Társkereső Tiszakanyár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tiszakanyár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tiszakanyári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tiszakanyári társkereső nők

Első Találkozás

tiszakanyári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tiszakanyári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tiszakanyári diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb tiszakanyári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tiszakanyári keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes tiszakanyári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tiszakanyári társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as tiszakanyári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tiszakanyári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tiszakanyári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tiszakanyári társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tiszakanyári társkereső férfiak

Néhány tiszakanyári társkereső bemutatkozása

A klasszikusnak számító vörös rózsa bátor választás, amely nyíltszívű, őszinte és egyenes jellemet takar. Remek intuícióval rendelkezel, ezért könnyedén kiszűrheted, amikor hazudnak neked. Tiéd a jövő, és több tervet is fontolgatsz magadban. Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, és kellő bátorsággal indulsz a céljaid megvalósítása felé. A stresszt ugyanakkor nehezen viseled, ezért nagyon fontos, hogy pihenj és relaxálj minél többet. Például sétálj el egy virágüzletbe, és illatold meg a legszebb vörös rózsát.

Egy tiszakanyári társkereső nő, Anita (34)

Egy kedves mosolygós, és nagyon is humoros srác vagyok, aki melett nem lehet unatkozni. Szeretem ha valaki érti a humort, úgy gondolom egy kapcsolatban igenis kell a jókedv a nevetés, hisz ezáltal oldódunk fel főleg az ismerkedés elején. Ismerj meg. Olyan nőt keresek aki a szerelmet keresi nem pedig a pénztárcámban lévő bankókat. Tudom mindenki pénzből él, de nem kenyéren és vizen élek így valószínű a párom se azon fog. 2 gyermekem van nem velem élnek, de szeretem őket és velük is foglalkozok.

Egy tiszakanyári társkereső férfi, Gyuri (32)

Edit vagyok . Olyan férfi ismeretségét keresem , aki vidám természetü , ápolt . nem italozó ,nem nagyképü . Tiszteli a nöt , öszinte , hüséges .Néhányszor csalódtam , de hiszem , hogy él valahol az a férfi aki tud öszintén szeretni.Nem dohányzom, nem iszom alkoholt .170 cm-töl magasabb 60.éves korig 58 leszek .Kapcsolatban lévö nem érdekel - a másé nem kell , de ami az enyém , csak az enyém legyen .Kölcsönös szinpátia esetén bármi lehet .Özvegy vagyok 13 éve .Nyíregyházán élek 20 éves fiammal Szeretnék még boldog lenni , szeretném , ha szeretnének , számithatok valakire , szeretetet , ölelést viszonozhatnám .

Egy tiszakanyári társkereső nő, Edit (57)

Minden kezdet nehéz, és ha mindent többször kell újrakezdened, akkor az még nehezebb, mert bármennyire is pozitív vagy, a korábbi csalódások, a Téged ért negatív előítéletek mind hátráltató tényezők, gyengítik a sikerességbe vetett hited. Mindettől függetlenül tudom, hogyha valamiért nem teszek semmit, az nem fog csak úgy az ölembe hullani. 42 éves elvált, "hétköznapi" férfi vagyok, aki ráadásul még mérleg is.....és valóban az!!! A többit majd személyesen, persze csak ha érdekellek! :) Köszi, hogy elolvastad!

Egy tiszakanyári társkereső férfi, Laci (42)

"általában nem becsüljük, ami megadatik,azt sokkal inkább, ami nem." 53 éves elvált nő vagyok,fiatalos , jó megjelenésű(kissé molett),sportos, élet vidám .Két felnőtt gyermekem van,de már nem élnek velem. Keresem a párom! Milyen legyen? Nem könnyű meghatározni, az biztos ,hogy nem adok meg súly és magasság határokat és iskolai végzettséget sem. Úgy gondolom ,hogy ez nem így működik . Természetesen vannak az elvárásaim ! A személyes találkozás , az első benyomás az mérvadó. Inkább azt írom le,hogy mi az amit nem szeretek: a durvaságot, az agresszivitást, az obszcén szavakat , az önzést, a függőséget ( bár mihez) , önteltséget. A társamat, a páromat, a másik felemet keresem!!! Korban hozzám illő férfiak jelentkezését várom!

Egy tiszakanyári társkereső nő, Irénke (53)

Kedvesség, vidámság,önismeret ,harmónia. Számomra ezek a tulajdonságok fontosak.Szeretem a természetet,a kirándulást ,az olvasást, egy jó beszélgetést. Ismerkedni jöttem erre az oldalra, és nem minden áron társat találni. Ebben a korban már semmi sem olyan egyszerű . Sok sok tapasztalás pozitív és negatív is van már a tarsolyunkban . Mindenki nagyon óvatos , mert hát ugye anno , mik is történtek, és mi van ha megint ? Jaj azt nem ! Ha félelem diktálja a lépéseinket, a kudarc borítékolva van.Ismerkedjünk, a többit bízzuk a megérzéseinkre. A belső hangunk majd segít, ha figyelünk rá.... :)

Egy tiszakanyári társkereső férfi, János (56)

Molnár Jusztina vagyok. 24 éves. Szabolcsveresmarton élek Kisvárdától nem messze. Anyukámmal élek. Végzettségeim: Bolti eladó, érettségi,és Vendéglátó tecnikus. Nem a szakmámban dolgozom mert az itteni körülmények nem engedik meg hogy a szakmámban dolgozzak. Kisvárdán egy Ruházati nagycégnél dolgozom árazóként. Keresem az igazi páromat. Diszkóba,szórakozóhelyekre nem járok mert ez a világ nem az én világom de minden zenét nagyon szeretek. Sportolni:kerékpározni és futni járok munkaidő után. Hűséges típusú nő vagyok és a mostani fiatalság gondolkodása nem jön be ezért keresem a társamat gondoltam aki hozzám illő és olyan gondolkozású mint én. Kalandorok kíméljenek.Magasságom 160 cm és 50 kiló vagyok. Szemem:barna Hajszínem:barna. Ha érdekesnek tartasz nyugodtan írhatsz nekem.

Egy tiszakanyári társkereső nő, Jusztina (24)

Kedves Látogató! Hogy miért is regisztráltam az oldalra? Lehet pontosan amiatt amiért Te is, mert keresel valakit. Ezelőtt, 2017 nyarán már próbáltam már több hasonlót, de nem jártam sikerrel, ebbe valahogyan belebotlottam, megtetszett az alkotó hozzállása, gondoltam adok egy esélyt! Na az már megvolt miért is vagyok itt ... most pár szót azért magamról is: gyógyszerész vagyok, pontos vagyok, precíz vagyok és szeretem a munkám, ezt próbálom a magánéletbe is átvinni, mert ugye ezek a tulajdonságok alapvetőek a mi szakmánkban! Amit szeretek: színház, de csak vígjáték és vagy zenés darabok, szaunázás, mozi vagy otthoni filmnézés, társasággal főzős-sütős-iszogatós programok, testedzés már egy ideje - az eddig elért eredményre büszke vagyok - ja és persze a párommal lenni! Komoly kapcsolat érdekel, mint mindig életem során, mert szerintem alapos ráhangolódás után lehet csak tökéletes minden egy kapcsolatban! Amit nem tudok és nem is akarok letagadni és lehet most egy két embert elriasztok - de nem árulok zsákbamacskát - van két gyönyörű gyermekem, akik sajnos már lassan 1 éve nem velem élnek, de hála nem csak kétheti apuka vagyok! Ettől függetlenül, ha megtalálom az IGAZIT, nem kizárt a gyerek téma :) Ennyi bemutatkozó szöveg szerintem elég :) lehet picit még sok is volt!

Egy tiszakanyári társkereső férfi, Gábor (36)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Tiszakanyár

Tiszakanyár

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye