Társkereső Ságvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ságvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ságvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány ságvári társkereső bemutatkozása

Sziasztok!Marcsi vagyok. Sajnos több éve özvegy vagyok,keresem társamat,barátomat akivel megtudnám osztani az ünnepeket s a hétköznapokat egyaránt. Komoly szándékú jelentkezőket várok,nem kalandot keresek! Üdvözlettel Marcsi

Egy ságvári társkereső nő, Marcsi (67)

Optimista, pörgős ember vagyok. Szeretek apró szívességekkel segíteni a körülöttem élőknek. Alapvetően szeretek sportolni, sokmindent kipróbáltam már, de mostanában valahogy kevesebb időm jut rá, mint szeretném. Szabadidőmben szeretek a természetben lenni. Túrázni, biciklizni, siklóernyőzni, via ferratazni. A kedvencem az őszi erdő. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, ez vélhetően az aktív cserkész éveim alatt alakult így. Mindenesetre örülök, hogy így van!

Egy ságvári társkereső férfi, Péter (31)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Ságvár

Ságvár

Somogy megye

Ságvár

+36 (1) 604 3102