Társkereső Told

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Told környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb toldi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

toldi társkereső nők

Első Találkozás

toldi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online toldi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online toldi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb toldi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb toldi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes toldi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes toldi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as toldi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as toldi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es toldi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es toldi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti toldi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti toldi társkereső férfiak

Néhány toldi társkereső bemutatkozása

Szeretnék egy párt találni aki romantikus,társaságkedvelő és nem csak egy éjszakás kalandod keres. 2 gyermekemmel élek egyedül. Nagyon régóta vagyok egyedül és végre szeretnék én is találni egy párt magamnak akiben megbízhatok és melletem áll jóban rosszban. És ha engem elfogadott akkor a gyerekeimet is elkel fogadni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet irj nyugodtan :)

Egy toldi társkereső nő, Julianna (47)

Sziasztok! Egy rendes, őszinte és jószívű srác vagyok, aki szeretné megtalálni a megfelelő partnerét. Lehet álomvilágban élek emiatt, de nálam csak komoly kapcsolat lehetősége számít. Szeretek sportolni, olvasni és filmezni. Imádom az állatokat. Rengeteget segítek különböző rendezvények lebonyolításában szabadidőmben. Hobbym a rajzolás és ping-pongozás. Nem cigizek és nem iszom alkoholt, de nem zavar mások ilyen szokása. Ha meg akarsz ismerni jobban akkor írj bátran.

Egy toldi társkereső férfi, Szabolcs (23)

Közvetlen,barátságos ember vagyok.Családcentrikus,hűséges típus.Tíz éves fiammal egy "kisvárosban" lakunk.Már két éve élünk egyedül.Szabadidőmben szívesen kertészkedem,kirándulok,túrázom,nagyon kedvelem a gyógyfürdőket.Szeretek moziba,vagy otthon megnézni egy jó filmet,a kertben főzőcskézni vagy csak egy pohár bor mellett üldögélni és beszélgetni. Tartós kapcsolatra vágyom egy olyan emberrel,aki nyílt,kedves,egy kicsit romantikus,de emellett határozott,problémamegoldó típus.

Egy toldi társkereső nő, Tünde (51)

Szia! Kedves, nyugodt, halk és szűk szavú, de a maga kifacsart módján humoros, romantikus lelkületű, és abszolút szerethető srác vagyok, ámde - nem árulok zsákbamacskát - kissé nehéz eset: sokak szerint bonyolult, és zárkózott. Keresem azt a lányt, ki pusztán személyes varázsával lebontja falaim. Barátra remélek itt találni, kivel osztozhatunk egymás titkain; szerelemre - együtt megélt apró mosolyokra és pillanatokra. Útitársnak szeretnélek egy közös utazáshoz, mely itt indul, egymás megismerése az út, célja pedig az egymásra találás lehet.

Egy toldi társkereső férfi, Peti (31)

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy toldi társkereső nő, Judit (46)

Az első találkozás nehézdégeivel szeretnék eg pár szót magamról.Még mielőtt "felaggatnám"magam csupa pozitív jelzővel,szeretném jelezni,hogy EMBER vagyok.69 éves,fiatalos,sportos,rendezett körülmények között élek! Mozgáskorlátozott személy vagyok,(a bal lábamat amputálni kellett),de aktív életet élek,kerekesszékes vívó vagyok,így a sport az adott.Aktívan,önállóan jövök-megyek(intézkedek),és önállóan ellátom magam.Piacra járok,mosok - főzők.Keresek(szeretnék!) egy hasonló korosztályú,adottságú hölggyel megismerkedni,aki 165/60,és a hibáim ellenére lát bennem "fantáziát"!!! Köszönöm a figyelmet és a türelmet!!

Egy toldi társkereső férfi, Sándor (68)

Én egy jó tulajdonságokkal rendelkező lány vagyok. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide. Szeretném megtalálni az életem párját! Imádom a kutyákat, természetet. Szeretek kirándulgatni, utazni. Hobbijaim: zenehallgatás, fényképezés, rajzolás, olvasás, filmnézés. Érdekel a csillagászat már 5 éve s amint van időm foglalkozom is vele. Van egy 20x60-as binokulárom és egy Bresser 20-60x60 Spektívem amivel az éjszakai égboltot. Olyan srácot keresek aki megértő, megbízható, kedves, humoros, komoly, rendes, udvarias, őszinte. Tudjon udvarolni és kedveskedni egy lánynak. Fogadjon el annak amilyen vagyok!

Egy toldi társkereső nő, Dóra (33)

Kedves, értelmes lányokkal szeretnék beszélgetni a közelemből. Nagyon szeretek számítógépen játszani és emiatt nagy problémamegoldókészségem van, döntésképes vagyok, határozott, magas és szeretek biciklizni, sétálni, testet edzeni is. Számít nekem a nagy beszélgetések adta öröm, a finom mozdulatok szülte tettek és a finom étkezések együtt, alkohol nélkül, finom vízzel és a másik szájában levő ízzel. Kell nekem hogy adjon még az érzés többet, mely' oly' ritkán hoz könnyet és szüljön egészséges összhangot, ne csak felesleges felhangot. Nem idéztem e sorokat sehonnan, így érzek, ezek a gondolataim, veled is szívesen megosztom elmém és szívem egy titkos zugát, ha szeretnéd. „Az igazi szerelem ellenáll a távolságnak.” Paulo Coelho

Egy toldi társkereső férfi, Balázs (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Told

Told

Hajdú-Bihar megye