Társkereső Geszt

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Geszt környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb geszti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

geszti társkereső nők

Első Találkozás

geszti társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online geszti társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online geszti társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb geszti diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes geszti keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes geszti keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as geszti társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as geszti társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es geszti társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es geszti társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti geszti társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti geszti társkereső férfiak

Néhány geszti társkereső bemutatkozása

Szia! Örülök hogy itt jársz ! ☺😊 Amiért regisztráltam, az nem más mint hogy megtaláljam azt a felemet akivel le élhetem az életemet .☺☺ Gyermekem van .🙂🙂 Kizárólag csak komoly kapcsolatott keresek. aki egy szavas válaszokat ír, és aki nem tudja mit akar ne is írjon. 😯 Ha szeretnél többet tudni rólam , bátrán írj rám . csak az öszinte emberek erdekelnek.. Ha kedvencednek jelölsz írj is rám. Persze csak ha komolyat akarsz Nem hiszem hogy itt lehet 20-30 km talaji embert....

Egy geszti társkereső nő, Aliz (20)

18 éves vagyok :) sok oldalú vagyok :) -- Márk-nak hívnak helyes kedves normális fiú vagyok ismerj meg és meg tod békéscsabai vagyok gitározok itt ot fel lépek ha meg kérnek és hip háp-ban is ez van hívnak megyek :) az én idealom : ne legyen csúnya se plaza cica legyen velem kedves romantikus vad érzelmes normális őszinte aranyos vicces meg értő át érző meg bízható az nagyon fontos legyen kicsit csinos és kalandos legyen és a ki sugárzása legyen pozitív nos ennyi lenne lehet valamit ki hagytam ne haragudjatok :) és úgy szeresen ahogy csak emberileg lehet és a hibáimmal együtt szeresen és tegyen a kapcsolatért ahogyan én :) <3

Egy geszti társkereső férfi, Mark (19)

Erzsébet vagyok egyedülállò. Van két felnõtt gyermekem .nem velem élnek. Igaz öszínte barátot társat keresek.Akivel együtt tudunk még pár évet boldogan élni nevetni utazni élvezni az életet amit kapunk.szeretem a zenét az utazást beszélgetést a kellemes filmeket. Az àllatokat .van nekem is kutyám macskàm .szeretek kocsit vezetni a természet szépségeit. A bizalom hûség az öszinteség a kapcsolat alapja.Nem iszom nem dohànyzom.Anyit adok amenyit kapok. A személyes meg ismerés fontos.

Egy geszti társkereső nő, Erzsébet (62)

Üdvözöllek Kedves Hölgy ! Köszönöm hogy ellátogattál az adatlapomra . Ismerj meg mondj te véleményt rólam .Igazi rák jegyű vagyok a jó és rossz tulajdonságokkal. Nagyon tudom szeretni a párom /ha van / imádom a gyerekeket . Egy GRIZLI is bennem van ami egy táncoló maci vagy egy fenevad ki hogy bánik vele /bár még nem bántott senkit/ Kedves Hölgy indul a vadászati szezon e nemes vadra a legügyesebb vadásznak e ritka példány lesz a jutalma .A Grizli befogásának leggyórsabb és legegyszerübb módja egy kis bocs .Ezért keresi a Grizli a 25 40 éves vadász korosztályt Kedves Hölgy Köszönöm hogy olvastad soraimat jó vadászatot . Üdv Jani a Grizli

Egy geszti társkereső férfi, Janos (53)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy geszti társkereső nő, Szilvi (32)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, vágyaimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsvágyat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy geszti társkereső férfi, Lajos (59)

Több ezer telefonszámot tudok fejből, csak azt nem tudom, hogy melyik kié... Én egy eszeveszett vicces, lenyügözően aranyos, eszméletlenül kedves és intelligens nő vagyok. Néha bátor, vagány, néha betoji.. Rendszerint csinos és elragadó formában jelenek meg, de bármennyi felülést csinálok (majdnem 1),sosem leszek rubintréka. Igen, szeretek enni, nem elég 1 db kiwi/nap, úgyhogy nem vagyok modell alkat. Főzni viszont nem szeretek, de remekül tudok rendelni és mikrózni. A jégkocka készítés a specialitásom. Imádok utazni, a tenger a szerelmem. Szeretem a jó filmeket, de ha választani kell, akkor inkább olvasok egy jó könyvet, mint hogy nézzem a Szulejmánt.. Számomra az ideális első randi egy Vidámparkban lehetne, imádok dodzsemezni. Bár vidám és vicces vagyok, de azért komolyan veszem az életet. És hogy milyen legyen az ideális versenyző? Naná hogy királyfi a vízilovon! Ha úgy érzed, hogy kedves, okos, komoly gondolkodású, magabiztos, gyermekszerető, udvarias, figyelmes, szingli férfi vagy,aki még tud udvarolni,akkor Rád vártam! És persze legyél humoros! Ha megnevettetsz az jó indítás,mert sírni egyedül is tudok.. 😉

Egy geszti társkereső nő, Szimonetta (44)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, testileg és lelkileg is.

Egy geszti társkereső férfi, István (37)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Geszt

Geszt

Békés megye

Geszt

+36 (1) 604 3102