Társkereső Magyarkeszi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Magyarkeszi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb magyarkeszi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

magyarkeszi társkereső nők

Első Találkozás

magyarkeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online magyarkeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb magyarkeszi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes magyarkeszi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes magyarkeszi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as magyarkeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es magyarkeszi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti magyarkeszi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti magyarkeszi társkereső férfiak

Néhány magyarkeszi társkereső bemutatkozása

Szerintem átlagos, mások szerint átlagon felüli, igényes, temperamentumos, modern életet élő nő vagyok. Szeretek vezetni, kirándulni, bringázni, úszni, igyekszem a szabadidőmet értelmesen, és lazán tölteni. Mindenevő vagyok, a zenét illetően is. :) Két felnőtt korú lányom van, akik a saját kis életüket már nem velem élik. Igazán kerek volna az életem, egy hasonló mentalitású férfi társsal. :) Nem futó programra gondolatom, és a 30-as korosztályra. :) Ismerve önmagam, igyekeztem a társra vonatkozó információkat is kitölteni, ami számomra mérvadó lehet.

Egy magyarkeszi társkereső nő, Márti (55)

Szia. Keresem azt ki szeretetre szeretettel felel ...kinek egy séta a kedvesével kézenfogva is már értékes ajándék .. Most csak kicsit nézelődöm,beszélgetnék Rólam : Kicsit vega,de társaságfüggő az étkezésem .. Nem szeretem az alkoholt ..józan bolondos vagyok :) Természet,kerékpár feldob gyerekkorom óta.. Ritkán mérgelődöm ... szeretem megoldani a gondjaim mielőbb.. Egy házon szinte mindenhez értek ..iparos barátok sokat fejlesztenek az emberen Szeretem a családias ,gyermekes társaságokat ...sajnos nekem nincs .. Szeretek fejlődni minden téren Romantikus ,művészi hajlamokkal rendelkezem .. Nem szeretem a dohányzást.. Több mint tíz éve jogsis.. Többit kérdezd... ;) Szia István

Egy magyarkeszi társkereső férfi, István (41)

Életvidám, határozott, néha kisördög, de , házias, nőies nő vagyok. Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, önzetlenség.Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, egy jó kávé mellett megváltani a világot.Várom válaszod, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és a legfontosabb a világon. "Ha szeretnek az jó, ha szeretsz az még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden."

Egy magyarkeszi társkereső nő, Olga (52)

Sziasztok!! Elváltam 3 gyermekem válásom után felnevelve, gyerekeim kirepültek,,önálló életet élnek. Keresem korban hozzám illő már a végleges párom,,program és nagy történetek nem érdekelnek, szeretnék kicsit élni szeretek úszni táncolni korizni,romantikázni, szeretem a virágokat nagyon,,az öszes ablakomban most is muskátli van :) ... szeretek hegyet mászni,,persze ezeket nem jó egyedül,, kellene egy majd mindenben jó társ,, és a majd..Egymást!!! tökéletesre csiszoljuk,, aki ugye ezt a megváltoztatni akarsz,,, jelszóval küzdi le,, nem igen van értelme h írjon,, görgessen nyugodtan,, habár sietnék,,Életemben kevés már a maradék idő h jól élhetnék,, de nem rohanok már a vesztembe,, egy hétéves kapcsolattól is azért kellett elbúcsúzni mert én központú lett és ugye sose közös,, ha te megtalálsz,,minden helyzetben szituban,, MI vagyunk a fontosak,, nem én meg te.. MI... csakis így van értelme.. Köszönöm ha végig olvastad, és nagy puss a Hölgyeknek..

Egy magyarkeszi társkereső férfi, Gergely (56)

Kedves Uraim! 3 gyermekes, egyedülálló anyuka vagyok. Ja és még némi súlyfelesleggel is rendelkezem. Tisztában vagyok vele,hogy itt már minimum 98 %-át az érdeklődőknek elvesztettem. A gyermekeim gyönyörű szépek,velem voltak, vannak és lesznek is. Amin változtatni lehet és kell is az a külső. Na de mi van bellül? Ezt megtudod, ha megismersz. Tisztelet, becsület, tolerancia,sok nevetés... ezek minimum,ahhoz hogy jó kapcsolatban éljen az ember. Mivel 3 gyermekem van ezért nem hiszem, hogy szülnék még. Kérlek ezt vedd figyelembe. Az nem baj, ha Neked is van gyereked,sőt... És ami a legfontosabb. Azért, mert 3 gyerekem van az nem azt jelenti,hogy "eltartót" keresek. De ha megismersz úgyis rájössz.

Egy magyarkeszi társkereső nő, Enikő (37)

21 EVES VAGY. SZINGLI. komolyan gondolom a kapcsit,

Egy magyarkeszi társkereső férfi, Laszlo (22)

Nyugodt természetü vagyok. Szeretek adni és kapni. Szeretek kirándulni ,sziházba járni. Szeretem az állatokat. Kedvenc időtöltésem,mikor együtt van a család apraja nadja. Még sok mindent írhatnék

Egy magyarkeszi társkereső nő, Eszter (53)

21 eves vagyok., komolyan gondolom a kapcsolatott, szingli vagyok. rndes pasi vagyok

Egy magyarkeszi társkereső férfi, Laci (22)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Magyarkeszi

Magyarkeszi

Tolna megye

Magyarkeszi

+36 (1) 604 3102