményezéstől.... Ha kíváncsi lettél rám - írj. Nem hideg szépséget keresek. Nekem a "jó nő" nőies,aranyos,kedves,szelíd többek között. Bátran,mert ÉN MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLOK,illendően,kedvesen. Elöljáróban :Nem vagyok fotogén,élőben (minimum) picit azért jobb vagyok (hölgyek mondták). Nem könnyű,mert bonyolult vagyok,cserébe viszont unalmas nem (egyszerű pasira gondolató hölgyek hagyják is itt abba az olvasást...). Most ki kéne találnom,mit is szeretne tudni az,aki kíváncsi rám,azon belül amit el akarok mondani eleinte... Megpróbálom: Kifejlődtem,felnőttem,tudom mit akarok elérni(zömmel meg is valósítottam) . Minden "stabil" körülöttem,uralom az életem. Semmi "pasis probléma" sincs velem,ismerem az összeset , mivel mindig jobban megértettem magam életem során a hölgyekkel,és tőletek ismerem az összes problémát. P.l.: Nem nézek ordítva,sörrel a kezemben meccset - sosem nézek,mivel szerintem a sportot csinálni kell,nem nézni... Erősebb vagyok bármilyen alkoholnál,nem változom meg,szalonspicc után sem... Uralkodom a tesztoszteron-szintemen,nem csinálok "hülyeségeket". Szeretek beszélgetni,és velem is szeretnek általában , akár órák hosszat. Szeretem a gyerekeket,és általában ők is engem. Nincs semmilyen tartozásom,ki nem állhatom... Érzelmes vagyok,szentimentális,romantikus és nagyon szerelmes tudok lenni. (na ez már nem mindenkinek jó....) Úgy gondolom,az átlag műveltséget meghaladom --- sajnos gyenge az átlag.... Önállóan el tudok vezetni hibátlanul egy háztartást (most is azt teszem),nem háztartási robotot keresek... Imádom a természetet,a nyugalmat,változatosan igényes a zenei ízlésem. Szeretem a rendet,tisztaságot,teszek is érte. 15 éve ugyanannyi kiló vagyok,semmi súly-felesleg gondom nincs. Nem szeretek: "plázázni","buliban berúgva pörögni" Fontos nekem,hogy a párom boldog legyen - ettől leszek boldog én is. (na ezen a téren elégedett volt, akit közel engedtem magamhoz...) Nem folytatom,mert nem szoktak elhinni ennyit sem.. Aki többet akar tudni,kérdezzen. És a végére: A ti tabu témátok.... Senki sem szeretne egy életen keresztül szenvedni...Ti is szeretnétek boldogok lenni a hálószobában is.... Erotikusan igényes,szeretgetős,kitartó,változatos és marhaságoktól mentes vagyok. Ellentétem: 5 perces,unalmas,érzéketlen,ritkán lehet rávenni,nem figyel rád,igénytelen... Viszont alkalmatlan vagyok az 1 tábori dolgokra.... Akinek az erotika valami egzotikus dolog - havi 1szer , vagy 5 perc elég , vagy egyféleképp elegendő egy életen keresztül,vagy kell hozzá 1 focicsapat - máshogy nem megy....--- na ezek kérem kerüljenek... Az nem baj,ha nincs tapasztalat (jó sok béna pasi van... -ti meséltétek..)csak tehetség,és igény legyen...

Csaba

36
igényes társkereső Budapest

Első Találkozás

legújabb online budapesti társkereső nők

Sziasztok! Niki vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Szia Kedves Érdeklődő! Budapesten élek, egy multinál dolgozom már 13 éve (igen, a munkában is hűséges vagyok :)). Mi az amit szeretek? A családom és a barátaim, mert Ők a stabil háttér számomra. Beszélgetni, mert érdekelnek az emberek. Olvasni, mert sokat lehet tanulni a könyvekből (is). Sorozatokat nézni, mert....ööö...na jó, erre nincs mentségem, de az az igazság, hogy kikapcsol :). Kirándulni, főleg városokba, mert lenyűgöznek a szép épületek, terek, szökőkutak, stb. Táncolni... bár az igaz, hogy az, hogy szeretek, nem feltétlen jelenti azt, hogy tudok is. :) Mi az, amit nem szeretek? A kétszínűséget, a lenézést, a gonoszságot, az igazságtalanságot, az empátia hiányát, az igénytelenséget. Milyennek látom magam? Kedvesnek, értelmesnek, humorosnak, empatikusnak, kompromisszumkeresőnek, diplomatikusnak. Időnként nem áll tőlem távol sem a cinizmus, sem az önirónia. Sőt, egészen jóban vagyunk. :) Mit szeretek magamban? Hogy tudok szeretni, és hinni az emberekben; elfogadni, és megbocsátani. Mit nem szeretek magamban? Hogy nehezen engedek el dolgokat, hogy néha nem hiszek magamban, hogy tudok nagyon lusta lenni. Ja igen, mint látható, túlsúlyos vagyok, így kérlek, ha ez zavar, akkor inkább ne vedd fel velem a kapcsolatot. Van ugyan, mikor próbálok tenni ellene - és sikerélményem is van :) - de vélhetően én sosem leszek a napjainkban divatos, általánosságban tetsző nőideálnak megfelelő testalkatú nő. De remélem, hogy van olyan, akinek nem csak ez számít. :) Még egy dolog: a képek, amiket feltöltöttem (illetve jelen pillanatban csak fogok) mind az elmúlt kb. 1 évből származnak. És ezt csak azért írom, mert - szerencsére :) - sokan fiatalabbnak néznek a koromnál, de a lényeg, hogy nem 10 évvel ezelőtti fotókat töltök fel. És hogy mit szeretnék, Te milyen legyél? Nyitott és érdeklődő, némi kedvességgel fűszerezve. A többi pedig úgyis kiderül... :) Köszönöm, hogy elolvastad! :)

Niki

43
ingyenes budapesti társkereső
Sziasztok! Kati vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Szia! Kati vagyok, egy olyan nő, aki az élete minden területén törekszik a harmónia megteremtésére, és akitől távol áll az ítélkezés. Jellemző rám, hogy meglátom az emberekben a jót. Mindenki felé van egy jó szavam, vagy legalább egy mosolyom. Egyfajta nyugalom, derű árad belőlem, ami azért ha őszinte szeretnék lenni nem mindig van így legbelül. Úgy érzem nagyon szerencsés vagyok, mert nem kell sok ahhoz, hogy jól érezzem magam, egy séta a természetben, vagy egy jó beszélgetés is fel tud dobni. Néha, ha van módom kicsit egyedül lenni, azt is nagyon tudom értékelni, soha nem unatkozom. Értékek szempontjából talán picit konzervatív vagyok, akárhogy is változik a világ körülöttem, a család, a barátok fontossága és a másik alapvető tisztelete alapvető értékek számomra. Ha valaki jobban megismer, az felfedezheti a kissé pikírt és néha finoman csipkelődős humorom, de azért ettől nem kell megijedni… :) Jellemző rám, hogy soha nem a felszín érdekel igazán, hanem, ami mögötte van, vonatkozzon ez társadalmi folyamatokra, vagy az emberek viselkedésére, pszichéjére. Nyilván adatlapomból kiderül, hogy elváltam, két kislányom (4 és 6 évesek) egyedül nevelem, akik természetesen nagyon fontosok számomra! Ugyanakkor az élet nem lehet teljes, barát társ nélkül, amire most már igazán gondolatom. A válásom úgy érzem teljesen megváltoztatta bennem azt, hogy milyen is az a társ, aki mellett boldog lehetnék. Mindenféle negédes fennhang nélkül egy olyan embert keresek, aki amellett, hogy tud férfiként, határozottan és céltudatosan viselkedni, melegséget tud adni a körülötte lévőknek, aki képes arra, hogy értékelje a jó dolgokat. Tud örülni! Ha még humora is van az meg aztán levesz a lábamról! Ha valaki gyakorlatias, elfogadó, családcentrikus, melegszívű és derűs kis humorral fűszerezve, az számomra igen vonzó kombináció. Persze azért tudom, hogy a kémia is szükséges, hogy mindez igazán működni tudjon.

Kati

37
ingyenes budapesti társkereső
Sziasztok! Sára vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Röviden: - könyvek, nem sodródni az árral, kultúra-központú Jelenlegi célok: - a szakmámban fejlődni - megismerkedni emberekkel, akikkel sok a közös pont Ebben kiemelkedő vagyok: - jazz-improvizálás - telerajzolni egy füzetet vicces állatkarakterekkel Stílus: - non-komformista, minimalista, művészi Filmek: - BBC dokumentumfilmek, Mozart in the Jungle, Woody Allen, Jim Jarmusch Könyvek: - Kazuo Ishiguro, Haruki Murakami Zene: - jazz, klasszikus, indie acoustic songwriter, ír, ambient, dél-amerikai, world Amit értékelek: - empátia, a zene szeretete - ha nincsenek valakinek az életében jelen: drog, cigi, túl sok alkohol, gaming - ami számomra a i, az a komoly vonzalom a magaskultúra, szépirodalom és humán területek iránt Sokat foglalkoztat: - barátság, család, környezet, egészség Egy tökéletes nap: - nyugodt reggeli rutin, zabpehely, kerékpárral munkába, majd barátokkal Dixit, esetleg regény, jazz-koncert, színház, zenélés barátokkal Személyes: - a kritika megöli a barátságot. Egy szerelmi kapcsolat alapja legjobb barátoknak lenni minden szempontból. Egy barát, vagy társ nem a fejlődési gurud, vagy coach-od Miért regisztráltam: - szeretnék olyan levelezésekre találni, amik lelkessé tesznek - profilokat és leveleket találni, amelyek egy erőteljes ízlést és kulturális érdeklődést tükröznek, egy számomra inspiráló mentalitást és életszemléletet :) Kedvenc sportok: - futás, tollaslabda, úszás, kirándulás, sízés, kerékpár Legemlékezetesebb zenei élmény: - Sting nagyon emlékezetes volt. A nem a show része dominált, hanem a minőség és az üzenet. A Gyémánt Bálint Trió koncertje, amelyen a True Listener lemezükről játszottak, úgyszintén fantasztikus, életrekeltő flow-élmény volt.

Sára

25
ingyenes budapesti társkereső
Sziasztok! Ildikó vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Nő... igényes, kreatív, okos, tudja mit akar. Reálisak a gondolataim. Egy okos, kedves-rendes férfit szeretnék magam mellé, olyat, aki tud és akar igazán kötődni, szívesen lenne egy (felvállalt! ) összetartozásban. Elege van a kései randevúzgatásból (úristen, nekem mennyire elegem van ebből), hagyná magát szeretni, és viszontszeretne. Nem érdekel már a macsóság, a program, a rózsa a fogak közt, (na jó, ezt a részt még átértékelem? ), a veszély. gondolatom a kéz a kézben sétákra, a világ csodáinak rácsodálkozására, az alkotó öröm sokszoros megélésére, az olvasás meghitt csendjére, a koncert hangjaira, a cicám bújására . Hülyén hangzik, tudom, de olyan jó volna valakivel átültetni a virágokat. Venni egy kutyát. Kirándulni. Koncertre járni. Jókat enni. beszélgetni! Az idő szemébe röhögni, ami múlik, persze, a francba, de még csomó jó dolgot tartogathatna nekünk. Tudom, kiegyensúlyozott, normális az élet, ami körötted zajlik. Mégis hiányzik valaki a reggeli kávé pillanatában, a munkában töltött időben, amikor beszámolnál arról, ami bánt vagy ha öröm ért. Klassz a barátokkal eltöltött idő... de keserédes a pillanat, amikor ők a családi életükről számolnak be éppen.. Rádöbbensz: hiányzik.. Igen, van benne édes és keserű, mint a csokoládéban, s igen, a szabadság fontos... de a társ az oldaladon, aki megszépíti ( és kicsalja belőled még az ördögöt is:) ) és mosolyra, és igazi férfivá alakít, aki megvédi az övéit a sárkányoktól is... na az a pillanat, mindent felül ír, és akarod. Akarod a kompromisszumokkal, durcás-könnyes szemekkel és ragyogó, szerelmes pillantásokkal. Erőssé tesz, felemel. Megérkeztél... Nekem hiányzik... hiányzol...

Ildikó

55
ingyenes budapesti társkereső
Sziasztok! Boglárka vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Boglárka vagyok. Fiam, 12 éves lesz októberben. Nyitott, vidám alaptermészetű hölgy vagyok. Szeretek beszélgetni, és sokat nevetni. Persze, a komoly beszélgetések is fontosak. Nagyon szeretem a zenét, könnyű - komoly zenei műfajokat egyaránt. Szeretem a képzett, a világra nyitott embereket, jókat enni, utazni. Szép tájakon járni. Kultúrális programok, és kikapcsolódás, a munka mellett, fontosak a számomra. Egy jó könyvet is jó olvasni, egy-egy jó filmet megnézni, amikor van rá idő. Számomra fontos a rend, és a tisztaság. Szeretek jókat pihenni, a keményebb munka után. Általában mindig kommunikációval foglalkozom, különböző termékek-szolgáltatások kapcsán. A német nyelv fontos számomra, szeretném tovább tanulni, folyamatosan fejleszteni magam. Emelt szintű, Okj Ügyviteli Titkár szakképesítésem után pár évvel, szeretnék a jövőben további tanulmányokat is majd kezdeni. Hobbik: torna, éneklés, séta, biciklizés, zene, kultúra, gyermekemmel időtöltés Amiért jelentkeztem az oldalra: mindig jó érdekes embereket megismerni, és keresnék, olyan, kultúrált, pozitív beállítottságú, kedves, rendbarát, világra nyitott férfit, akinek nincs, vagy akár van, egy gyermeke, akit már egy ideje egyedül nevel. Gyermekemet én is régebb óta egyedül nevelem, fontos lenne egy kiegyensúlyozott párkapcsolat, az életet, és a gyermek, gyermekek körüli dolgokat együtt megoldani. Budán nőttem fel, ezért inkább az 1.2.13. és 3. kerületi lakosok jelentkezését kérném, illetve, aki hajlandó - akár - egy másik városból - a jó kapcsolat érdekében később akár Budára is költözni, a későbbi együttélés céljából.

Boglárka

43
ingyenes budapesti társkereső
Sziasztok! Annamara vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Komoly és hagyományos/konzervatív értékrenddel rendelkező lányként hasonló kapcsolatot keresek. Nyitott, életvidám és kiegyensúlyozott vagyok. Fontosak számomra a mély emberi kapcsolatok. Örömmel töltenek el a munkahelyi sikereim közgazdászként, de nem vagyok karrierista. Eljutottam életemnek abba a szakaszába, hogy családra és gyerekekre gondolatom. Szerencsés géneket örököltem, ezért büntetlenül átérezhetem az étkezés minden örömét. Ínyenc vagyok és szívesen sütök, főzök, amenyibe időm engedi és van kinek/kikknek főleg. Igyekszem sokat mozogni és sportolni, mert ez tőlt fel. Szeretek röplabdázni, úszni, bicajozni, síelni, teniszezni, imádok a szabadba és friss levegőn lenni. Szívesen kirándulok és igyekszem a természet szépsége mellett felfedezni minden hely kulturális és történelmi értékeit is. Szeretek színházba, koncertekre járni, szeretem a szépet és tartalmasat, és ha tehetem, megtekintem a legfrissebb kiállításokat. Érdekel a történelem, a kultúra és a művészet sok ága. Hiszek az összetartó család egyedülálló éltető erejébe és ilyen meghitt értékekkel teli kapcsolatra gondolatok. 38 és 48 év közötti, nálam lehetőleg magasabb, normál vagy sportos testalkatú, felsőfokú végzettséggel rendelkező, nemdohányzó, családalapításra nyitott páromat keresem. Fontos, hogy aktív életet élő, pozitív gondolkodású, jó kedélyű, humoros, nyugodt és határozott férfi legyél. Biztos egzisztenciával rendelkező, intelligens, művészetekre fogékony úriemberrel ismerkednék. Tiszteletre és szeretetre épülő kapcsolatra gondolatok. Fontos számomra a kölcsönös bizalom és a másikra való odafigyelés.

Annamara

45
ingyenes budapesti társkereső
Sziasztok! Marica vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Ápolt, magabiztos nő vagyok aki pozitív gondolkodású, egészség centrikus életet él. Hátralévő életemre keresem az igaz,őszinte, hűséges társam. Megváltoztatni nem hagyom magam, de nem is foglak téged se. Ha megszeretlek olyannak szeretlek amilyen vagy. Várunk… és közben szépen... lassan eltelik az Életünk... "Várunk… Az idő múlik… De mi csak várunk… A pillanat elmúlik és a múlt része lesz… És mi csak várunk… Várjuk… hogy elmúljon a hideg… hogy elálljon az eső… hogy véget érjen a fárasztó nap… hogy elteljen a hét… hogy hazamehessünk… hogy elmehessünk… hogy egy jobb helyen legyünk… hogy elmúljon az unalom… hogy elmúljon a bánat… hogy megértsük… hogy elfelejtsük… hogy megbocsássunk… hogy megbocsássanak… hogy kisüssön a nap… hogy eljöjjön az igazi… hogy viszont lássuk Őt… hogy eljöjjön a nagy nap…hogy eljöjjön a nagy lehetőség… hogy erősek legyünk… hogy megmerjük tenni… hogy változzanak a dolgok… Várjuk… hogy elkezdődjön… várjuk… hogy elmúljon… Csak várunk… Mindannyian mást… És sokszor csak a várakozásnak élünk, amely betölti mindennapjainkat… óráinkat… perceinket… és eközben elfelejtünk a pillanatnak élni… Elfeledkezünk a pillanatról, amely a kezünkben van… amely mindvégig a kezünkben volt… és közben elillan… Várunk… és közben szépen... lassan eltelik az Életünk. Fontos akit keresek beállításba,nem tudtam beírni, ezért itt teszem meg. Legyen túl a régi kapcsolatán, ne járjon vissza az ex párjához!! Tudja kit és mit akar!! Tapasztalat miatt írtam ezt ki,sok a lelki sérült, aki nincs túl a régin, na ilyenekre nincs szükségem!!

Marica

59
ingyenes budapesti társkereső
Sziasztok! Szilvia vagyok. Online budapesti randizni vágyó férfiak jelöljetek kedvencnek.
Üdvözöllek, ha szeretnél velem ismerkedni: ami igazából egy hosszú folyamat. S ha igazán akarod, és mersz (vállalni, felvállalni) az "úton" tovább együtt haladni, terveket szőni és elérni, akkor szívesen indulok Feléd. Ha a még előttünk levő idő igénytelen, s csak a szórakozgatásról szóló tingli-tangliság irányít, akkor ugye "mondanom" se kell, hogy egy sort se írj nekem. Csak "kerek", egész embert keresek, és nem a másik felemet, mivel két egész (lelkiekben is), tudatos ember szükségeltetik az egészséges és építő kapcsolathoz. Nem akarok senki anyukája, játszópajtása, és cicababája sem lenni senkinek. Ha nem vagy karakán és intelligensen határozott (a határozottság nem egyenlő pl. az erőszakoskodással) egy kapcsolatban, akkor mi nem illünk össze. A sorokból úgy tűnhet, mintha nem is bemutatkozót írnék, viszont úgy gondolom, aki hozzám való lehet az a sorok között is tud olvasni, és látja a nyílt határozottságomat, és észreveszi egyenes (nem megjátszott) kedvességemet. Zárásként annyit, hogy nagyon szeretem és rendszeresen látogatom is az értékes kulturális programokat, színháztól kezdve az igényes zenei koncerteken át az irodalmi estekig. Igénylem benne a partnerséget, mert ezek mind csak építik az embert (is). Legnagyobb imádatom pedig a már felnőtt és férjhez ment Lányomat illeti. De már szeretném megtalálni azt, akivel a jövő, - és azt a valakit aki velem - együttműködik. Legyél elvált vagy özvegy, mindegy, de mindenképp már lezárt legyen. Köszönöm, ha értesz, s megérted.

Szilvia

50
ingyenes budapesti társkereső

Első Találkozás

legújabb online budapesti társkereső férfiak

Sziasztok! Roland vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
"Nem írhatsz senkinek üzenetet, mert egy ronda, csóró senki egyben szánalmas ember vagy" (idézet társkeresős, kedves és empatikus hölgyektől) Ahogy néztem, sokan írtak itt színes-szagos, érdekesen tálalt és kreatívan szórakoztató bemutatkozást. Attól tartok, jómagam klasszikusan szürke kisemberként nem tudok ilyet nyújtani az ide betévedőknek. Az eltelt hosszú évek érdemi történésektől mentes időszalagjának köszönhetően nagyjából tudom már, hol a helyem: nem vagyok sem elviselhető kinézetű (talán csak anyámnak), se átlag feletti intelligenciájú influenszer humorbomba, de nem lettem hivalkodóan jómódú, sem modorosan kulturált és esztétikus egyén sem... csak egy tudat a majd 5 milliónyi országhatáron belül létező személy közül, aki pechére XY kromoszómákkal jött a világra és azóta próbál itt egy időre még létezni. - Hát ez felháborító! Tudsz egyáltalán valamit produkálni magadtól is? - mondhatná joggal bárki, aki eme sorokra fanyalodott. - Évek óta a munkám a hobbim, és a hobbim a munkám: ezeknek élek, ezekben tudom kiteljesíteni magamat, azt érezni egy rövid időre, hogy van valami értelme annak, amit csinálok. Jobb, mint a tömény semmi, nem? De azért néha úgy tűnik, a Maslow-indexen az önmegvalósítás ígérete sem elegendő ahhoz, hogy elégedett legyél a világban betöltött helyeddel. Egyedül, elszigetelten létezni napról napra valahol nem jó dolog. Mégha sok rutinizálódott cselekvéssorozat vagy tennivaló feledteti is ezt a hiányt egy időre. Annál alattomosabban visszakúszva eszi be magát a mindennapok szürke fátyla alá az albérlet falai közt besettenkedő magány árnyéka. Sosem voltam egyszerű eset, akivel csak úgy egyből és könnyen ki lehet jönni és akár további időre elviselni. Az erősen intovertált-konfliktuskerülő-nárcisztikus-cinikus alaptermészetem megspékelve erősen ingadozó hangulatember léttel összkép láttán teljesen érthető, hogy miért macera egy ilyen ember társasága és miért elegánsabb ignorálva, eltartott kisujjal inkább levegőnek nézni. ----HA A FENTI ELRETTENTŐ SOROK UTÁN MÉGIS SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI RÓLAM (PEUT-ETRE ABOUT ME):--- Pro: kreatív, szorgalmas, monotonitást tűrő, terhelhető, sokoldalú érdeklődésű, szervező típus, kitartó, ironizáló humor és asszociációs szójátékok, természetkedvelő, gyorsan békülő, tervező-elemző alkat, Kontra: türelmetlen, erősen introvertált, szorongó, óvatos, munkamániás, könnyen elveszik a részletekben, túltervező, túlelemző, túlérzékeny, hangulatember, indulatból kifakadó, kényelmes Amiről soha nem mondanék le: a pihentető és kellő mennyiségű alvásról, kávéról, a kütyüjeimről, áttételesen értve a munkámról és az egzisztenciámról, és az ezzel járó függetlenségről (ezért nem tervezek családot alapítani, sem más utódját nevelni) Amit utálok/nem tolerálok: a hanyagságot, a cinikus arroganciát, az ostobaságot, a hazudozást, a rossz helyesírást, a fanatizmust és rajongást (vallások, valaki vagy valami iránti), a túlzott lustaságot, az opportunizmust, a (nagy)magyarkodást, a dohányzást. Szabadidős tevékenységek, amit szívesen végzek: animenézés, mangaolvasás, könyvolvasás (főleg fantasy és sci-fi), mozifilmek, akvarizálás, videó- és hangvágás, hardverek, kirándulás a természetben. Természetesen senkitől sem várom el, hogy válaszoljon az üzeneteimre, mivel tudom régóta, hogy sosem fogok kapni ilyet, ehhez ugye vállalható külső és megfelelő mennyiségű anyagi háttér szükségeltetik...

Roland

38
budapesti társkereső
Sziasztok! László vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Elvált, negyvenes férfi vagyok, van egy nyolc éves kisfiam, aki az anyjánál él, de a mindennapjainak továbbra is ugyanúgy része vagyok, mint korábban. Nem hiszek abban, hogy mindenáron társat/partnert stb. kellene találnom, kifejezetten irtózom a muszáj/jobb híján/majd csak megleszünk típusú kapcsolatoktól. Nem igénylek pótanyát/házvezetőnőt stb sem. Szeretem a jó beszélgetéseket, a együttléteket, a ről sem szoktam még le:) Hiszek a személyes találkozás döntő fontosságában, webáruházból nem lehet társat rendelni:) Dohányzom, de leszokófélben vagyok...már úgy harminc éve:))))) Olyan partnert keresek, aki megőrzött valamit a játékosságából...van az a komolyság, ami már riasztó:) youtu.be/UhDALvYs8B8 "Milyen férfira gondolatom? - Az eredeti lista 1. Jóképű. 2. Elbűvölő. 3. Anyagilag sikeres. 4. Figyelmes hallgatóság. 5. Szellemes. 6. Jó kondícióban van. 7. Stílusosan öltözik. 8. Értékeli a minőségi dolgokat. 9. Tele van kellemes meglepetéssel. Milyen férfira gondolatom? - Átdolgozott lista (32 évesen) 1. Kellemes kinézetű (előnyben azok, akiknek van haja). 2. Kinyitja a kocsi ajtaját, kihúzza a széket. 3. Van elég pénze egy kellemes vacsorára. 4. Többet hallgat, mint amennyit beszél. 5. Nevet a vicceimen. 6. Gond nélkül haza tudja cipelni a szatyrokat a közértből. 7. Van legalább egy nyakkendője. 8. Értékeli a jó házi kosztot. 9. Nem feledkezik meg a születésnapokról és az évfordulókról. 10. Legalább hetente egyszer romantikus hangulatba kerül. Milyen férfira gondolatom? - Átdolgozott lista (42 évesen) 1. Nem túl csúnya (kopasz fej rendben). 2. Nem indul el, mielőtt még kiszállnék a kocsiból. 3. Van állandó munkája - időnként felvág azzal, hogy étterembe visz. 4. Bólogat, miközben beszélek hozzá. 5. Többnyire emlékszik a viccek poénjára. 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy átrendezze a bútorokat. 7. Olyan inget visel, amiből nem lóg ki a hasa. 8. Tudja, hogy nem veszünk olyan pezsgőt, aminek csavaros kupakja van. 9. Nem felejti el lehajtani a WC ülőkét. 10. Hétvégén általában megborotválkozik. Milyen férfira gondolatom? - Átdolgozott lista (52 évesen) 1. Vágja az orr- és fülszőrzetét. 2. Nyilvános helyen nem böfög és nem vakarózik. 3. Nem kér túl gyakran kölcsön. 4. Nem bóbiskol el, miközben mondom a magamét. 5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet. 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy hétvégenként felkeljen a kanapéról. 7. Általában két egyforma zoknit és tiszta gatyát visel. 8. Értékel egy jó vacsorát a TV előtt. 9. Időnként beugrik neki a nevem. 10. Van úgy, hogy hétvégén megborotválkozik. Milyen férfira gondolatom? - Átdolgozott lista (62 évesen) 1. Nem ijednek meg tőle a kisgyerekek. 2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba. 3. Nem kell túl sok pénz a fenntartásához. 4. Alvás közben csak mérsékelten horkol. 5. Tudja, min nevet. 6. Elég jó karban van ahhoz, hogy egyedül felálljon. 7. Általában felvesz valami ruhát. 8. Szereti a puha ételeket. 9. Emlékszik rá, hol hagyta a fogsorát. 10. Tudja, hogy hétvége van. Milyen férfira gondolatom? - Átdolgozott lista (72 évesen) 1. Beletalál a WC-be 2.Lélegzik." Jelentem: még lélegzem:))))))))

László

51
budapesti társkereső
Sziasztok! Krisztián vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Szia! Krisztián vagyok, Budapest belvárosában élek. Van egy albim, amiben egyedül lakom. Szoftverfejlesztőként dolgozom, viszonylag izgalmasak a munkanapjaim, szeretem amit csinálok. Sok a szociális és szakmai kihívás. :) Szerencsére mindkettő jól megy. A szabadidőm nagy részét egyedül töltöm; gépen játszok, olvasok, videót vagy streamet nézek, zenét hallgatok, esetleg filmet nézek. Olykor néhány barátommal beülünk egy jó sörre valahová (a "csapassuk hajnalig"-on túl vagyok; megvolt, jó volt, elég volt.. :D), vagy összejövünk nálam beszélgetni, társasozni. Szeretek sétálni is, túrázni, jóban vagyok a természettel. Sokat szoktam fotózni is, jellemzően tájakat, de ha alkalmam adódik, embereket is. :) Szeretek főzni, szeretek/nék zenélni – 9 évet fuvoláztam, szeretek énekelni (nem tudok, csak szeretek. :D), illetve tanultam zongorázni egy keveset – az alkoholt nem vetem meg, de kulturált részeg vagyok, általában a mérhetetlen szóáradat és vigyorgás jellemző rám... :D Sok téma érdekel – nyelvészet, emberi jellem, általában a tudományok, zene, meg még egy csomó minden más ami másokat is érdekel. :) Szociális vagyok, alapvetően imádok emberek között lenni, de megválogatom, hogy kinek nyílok meg. Ha nem érzem magam maximális biztonságban a környezetemben, csak csendes megfigyelő leszek; csendben elszórakoztatom magam amíg nem kerülök olyan közegbe, ahol elengedhetem magam. Jól esik, ha figyelnek rám, de nem versenyzek az első helyért mindenkinél. Aranyközéputak és kompromisszumok, de nem önfeláldozások és megalkuvások. :) 6 éve vagyok többé-kevésbé szingli, a kamaszkorom zárókapujánál és a felnőtté válás előszobájában egy 2 éves kapcsolatból kilépve kicsit földhöz vágtam magam, és aztán még párszor; majd az évek során a magányt megszoktam. A kritikus időszak véget ért egy ideje, hál'istennek, de aki járt már egy ember mentális egészségének romjai között, az tudhatja, hogy egyes dolgok nem oldódnak fel könnyedén. Ellenben tisztában vagyok ezen dolgaimmal, és dolgozom magamon folyamatosan. Taszít a felszínesség. Nem szeretek játszmázni. Hitelesség és őszinteség elsőrangú szempont, feszélyeznek a hazugságok. Én inkább nem tartom valakivel a kapcsolatot minthogy a rendszeres 'smalltalk' legyen a kapcsolatápolás módja.... Számomra nem éri meg a kapcsolat azt az energiát amit belefektetek, ha nem gyökerezik mélyen a bizalom. Akit keresek, van intellektusa. Emberséges, és van egy kevés türelme a szárnypróbálgatásokhoz. Igényes a külsejére, de nem esik veszettül túlzásokba. :) Alapvetően jobban kedvelem a természetes külsőt; a hat kiló vakolatról mindig az jut eszembe hogy "Mit akar elrejteni / kompenzálni?" Semmi bajom a sminkkel, félreértés ne essék, de legyen kiegészítés inkább mintsem átváltoztatás.. :) Nyitott vagyok arra, hogy adjak, és nyitott vagyok arra, hogy kapjak. Szeretnék megismerni valakit, aki szeretne megismerni engem. Nincsenek előfeltételeim, elvárásaim; nem akarok semmit erőltetni, siettetni. A kapcsolatteremtés két emberes móka, úgyhogy kettőnkön múlik majd, hogy mindketten jól érezzük-e magunkat közben. :)

Krisztián

27
budapesti társkereső
Sziasztok! Tamás vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Szia :) Tamásnak hívnak. Kicsit magányos-motoros fiú vagyok. Van egy örökbefogadott német juhász kutyusom, akit altatás elől mentettem. Igazi szeretetbomba. Azért regisztráltam az oldalra, mert élőben (pl. fesztivál/koncert/klub) azt tapasztalom, nehezebben megy az ismerkedés. [Kicsit indirekt-direkt :) ] Helyzetfüggő, és nem minden esetben az igazi én-t ismered meg a másikban.. Keresem azt a lányt, aki hasonlóan gondolkodik. Lehetőleg nem fb/messenger-en lóg egész nap. (Ez egy "red flag" nálam). Sok kapcsolat szerintem emiatt személytelenedik el, megy tönkre hamar. Jó pont, ha kutyabarát vagy. :) Annak vagyok a híve, egy találkozás nem mindig elég, hogy felépüljön a szimpátia, kémia. Nem lehet elkapkodni a dolgokat, adni kell időt hogy meg tudjuk ismerni a másikat. Attól, hogy rohanó világban élünk, nem kell nekünk is rohanni. Ami fontos, ezért ne ítélj el: Nincs fb-m, (ettől még létezek). Nem támogatom, hogy eladják az adataimat, képeimet. És hogy egy "customer service" nélküli oldal tiltson, ha kedve van. Esetleg úgy, hogy valaki jelent vmiért. ("internet-szabadság"). Messze-menően betegnek tartom az egész fb-t, főleg, ha valaki itt akar "elismerést, benyalást, hízelgést", rajongói tábort építeni. Másokat bemocskolni, álhíreket terjeszteni valakiről. Felnőtt óvoda. SZAKÍTOTTUNK-TILTALAK-MÁR_TEGNAPÓTA. Köszi, ezekből nem kérek... Akinek számítok, úgyis megtalál. És nem fb-n :) Van viszont "gémél-hangouts"-om de kifejezetten az a fajta vagyok, aki nem nyomogatja egész nap a telefonját. 1-2 üzenet oké, megbeszélni egy találkozást.. A telefonos beszélgetést részesítem előnyben. Ennek több oka van: Ha 24/7-ben Fb/messenger-en lógsz, elhidegülhet a kapcsolat. Mindkettő pszichológiailag "kapudrog" az "insta-tinder-happn" és társai alkalmazásokhoz. Ahol hirtelen azon kapod magad, másokkal is ismerkednél.. Nem oknyomzó, detektív vagyok, hogy azt kutassam, attól tartsak ki lehet "jobb" nálam. Melyik nap kelek arra, ma szakítani fogsz. Mert "miért ne"?, (találtál jobbat). Szerintem aki ezt csinálja, nem megbízható, hűtlen, semmibe veszi, nem tiszteli a partnerét +komolytalan. Emellett tisztelet a kivételnek, a másik gyakori, amit látok: Az emberek egy jó része már a következő partnert állítja fel az aktuális kapcsolatában (akár ismerkedés alatt..), esetleg amikor már fél/ 1éve együtt vannak: Ha éppen úgy érzi, valami gond van a partnerével. Ha ilyen vagy, nem engem keresel... Sajnos már megéltem ezt. Nem akarom, hogy velem felejtsd az exedet (nem vagy túl rajta). Ha valami zavar, és megbeszélés helyett trükközöl, úgyis kiderül.. Ez esetben nem tartalak vissza. Legyél mással. Szerintem ez eléggé kiábrándító, lealázó. ha a másikban hamis reményeket keltesz.. Magamról: Szeretek túrázgatni, eljutni új helyekre motorral. Megismerni szép tájakat: Sétálni a természetben. Szeretek filmeket nézni.. Mozi is jó, de otthon kettesben más :) Kutyámmal szeretek sétálni. Boldog lennék ha megtalálnám azt a lányt, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik. és a fentebb leírtak egy részével egyetért.

Tamás

29
budapesti társkereső
Sziasztok! Dani vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Ám legyen, de előre szólok, nem vagyok valami túl érdekes életforma. Szóval a nevem Dani. Civilben hétköznapi emberek unalmasnak mondható életét élem. Dolgozom, mint a gép. Foglalkozásom üzletvezető. Kispolgári szakma, kispolgári fizetésért, de az enyém és szeretem :) Művész lélek vagyok. Na nem festőművészre vagy valami hasonlóra kell gondolni. Előadóművész. Vagy legalábbis előadó, művész nélkül. Hobbim a bűvészkedés. Szeretek csodát vinni a hozzám hasonló hétköznapi emberek életébe. Szeretem látni, ahogy az leesik az álluk, és szeretem azt utána velük együtt keresgélni a földön. Másik nagy szerelmem hobbi formájában a rádiózás és a hangtechnika. 12 éves korom óta foglalkozom ezzel a tudománnyal. Több internetes rádióban is sikeressé váltam, először hallgatóként, majd műsorvezetőként is. Szívesen segédkeztem továbbá színházak, rendezvények hangosításában is. Hobbim még a filozófiai jellegű, elgondolkodtató irományok alkotása. Ezek jellemzői, hogy nem feltétlenül az én egyéni véleményemet öntik szavakba, hanem inkább az olvasót ejtik a gondolkodás nemes tevékenységének fogságába. Jelmondatom: Cogito Ergo Sum ("/Gondolkodom, tehát vagyok/") Ez a jelmondat van a jobb alkaromra tetoválva. Na és akkor essen pár szó a tetoválásokról is. Jelenleg 5 tetoválásom van és még vagy 8 tervezés alatt van. Sajnos be kell látnom, hogy az anyagiak nagyon is korlátoznak ezen tervek megvalósításában, de a türelem rózsát terem. Én viszont sok dolgot szeretnék, de ezek között nincs a rózsa, ezért nem vagyok valami türelmes ember. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi a búbánatot keresek ezen az oldalon? Nem? No hát nem kisebb céllal érkeztem, mint hogy a mai eltorzult számítástechnika-orientált világunkban valódi emberi kapcsolatokat teremtsek, új emberekkel ismerkedjek meg. Ez manapság nagyon nagy kihívás. És persze az a cél sem elhanyagolható, hogy szeretném végre megtalálni az igaz szerelmet. Ez még nagyobb kihívás, de hát ha mindig félnék a csalódásoktól, akkor soha nem kezdenék bele semmibe. Lány-ideálom nincs. Külsőre előnyt jelent, ha nálam (173) alacsonyabb. De ennél sokkal fontosabbak a belső értékek. Ebben az ügyben viszont nem tudok érdemlegeset mondani, hiszen ez a fogalom annyira relatív, személyre szabott, hogy nehéz megfogalmazni, kiben mit szeretek. Keresem azt a lányt, akinél nem is tudom majd megmondani mit szeretek, hiszen az a szeretet az igazi, ahol nem tudjuk annak valódi okát. És végül essen szó az én belső világomról is. Az első és legfontosabb talán megemlíteni, hogy hűséges, ragaszkodó típus vagyok. Nagyon könnyen beleszeretek valakibe, és azt nagyon tudom szeretni, és nagyon nehezen engedem el. Romantikus típusnak mondanám magam. Rocker létemre rendkívül szeretem a nyugodt erdőket, a napfényes parkokat, és a teaházakat. Ellenben nem igazán szeretem az alkoholos italokat. Na persze megiszom, ha nagyon muszáj, de inkább a mértékletes alkoholfogyasztás híve vagyok. Csak addig iszom, ameddig jólesik. Hiszem, hogy az ember alkohol nélkül is érezheti jól magát. Na ennyit rólam.

Dani

26
budapesti társkereső
Sziasztok! Balázs vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Sziasztok! :) Üdvözlök mindenkit! Szeretnék bemutatkozni, a Balázs! :) Nagyon szeretem a képregényeket, illetve a könyvek is rendkívül fontosak számomra. Minden nap olvasok. Lényeges információ, hogy 25 éves vagyok, Budapesten élek. Művészeti iskolába jártam, grafika szakos voltam. Jelenleg egy irodában dolgozom, mint dokumentum archiváló és adatrögzítő. Minden nap rajzolok, igyekszem fejleszteni a képességeim. :) A jövőben nagyon szeretnék még több szuperhős karaktert lerajzolni. Nagyon szeretek természeti tájakat, erdőket, növényeket rajzolni a szuperhős téma mellett. Nagyon szeretem a kreatív kézműves dolgokat is. Érdekelnek a művészeti kiállítások, a mozifilmek és a zenék is. :) Nagyon szeretem a romantikus dolgokat, nekem kulcsfontosságú az életemben. Olyan párt keresek akivel lehet közösen össze, nézni együtt filmeket, sokat beszélgetni mély témákról, sétálni erdőben és akár közösen rajzolni egy képet stb… Imádok olvasni, itthon rengeteg könyvem és képregényem van. Megnyugtatnak engem és remek ötleteket adnak a rajzoláshoz is. Nagy rajongója vagyok a Star Wars, DC Comics és Marvel történeteknek, de nyitott vagyok rengeteg más sorozatra is. Rendszeresen látogatok könyvesboltokat, könyvtárba is nagyon szeretek menni. Utazásra mindig magammal viszek egy könyvet vagy képregényt, hogy legyen mit olvasnom. Nagyon érdekel a spiritualizmus és a pszichológia is, rengeteg könyvem van róluk itthon. Filmek terén elsődlegesen a rajzfilmeket, képregény adaptációkat és vígjátékokat szeretem. Zene kapcsán a rock, metal és spirituális a kedvencem, de nyitott vagyok rengeteg más stílusra is. Igyekszem egészségesen élni, tápanyagokban ételeket enni és inni. Nem dohányzom. Minden nap rollerezek és nagyon szeretek íjászkodni is. Szeretem az állatokat, imádok velük foglalkozni. Szeretném megjegyezni, hogy nálam kettő kitétel van párkeresés kapcsán. Az egyik, ha az illető dohányzik, akkor sajnos nem lehetünk párkapcsolatban. Tiszteletben tartom ha valaki dohányzik, de sajnos nagyon rosszul viselem a dohányfüstöt és ugye igyekszem egészségesen élni, plusz korábbi lelki, családi okai is vannak annak amiért kerülöm a cigarettát. A másik, hogy ha valaki nagyon-nagyon messze lakik Budapesttől, akkor sajnos azért nem lehetünk párkapcsolatban, mert én nem tudok távolsági kapcsolatban lenni, nem nekem való. Számomra fontos, hogy gyakran tudjak találkozni a párommal, hogy minden hétvégén láthassuk egymást. Kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék, a bulik és ideiglenes programok egyáltalán nem nekem valóak. Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

Balázs

26
budapesti társkereső
Sziasztok! Gábriel vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Szia! Várok valakit... és innentől a többit én magam is nehezen tudom összeszedni. Nincs kedvem közhelyeket halmozni, sőt az egész nulláról ismerkedéshez sincs kedvem üres, de szükséges small talk kérdésekkel. De most akkor is eljött az a pont, amikor úgy érzem, szükségem van valakire, akihez a fejemben ezentúl a monológot intézhetem, akivel tervezni tudok, és akivel majd egy idő után otthon lehetek a világban. Nem nagyon hiszek már a nagy Őkben és Űkben, de abban igen, hogy jó pár évig egy kapcsolat tud tényleg jó lenni, és most azt az Őt keresem, aki (a leg)meghatározó(bb) lesz az életemben akkor is, ha a végén esetleg mégsem együtt öregedünk meg. Azért keresek itt, mert már ritkán járok olyan helyeken, ahol új embereket lehetne megismerni, és a környezetemben nem látom azt a valakit, akit keresnék. Lakhelyemet tekintve kétlaki vagyok, a munkám nem köt kifejezetten fix helyre. Szeretném, ha természetes, nőies lennél. Ne idegenkedj a testmozgástól és az egészséges életmódtól (nem kell - de lehet - maratonokat futni, viszont nálam a rendszeres tévé előtt chipset evés nem minőségi idő). Legyen rendezett az élethelyzeted, mert az enyém is az, s eltartanod sem kell. Tudj szeretni, érzelmeid nyíltan és egyértelműen kimutatni. Szeretetnyelvem az érintés, azaz simogatás, összebújás, kézfogás, kar a karban elalvás. Szeress utazni. Nem ragaszkodom kifejezetten a teljesen hagyományos férfi-női képhez - én is meg tudok csinálni dolgokat a háztartásban, de nekem is van ezen kívül életem, karrierem és életcélom. Légy határozott és megbízható. Nem akarok mindent megtervezni, de nagyon zavar a káosz. Tudj kommunikálni, mindenről. Tudd eldönteni, hogy az életedben a legfontosabb ember a párod lesz (nem az édesanyád, nem a legjobb haverod, hanem én). Két lábbal állj a földön (lehetsz vallásos, bár én nem vagyok, de a hitgyüli, a rendszeres horoszkóp olvasás és egyéb misztikus hókuszpókusz miatt már nem tudnálak komolyan venni). Legyen ízlésed, stílusod, és légy jól nevelt. Ne legyenek függőségeid: a dohányzás nem fér bele, alkoholfogyasztás alkalmanként igen, a nonstop számítógéppel játszás és telefonnyomkodás inkább nem. Szeretnék minél kevesebb felesleges kört lefutni, így azt kérem, hogy a Te bemutatkozásod is tartalmas legyen, pl. írd meg, kit keresel, mit tartasz fontosnak egy kapcsolatban és hol, milyen jövőt szeretnél magadnak. Anonim maradhatsz most még Te is, ha úgy látod jónak. Nyilván ha írok és nem válaszolsz, azt jelenti nem keltettem fel az érdeklődésed. Mindemellett mégis jól esik a "nem" is, mert úgy legalább élő embernek tekintesz.

Gábriel

42
budapesti társkereső
Sziasztok! Zsolt vagyok. Online budapesti randizni vágyó nők kattinsatok a kedvenc gombra.
Sziasztok! Lassan írom betegtájékoztatóm... Amúgy az íráshoz is van némi közöm. Már írtam gyerekkönyveket. Igaz, csak véletlenül. De most is egy könyvet írok. Az oldalszámok már megvannak, csak a többit kell hozzáírni. A szabadidőmben szájharmonikázok is. Az a baj, hogy csak úgy tudok rajta játszani, ha beülök az autómba, jó gyorsan hajtok, és a szájharmonikát kidugom az ablakon. Már háromszor letartóztattak gyakorlásért. Nemrég új motort szereltek a kocsimba. A régit azonban elfelejtették kivenni, úgyhogy most akár 300 km/óra sebességgel is tudok hajtani. Csodálatos hangja van a harmonikának csak sajnos a rendőröknek nem tetszik a száguldozásom.A múltkor is megállítottak, mert nem álltam meg egy STOP táblánál. "Nem látta a STOP táblát?\" kérdezte, én meg mondtam, hogy "De, de ne hiszek el mindent, amit olvasok" Egyébként a jogosítványomban direkt van egy elmosódott fénykép. Így amikor a rendőr elkéri, egy ideig nézi, közelíti, távolítja, aztán visszaadja, "Tessék, mehet tovább." Erről jut eszembe egyszer, szintén születésnapomra, kaptam egy távirányítós garázsajtó-nyitót. Ezt értsd szó szerint. Becsukni nekem kell kézzel, ez csak nyitni tudja. De azért ma már élni se tudnék a modern technika nélkül. Például, vettem egy számológépet. Most már nem tudok nélküle összeadni. Vettem egy helyesírás ellenőrzőt. Most már nem tudok helyesen írni nélküle. A múltkor vettem egy hajszárítót. Azóta nem szárad meg a hajam magától. Persze az újdonságoknak is megvan a hátránya. Rosszabb időkre gondolva vettem egy zacskó vízport. Csak nem tudom, hogy mit kell hozzáadni. Meg aztán a múltkor eltörtem a kezem, amikor össze akartam csukni az ágyamat. Késôbb kiderült, hogy ez nem az a fajta, amit össze lehet csukni. Otthon, van a falon egy kapcsoló, ami nem csinál semmit. Néha azért ki-be kapcsolgatom, csak hogy ellenőrizzem. Nemrég felhívott valaki Németországból, és azt mondta, hogy hagyjam abba. Egyébként a plafonra fel van festve az összes emeleti szoba képe. Úgyhogy soha nem kell felmennem az emeletre. A tükrökre pedig papírcsíkokat ragasztottam. Az ember legyen mindig óvatos, nehogy egyszer csak véletlenül átsétáljak egy másik dimenzióba. Egy pár napja kaptam egy képeslapot. A Föld volt rajta, az ür-ből lefényképezve. A hátulján felirat: "Bárcsak itt lennél." Van egyébként egy térképem Magyarországról. Valódi méret. Az van ráírva, hogy "1 méter = 1 méter". Az elmúlt nyarat azzal töltöttem, hogy összehajtottam. Van egy teljes méretű térképem a világról is. Ezt csak ritkán nyitom ki. Ha megkérdezik, hogy hol lakom, csak annyit mondok, hogy" E6".

Zsolt

36
budapesti társkereső

Első Találkozás

legnépszerűbb budapesti diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb budapesti diplomás társkereső férfiak

Sziasztok! Marci vagyok. Diplomás budapesti társkereső nőket keresek ismerkedési célból.
Gondoltam felcsapom a képzeletbeli Yolo sapkámat, hátha megtalálom a nekem való lányt. Mit is mondhatnék magamról? Nem vagyok az a szájkaratés típus, régebben kicsit antiszoc voltam, de azért ne egy Sheldont képzelj el. Az viszont tény, hogy nem én vagyok az, aki lyukat beszél mások hasába. Az egysorosaim viszont gyilkosak tudnak lenni, igazi „silent killer” vagyok. Különösen akkor vagyok elememben, ha sörözök a haverjaimmal, emiatt sokszor próbálnak leitatni. Ez gyakran bejön, mivel én gyakorlatilag bármit megiszok. Viszont az alkoholmentes sör és a gomba mellett a másnaposság az, amit a legkevésbé tudok elviselni, szóval kerülöm a gyakori piálást. Na, szóval a lényeg az, hogy nem egy kocsmában élek :) Amit még érdemes tudni rólam, hogy évek óta szövegírással keresem a kenyérrevalót, szóval hajlamos vagyok átmenni nyelvtannáciba, de gyakran visszanyal a fagyi, mivel én is emberből vagyok. De azért fáj, ha valakinek nem megy a hejessiras. Szabadidőmben imádok futni, télen bevonulok az edzőteremben, a jó idő beálltával aztán irány a szabad levegő. Rendszeresen járok futóversenyekre, a félmaratont egyszer már teljesítettem, most az a cél, hogy a 42 kilométert is lenyomjam. A futkorászás mellett a kocsikázás tud kikapcsolni, nemrég szereztem be egy gyönyörű Toyota Avensist. Viszont sokszor megyek tömegközlekedéssel melóba, mert félek attól, hogy egyszer megtalál a kicsi Greta és szétrúgja a valagamat. Ja, hatalmas filmkedvelő is vagyok ám, de előre szólok, hogy a Marvel filmek kicsit sem érdekelnek. Ide is dobom a kedvenc filmjeimet, amiket bármikor újra tudok nézni. 1. Horrora akadva 2. 2. A bolygó neve: Halál 3. Emlékezz a Titánokra! 4. Casino 5. Kutyaszorítóban Zenei téren mindenevő vagyok, igazából csak a mulatós az, amitől falra tudnék mászni, de ha nagyon részeg vagyok, még azt is elviselem ideig-óráig. Imádom a sportot is, különösképpen a labdarúgást (Real Madrid), a jégkorongot (Pittsburgh Penguins) és az amerikaifutballt (Washington Redskins). Zárójelben a kedvenc csapataim vannak.

Marci

28
online budapesti társkereső

Első Találkozás

fényképes budapesti keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes budapesti keresztény társkereső férfiak

Sziasztok! Máté vagyok. fényképes budapesti társkereső keresztény nők írjatok.
Szia. Én egy 34 éves Pestlőrinci egyedülálló srác vagyok. Tavaly ősszel ért véget egy 5 éves kapcsolatom, így most társat keresek. Több szakmám van, amolyan ezermester vagyok, van érettségim, nyelvvizsgám. Csak és kizárólag komoly kapcsolatot keresek. (Csak viszonyítás képpen: Az előző páromat már eljegyeztem és 2 évig a gyerek projekttel is próbálkoztunk.) Kutya kizáró ok, mert cicás vagyok. A "mű"-vel kezdődő tartozékok kizáró okok nálam. Tetoválás=nem. Ha gyermeked van, (és természetesen nem pótapát keresel (:D)), akkor nem egymást keressük. Karrierista életvitel és/vagy munkamánia/azértélekhogydolgozzak hozzáállás=nem. Akit keresek, az legyen kedves, házias, szorgos, csinos, jó humorú, és ha lehet akkor ne legyen az a típus, aki egy percig nem bír a hátsóján megülni, mert külföldre akar utazni. Szeretek utazgatni, egy évben 3-4x wellnesselek, de nem bírom ha valaki állandóan menne. Diszkócicákat, önelégült nőket nem keresek. Innen a közelemből keresek, mert a távkapcsolatok soha nem működnek. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor írj bátran. Köszönöm. (Ja igen: Hölgyek, lehet arra várni, hogy én írjak, "merthogy az a pasik dolga", csak nem érdemes. Ha egy tetszik gombot se nyomsz az adatlapomon akkor mit vársz? Nem fogok ügetni a nők után. Köszönöm, azon túlvagyok már párszor. Ha az életem része szeretnél lenni, akkor bizony neked is tenni kell érte). Köszi.

Máté

33
hívő budapesti társkereső

Első Találkozás

fiatalos 30-as budapesti társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as budapesti társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es budapesti társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es budapesti társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti budapesti társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti budapesti társkereső férfiak

Sziasztok! Róbert vagyok. Ingyenesen megismerhető budapesti nőkkel randiznék.
53 éves műszerész férfi tartós (akár életre szóló) kapcsolatot keres, nagyon magányosnak érzem magam pár nélkül. Egy darabig úgy gondoltam, majd csak találok valakit, de bárkivel próbálkoztam, mindenki foglalt. Szeretem a régi zenéket (pl. ZZ-top, Queen, Pink Floyd, KISS, Dire Straits, Boney-M, Pál utcai fiúk, Európa Kiadó, KFT, ...stb...) Szeretem a régi amerikai sci-fi filmeket is (pl. Tiltott bolygó 1956, Űrszörny 1957, Repülő csészealjak támadása 1956, ...stb.) Szeretem a régi vallásos filmeket is (vallásos nem vagyok, de érdekelnek, mert ne úgy haljon már meg az ember, hogy ne látta volna őket, néha ez is tisztára sci-fi (például Jézus csodái, mennybe-menetele, Lázár feltámasztása...stb) Szeretem a régi rajzfilmeket (Boci és Pipi, Bátor a gyáva kutya, Macseb, Johnny Bravo... ...(Johnny Bravo sem nagyon tudott nőzni, mint ahogy én)... Ősi idegenek sorozat egyik kedvencem (Daniken dokumentum sorozata ókori űrhajósokról, akik meglátogatták a Földet azokban a régi időkben.) A fantasy filmeket is nagyon szeretem. (Aranygyapjú legendája 1963, Szindbád hetedik utazása 1958, Óz a csodák csodája 1939) Hobbim a felirat-készítés olyan némafilmekhez, amelyeknek nincs magyarul felirata, én meg csinálok hozzájuk. (azért inkább némához, mert azok 100-200 sorosak, hamarabb kész, a mostani filmek akár 1000 sor is lehet, csinálnám hetekig mire kész lenne, néma meg kész van 1 vagy 2 nap alatt.) Utána milyen jó érzés, hogy magyarul nézem őket! Eddig biztos jókat írtam magamról, át is nézem... OK! De! Most jön a rosszabik oldalam, ezt is megírom, nehogy valaki azt higgye, hogy én vagyok a királyfi táltos paripán. Autóm, lakásom nincs, anyukámmal élek egy panellakásban, szerintem nem keresek valami jól, (kb 180 nettó) munkahelyemen telepítem a windows-t a számítógépekre, ezzel foglalkozom napi 8 órában, kicsit unalmas már, de nincs más lehetőségem, ennyi évesen örülök, hogy egyáltalán ott lehetek, majdnem mindenki 40 alatti életkorú nálunk. (a kedves leendőbelimnek legalább a számítógépét biztos, hogy meg tudom javítani, ha még én sem, akkor ott a sok fiatal, majd szólok nekik.) Saját gépeimhez kétszer kellett csak szerelő, többi hibát megcsináltam magam. (2002-óta van normális gépem, előtte Commodore 64kb. gépem volt.) Szóval a számítógépekhez értek legjobban, de nem ez a szakmám, nem baj, voltam én telefon-hálózat szerelő is 13 évig, aztán leépítés volt, azt rúgták ki elsőnek, akinek nincs felesége, gyereke. Nem jut más most az eszembe hirtelenjében... egyenlőre ennyit magamról.

Róbert

53
online társkereső Budapest szívéből

Néhány budapesti társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Keresem a Párom, nem egytáboriat, nem olyat aki csak azért van, hogy legyen és Én ne legyek egyedül, hanem olyat akivel tényleg őszintén tudjuk szeretni és tisztelni egymást. Szeretnék szeretni és szeretve lenni, ennyi. Valahogy mindig is nehezen találtam párt, pedig nincsenek igényeim, csak legyen meg a kémia és a pár közös érdeklődési pont. Magamról röviden (és ez egyben a közös érdeklődési kör vonatkozásában arra is vonatkozik akit Páromnak keresek): - Állatbarát, nagy kutyás :) Minden állatot szeretek, de a kutya a szívem csücske. Meg a mosómedve :D Meg a lovak. - Természet, túrázás, hegyek és barlangok. Túrázni nagyon szeretek, de csak normál körülmények között, a hegymászás, falmászás már nem fér bele, tériszonyom van. A barlangokat megmagyarázhatatlan módon, de imádom. - Edzés és tánc. Szeretek edzőterembe járni, bár sajnos nincs bomba alakom, ez van. Idén kezdtem el táncolni, ha mond Neked valamit a WCS rövidítés, akkor Engem már félig levettél a lábamról, bár még csak kezdő szinten vagyok és döcögősen megy, de remélem egyszer majd Én is szuper leszek benne. Ha nem ismered ezt a táncot az sem baj, de ha nyitott vagy rá, hogy megtanuld az tök jó lenne :D - Társasozás a barátokkal. Egy kis vacsival és pár pohár borral karöltve az egyik legjobb program. - Színház, Opera, Mozi, Koncert. Jöhet bármelyik. A színházat és az operát nagyon szeretem, főleg a klasszikusokat. - Munka. Szeretek dolgozni, a legrosszabb amit el tudok képzelni, az hogy nincs munkahelyem. És a Páromtól is hasonlókat várok el. Nem baj, ha nem vagy vezető, de miután egyszer már eltartottam egy semmirekellőt, még egyszer nem követem el ezt a hibát. Magamról még annyit, hogy átlagos lány vagyok. Nem tartom Magam semmivel sem többre másoknál. A kilókkal mindig küzdök, bár kövérnek nem mondanám magam, de vékonynak sem. Olyan ne is írjon, aki csak a csontkollekciókat szereti. Az a típus vagyok egyébként, aki első ránézésre kicsit rideg (tipikus bak :D), de aki ismer az tudja, hogy hatalmas szívem van és mindig lehet Rám számítani. És nem vagyok féltékeny típus. Ha valakit pedig szeretek, olyannak szeretem, amilyen. Nem akarom megváltoztatni. Nem szeretem a fellengzős és a megjátszós embereket, vagy azokat, akik azt hiszik jobbak másoknál. Na ez nem is lett rövid, bocsi :D

Egy budapesti társkereső nő, Szabina (32)

Mindazoknak akik valós "pasit" akarnak és nem csak tini álmokat kergetnek. Szia! Legyen szép napod! Kérlek most vegyél elő egy papírzsebkendőt, mert sírva fogsz fetrengeni a röhögéstől,vagy a dühtől, de én szeretném elkerülni a felesleges levél és randiköröket. Ha nevetsz, mosolyogsz az nagyon jó, mert közben elgondolkodtál azon amit írtam. Kényelmesen elhelyezkedtél? Szerintem egy párkapcsolatot három dolog alapoz,határoz meg: , étkezés és néhány kedves szó. Ízek, illatok, dallamok. Ezeket mind lehet egyedül is csinálni, átérezni, de nem érdemes. A sorrend változik, felcserélhető, minőségileg átalakul az évek során, de ha nem láttál boldog 70-80 éves párt akkor tedd le a mobilod és nézz körül egy kicsit nyitott szemmel a környezetedben. Utazás,zene, szinház,film,kirándulás, hobbi??? Örök érték??? Semmi nem változik??? Természetes hogy elmegyünk. Csak komolyzene, vagy tombolnál egy rock koncerten is? (De tényleg csak Rómában, színház után jön meg a párod iránti érdeklődésed?)(Megjutalmazod?!.) Én szeretnék változni, megújulni, új dolgokat kipróbálni! Együttmüködni, engedni, harmonizálni! Úgy gondolom tudok is. Fontos számomra tanulni, látni, tapasztalni,fejlődni. Hosszú a Bakancslistám. Láttad a filmet? És Neked? Mi a véleményed? Mit szeretnél csinálni? Ki vagy te? Kivé szeretnél válni? 4X évesen tényleg gyereket akarsz szülni? Ismered még a négy alapvető szót? (kérlek, köszönöm, bocsáss meg, szeretlek.)(...és igaz amikor ki is mondod?) Sétálnék, beszélgetnék, táncolnék, moziba mennék, Veled lennék. Meddig fogsz bolondítani mire kiderül, hogy nem illünk össze biológiailag? Szerelem első látásra. Létezik. Megtapasztaltam. 22 év csoda és 2 év rémálom lett belőle... Ma már nem az igazi nőt keresem, hanem az igazat. Múlt nélkül nincs jelen, de a mai jelened lesz a jővőd múltja. Én a mai valóságban kívánok élni. És Te? A múlt és a hagyományok fontosak, de 56-t Neked hány féle képpen tanították, magyarázták? Kérlek tisztelj meg azzal, hogy valós legalább idei fotót teszel fel magadról. Örülök, hogy 5-10 éve valahol, valakivel jól érezted magadat, és nagyon csinos voltál, de nem vagyok varázsló, hogy visszaadjam az akkori élményeidet vele. Gyakorlatias, romantikus, érzelmes vagyok. Néha zseniális, néha idióta. Öszinte, szókimondó ember. Ha nem tetszik az új frizurád, mondhatom, hogy nem tetszik? Lehet,hogy humorral próbálkozom: Depressziós a fodrásznőd? Lehet hogy észre sem veszem; nem akarom észre venni. És akkor háború? Alhatok a kanapén? Aludj te! Én csináltam zombit magamból? Azt mondják rólam, hogy sokat dumál, túl sokat és nagyon figyelmesen hallgat. Átérez és megnyugvást ad. Jó a közelében lenni és horkol,időnként oldalba kell vágni. Önbizalmat, megbecsülést ad. Egy Nőtől impulzust, inspirációt, instrukciót vár. Önzetlen, amit ad azt szívből adja és néha nagyon mellé lő az ajándékaival. Lehet vaknak, süketnek, bolondnak nézni, de nem érdemes. Szereti a gyerekeket, a kisállatokat, a természetet, mindent ami él és mozog. (Kivéve a csótányokat, büdös bogarakat... Ilyenkor 😠 ...) Szeret táncolni és tud is. Néha félre vonul, mert igényli a magányt. Üldögél egy csendes tengerparton, de egy hét után kezd unatkozni még egy jó könyv mellett is. Szeret játszani, a sors ellen is. Tervezget, spórol, megvalósít. Nem egy egyszerű eset. Olyan mint egy vöröshagyma. Sokrétegű, mindig más ízű... Csak nagyon őszintén, hogy az lehess aki vagy, hogy az lehessek aki vagyok. Komoly hosszútávú kapcsolatot keresek, ahol fontos a hűség, a bizalom, az őszinteség, a másikra való odafigyelés, de az alkotó kreatív tér is. Hiszek a női egyenjogúságban, de ne akard, hogy én is melltartót viseljek. Idén a mini a divat... Ha hajlandó vagy nagyon őszintén levelezni, beszélgetni csak akkor keress. Nem csipkelődni szeretnék, hanem véleményt cserélni hogy tudunk-e egymásra hangolódni. Jobban kedvelem a személyes találkozást. Az én világomban a gondolatnak súlya van, a kimondott szónak ereje, a gyakorlat megerősít (megcáfol, vagy nem dönt el semmit), de mindenképpen új gondolatot ébreszt. Szereted a káposztás tésztát? Cukorral, sóval, borssal? Lehetsz vegetáriánus, de én akkor is szeretem és megeszem a rántotthusit. Ha csak kertészkedni, kutyát sétáltatni, templomba, színházba járni, utazgatni akarsz, kérlek ne írjál. Amit biztosan megkérdeznél... Van biztos munkám és megélhetésem. Van lakásom. Szeretek és tudok főzni. Nincs kocsim és nem is lesz. 60 éves öreg BMW-vel járok: busz, metró, villamos. Repülni szeretek. Pl. Belgiumba oda vissza 16e Ft a jegy. Tényleg vezessek 1600 km-t és hulla fáradtan átérezzem a látnivalókat? Nem kóstolhatom meg a híres belga söröket, mert Anti_alkoholista volt? Társat keresek. Nem egy plüssmaci vagyok aki jól mutat a kanapén. Köszönöm, hogy rám szántad az idődet! Ha írsz, kérlek légy türelemmel irántam. Gyakran eltünök az internet világából. A való világban nem lehajtott fejjel élek. Én nem tartok egyszerre két vasat a tűzbe. Jelenleg nagyon komoly levelezésben vagyok egy hölggyel, de ha ez a szöveg innét eltünik, akkor... Ígérem reagálok. Ha közben megtaláltad a társadat írj egy kicsit pikirt új levelet: Lemaradtál! Küldeni fogok nagyon sok ❤-t Legyenek boldogak a hétköznapjaid! Sokkal több van van belőlük mint az ünnepekből.😊😉

Egy budapesti társkereső férfi, Julius (55)

Ezzel nyit az oldal: "Az Első Találkozás társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek szeretne segíteni az ismerkedésben" Én ezért regisztráltam ide de sajnos itt is mint más oldalakon sokan nem tudják mit is jelent a komoly és a kapcsolat szó és azt sem hogy ezek hogyan működnek. 39 éves 4 gyerekes édesanya vagyok aki minden nap dolgozik a szabad időmet pedig a gyerekeimmel és a családommal töltöm. Utálom azokat az embereket akik az ide írtakat másoknak levélben vagy chat felületen kitálalják majd becsületsértő, rágalmazó, lekezelő módon közlik a véleményüket másokról. Nem tolerálom a hazug a kétszínű és a negatív embereket sem és azokat sem akiknek ha válaszolok azt sírásnak rinyálásnak veszik. tudok beszélgetni és szeretem a társaságot de nem az olyanokat amiket a neten manapság lehet találni. Nem vagyok materiális világ nézetű és a mai világnézetet meg is vetem. Jobban preferálom a társasági életet, a szabad programokat és az aktív tevékenységeket. Net és játék függő vagyok de másokkal ellentétben tudok egyszerre több dologra figyelni és több dologgal foglalkozni. Társat, párt is olyat keresek aki hasonló mint én. Ez már abból kiderül hogy túl jut e a fotókon, elolvassa e az adatlapom és megérti amit ide írtam. Aki nem ilyen azzal már itt el dől hogy semmi se lesz. A kifogásokból élő egyedekkel sem tudok mit kezdeni és azokkal sem akik nem tudnak írni egy értelmes levelet és azokkal sem akik azt hiszik ők a világ közepe. Aki azzal jön hogy dolgozik és nem lóg itt egész nap és ez a válasza arra is hogy ezért nem ír rendes normális levelet az az ember eleve ne is menjen se társkeresőre meg amúgy netre se mert semmi értelme. 8-12 órás műszakok vannak java részt és mindenhol van munkaközi szünet amelyben a telefon használata nem tilos. Utazás közben is lehet írni de haza érve is és sok más cselekvés közben is. Minden akarat kérdése. Aki nem akar írkálni az ne várja hogy random a semmire történik majd vele csoda mert a mai rohanó világban ahol a 24 óra is kevés senki nem fog csak ugy vakon elmenni egyetlen talira sem. Érett, komoly, normális, tudatos ..... emberekkel foglalkozom csak. NEM csevegő partnert keresek és nem is szabadidő vagy hétvégi társat mivel tudtommal ez az oldal nem arra van. NEM vagyok a mások meg a többiek és nem is tolerálom ha valaki ilyen gondolkodással kezel engem. Kizárólag akkor írj és jelölgess ha az adatlapom elolvastad megértetted és tudomásul vetted!!!

Egy budapesti társkereső nő, Adrienn (39)

Hogy is kezdjem? Nem szeretnék Bestseller könyvet írni 2-3000 oldalban, ezért megpróbálom röviden leírni, ígérem, nem fog sikerülni. :) Írhatnék magamról sok szépet és jót, ahogyan sokan teszik. Nos én nem így teszek. Nem azért, mert nem szeretném, hogy lássanak belőle valami jót, hanem azért mert az nem egyedi. Élő beszélgetés alapján úgyis eldől mennyi igaz a sok felsorolt reklám szövegből. No de azért pár rövid dolgot leírnék, most első sorban azokról a dolgokról, amiket nem szeretek: - dohányzás (Nagyon kiábrándító tud lenni számomra, egészségtelen, s felesleges pénz kidobásnak tartom. Nem bírnám elképzelni magamat oylasvalaki mellett, aki dohányzik, a ruhája is átveszi a szagot - alkoholos italok rendszeres fogyasztása (jómagam a cseppet sem iszom kb. a dohányzással egyenértékű a szememben, bár néha ha valaki megiszik 1 pohár bort, vagy pezsgőt különleges alkalom adtán, akkor az nem zavaró.) - kábítószerezés: Ez a harmadik oltári nagy hiba, amit elkövethet egy ember. Ezt mégis minek? Képzelődik az ember meg minden, aztán elmúlik a hatása. Persze amíg tart a hatása az ember felbátorodik, s elkövet sok hülyeséget, amit utólag lehet megbánt. Nos megéri? Szerintem nem... - Bulizás: Megint egy olyan dolog ami nem az én világom, mert a fent felsorolt három dolog közül legalább 2, vagy mindhárom jelen van ezen eseményeken - túlsmineklés: Nem értem miért kell annyi smink, meg rúzs, ha a természetes szépség a létező legszebb dolog? Egy kezemen megtudom számolni, hogy kb. hányszor láttam ilyen szép természetes arcú lányt. Ez eléggé elszomorít, a smink majdnem olyan, mint egy álarc, ne takarjátok el az igazi szépségeteket, nagyon nem éri meg. - Smartphone Zombie Effect (okostelefon zombi effektus): Elhiszem, hogy 2019, lassan 2020 van, s az okostelefonok jók meg minden (én 3 naponta töltöm a telefont "rengeteget használom"), de azért ha sétálsz, akkor ne a kijelzőt nézzed, hanem magad elé. Nagyon zavaró, ha jön velem szembe egy ilyen alvajáró, s nekem jön, s még ő van felháborodva. Nálam alapszabály, hogy séta közben nincs telefon nyomkodás. Ha mégis valami fontos dolog miatt, akkor kell írnom, akkor félreállok gyalogosan, ahol nem zavarok senkit, s úgy intézem el a dolgot, vagy ha tömegközlekedésen vagyok, s ülök, nem nehéz betartani szerintem. Én azon kevés emberek híve vagyok, akik az asztali gépet előnyben részesítik az erő nincs a telefonban, csak a hordozhatóság és a kamera az előnye a telefonnak, semmi más. Chatelésre jó használni, de minden másra kicsi a kijelzője épp ezért nagyon miminálisan használom a telefont. Na jó, ha idáig eljutottál, akkor vagy jól csinálom, amit csinálok, vagy szerencsém van. Írok azért pár soirt magamról, hogy azért ne csak egy "nem szeretek semmit se" mogorva embernek tűnjek, aki annyira komolynak látszik, hogy életében nem nevetett. :) Nos jó időben, azaz tavasszal, nyáron, és kora ősz idején rengeteget szoktam sétálni. Nos ilyenkor talán van értelme az okostelefonnak, mert lehet vele legalább a lépésszámot követni. Ilyenkor nem ritka a 25.000-30.000 lépés. Nos ez valakinek soknak tűnik, valakinek nem. Az átlag emberekhez képest szerintem elég jó. Legtöbbször a városban sétálok, csodálom a gyönyörű Dunapartot, nézem a hajókat, s ha olyanom van, akkor előkapom a fényképezőmet, s azzal lővök pár képet a gyönyörű fővárosunkról. Néha Pest megyei kisebb városokba is leutazom kirándulás gyanánt. Ha nincs annyira jó idő, akkor marad a filmezés és a videójátékozás. S még mielőtt megijednél és kilépnél, hogy úristen ez egy kövér kocka, akinek a monitor előtt folyik ki a nyála, azért megpróbállak megállítani. Nem játszok online játékokkal, amik függőségeket okoznak, csak olyan minőségi játékokkal játszok, aminek van vége, s remek története, ami magával ragad, mint egy filmet. Fizikai játékokat részesítem előnyben a digitálissal szemben, mert az előbbit meg lehet fogni, s a tiéd, míg az utóbbit nem tudod megfogni, s lényegében nem a játék a tiéd. Minden dolognál a fizikait kedvelem. Filmek közül sok fajtát szeretek, néhány kedvenc: Harry Potter, Jurassic Park 1-2, Taxi 1-2-3-4, Disney rajzfilmek (húú igen, 28 évesen szeretem a rajzfilmeket :)), Toy Story, Titanic, Pókember 1-2-3, Star Wars stb. Zenéből változó, hogy mit hallgatok, nincs kedvenc együttesem, igazából ritkán indítok zenét. De inkább 90-es évek és 2000-es évek eleje jön be. Magyar zenéket nem hallgatok. Könyvek azok nagyon érdekesek. Ugye gyerekként a tanárok majdnem elijesztik a gyerekeket a könyvolvasástól, a nehéz száraz kötelező olvasmányokkal, pedig nagyon jó dolog. Saját tapasztalatom az, hogy a szókincse bővül az embernek, ahogyan a helyesírása is, na meg a képzelőerő is. egy könyv számomra akkor jó, ha oda tudom magam képzelni a főszereplő bőrébe, akkor elmondhatom na ez egy igen jó olvasmány volt. Néha szoktam nagymamámmal kártyázni, szeretem a társasjátékokat, s a kártyajátékokat, persze nem pénzért, hanem tét nélkül családi körben igazi papír kártyákkal, s nem digitálissal. Amit szeretek: Uno, Römi, Snapszer, Monopoly, Hotel, póker stb. Néhány tulajdonság röviden: Őszinte, hűséges, pontos, rendbarát, megbízható, kedves vagyok. Ritkán lehet kihozni a sodromból, de ha ez valakinek sikerül, akkor nagy a baj. Lányokban is az egyszerűséget keresem, a hűséget, az őszinteséget, az önzetlen szeretetet (ne a pénzért, vagy a rakás ajándékért szeressen valaki). Nem terveztem ilyen hosszúra, de mégis sikerült, valószínűleg nagyon kevesen olvassák végig, de ha mégis megtetted, akkor büszke vagyok rád, mert lehet, hogy érdekesnek találsz, s egyedinek. :)

Egy budapesti társkereső férfi, Jani (28)

Keresem a nagy Ő-t, akivel osztozhatok az élet minden szépségén és nehézségén. Amióta nyugodtabb ritmusban élem a mindennapjaimat, átrendeződtek a prioritások és azon kaptam magam, hogy saját családról ábrándozom. Mivel nem élek túl élénk társadalmi életet, gondoltam, itt próbálok szerencsét. A sport, a mozgás az életem meghatározó része. Edző vagyok, bár nem a megszokott edzőtermi környezetben; egyébként tanár és mérnök, 10 év műszaki munka után váltottam a sportosabb és egyben békésebb életre. Szabadidős programnak is az aktív kikapcsolódást részesítem előnyben: télen snowboard, nyáron túra az Alpokban. Ausztria nagy kedvencem, de a tengerparti mediterrán vidékeket sem vetem meg. Itthon is nagyon szeretek a természetben lenni, egy vagy több napra elvonulni a városból. Nem vagyok egy világutazó, de Dél-Spanyolországba és az USA nemzeti parkokba bármikor visszamennék. A zenei ízlésem elég szerteágazó, szeretem a klasszikus zenét is, járok hangversenyekre és színházba. Szívesen sütök-főzök, valószínűleg jól, mert szempillantás alatt elfogy minden. Törekszem a hagyományos és az egészséges ételek harmonikus egyensúlyára. Félkész, adalékos élelmiszert soha nem vásárolok. És igen, szeretek enni. Szeretem kipróbálni magam új dolgokban, újat tanulni (pl. tánc- vagy nyelvtanfolyam). Külső megjelenésben a természetesség dominál. Büszke vagyok a formás lábaimra, szívesen viselek szoknyát. Kissé nehezen nyílok meg, de ilyenkor valamilyen közös tevékenység mindig átlendít a kezdeti görcsösségen. Utána viszont egy színes, vidám egyéniséget ismerhetsz meg bennem. Gondoskodó típus vagyok, az egészséges határokat megtartva. Családcentrikus vagyok. Nagyon jó és aktív a kapcsolatom a szüleimmel, abszolút a példaképeim a 43 év házasságukkal. Testvérem nincs. Háziállatom sincs, de akár lehetne is. Nem nézek TV-t és nem lógok a közösségi oldalakon. Helyette megnézek egy jó filmet online, ill. beszélgetek a barátaimmal egy finom vacsora és egy jó bor mellett. Fő irányvonalakban hozzám hasonló férfit keresek, a nagyon eltérő családi háttér, iskolai végzettség, érdeklődési kör, egzisztencia stb. eddig még mindig kizárólag megoldhatatlan nehézségeket okozott, bármennyire is szerettük egymást. Olyan férfit keresek, aki a komolytalanságban, önfeledt nevetésben is partner, de akire a bajban ugyanúgy lehet számítani; erős és határozott, akire fel lehet nézni, ugyanakkor hangulatos és gyengéd, akihez oda lehet . Kíváncsian és reménykedve vágok bele ebbe a típusú ismerkedésbe.

Egy budapesti társkereső nő, Lilla (36)

Szerintem a Betty Blue felejthető film, egyetlen jelenetét leszámítva. Úgy legyen ötösöm a lottón, hogy százból százan (már akik látták a filmet, és ha akad köztük egyáltalán száz, aki ezt elolvassa) most azt hiszik, hogy a kezdőjelenetre gondolok. Pedig nem. Na jó, persze az sem könnyen felejthető. Aki látta a filmet, tutibiztos, hogy élesen emlékszik rá. De ha a felejthetőséget úgy értjük, hogy nem hordoz művészi értéket, akkor a kezdőjelenetet ebben az értelemben nyugodtan tekinthetjük felejthetőnek. Eszem ágában sincs kényeskedni vagy fújolni, csak szerintem ha az ember ilyesmire kíváncsi, akkor pornófilmet néz. Nem ez az egyetlen film, ami ilyen jelenettel indul, de én még nem láttam olyan filmet, amelyikben ez az indítás nem volna szimpla hatásvadászat. Na ennyit a filmesztétikáról. Amit mondani akartam: Az a jelenet, ami szerintem felejthetetlen a filmben, valahol a közepe felé található. A főhős pasinak nem emlékszem már a nevére, de ebben a jelenetben egy üzlettulajdonos valami olyasmit mond neki, hogy Betty, a barátnője kattant. A pasi elkapja a boltost és beborítja az egyik hűtőbe a joghurtok meg a nemtommicsodák közé. Aztán mindketten lecsillapodnak, és a boltos bocsánatot kér a főhőstől. Szerintem ez a csúcsjelenet a filmben. Ugyanis általában úgy szokott lenni, hogy ha valaki bunkó valakivel, és annak a valakinek ezen bedurran az agya, aztán esetleg belöki őt a joghurtok közé, ilyen esetben általában a bunkónak is bedurran az agya, sőt még neki áll följebb, de minimum megsértődik. Bizonyára sokan úgy gondolják, hogy igaza is van, hiszen ő "csak" bunkó volt (pl. adott esetben rosszat szólt), de agresszív a másik volt először, és ezen még jó hogy kiakad! A Betty Blue boltosa azonban kimászva a hűtőből nem azon háborog, hogy a joghurtok között landolt, hanem a sérelme ellenére is belátja, hogy az egész miatta, az ő bunkósága miatt történt, mert lehülyézte a csávó barátnőjét. Hiszen nem illik senkinek a barátnőjét lehülyézni (meg igazán senkit sem illik lehülyézni), legkevésbé azt, aki tényleg hülye. És ha egy pasinak az egyébként tényleg hülye barátnőjét valaki lehülyézi, minimum, hogy azt beborítja a joghurtok közé. Némileg absztrahálva a fentieket: az igazság nem azon múlik, hogy akinek igaza van, attól kapunk-e egy pofont vagy sem. A szememben az egyik legfőbb emberi erény, ha valaki minden körülmények között, indulatai ellenében is képes belátni, ha nincs igaza. Vagy legalább megpróbálja. Sokszor ez nagyon nehéz. Pl. ilyen joghurtos esetben biztosan az. Aztán persze a következő kérdés, hogy tud-e bocsánatot kérni... Úgy vettem észre, vannak olyan csajok, akik mindenben igazat adnak annak, akibe szerelmesek, aztán ha összevesznek vele vagy elkezd hűlni a szerelem, akkor átesnek a ló túlsó oldalára, és már semmi sem lesz jó, és onnantól már semmiben sem lesz igaza annak, akinek addig mindenben igaza volt. Rosszul vagyok az ilyenektől. Amiért ezt a hosszúságot ide leírtam, az pontosan ez, mert soha nem akarok még egyszer kapcsolatba keveredni ilyen nővel, akinek a pillanatnyi hangulatai szerint változik az igazság. Túl sok ilyen kapcsolatban éltem már. (Mondjuk egy is sok lett volna.) Szóval aki az igazságot érzelmi alapon ítéli meg, azzal én nem tudok mit kezdeni. A másik, amit nem tudok elviselni, ha valaki telibe szarja, hogy mit ígért. Van, aki még filozófiát is gyárt hozzá, hogyaszongya: "ez nem olyan igazi ígéret volt" és hasonlók... "Megígértem bazmeg, de változott a műsor" (Idézet az egyik exemtől. Hehe.) Na ez a másik, amit nem kérek! Szerintem az ígéret szent dolog. Na azt hiszem, ez a két legfontosabb. Tűnődés az "igazi" kereséséről: Állítólag tudományos alapon megállapíttatott, hogy nagyon kevés az esélye, hogy olyanok találják meg egymást, akiknek igazán harmonikus lesz a kapcsolata. Több ezer, vagy talán több tízezer az egyhez. (Nem emlékszem már pontosan.) Ezért a legtöbb kapcsolat tele van kemény kompromisszumokkal és ebből következően gyakran hazugságokkal, ideértve az önbecsapást is. Az intelligencia megnyilvánulását látom abban, ha valakivel lehet beszélni ilyesmiről, és nem kerget ész nélkül, minden határon túl illúziókat. Van olyan, hogy az ember vonzódik valakihez annak ellenére, hogy tudja vagy érzi (vagy mi?), hogy ő azért nem egészen az a bizonyos igazi. Szerintem nem bűn belemenni ilyen kapcsolatba, ha az ember nem veri át a másikat. Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy nem értem meg az "igazi" utáni gondolatakozást. Hogyne érteném! Magam is eljátszom néha a gondolattal, hogy van valahol, valaki, akinek pontosan úgy hiányzom, ahogyan ő nekem, hogy van valahol, valaki, aki pont azt szeretné, amit én, akivel találkozva soha többé nem kell reménytelenül agyonmagyarázni semmit, és nem kell még egyszer a hajamat tépnem soha, hogy "nemigazbazmeghogynemérti!!!", és nem kell jó képet vágnom ahhoz, hogy már megint valami ocsmány cipőt húzott a lábára, és akinek akár még a hisztije is jól esik, és akinek jól esik megbocsátani is, és aki könnyen megbocsát nekem, mert az összetartozásunk megkérdőjelezhetetlen. Szóval akivel csak meg kell találnunk egymást, és onnantól minden simán megy majd. Néha eljátszom gondolatban azzal is, hogy nőismerősök és exek tulajdonságaiból megpróbálom összegyúrni azt az egy tökéletest. Persze, hogy én is ezt szeretném. De húsz évesen mégiscsak könnyebb hinni ilyesmiben, mint száz évesen. Vajon mire lehet következtetni abból, ha újra és újra rájövünk, hogy csak a gondolatainkat igyekszünk ráerőltetni a valóságra...? Kipréselni a másikból, ami nincs benne... Nehéz ügy ez. Kezdhettem volna ezt a bemutatkozást azzal, ami itt alább következik, hiszen a legtöbben valami ilyesmit várnak, amikor idekattintanak, de azt gondolom, hogy akit a fentiek fárasztanak, annak fölösleges is eljutnia idáig. De aki befalta a fenti betűhalmot, annak talán érdemes leírnom azt is, hogy szeretem a könyvmolyokat. Szeretem a betűfalókat. Szeretem a művelteket. Azokat, akik sokat olvasnak. Nekik azt hiszem, nem esik nehezükre ezt végigolvasni. Magamra úgy gondolok, mint egy olyan mindigtanulós, sokatgondolkodós, sokak számára nehezen elviselhetően rendhagyó, önálló, öntörvényű (de nem ész nélkül, minden áron különbözni akaró) csávó, aki totálisan alkalmatlan a multirabszolgaságra, ahogyan párthoz csatlakozásra is, és másokban is tiszteli, ha nem adják el a lelküket. Mi még? - Kíváncsi. Kutató. Ezermester. Művész. Forradalmár. (Utóbbi egyre kevésbé.) Gyakran lekiismeretfurdalásos. A tényeket tekintve: Nincs tévém, de van robogóm, biciklim és görkorcsolyám is. Rollerem nincs, mert az szerintem kb. annyira idétlen dolog, mint a magassarkú cipő. (Valamely rejtélyes okból idétlennek találom a magassarkú cipőket, nem nőiesnek. Ne tessék megkérdezni, hogy miért, és ne tessék győzködni! Sosem gondoltam másképp. Nemtommér. Más pasik begerjednek a magas sarkoktól, én meg lelombozódom. Van ilyen.) Van autóm, de nem vagyok gépjárműmeleg (az autób_zi szót megtorpedózta a csúnya szavakat figyelő robot. Gratulálok a lap programozójának! 😀 ezért általában lepattant autókkal járok. Nem azért, mert a lepattant autókhoz vonzódom, hanem azért mert nem vagyok hajlandó vagyonokat fizetni egy autóért. Nem is értem, hogy sokan szűkös anyagi lehetőségeik ellenére miért áldoznak mégis milliókat ilyesmire. Vennének egy kicsit kevésbé csilli-villi járgányt, és a különbözetből megmenthetnének egy hajléktalan a fagyhaláltól. Szerintem. Persze, ha gazdag lennék, lehet, hogy én sem így gondolkoznék. Lehet. De szeretném azt hinni, hogy mégis. Ha nyerek a lottón, majd kiderül. Ha veszek lottót... Nem csak a magassarkú cipőktől vagyok rosszul, de a helyesírási hibáktól és a közhelyektől is. A politikai közhelyektől pláne. Nem nyolctól ötig dolgozom és nem évi két hetet nyaralok. Nem vonzanak olyan állások vagy társadalmi pozíciók, amik minden hülye előtt nyitottak (pl. politikában, médiában, művészvilágban). Voltam újságíró és foglalkoztam valamennyit politikával. Elég is volt. Nem mentem túl a vállalhatóság határán. Semennyi pénzzel sem lehet eltéríteni az elveimtől - pedig voltak pillanatok, amikor az anyagi problémák hatására már elkezdtem győzködni magam, hogy el kellene adnom a lelkemet, úgyis ezt csinálja mindenki. Mégsem ment. Ez ki szerint negatívum, ki szerint pozitívum. Ki szerint erősség, ki szerint gyengeség. Én nem elhatároztam, hogy így akarok élni. Egyszerűen nem tudok máshogyan. Adottság. Sok a hátránya. Pl. a fent említett anyagi problémák. Emiatt itt kell megjegyeznem, hogy aki pénzzel méri a sikert, az most lelombozódhat, mert nem ez Mészáros Lőrinc adatlapja. Röhejesnek tartom, ha valaki azt írja az adatlapján, hogy foglalkozása "középvezető". Már csak azért is, mert a középvezető nem foglalkozás, hanem beosztás. Az én szememben attól senki sem lesz több, hogy ő a főnök. Leszarom. A vezető semmivel sem értékesebb, mint a melós. (Más kérdés, hogy egy vezetőnek illik okosabbnak, képzettebbnek lennie, a beosztottainál. Az okosságot és a műveltséget nagyra értékelem.) Legszívesebben bálnákat mentenék a Greenpeace-szel vagy bennszülöttek jogaiért harcolnék - ha lenne még értelme ilyesminek. Egy találóskérdés a végére: What did the virgin say after her first BJ?

Egy budapesti társkereső férfi, Péter (50)

A “túl sok” Nő, túl mélyen érez, túl sokat kérdez és túlságosan szeret. A jelenléte túlságosan kitölti a tér minden szegletét, túlságosan zavarba ejtő a vidámsága, az őszintesége. Határtalanul sokra gondolatik, túl sok örömre, szeretetre és boldogságra. Mindent kockára tesz, hogy legyőzze Önmagát és saját korlátait. A kénköves poklon, bűzölgő mocsáron is átvág, hogy mindezt megszerezze, de sosem hágja át az isteni törvényeket. A Túl Sok Nő az egész Univerzum tükrét tartja eléd: arra késztet, hogy elgondolkozz és Te is túl sokat érezz. Ettől túl sok és veszélyes. Oh, Te túl sok nő, Te túl vad, túl vibráló, túl érzelmes, túl okos, túl bonyolult, túl érzékeny, túl független, túl sikeres, túl erős, Te félelmet keltő, túl örömteli Nő. Azt mondják le kéne hűtened magad kicsit, lecsavarni a hőfokod. Helyre kéne Téged tenni, hogy ne zavarj másokat. Valakinek meg kéne már mondani Neked, hogy maradj nyugton. Ez vagyok én. A túl sok nő. A túl gyenge szívemmel, a túl sok érzelmemmel és a túl sok hibámmal. Hedonista, örömvadász, empatikus. Sokat akarok. Igazságot, udvariasságot, a ualitásnál is mélyebb intimitást, tágasságot, teret, megértést, tiszteletet, kedvességet, és a teljes figyelmed. Nem érem már be kevesebbel. Azért vagyok itt, hogy nagy átalakulások tanúja legyek azzal, hogy végre az vagyok, aki vagyok. Elfoglaltam a helyem. Hívj önzőnek, amiért tisztelem magam Hívj boszorkánynak, mert képes vagyok a sebeinket begyógyítani. Hívj bárminek és próbálj meg elpusztítani a szavaiddal. De én akkor is itt leszek. Akkor is érzek. Akkor is leszek. És nem fogom többé szégyellni magam. Felemelkedek és ragyogni fogok. Ott leszek a lányaidban, a testvéreidben, a feleségeidben, az Őseidben. Ott leszek MINDEN NŐBEN! Ott leszek az elemekben. Ott leszek minden térben és minden időben. Örökké. Sőt, gyarapodni fogok. Szemtanúja leszek, ahogy a "Túl Sok" Nő felemelkedik. Millió és millió Isteni Nő ragyogását fogom végignézni. ✦Mert ez a Nő nem csak ÉN vagyok, ez a Nő TE vagy! Ha valaha hívtak Téged, túl soknak, örülj neki. És soha ne hagyd el ezt a Nőt. Terjeszd ki a mélységed, ne tartsd vissza magad, hanem ragyogd be a Világot boldogsággal. Felejts el mindent, amit mondtak rólad, felejts el mindent, amit hallottál, felejts el mindent, amit tanultál és szabadítsd fel ezt a Nőt. Ne félj ettől az ajándéktól és ne engedd, hogy szégyellned kelljen magad. A "túl sokságod" épp a varázserőd. A túl sokságod a gyógyszer a Világ bajára. Nem hiszel nekem? Próbáld ki… Kérlek... A Világnak nagy szüksége van Rád. Igen Rád, Te Túl Sok Nő. Kérlek, terjeszkedj, érezz, örülj, szeress, légy az aki már eredetileg is Vagy. ✦ Sóvári Mónika írása

Egy budapesti társkereső nő, Timi (37)

Sziasztok! Mivel én a teljes őszinteség híve vagyok, ezért leírok magamról mindent, ami véleményem szerint fontos lehet és én úgy szeretnék ismerkedni egy hölggyel, hogy elkezdünk itt és mondjuk máshol is levelezés útján kommunikálni azaz beszélgetni, mert mint valószínűleg lentebb már leírtam beszédkényszerem van, na de most neki is állok itt elkezdeni bemutatni itt az érdeklődőknek amit a saját szívemből és gondolkodásom után megírtam és remélem lesz akinek tetszik a teljes őszinteségem ;-) :-) .: 1987.február 27.-én 00:50-kor Budapest III. kerület Szent Margit(születésem idején Margit) Kórházban születtem, eddigi legutolsó kapcsolatom 2014-ben a Budapest XIII. kerületében lévő Nyírő Gyula Kórházban volt egy szintén ott kezelés alatt álló hölggyel és Budapest IV. kerületében Újpesten élek az édesanyámmal egy háztartásban, lentebb folytatom, mert úgy érzem hogy mivel beszédkényszerem van és mindig őszinte vagyok, ezért így részekre bontva jobban érthetőek lesznek amiket szeretnék most leírni annak vagy azoknak akik hajlandók elolvasni. Magyar anyanyelvű vagyok és erre büszke is, de közel anyanyelvi szinten értem és beszélem is a roma azaz magyarul a cigány nyelv több nyelvjárását is, de ezek mellett bizonyos fokú passzív szókinccsel rendelkezem az angol és a német nyelveken, de büszke vagyok arra is, hogy több szót ismerek a japán és a latin nyelveken is, mert egyik fő gyengém az, hogy szeretném megtanulni a lehető legtöbb nyelvet, amint lehetőséget kapok rá ;-) :-) Amikor pár órával ezelőtt először kitöltöttem a bemutatkozásomat elfelejtettem bele írni és most pótlom, hogy sajnos csak heti egyszer általában hétköznap nap közben mehetek el itthonról, mivel jelenleg munkanélküli rokkant nyugdíjas vagyok és az édesanyámtól függ mennyi szabadidőm van és gondoltam elmondom itt bárkinek aki elolvassa a teljes őszinteség miatt ;-) :-) . Azt még szeretném elmondani mindenkinek aki elolvassa, hogy igyekszem mindig környezettudatosan élni és nagyon szeretem a természetet és az állatokat, de sajnos 12-13 éves koromban kimutatták hogy allergiás vagyok az állatszőrre és a madártollra, amik nekem azért is fájnak, mert nagyon szeretem a kutyákat, macskákat, lovakat és igazából minden állatot, bár azt is tudom, hogy sajnos ma Magyarországon nagyon sok fiatal, középkorú és idős ember úgy viselkedik, mint egy megvadult vadállat, de az embereket is szeretem, tisztelem, bár vannak olyan általában ismert személyek akiket nem tudok sem szeretni, sem tisztelni, de ez most nem tartozik ide. Egészségemről.: 1.Szeretném leírni azoknak akik elolvassák hogy milyen betegségeket állapítottak meg nálam a doktorok és a doktornők,legelőször is az allergiáimat szeretném leírni.:állatszőr,madártoll,nagyon sok növény és fa fajta. 2.Amit az elmúlt 15 évben az Újpesti Mentálhigiéné Gondozóban az ottani orvosom a gondozó vezető Dr. Erdélyi Kálmán állapított meg nálam és ezeknek utána is lehet nézni,ha érdekel valakit.:Organikus személyiség zavar,Alkalmazkodási zavarok,Enyhe mentális retardáció enyhe viselkedésromlással. 3.Amit az elmúlt 15 évben az engem vizsgáló neurológus doktornők és doktor urak állapítottak meg nálam.:Másodlagos parkinsonismus k.m.n.,Spasticus torticollis,Spasticus paraplegia,Spasticus tetraplegia,Lumbalis és más intervertebrális disbus rendell. radiculopathiával,Ataxia k.m.n.,Szédülékenység,Fejfájás. Szeretem a békességet,de betegségeim miatt elég gyakran vagyok erőszakos,amit szégyellek. A hajszínem mélybarna, ahogy általában minden roma származású személynek és a szemszínem sötétbarna, ezeket is csak azért írom le ide is, mivel mint fentebb is írtam nekem nagyon fontos a teljes őszinteség ;-) :-) . A teljes nevem Gallits Gábor Csaba Buka(a Buka a cigány nevem, melyet az édesapám apai nagymamája mint a család legidősebb tagja adta nekem és régi eredeti úgy nevezett kárpáti cigány nyelven van. Magyarországon és a világban is Romungro azaz Magyar cigány nyelven van és azt jelenti, hogy kicsi, falat, mivel van egy ikerhúgom aki már születésünkkor is nagyobb volt mint én, ma is másfél fejjel magasabb mint én ;-) :-) . Az adatlapon azért jelöltem be a gyakran és nem a ritkán lehetőséget, mivel amikor elmehetek itthonról és van rá pénzem, akkor veszek magamnak és meg is iszok általában 3 korsó Arany ászok sört, mert az a kedvencem és ha van nálam pénz, akkor veszek magamnak legalább egy doboz 7,3%-os Dreher Bak sört, amit haza hozok és itthon nagy békésen megiszok, mivel én nehezen rúgok be, ugyanis a szervezetem gyorsan feldolgozza az alkoholt, de igyekszem akkor sem sokat inni, mivel az édesanyám bátyja sokáig alkoholista volt és még él csak elhagyta az alkoholt az életéből és ezzel is példát mutat nekem is ;-) :-) . Egy Gyönyörű Szép Kedves hölgy eszembe juttatta, hogy elfelejtettem kiírni, hogy azért járok botokkal, mivel egy nagyon ritka idegrendszeri betegséggel születtem, melynek neve Pank2 és ez a betegség ugyanolyan mint a Parkinson-kór és 2009.óta járok bottal, először csak egy bottal, mert még nem tudtam milyen betegséggel születtem, akkoriban derült ki és olyan fél-egy évvel később már két bottal jártam és Gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséggel születtem és ezért 2009.óta bottal járok és folyamatosan beszédkényszerem van és büszke vagyok arra, hogy az édesanyám apai részről régi büszke kun-magyar családból származik, anyai részről erdélyi magyar és zsidó családból, az édesapám pedig apai részről szerbiai cigány, anyai részről szlovák-magyar családból és én büszke vagyok minden felmenőmre és itt gondoltam elmondom teljesen őszintén és ha már itt tartunk szeretném elmondani teljesen őszintén, hogy amikor elmegyek itthonról, akkor a tisztaság kedvéért pelenkát kell hordanom, de nyugalom hiszen én akkor is előbb elmegyek illemhelyre, már ha van rá lehetőségem, mint a pelenkát használni és ha használnom kell, akkor is tudom mekkora mennyiséget bír el, de akkor is mindig inkább keresek egy illemhelyet és mindig van nálam legalább két pelenka és két darab szemetes zsákok is a kötelező pelenka cserék miatt is, ami az egészségem miatt is fontos ;-) :-) . Olyan 13-14 éves korom óta írok verseket és mivel szerencsémre elég jól tudok roma azaz magyarul cigány nyelven, ezért nekem vannak a magyar nyelvű verseim mellett roma és magyar-roma vagy éppen roma-magyar nyelvű verseim is és imádom a zenét és énekelni is szeretek, állítólag nincs is rossz hangom, csak fejleszteni kellene, amiben az a legnagyobb akadály, hogy az én szeretett édesanyám nem engedi nekem az itthon lévő éneklést, ezért is szeretek elmenni karaoke partikra, amire az egyre jobban romló anyagi helyzetem miatt egyre nehezebb eljutni, de nem adom fel ;-) :-) . Egyébként a teljes őszinteség kedvéért szeretném elmondani, hogy mivel 2011.szeptemberében volt utoljára munkám és az egészségi állapotom miatt nehezebb munkát találni, ezért havonta két részletben kapok segélyszerű ellátást a magyar kormánytól, ami olyan kevés hogy mindig amikor elmehetek itthonról neki kell állnom kéregetni, amit szégyellek, de amint lesz újra munkám abba hagyom a kéregetést és nagyon remélem, hogy lesz legalább egy hölgy akinek így is lesz kedve megismerkedni velem és ha összejövünk, akkor lesz kedve családot alapítani velem, mert nagyon szeretném ha lenne feleségem és gyermekeim és azért írok gyermekeket, mivel iker szülésből én vagyok az elsőszülött és ebben az édesapámra hasonlítok, mivel neki is volt ikertestvére, aki a bátyja volt amíg élt. Most szeretnék leírni egy verset úgy roma nyelven, hogy közvetlen utána leírom a fordítását is és a közösségi oldalra (arcos könyv=face book) is kirakom és megkérdezem ott a roma anyanyelvű barátaimtól és ismerőseimtől, hogy szerintük mennyire helyes nyelvtanilag és persze hogy jól fordítottam-e le, mert először roma nyelven jutott eszembe és amellett hogy pontosan mit akarok elmondani a versemmel és remélem, hogy elégedettek lesznek vele ;-) :-). Egyébként eszembe jutott, hogy el kell mondanom most mindenkinek, hogy bár nagyon szeretném, hogy legyen gyermekem és mivel édesapámhoz hasonlóan ikerterhességből születtem, ezért nekem is nagy eséllyel iker gyermekeim lesznek, mivel lehetnek gyermekeim, de az eddigi orvosi vizsgálatok eredményei szerint csak lombikkal lehet gyermekem és ezért egy olyan hölgyet kellene találnom, aki ismerkedés után bevállalja velem a lombik programot a közös gyermekekért ;-) :-) .Ha valakinek számít, akkor szeretném elmondani hogy az én alaktípusom endomorf és ezért is tűnhetek kövérnek vagy legalább "vastagnak" ;-) :-) . Egyébként van kisebb probléma a hallásommal,de nem vészes és 2012-ben állapították meg hogy hallássérült vagyok,de többet majd személyes találkozás/találkozások alkalmával ;-) :-) Av-ta kaj mande shukar muri shukar zsuvlyi hoj te keras kethane jekh baxtala familia le lumake thaj vi jekhavreshke jilende tavas ame baxtale kethane inke but vramende! Gyere hozzám szép hölgyem hogy csináljunk egy boldog családot a világnak és egymás szívének is legyünk mi együtt szerencsések, boldogok még sok ideig! Most eszembe jutott, hogy a teljes őszinteség kedvéért azt is elmondom azoknak akik elolvassák a bemutatkozásomat, hogy én már túl vagyok a harmadik x-en és én már fiatalabb húszon éves korom elején 20 éves koromtól 26 éves koromig alapvetően hetero uális neveltetésűként kíváncsiságból kipróbáltam milyen szájjal kényeztetni egy másik nekem szimpatikus fiút, aztán később férfit is és nekem ez nem volt rossz élmény, alapvetően imádom a nők testét és nagyon szeretem kényeztetni is a hölgyeket akik ismerkedés után bevállalják velem a nemi életet és vannak számomra nagyon kedves homo uális és bi uális barátaim is a hetero uális barátaim mellett és innen is tudom, hogy én alapvetően bi uális lehetek, mert nagyon szeretem simogatni a lányoknak, nőknek a testét persze úgy főleg, hogy szellemileg is legalább közel egy szinten tudjunk beszélgetni ;-) :-). A CT-vizsgálat eredménye alapján atrohia cerebri azaz agysorvadás lett megállapítva nálam.

Egy budapesti társkereső férfi, Gábor (32)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Társkeresés Budapesten

Budapest története a keltákig húzódik vissza, mivel a város eredetileg egy kelta település volt. A római időkben a város neve Aquincum volt, és ez volt a Pannonia provincia székhelye. A magyarok csak a 9. században érkeztek a területre.

Budapesten 837 különböző műemlék található, amelyek a legtöbb európai művészeti stílust képviselik. Kiemelkedőek a klasszicista és az egyedien magyaros szecessziós stílusú épületek. A főváros 223 múzeummal és galériával büszkélkedhet, amelyek a magyar történelem, művészet és természettudomány mellett az egyetemes és európai kultúra és tudomány számos emlékét is bemutatják.

Kedvelt idegenforgalmi célpont, világviszonylatban a 37. helyen áll a világ száz leglátogatottabb városai közül, és 2 millió 700 ezer turista választja úti céljául.

Budapest önkormányzati rendszere eltér az ország egyéb területein működőtől. Egyrészt Budapest területén csak települési önkormányzatok működnek, megyei önkormányzat nem, másrészt a főváros önkormányzati rendszere kétszintű. Budapest sajátos jogállását az Alaptörvény rögzíti, egy sorban említve a fővárost a megyékkel.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Budapest

Budapest

Budapest

Budapest

+36 (1) 604 3102