Társkereső Pusztakovácsi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pusztakovácsi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pusztakovácsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány pusztakovácsi társkereső bemutatkozása

Sokmindent tudnék írni de ismerjetek meg. És mindent megtudtok. Elöljáróban annyit hogy 33 éves vagyok.190 cm magas, átlagos testalkatú.Egy autóipari cégnél dolgozom.Ebböl adódik hogy az egyik kedvenc tevékenységem az autó vezetés.A másik a motorok, mivel motorozni is szeretek.Hobbim közé tartozik még a számitógép, és a horgászat is.Még annyit magamról hogy öszintének tartom magam, és kedvesnek, meg hűséges is vagyok.

Egy pusztakovácsi társkereső férfi, Szabolcs (33)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Pusztakovácsi

Pusztakovácsi

Somogy megye

Pusztakovácsi

+36 (1) 604 3102