Társkereső Pázmánd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pázmánd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pázmándi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány pázmándi társkereső bemutatkozása

Egy pázmándi társkereső férfi, Gábor (31)

Egy laza ,természetes ,barátságos embernek vallom magam. Szeretek kimozdulni a termeszetben lenni. Nyitott vagyok a világra,bármilyen programra legyen az egy koncert vagy kiállítás. ,de persze egy Jo film mellett , az otthon melegeben is szivesen elvagyok. Szeretek új dolgokat tanulni meg ha nem is profitállok belőle. Szabadidőmben a hobbiból gitározom ,futok ,olvasok. Komoly kapcsolatra gondolatom , de talán az elkötelezedés a legjobb szo ,persze az egy távolibb állomás. Dióhéjban ennyi. A többit személyesen:))

Egy pázmándi társkereső férfi, Attila (39)

Tematikus társkereső
Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Pázmánd

Pázmánd

Fejér megye

Pázmánd

+36 (1) 604 3102