Társkereső Nagykamarás

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Nagykamarás környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb nagykamarási társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

nagykamarási társkereső nők

Első Találkozás

nagykamarási társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online nagykamarási társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online nagykamarási társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb nagykamarási diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as nagykamarási társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nagykamarási társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nagykamarási társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nagykamarási társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nagykamarási társkereső férfiak

Néhány nagykamarási társkereső bemutatkozása

Úgy ismerem magam, mint nyitott, őszinte, érzelmes nőt, aki arra vágyik, hogy újra szerelmes legyen. Ebben talán nem nagyon különbözöm a többi párt kereső nőtől :) Mindenestre nagyon szeretem a természetet, szeretek utazni, kirándulni, főleg északi tájakra, de néha szeretek ki sem mozdulni az otthon kényelméből. Sok évet éltem külföldön, majd Budapesten, jelenleg a szülővárosom előnyeit élvezzük a lányaimmal. Komoly párkapcsolatra vágyom, ez fontos :)

Egy nagykamarási társkereső nő, Zsuzsa (46)

18 éves vagyok :) sok oldalú vagyok :) -- Márk-nak hívnak helyes kedves normális fiú vagyok ismerj meg és meg tod békéscsabai vagyok gitározok itt ot fel lépek ha meg kérnek és hip háp-ban is ez van hívnak megyek :) az én idealom : ne legyen csúnya se plaza cica legyen velem kedves romantikus vad érzelmes normális őszinte aranyos vicces meg értő át érző meg bízható az nagyon fontos legyen kicsit csinos és kalandos legyen és a ki sugárzása legyen pozitív nos ennyi lenne lehet valamit ki hagytam ne haragudjatok :) és úgy szeresen ahogy csak emberileg lehet és a hibáimmal együtt szeresen és tegyen a kapcsolatért ahogyan én :) <3

Egy nagykamarási társkereső férfi, Mark (18)

Elsősorban anyuka vagyok és a gyerekem a legfontosabb számomra(akivel eléggé össze is vagyunk nőve). Általában jókedvű,optimista vagyok,de nagyon hamar fel tudom húzni magam,olyankor 5 perc vihar és tornádó,aztán lecsendesedik minden-ezt elég nehéz elviselni. Van olyan,hogy pörgök, van olyan,hogy totál ellustulok. Semmi extra nincs az életemben,élem hétköznapjaimat. Szeretem a természetet,sétálni,biciklizni,horgászni,olvasni,rejtvényt fejteni és mikor mi jön még.

Egy nagykamarási társkereső nő, Ágnes (37)

Üdvözöllek Kedves Hölgy ! Köszönöm hogy ellátogattál az adatlapomra . Ismerj meg mondj te véleményt rólam .Igazi rák jegyű vagyok a jó és rossz tulajdonságokkal. Nagyon tudom szeretni a párom /ha van / imádom a gyerekeket . Egy GRIZLI is bennem van ami egy táncoló maci vagy egy fenevad ki hogy bánik vele /bár még nem bántott senkit/ Kedves Hölgy indul a vadászati szezon e nemes vadra a legügyesebb vadásznak e ritka példány lesz a jutalma .A Grizli befogásának leggyórsabb és legegyszerübb módja egy kis bocs .Ezért keresi a Grizli a 25 40 éves vadász korosztályt Kedves Hölgy Köszönöm hogy olvastad soraimat jó vadászatot . Üdv Jani a Grizli

Egy nagykamarási társkereső férfi, Janos (53)

Szia! Örülök hogy itt jársz ! ☺😊 Amiért regisztráltam, az nem más mint hogy megtaláljam azt a felemet akivel le élhetem az életemet .☺☺ Gyermekem van .🙂🙂 Kizárólag csak komoly kapcsolatott keresek. aki egy szavas válaszokat ír, és aki nem tudja mit akar ne is írjon. 😯 Ha szeretnél többet tudni rólam , bátrán írj rám . csak az öszinte emberek erdekelnek.. Ha kedvencednek jelölsz írj is rám. Persze csak ha komolyat akarsz Nem hiszem hogy itt lehet 20-30 km talaji embert....

Egy nagykamarási társkereső nő, Aliz (19)

Nem szeretem a futball környezetét, a nagy társaságot, a színházat, a kakaós csigát, a képviselőfánkot, a krémest, és a mákos gubát, a színlelést, az allűröket, a rövidtávú célokért történő hazudozást, a fölé-alá rendeltséget semmilyen viszonyulásban, a lődörgést, a korán kelést, az önmagáért való szórakozást. Kevés dolog van mi kedvemre való, nem vagyok egy hedonista.Nem a mának élő vagyok, s nem félek, hogy lemaradok valamiről. Szabad szeretek lenni, szabad idővel rendelkezni, vágyaimnak ura lenni, a trendeket szelektálva kezelni, a becsvágyat nem ismerni, meghasonulás nélkül tetszeni az embereknek, egzisztenciálisan biztonságban lenni, de tiszteletben tartom a másként gondolkodókat.

Egy nagykamarási társkereső férfi, Lajos (59)

Októberben születtem. Van két cicám. Sokat beszélek. Szeretek a középpontban lenni, viccelődni. Sokat olvasok, főleg fantasy és romantikus könyveket. Szeretek sorozatokat nézni. Szeretek enni és színházba járni. Empatikus vagyok, néha talán túlságosan is, érzékeny. Akit szeretek az számíthat rám mindenben. Olyan párt keresek magam mellé aki türelmes, elvisel amikor rossz napom van, megölel, támogat, megnyugtat, felvidít, mosolyt csal az arcomra és van közös érdelődési körünk.

Egy nagykamarási társkereső nő, Kata (18)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, testileg és lelkileg is.

Egy nagykamarási társkereső férfi, István (37)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Nagykamarás

Nagykamarás

Békés megye