Társkereső Lánycsók

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Lánycsók környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb lánycsóki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

lánycsóki társkereső nők

Első Találkozás

lánycsóki társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online lánycsóki társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online lánycsóki társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb lánycsóki diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb lánycsóki diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes lánycsóki keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes lánycsóki keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as lánycsóki társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as lánycsóki társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es lánycsóki társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es lánycsóki társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti lánycsóki társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti lánycsóki társkereső férfiak

Néhány lánycsóki társkereső bemutatkozása

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon gondolatom rá, hogy velem legyen valaki, néha átérzem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy lánycsóki társkereső nő, Éva (53)

Szia! Zsoltinak hívnak és Pécsen élek. Látás és hallássérült vagyok és a látásom sajnos már nagyon rossz még ha ez nem is látszik rajtam. Őszinte,szerény,megbízható,hűséges szavak jellemeznek. Vannak rossz tulajdonságaim is,de hát kinek nincsenek. Nem vagyok romantikus alkat és nehezen barátkozom,mert nem vagyok nagy dumás. Szeretem a természetet és az állatokat és a zenét. Szeretek barkácsolni és szerelgetni. Nem akarom megváltani a világot,én csak egy egyszerű emberke vagyok aki szeretné megtalálni azt a nőt akivel boldogan éldegélhet és néha a szemem lenne ha az enyém cserben hagy. Barátkozás is érdekel,mert sajnos nincsenek barátaim. Látszat ellenére emberevő vagyok és elviselhetetlen.:) Üdv.: Zsolti

Egy lánycsóki társkereső férfi, Zsolti (40)

Életvidám, társaságkedvelő, természetbarát, örökmozgó nő vagyok, aki számára fontos az egészséges életmód és a kultúrális kikapcsolódás. Szeretek gyógyfürdőkbe járni, imádok túrázni, utazgatni, nyitott vagyok az élet örömeire. Káros szenvedélyem nincs! Keresem a korban, temperamentumban, érdeklődési körben és magasságban hozzám illő társat, akivel jókat lehet beszélgetni és együtt élvezhetjük az élet szépségeit. Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóságés az őszinteség. / Otthon ülök, komolytalanok, szenvedélybetegek kiméljenek /

Egy lánycsóki társkereső nő, Ágnes (67)

Sziasztok. Ha van szeretet, vagy szerelem akkor van tisztelet, és hűség. Nem vagyok egy sportos típus, de sok mindent szeretek az életben./Van lelkem ami érez/. Színház, mozi, beülni valahova kajálni, motorozni, de még sorolhatnám. Nem szeretek otthon ülni, néha jól esik lustálkodni. Szeretnék vissza térni újra az életbe. Légy vidám, kedves. Szeresd a zenét, akár hangosan hallgatni. Az életet élni kell, és nem szenvedni. Nekem fontos az első találkozás, nagyon sok mindent eldönt. Az a típusú ember vagyok aki szereti a romantikát. Szeretem éreztettni ha szeretek valakit, de azt is szeretem ha velem éreztetik, hogy szeretnek. Tudom támogatni a páromat, de jól esik ha ő is mellettem van, vagy elmesélni a másiknak, ha jó, vagy rossz történik. Szeretem a gyerekeket, hisz nekem is van, bár felnőtt. Röviden ennyi.

Egy lánycsóki társkereső férfi, László (43)

Aki szeretne megismerni bátran irjon. Többet tudhat meg

Egy lánycsóki társkereső nő, Andrea (32)

András vagyok, 33, Pécs, NOKS, szoftverfejlesztő. Szeretnék megismerni egy kedves nőt, aki komoly és minőségi kapcsolatot szereretne, és aki a megismerkedést követően egy harmónikus, romantikus kapcsolatot szeretne kialakítani. Nem sajnálok erre sem időt sem energiát, számomra a kapcsolati és az érzelmi minőség igen fontos (vagyis nem programot keresek). Aki gondolatik az igazi emberi értékekre, bizalomra, hűségre, érzelmi biztonságra, törődésre, közös és izgalmas életre, egy igaz társra jóban és rosszban, valóban komoly szándékkal van ezen az oldalon és ezt olvassa, azzal örömmel megismerkednék. Beszélgessünk, levelezzünk, és majd meglátjuk mi alakul. Szeretek felszabadultan és tartalmasan beszélgetni neten, városban, tóparton, mekiben, bárhol. Jókedvű és igen pozitív személyiségnek tartanak a barátaim. Mosolygós napot kívánok!

Egy lánycsóki társkereső férfi, András (33)

Nem szeretek bemutatkozó szöveget írni. Hiaba írom le hogy szerintem milyen vagyok majd a másik úgyis eldönti milyenek lát. Maximum a helyesírásomat leellenőrizheted 😉

Egy lánycsóki társkereső nő, Laura (25)

Most vakarom a fejem mit is írjak? Egy őszinte hazugságoktól mentes kapcsolatot keresek,olyat aki szeret motorozni utazgatni,és esetleg hozzám költözne.....Persze megfelelő ismerkedés után.Rendezett körülmények között saját családi házban lakom.

Egy lánycsóki társkereső férfi, Károly (62)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Lánycsók

Lánycsók

Baranya megye

Lánycsók

+36 (1) 604 3102