Társkereső Okány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Okány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb okányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány okányi társkereső bemutatkozása

Szia! Szeretem a természetes dolgokat, a hangszeres zenét, a tiszta étkeket, a jó levegőt, a csendet, a táncot..stb. Szerintem beszélgetni kell, meg találkozni ha van egy kis szimpátia, egy fotó nagyon kevés. Ja, és a szüleimmel lakom, de csak egy éve,(14 éves koromtól tavalyig én is külön éltem) és max egy év múlva le is koccolok, addigra a vállalásaimat befejezem. Ha nem jön közbe senki és semmi, akkor valószínű Szeged környékére költözök vissza. De gondoltam nem kamuzok az adatlapon, csak így nem tűnhetek túl komolynak, az tény:). Pedig rettentő komoly vagyok!! Tényleg.

Egy okányi társkereső férfi, Áron (34)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Okány

Okány

Békés megye

Okány

+36 (1) 604 3102