Társkereső Hajdúhadház

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdúhadház környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hajdúhadházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

hajdúhadházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online hajdúhadházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúhadházi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúhadházi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hajdúhadházi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes hajdúhadházi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúhadházi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúhadházi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúhadházi társkereső férfiak

Néhány hajdúhadházi társkereső bemutatkozása

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Judit (48)

Komoly kapcsolatot keresek itt nem biztos hogy tudok válaszolni sajnos ezèrt keress részén Béres György néven megtalálható vagyok.Keress bátran nem harapok😉

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Gyuri (42)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Katalin (42)

Szeretek ismerkedni az életem egy színpad.. 😅 szeretnek egy kapcsolatban bele meni .mer boldog akarok lenni egy okán lánnyal aki elfogad így ahogy vagyok .. ámen 😉😅

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Richard (23)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Marika (51)

Sziasztok! Függetlenként keresek egy egyedül álló nőt akinek a boldogság és az emberi érték igen is számit, én ezt keresem. "Csak azé a boldogság, csak az az élet nyertese, aki adja magát, feltétel nélkül, igazán,,

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Sanyi (45)

Ha vékony társat szeretnél, akkor valószínű, nem én vagyok az eseted, de ha egy őszinte, becsületes, megbízható, humort barát társra gondolatsz, azt bennem megtalálod. A többit az Első Találkozáskor :-) Köszönöm, hogy elolvastad!

Egy hajdúhadházi társkereső nő, Manyika (71)

Sziasztok!46 éves vagyok egyedűl élek,dolgozom,keresem a mindennapokhoz a társamat vidám jó kedélyű hölgy személyében.Nem hátrány ha szereted az állatokat,kutyabarat legyél,természetbarát.Horgászat ,kirándulás,filmek amik lekötnek.A többit együtt alakitjuk.Van egy 14 éves lányom,nem velem él.Nagy csalódás után keresem az igazit,csak hosszútávú kapcsolat érdekel.Dohányzom.Rock zenét kedvelem.Szűz a csillagjegyem.

Egy hajdúhadházi társkereső férfi, Béla (46)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hajdúhadház

Hajdúhadház

Hajdú-Bihar megye

Hajdúhadház

+36 (1) 604 3102