Társkereső Kamut

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kamut környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kamuti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kamuti társkereső nők

Első Találkozás

kamuti társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kamuti társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kamuti társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kamuti diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb kamuti diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kamuti keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kamuti keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kamuti társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as kamuti társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kamuti társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kamuti társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kamuti társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kamuti társkereső férfiak

Néhány kamuti társkereső bemutatkozása

Erzsébet vagyok egyedülállò. Van két felnõtt gyermekem .nem velem élnek. Igaz öszínte barátot társat keresek.Akivel együtt tudunk még pár évet boldogan élni nevetni utazni átérezni az életet amit kapunk.szeretem a zenét az utazást beszélgetést a kellemes filmeket. Az àllatokat .van nekem is kutyám macskàm .szeretek kocsit vezetni a természet szépségeit. A bizalom hûség az öszinteség a kapcsolat alapja.Nem iszom nem dohànyzom.Anyit adok amenyit kapok. A személyes meg ismerés fontos.

Egy kamuti társkereső nő, Erzsébet (63)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, gondolataimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsgondolatat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy kamuti társkereső férfi, Lajos (60)

Víg kedélyű,de komoly gondolkodású,belső emberi értékekre igényes nő vagyok.Egy végleges komoly kapcsolat reményében olyan érzéseket szeretnék elindítani benned amik már talán csak pislákolnak a lelkedben.Fel akarom dúlni a lelkedet az életedet,hogy más legyen,több és szebb legyen.Azt adnám ami a legnagyobb, a szívemet,mely útra kelt,hogy felkutassa a tiédet.Amennyiben ilyen társat keresel,magadra,környezetedre igényes,határozott,melegszívű ember vagy akkor érdeklődve várom a jelentkezésedet.

Egy kamuti társkereső nő, Teri (68)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, leg és lelkileg is.

Egy kamuti társkereső férfi, István (38)

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET.Hiszem,h mindenkinek meg van a párja, akivel kölcsönösen teljessé tehetjük egymás életét. A személyes találkozók híve vagyok,a személyes VARÁZS-ban hiszek. Vidam,optimista természetem van. Szeretek viccelődni, mindenről ŐSZINTÉN beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl. kerékpározni, túrázni, kirándulni, wellnessni,bográcsozni,sütögetni. Minden programot,amitől jobban érezzük magunkat és pozitív élményeket ad, kölcsönösen. Ha ezek Neked is értékek Te is hasonló dolgokra gondolatsz,lehet PONT EGYMÁST keressük. A cigi kizáró ok és nem távkapcsolatot keresek.

Egy kamuti társkereső nő, Anna (48)

Nem kell más! Nem értek a szóból, Sose legyen elég a jóból, Örökre elcsábítottál! Nem kell más! Úgy akarlak téged, Nem érzed, megőrülök érted, Adj hát nekem egy éjszakát! És nem kell más!

Egy kamuti társkereső férfi, Tibor (20)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy kamuti társkereső nő, Szilvi (33)

Szia aki most ezt itt olvasod Balázs vagyok és öszinte hüséges társat keresek. Hűséges,oda adó típus vagyok, az igazit keresem,nem vagyok az a fajta aki az eggytábori programra gondolatik.Szabadidőm éltöltésében házimunkában segítkezek. Jelenleg a munkámnak élek. Szeretnék egy olyan partnert találni akiben megbízhatok, akinek nem a pénz a lényeg, hanem a szeretet amit tőlem kap ❤️💓

Egy kamuti társkereső férfi, Balázs (23)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kamut

Kamut

Békés megye

Kamut

+36 (1) 604 3102