Társkereső Nagybánhegyes

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Nagybánhegyes környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb nagybánhegyesi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

nagybánhegyesi társkereső nők

Első Találkozás

nagybánhegyesi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online nagybánhegyesi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online nagybánhegyesi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb nagybánhegyesi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb nagybánhegyesi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes nagybánhegyesi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes nagybánhegyesi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as nagybánhegyesi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as nagybánhegyesi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nagybánhegyesi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nagybánhegyesi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nagybánhegyesi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nagybánhegyesi társkereső férfiak

Néhány nagybánhegyesi társkereső bemutatkozása

Víg kedélyű,de komoly gondolkodású,belső emberi értékekre igényes nő vagyok.Egy végleges komoly kapcsolat reményében olyan érzéseket szeretnék elindítani benned amik már talán csak pislákolnak a lelkedben.Fel akarom dúlni a lelkedet az életedet,hogy más legyen,több és szebb legyen.Azt adnám ami a legnagyobb, a szívemet,mely útra kelt,hogy felkutassa a tiédet.Amennyiben ilyen társat keresel,magadra,környezetedre igényes,határozott,melegszívű ember vagy akkor érdeklődve várom a jelentkezésedet.

Egy nagybánhegyesi társkereső nő, Teri (68)

Üdvözöllek Kedves Hölgy ! Köszönöm hogy ellátogattál az adatlapomra . Ismerj meg mondj te véleményt rólam .Igazi rák jegyű vagyok a jó és rossz tulajdonságokkal. Nagyon tudom szeretni a párom /ha van / imádom a gyerekeket . Egy GRIZLI is bennem van ami egy táncoló maci vagy egy fenevad ki hogy bánik vele /bár még nem bántott senkit/ Kedves Hölgy indul a vadászati szezon e nemes vadra a legügyesebb vadásznak e ritka példány lesz a jutalma .A Grizli befogásának leggyórsabb és legegyszerübb módja egy kis bocs .Ezért keresi a Grizli a 25 40 éves vadász korosztályt Kedves Hölgy Köszönöm hogy olvastad soraimat jó vadászatot . Üdv Jani a Grizli

Egy nagybánhegyesi társkereső férfi, Janos (54)

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET.Hiszem,h mindenkinek meg van a párja, akivel kölcsönösen teljessé tehetjük egymás életét. A személyes találkozók híve vagyok,a személyes VARÁZS-ban hiszek. Vidam,optimista természetem van. Szeretek viccelődni, mindenről ŐSZINTÉN beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl. kerékpározni, túrázni, kirándulni, wellnessni,bográcsozni,sütögetni. Minden programot,amitől jobban érezzük magunkat és pozitív élményeket ad, kölcsönösen. Ha ezek Neked is értékek Te is hasonló dolgokra gondolatsz,lehet PONT EGYMÁST keressük. A cigi kizáró ok és nem távkapcsolatot keresek.

Egy nagybánhegyesi társkereső nő, Anna (48)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, gondolataimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsgondolatat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy nagybánhegyesi társkereső férfi, Lajos (60)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy nagybánhegyesi társkereső nő, Szilvi (33)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, leg és lelkileg is.

Egy nagybánhegyesi társkereső férfi, István (38)

Komoly kapcsolatot keresek nem kapcsolatot!!! Danyi Éva Nagybánhegyes

Egy nagybánhegyesi társkereső nő, Éva (48)

sziasztok, komoly kapcsolatot kereső, fiatal srác vagyok, reménykedem hogy sikerül megtalálnom a párom

Egy nagybánhegyesi társkereső férfi, Pál (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Nagybánhegyes

Nagybánhegyes

Békés megye

Nagybánhegyes

+36 (1) 604 3102