Társkereső Szabadkígyós

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szabadkígyós környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szabadkígyósi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány szabadkígyósi társkereső bemutatkozása

Szia! Dani vagyok, 24 éves. Szabadidőmben szívesen focizom, olvasok, sétálgatok, túrázgatok, vagy biliárdozok.Bár mostanság nem sok szabadidőm van, de igyekszek hasznosan kitölteni azt a keveset is :)

Egy szabadkígyósi társkereső férfi, Dániel (24)

Egy idelye egyedül élek , de remélem ez hamarosan megváltozik. 😉 Ha egy szoval jellemezném magam: "csendes" . Ami nem jelent semmit . Fél szavakbol is meg lehet érteni a másikat csak oda kell figyelni. Szeretem az egyszerü dolgokat, lehet rám számitami mindig vannak ötleteim . Akkor szoktam igazán jol érezni magam ha el tudom mondani este hogy haladtam elöre. Hogy kit tudnák elképzelni magam mellé? Egy Csinos fiatal szökét az se baj ha rozsaszinü sport kocsija van... jó volna, de legyünk reálisak .Egy társat keresek akivel nagyra értékeljük egymást és el tudunk indulni egy hosszu kalandos uton.

Egy szabadkígyósi társkereső férfi, Zoltán (36)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Szabadkígyós

Szabadkígyós

Békés megye

Szabadkígyós

+36 (1) 604 3102