Társkereső Mogyorósbánya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mogyorósbánya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mogyorósbányai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

mogyorósbányai társkereső nők

Első Találkozás

mogyorósbányai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online mogyorósbányai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online mogyorósbányai társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes mogyorósbányai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as mogyorósbányai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mogyorósbányai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es mogyorósbányai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mogyorósbányai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti mogyorósbányai társkereső férfiak

Néhány mogyorósbányai társkereső bemutatkozása

Komoly kapcsolatot keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség,bizalom és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb. Olyan társat keresek aki tud szeretni és ki tudja mutatni az érzéseit. Van gyerekem és dohányzok. Soha nem azt néztem kinek milye van. Nekem egy a lényeg az akivel együtt vagyok tudjon szeretni és őszinte legyen.

Egy mogyorósbányai társkereső nő, Anikó (37)

Egy tényleg normális pasi keresi hasonló társát :) Megbízható, hűséges, földhözragadt ember vagyok. Fontosnak tartom a szeretetet, megbecsülést és egymás tiszteletét. Hasonló gondolkodású társat keresek magam mellé. Két évtizedes kapcsolat lezárása után lettem újra „társkereső”. Két 17 éves, kollégista lányom van, akik minden második hetet/hétvégét nálam töltik. Tatán lakom és 1998 óta Győrben dolgozom. Rendezett körülmények között, saját lakásomban élek. Saját gyerkőcöt már nem szeretnék, de az nem gond, ha a leendő páromnak van.

Egy mogyorósbányai társkereső férfi, József (40)

19 éves vagyok októberben töltöm a 20-at. Súron lakom Komárom Esztergom megyében, viszont győrben vagyok kollégista már 5 éve. Van egy kereskedelmis szakmám és most fogok érettségizni. Utána még nehéz döntés mi lesz.:) Szeretek olvasni, írni(verseket,prózákat), zenét nagyon szeretem és énekelek is hobbi szinten egyszer talán majd mindennek eljön a maga ideje:)

Egy mogyorósbányai társkereső nő, Petra (19)

Sziasztok :) Csak egy átlagos srác vagyok aki hozzá hasonló átlagos lányokkal akar ismerkedni. Hobbim az nincs mert ugyanis rengeteg mindent szeretek csinálni, legalábbis ami elérhető. Amikor kimozdulok szeretek új emberekkel megismerkedni új helyeket látni. Ha pedig nincs különösebb programom szívesen elnézek egy jó filmet vagy csak élvezem az otthonlétet. Barátságos kedves természetű embernek ismernek a körülöttem élők. Szívem leghőbb vágya hogy találjak magam mellé valakit ki megértő s tud szeretni, cserébe pedig azon lennék hogy mindig boldog lehessen. Mert az ő boldogsága egyben az enyém is. :)

Egy mogyorósbányai társkereső férfi, Richárd (25)

"Az óceán megszámlálhatatlan vízcseppből áll. Egyik csepp sem akar más lenni, mint ami. Egyszerűen elfogadja azt, ami van. Nem akar kő lenni, nem akar sótlan lenni. Csak teszi a dolgát, simogatja a halakat, öleli a többi cseppeket és gigászi erővel formálja a parti sziklákat. És mindeközben maradéktalanul boldog." Ha szeretsz kirándulni, zenét hallgatni, filmet nézni, szereted ha meglepnek finom édességekkel, és ételekkel, akkor lehet van bennünk közös. :)

Egy mogyorósbányai társkereső nő, Viktória (41)

Ide valami szépet,frappánsat,vicceset kellene írnom hogy a hölgy érdeklődők figyelmét felkeltsem. Hát az igazság az hogy egy egyszerű srác vagyok nagy tervekkel talán kicsit álmodozó aki keresi a társát. Szegény ember vagyok (aki jó anyagi helyzetben lévő párt keres sajnos nem én vagyok) Építem szépítem az otthonom.Szeretnék egy olyan helyet létrehozni ahol a páromról és családomról gondoskodhatok. Nagyon szeretem a zenét. Szeretek túrázni.moziba járni.Kertészkedem.Szeretek nagyokat beszélgetni. Úgy érzem nyitott ember vagyok nagyon sok minden érdekel. Nagyon őszinte és érzelgős vagyok sajnos. Szerintem ennyi elég belőlem aki tényleg akar úgyis megismer.

Egy mogyorósbányai társkereső férfi, Rock (33)

Szia Kedves Ismeretlen! Ide bármit írhatnék.A beszélgetésekből ismerjük meg egymást. A személyes találkozás híve vagyok.Egy mosoly egy gesztus az első pozitiv pillanat ....Szeretek minden olyan dolgot mely a természettel, vizzel összefügg. Nagy séták, kirándulás.Mikor a kedvenc helyemen kiülök a tópartra.😊Ezen kivül az olvasás vagy egy tánc ugyan úgy eltud varázsolni. Ezeket a csodákat megosztani egy társsal még felemelőbb érzés. Aki még értékeli a belső emberi érzéseket, tulajdonságokat. Köszönöm,hogy elolvastad. Üdvözlettel: Csilla

Egy mogyorósbányai társkereső nő, Csilla (50)

miki vagyok tatárol szeretnék egy társat találni erre a kevés idöre szeretek barkácsolni,horgászni többet személyessen Tisztelt látogato ha tetszik a bemutatkozásom akkor megkellene fejteni ezt a kis fejtöröt Harminc éves korban nösültem meg Ötév után megszületet a lányom egészségessen Hatéves korában megkellet müteni sziv billentyüvel. Hat honapig izgultunk, hogy nelegyen semmi baj Nyolc év után az orvos közölte,hogy ezután nem lessz smmi baj.Nulla esényt adtak a barátaink .Két év sem telt el amikor a feleségem fia diagnozitálták hogy kikell venni az egyik vesélyét.Itt is eltelt hat honap de hál istennek nem lett semmi baj. Zárom a fejtöröt o játékot Tisztelettel miki

Egy mogyorósbányai társkereső férfi, Miklos (64)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Mogyorósbánya

Mogyorósbánya

Komárom-Esztergom megye