Társkereső Pákozd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pákozd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pákozdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány pákozdi társkereső bemutatkozása

Olyan lányt keresek, akivel hosszasan tudok kölcsönösen beszélgetni, aki érti és kedveli a humort, de ha úgy van igazi lelki társ is tud lenni. Olyat, aki szereti a természetet, aki az értékeket keresi az emberi kapcsolatokban, és a környezetében. Ha érdekel a művészet, a kreatív alkotás vagy a zene az már egy szép közös pont lehet az indulásra. Szabadidőmben saját zenéket és verseket írok, továbbá betonszobrokat, kerti díszeket, bútorokat készítek. Kedvelem az erdőket, mezőket, műemlékeket, kirándulásokat.

Egy pákozdi társkereső férfi, István (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Pákozd

Pákozd

Fejér megye

Pákozd

+36 (1) 604 3102