Társkereső Szentgyörgyvölgy

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szentgyörgyvölgy környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szentgyörgyvölgyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szentgyörgyvölgyi társkereső nők

Első Találkozás

szentgyörgyvölgyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szentgyörgyvölgyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szentgyörgyvölgyi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szentgyörgyvölgyi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szentgyörgyvölgyi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szentgyörgyvölgyi társkereső férfiak

Néhány szentgyörgyvölgyi társkereső bemutatkozása

Társat keresek, nem szexpartnert. Olyan férfit, aki igényes önmagára és a környezetére, egészséges onkontrollal rendelkezik. Csak őszintén!

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső nő, Valéria (56)

Egyedül lépünk be a világba és egyedül távozunk, és közben csupán annyi történik, hogy igyekszünk magunknak társat találni. Kell a segítség, kell a támasz, másképp magunkra maradunk. Idegenek, egymástól elvágva, és elfelejtjük, mennyire össze vagyunk kötve. Ezért hát a szerelmet választjuk, az életet, és így egy kis ideig, egy kicsit kevésbé vagyunk egyedül.

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső férfi, Miki (34)

Én egy pozitív gondolkozású, vidám, kedves ,mozgáskorlátozott lány vagyok. Autóbalesetben megsérültem és nehezen tudok járni gyengék a lábaim de majd erősödök.

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső nő, Mónika (42)

Zsolt vagyok 41 éves férfi . Nagykanizsàn lakom. 172 cm /68Kg sportos alkatom van. Rövid őszes haj barna szem. Azért regisztràltam az oldalra, mert bìzom benne hogy itt sikerül végre megtalàlnom életempàrjàt. Nekem a következő hölgytipus jön be. Rövid haj, vékony testalkat, 160-170cm magas csinos , igényes , rendelkezzen belsőbértékekkel, megfelelő személyiséggel. Mutassa ki az érzéseit érzelmeit a kapcsolatban, és értékelje a pàrjàt.

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső férfi, Zsolt (41)

Nem vagyok különleges, nincsenek nagy álmaim a királyfiról fehér paripán! De azért ne nekem kelljen eltartani valakit! Élni szeretném az életem és vágyok egy társra aki hasonlóan gondolkodik, mint én! Fontosak a hétköznapok úgy, mint az ünnepnapok.

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső nő, Rita (54)

Hosszútávra keresek olyan társat magam mellé, akivel megértjük egymást, megbízunk egymásban és tudunk jókat beszélgetni. Őszinte, barátságos és jó humorérzékű embernek tartom magam. Az ismerkedésben nincs sok tapasztalatom, mivel eddig egy hosszútávú kapcsolatban éltem, mely nem rég ért véget. Szeretek filmeket nézni, romantikázni, beszélgetni és számítógépezni. Az utóbbi időben elkezdtem biciklizni és futni, melyeket kezdek egyre inkább megkedvelni. Jelenleg szüleimmel élek és webprogramozóként dolgozom.

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső férfi, Benjámin (26)

"Ne akard, hogy úgy szeressen, ahogyan te szereted őt. Lehet, hogy semmit sem érnél vele. Lehet, hogy te sem tudod igazán, hogy mit érzel. Lehet, hogy csak valaminek a hiányát akarod pótolni. Ne akard, hogy ezt kapd vissza. Engedd el az elvárásokat. Sodródj. Ne azért szeresd, hogy majd ő ugyanazt adja vissza.Hagyd, hogy úgy szeressen, ahogyan neki jó. Hagyd, hogy végigjárja az utat a maga tempójában a szívedig. " → örök álmodó → szeret olvasni → őszinte → bolondos → szereti a tengert

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső nő, Lilla (24)

István vagyok. 74 éves . Negyven éven keresztül . Maszek kertész voltam azon belül kizárólag zöldség termesztéssel foglalkoztam. Ebben az évben befejezem a hivatásszerű kertészkedést. Szeretnék megismerkedni egy kedves szerény hölggyel, aki rendelkezik egy kis kertes házzal ahová kölcsönös szimpátia esetén költözhetnék, abban az esetben ha azt a házat amelyben élek el tudnám adni. Ezzel járulnék hozzá a közös életünkhöz. Szeretnék a leendő páromnak szebb és könnyebb életet biztosítani. Tökéletes egészségi és fizikai állapotban vagyok, szeretek dolgozni, kertészkedni és állatokkal foglalkozni is .Fontosnak tartom, hogy a szükségleteinket saját magunk termeljük meg. Szabad időmben sokat olvasok mérsékelten nézem a TV-t szeretek az interneten böngészni. Kedvenc sportom a foci és az asztaltenisz.

Egy szentgyörgyvölgyi társkereső férfi, István (74)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szentgyörgyvölgy

Szentgyörgyvölgy

Zala megye