Társkereső Szarvaskend

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szarvaskend környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szarvaskendi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány szarvaskendi társkereső bemutatkozása

A magam életét élem a Paradicsomban, egy Vas megyei tanyán. Kísérleti régész és naplopó parasztasszonyként, vagy békabuzogánykötélverőként, vagy mókuspásztorként, vagy tolmácsként, vagy masszőrként tengetem éltem vitéz 7 éves fiammal. Embert keresek magam mellé, családfőnek. Nem akadt még rám az a férfitárs, aki tudja mindenben látni szépet és örvendeni is tud neki, és akar és képes is tenni azért, hogy az őt körbevevő világ még szebb legyen. Olyan jelentkezését várom, aki: -NEM fél sem embertől, sem államtól, sem vadkantól, sem jeges víztől, sem sem ... -több (de legalább is jobb) kézműves mesterséghez ért, mint én, vagy legalább is érdekesebb ember, mint én, ezáltal az ő meg- és kiismerése tartalmasabb időtöltést kínál számomra, mint magammal lenni -kiválóbb nálam vasvilla, fejsze, flex fegyvernemekben -magyar hazájáért tettleges tenni kész és tesz is -a kaland kedvéért érdeklődéssel fogyaszt gyilkos galócát vagy borzot, de legalább utcazenél -humorával fűszerezi és nemi műveltségével kiegészíti életem -füstölt sajtjaimon, csalánfőzelékemen és málén képes mindezt véghezvinni -akaratereje is legalább, mint az enyém

Egy szarvaskendi társkereső nő, Fruzsina (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szarvaskend

Szarvaskend

Vas megye