Társkereső Úny

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Úny környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb únyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

únyi társkereső nők

Első Találkozás

únyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online únyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb únyi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as únyi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es únyi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti únyi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti únyi társkereső férfiak

Néhány únyi társkereső bemutatkozása

Jókedvű, mosolygós vagyok, optimizmusom határtalan :-) Élvezem a életet, próbálok örömet találni kis dolgokban is. Csodás családom van. Szeretem a hivatásom. Fontos része az életemnek a zene, a tánc Hosszú távú kapcsolatot keresek, de egyelőre nem szándékozom otthonról elköltözni, sok minden köt lakóhelyemhez.

Egy únyi társkereső nő, Sarolta (60)

Sziasztok :) Csak egy átlagos srác vagyok aki hozzá hasonló átlagos lányokkal akar ismerkedni. Hobbim az nincs mert ugyanis rengeteg mindent szeretek csinálni, legalábbis ami elérhető. Amikor kimozdulok szeretek új emberekkel megismerkedni új helyeket látni. Ha pedig nincs különösebb programom szívesen elnézek egy jó filmet vagy csak élvezem az otthonlétet. Barátságos kedves természetű embernek ismernek a körülöttem élők. Szívem leghőbb vágya hogy találjak magam mellé valakit ki megértő s tud szeretni, cserébe pedig azon lennék hogy mindig boldog lehessen. Mert az ő boldogsága egyben az enyém is. :)

Egy únyi társkereső férfi, Richárd (25)

Komoly kapcsolatot keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség,bizalom és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb. Olyan társat keresek aki tud szeretni és ki tudja mutatni az érzéseit. Van gyerekem és dohányzok. Soha nem azt néztem kinek milye van. Nekem egy a lényeg az akivel együtt vagyok tudjon szeretni és őszinte legyen.

Egy únyi társkereső nő, Anikó (37)

Ide valami szépet,frappánsat,vicceset kellene írnom hogy a hölgy érdeklődők figyelmét felkeltsem. Hát az igazság az hogy egy egyszerű srác vagyok nagy tervekkel talán kicsit álmodozó aki keresi a társát. Szegény ember vagyok (aki jó anyagi helyzetben lévő párt keres sajnos nem én vagyok) Építem szépítem az otthonom.Szeretnék egy olyan helyet létrehozni ahol a páromról és családomról gondoskodhatok. Nagyon szeretem a zenét. Szeretek túrázni.moziba járni.Kertészkedem.Szeretek nagyokat beszélgetni. Úgy érzem nyitott ember vagyok nagyon sok minden érdekel. Nagyon őszinte és érzelgős vagyok sajnos. Szerintem ennyi elég belőlem aki tényleg akar úgyis megismer.

Egy únyi társkereső férfi, Rock (33)

19 éves vagyok októberben töltöm a 20-at. Súron lakom Komárom Esztergom megyében, viszont győrben vagyok kollégista már 5 éve. Van egy kereskedelmis szakmám és most fogok érettségizni. Utána még nehéz döntés mi lesz.:) Szeretek olvasni, írni(verseket,prózákat), zenét nagyon szeretem és énekelek is hobbi szinten egyszer talán majd mindennek eljön a maga ideje:)

Egy únyi társkereső nő, Petra (19)

miki vagyok tatárol szeretnék egy társat találni erre a kevés idöre szeretek barkácsolni,horgászni többet személyessen Tisztelt látogato ha tetszik a bemutatkozásom akkor megkellene fejteni ezt a kis fejtöröt Harminc éves korban nösültem meg Ötév után megszületet a lányom egészségessen Hatéves korában megkellet müteni sziv billentyüvel. Hat honapig izgultunk, hogy nelegyen semmi baj Nyolc év után az orvos közölte,hogy ezután nem lessz smmi baj.Nulla esényt adtak a barátaink .Két év sem telt el amikor a feleségem fia diagnozitálták hogy kikell venni az egyik vesélyét.Itt is eltelt hat honap de hál istennek nem lett semmi baj. Zárom a fejtöröt o játékot Tisztelettel miki

Egy únyi társkereső férfi, Miklos (64)

Szia Kedves Ismeretlen! Ide bármit írhatnék.A beszélgetésekből ismerjük meg egymást. A személyes találkozás híve vagyok.Egy mosoly egy gesztus az első pozitiv pillanat ....Szeretek minden olyan dolgot mely a természettel, vizzel összefügg. Nagy séták, kirándulás, horgászat,Mikor a kedvenc helyemen kiülök a tópartra.😊Ezen kivül az olvasás vagy egy tánc ugyan úgy eltud varázsolni. Ezeket a csodákat megosztani egy társsal még felemelőbb érzés.

Egy únyi társkereső nő, Csilla (50)

Szia! Nem szeretem a bemutatkozókat, de úgy döntöttem összedobok valamit, aztán sikerül, ahogy sikerül. Amit érdemes rólam tudni, hogy nem félek az egyedül léttől, egy ideje inkább egyedül voltam. Megvártam, amíg minden régi emlék elhalványul, és biztosan tudok haladni előre. Logisztikusként végeztem, és a szakmámban dolgozok fejlesztési vezetőként. Egyedül lakok szerencsére saját lakásomban, és van egy kis csivavám (akit nagyon szeretek). Mindenféle zenét meghallgatok, de főleg hangulat függő mikor,mit. Szeretek utazgatni, sétálni, ha lehetne az egész világot bejárnám. Nem vagyok elveszett ember, de tény eltévedek GPS-el is, ha rossz napom van, de mindig találok valami érdekeset. Ennyit amolyan bemelegítőnek, a többit majd, ha valakit érdekel kideríti. Az ízlésem csajokban nem 100%-osan jön be, de nagy vonalakban: külsőre- kicsi, vékony/sovány. A nagy mellű csajok általában nem jönnek. Belsőre-minél viccesebb, és tudjon engem elviselni. (kihagyom a sok blabla részt, amit mindenki leírna). De igazából sosem lehet ezt tudni előre. Egyetlen dolgot szeretnék valakit újra megszeretni igazán. A többi nem fontos, az sem érdekelne, ha "nem a szomszédban van". Ha megszeretem majd megoldódik.

Egy únyi társkereső férfi, Ferenc (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Úny

Úny

Komárom-Esztergom megye