Társkereső Hajdúhadház

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdúhadház környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hajdúhadházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

hajdúhadházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online hajdúhadházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúhadházi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúhadházi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hajdúhadházi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes hajdúhadházi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúhadházi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúhadházi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúhadházi társkereső férfiak

Néhány hajdúhadházi társkereső bemutatkozása

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Judit (47)

"A" verzió: Alkoholista vagyok. Napi 2doboz cigi. Néha drog... Nem dolgozom. Ingyenélő vagyok. Napi 8 órát kocsmákban töltök. Nincs jogsim, mert a zsernyákok elvették. Az autómat is lefoglalták. Anyámmal élek. Macskám van. A robogómat is eladtam. Kellett piára... Egy agresszív majom állat vagyok. Ráadásul impotens. Ha Neked egy ilyen tuti pasi kell, mint én, akkor ne tökölj, mert nagy a tolongás. Mondjuk cserélem a nőket 2 hetente. Szóval kb. 2 hetes ciklussal számolva számíthatsz rám. Ha jössz hozzám, akkor hozz nekem 2dl szilvát meg 4 sört. Ezzel kihúzom azt a 2-3 órát, míg elkészíted nekem az orjalevest. Gondolom feltalálod magad, hol és miből vásárolsz be a leveshez. Végezetül mondhatnám azt, hogy szép napot, de nem lenne őszinte. "B" verzió: Nem iszom, esetleg Veled majd koccintok. Nem dohányzom, szívok így is eleget. Nem drogozom, anélkül is bolond vagyok. Dolgozom, pedig lusta vagyok. Van jogsim. Van autóm. Van kutyám, nincs macskám. Nem élek Anyámmal. Agresszív állat nem vagyok, esetleg olykor majom. Nem vagyok impotens, még. Nem cserélem a Nőket 2 hetente, inkább őrizném örökre.

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Zoli (40)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Katalin (41)

Sziasztok! Szeretem a sprotot,fotózást, túrázást de szívesen próbálkozok új dolgokkal is. Ha többet szeretnél megtudni írj bátran😉

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Bence (18)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság szerető.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem kalandokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Marika (50)

Komoly kapcsolatot keresek itt nem biztos hogy tudok válaszolni sajnos ezèrt keress részén Béres György néven megtalálható vagyok.Keress bátran nem harapok😉

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Gyuri (41)

Ha vékony társat szeretnél, akkor valószínű, nem én vagyok az eseted, de ha egy őszinte, becsületes, megbízható, humort szerető társra vágysz, azt bennem megtalálod. A többit az Első Találkozáskor :-) Köszönöm, hogy elolvastad!

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Manyika (70)

Szeretek ismerkedni az életem egy színpad.. 😅 szeretnek egy kapcsolatban bele meni .mer boldog akarok lenni egy okán lánnyal aki elfogad így ahogy vagyok .. ámen 😉😅

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Richard (23)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Hajdúhadház

Hajdúhadház

Hajdú-Bihar megye

Hajdúhadház

+36 (1) 604 3102